Ne yapmalıyım. İnsanlar nasıl sevgili oluyor. Ben neden başaramıyorum. Nasıl sevgili olmayı başarırım? Hiç sevgilisi olmamak başarısızlık mıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş 30 aynı durumdayım suç sende değil tamamen Türk kızlarında birincisi beklentileri çok çok yüksek sana kısa yoldan şöyle özetleyeyim. Ya parasız kıvanç tatlıtuğ olacaksın ya memur orta sınıf kıvanç tatlıtuğ olacaksın ya da zengin durumu iyi kıvanç tatlıtuğ olacaksın başka çok zor. Bende sosyal medyada o kadar uğraştım hatta sana şöyle örnek vereyim arkadaşım çapkın yakışıklı ondan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum kız vardı dedi ekle ben konuşacağım ekledim beni bekletti kendisi ekledi kızı saniyesinde kabul etti bir baktım kızın sayfası bende görünmüyor engeli basmış dedi ben senin öcünü alacağım kızı bir güzel düşürüp yaptı yol verdi. Bunların çoğu böyle kardeşim bir şey bekleme çok büyük bir beklentin olmasın ondan dolayı dedim değeri yok beden işçisinin bir değeri olur demi o kız bir kahveye verdi genelleme yapmıyorum bu arada sana şunu söyleyeyim tip olduktan sonra herşeyi yapıyorlar ağızlarının suları akıyor ne söylese ne yapsa böyle bön bön bakıyorlar uzaktan izledim kız resmen taptı o derece bazen diyorum böyle biri olacaksa hiç olmasın bok yoluna gitmekten kat kat iyidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBaşarısızlık demeyelim de altında yatan psikolojik bir sebep var diyelim. Bu bir gönül kırgınlığı olabilir, ailesel bir travma olabilir...
Benim de olmadı misal (kendim platonik olanların haricinde). Yaş 27, yakın zamanda 28'e basacağım. Benim olmamasının nedeni tamamen ailevi travmalar, bunun sonucu olarak kendimi erkeklerden çekmem veyahut tamamen yanlış, olması imkansiz insanlara çekilmem.
Ama bu zamana kadar olmamasında da bir hayır aramam lazımmış bunu anladım, zira olsaydı belki zaten halihazırda bozuk olan psikolojim, kötü olaylardan dolayı hepten bozulacaktı, veya belki çok yanlış şeyler yapıp, çok yanlış yerlere çekilecektim, belki de bugün hayatta olmayacaktım... bunu şimdilerde üzerinde biraz düşününce anlıyorum.
Bence siz de öyle yapın, bir dileğiniz oluyorsa bir, olmuyorsa bin hayır arayın. Zaten kısmetinizde varsa önünüze çıkacaktır vesselâm. Zorlarsanız bu sefer de ters çaba kuralı misali, hepten şansınızı kaçıracaksınız veya çok yanlış insanlarla ilişki yaşayacaksınız. Böyle düşünün bir de.
Ha, bu demek değil ki hiçbir şey yapmadan oturun. Tabii ki hayır. Kendinizi geliştirin, maddi gücünüzü iyileştirin; bir yandan sosyalleşin, karşı cinsin yanında kendinizi kasmayın... karakterinizi geliştirin. Bir şeyler yapın bir yandan da, ama odak noktanızı değiştirirseniz zaten her şey çorap söküğü gibi gelecektir.
Saygılarımla,07 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm durumuna dilerim kendini toparlar ve hayatını daha iyi bir yere getirebilirsin. Mutluluklar..
- +1 yıl
@Tam4gunolmusdunn teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Eskiden ben de bu durumu çok dert edinirdim. Şimdi daha aklı selim düşünebiliyorum. Hala dert ediniyor muyum, evet ama eskisi gibi Instagram arkadaşlarımı stalklayıp, derin bir iç çekmiyorum. "Bir of çeksem karşı dağlar yıkılır" modundan çıktım şükür ki. 🙏🏻 hayırlısı diyorum sadece artık. 🌸
- +1 yıl
Hayatta en karanlık anlarda güneş doğar. Seninkinden ne yazıkki daha rezil bir hayatım var onlarca kez düştüm düşürüldüm. İnsanın belli bir duruşu olunca üzerine basmak isteyen çok oluyor. Ama her seferinde ayağa kalktım. İnanıyorum ki sende herşeyi halledeceksin. İnsanlar kendileri dertlenince sanıyor ki tek dert sahibi kendileri. Ama öyle değil. Her birimizin farklı farklı binlerce derdi hayal kırıklığı var. Manga dinler misin bilmiyorum ama bazı şeyler için gerçekten iyi olmak yetmiyor. Sorunu kabul edip çözüm bulup önümüze bakacağız.
Soran+1 yıl@diipsizkuyuu Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için.. Yalnız değilim demekki. Yorumunuz benim için değerli
- +1 yıl
Duygulandım, ne güzel yazmışsınız. Bende aynı durumlardayım ama insanı yoran bir durum insan insana muhtaç vr biryerden sonra tekil hayatok yoruyor insanı yani tek olmak güçlülük evet ama artık insan bu kadar güçlü olmak istemiyor bazen.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Sunshineis haklısınız. Beni de yoruyor, inanın. Hele de yanlış insanlarla ömrümü heba ettiğimi düşününce... onlara harcayacağım her dakikayı ilerideki doğru insana harcamak için neler vermezdim... ama tecrübeler de insanı doğru kişiye yakınlaştırıyor, sanırım. Doludizgin duygularımı frenleyecek veya onun yanında rol yapmama gerek kalmayacak bir insanın varlığı çok önemli gerçekten. Söylenecek söz çok aslında, ama söylenecek söz yok. Çünkü sözün bittiği yerdeyiz, lakin her bitiş bir başlangıçtır.
Güçlü olmaya gelince, her zaman iyi bir şey değil tabii ki. İnsan bazen yanında hunharca ağlayacağı birisini arıyor, ağlarken başını yaslayacağı bir omuz istiyor. Ama etraf kuyruksuz boynuzsuz şeytan dolunca, ister istemez güçlü durmak zorunda kalıyorsunuz. Haklısınız özetle. Hayırlısı olsun hakkımızda...
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBenimde hiç olmadı 23 yaşındayım. başarısızlık değil. hiç sevgilinizin olmaması bir başarısızlık olarak değerlendirilmemelidir. Sevgili veya ilişki sahibi olmak, hayatın başarılı olup olmadığını belirleyen tek kriter değildir. Herkesin hayatında farklı deneyimler ve zamanlamalar olabilir, ve sevgili olmamış olmak, kişisel başarısızlık anlamına gelmez. Sevgili sahibi olmak, sosyal ilişkiler ve romantik bağlar kurma sürecinde bir adım olabilir, ancak tek başına bir kişinin değerini, yeteneklerini veya değerini belirleyen bir ölçüt değildir. Unutmayın ki herkesin farklı yaşam hikayeleri ve deneyimleri vardır, ve bazen romantik ilişkilerin oluşması için zaman ve uygun koşullar gerekebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Çok güzel bir cevap olmuş. Peki bu kadar çok insan hangi ortamdan sevgili oluyor? İnternet sosyal medya ortamından mı yoksa sosyal ortamlardan mı?
+1 yılBunu sorgulamak için bile çok geç kalmışsın yani ama hala hayatına birini almak için çok ta geç değil öncelikle bir bayan ile nasıl konuşulur bunu bilmiyorsan bu konuda önce kendini geliştir yeni arkadaş ortamları edin ancak böyle gelişim sağlarsın.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
18Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaşarısızlık diyemeyiz ama bir anormallik var kdkdk
21 Yorumla
Soran+1 yılBu anormalliği yıllardır çözemedim
+1 yılSelamlar efendim, hayırlı huzurlu akşamlar dilerim öncelikle.
Bu yaşınıza kadar nasıl bir yaşantınız olduğunu bilmeden kimsenin bu soruya bir yorum yapması pek doğru olmaz aslında. Neticede başınızdan geçen imtihanlar sizi hemcinslerimden uzak tutmuş olabilir, herhangi bir gönül kırgınlığı yaşamış olabilirsiniz, gibi misalen.
Lakin insan hayrı de şerri de acele istememelidir aslına bakarsak. Hayırlısını istemeyip sadece olsun deyip, olduktan sonra mutluluk denilen şeyin zerresini tadamadıktan sonra olmasının da pek bir önemi kalmıyor aslında. Tabi bilmiyorum önünüze çıkan fırsatları değerlendiren biri misiniz yoksa tamamen mi kapalısınız ama buraya kadar bu şekilde gelmenizin içinde dahi bir hayır bulmaya zorlayın kendinizi ve ileriye dönük de olumlu bakın hayata. Yeise kapılmayın. Hayırlısını dileyin.
Selam ve dua ile...12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Çok güzel bir cevap yazmışsınız
- +1 yıl
Çok rica ederim.
Faydam olduysa bir nebze, ne mutlu bana.
Hayırlı akşamlar olsun.
Şimdi bu durumu biraz metafiziksel ve spritüel açıdan ele almamız gerekirse geçmişte yapılan büyük hatalar kötü bir karmaya sahip olmak kötü alışkanlıklara sahip olmak başkasının senin üzerinde hakkı bulunması vs. bunlar kısmetin tamamen kapanmasına sebep oluyor olabilir eğer geçmişte yaptığın hataların farkına varıp tövbe edersen ve bir daha senin kısmetinin kapanmasına neden olan hataları tekrarlamazsan ileride hem ilişki açısından hem de sorun yaşadığın diğer konular rahat bir çözüme kavuşur. Şunun farkına var ki şans diye bir şey yoktur şansı kendin yaratırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılBaşarısızlık demeyelim bu güvenle alakalı olan bişey
21 Yorumla
Soran+1 yılAma bu yaşa kadar olmaması anormal değilmi?
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Ben de 34 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç kız arkadaşım sevgilim olmadı hiç sevgi ilgi değer de görmedim hayatımda hiçbir kızla tanışamadım buluşamadım çıkamadım flört edemedim gençliğim hep yalnız geçti ben hem başarısız hem de şanssız olduğumu düşünüyorum ve hiçbir çekiciliğimin de olmadığını düşünüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öylesin galiba
Olmasını istiyorsan yapmak için çaba göstermelisin mesela senin şu an ki konfor alanın buna engel ilk olarak onunla başlamak lazım diye düşünüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl çabalayacağımı bile bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAksine sıradan bir durum sevgili yapmak veya yapamamak sıradan bir durum her şey sevgiliyi yapana kadar, yaptıktan sonra dananın kuyruğu kopuyor. Devam ettirmek mesele
02 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar çok insan nerden nasıl sevgili yapıyor
- +1 yıl
Ağırlık sosyal medya, sonra üniversite ortamından
Benimde hiç olmadı, teklif edende yok. Yemek yapmayı seviyorum, bulaşıkları, giysilerimi de hep kendim yıkarım. İşim de var ama bir tane sevenim yok. 🤷♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVarmış gibi takıl bundan sonra sanki şu an sevgilin varmış ya da daha önce çok sevgilin olmuş gibi hareket et hayal et olsa nasıl olurdu insanların yaşadığı sorunları hissetmeye çalış zaman içinde olacak bak göreceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılolur mu acaba böyle düşünürsem
Cevap sahibi+1 yılolur bunun çözümü bu
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır, neden başarısızlık olsun?
En azından diğer erkekler gibi ne sapıklığın var ne de vücudunu sergilemişsin.
Namusunla bekleyip sevdiğini kadını almış olacaksın işte.
Kızlar bayılır böyle organik pozlara sen takılma.01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler haklısın
+1 yılgırılma gucenme yok ama tipsizliktir ozguvensızlıktır ya da tam tersi kafada olan birisisğndir ama sende oyle gozukmuyo bu soruyo sorduguna gore
01 Yorumla
Soran+1 yılEn büyük sebep tipsizlikmidir. Kırılmam gücenmem eğer en önemli sebep buysa. Sonuçta tip sebebiyle olmadıysa bu benim başarısızlığım değildir dimi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok fazla ilişkin olunca, başarı madalyası takmıyorlar birader
20 Yorumla
+1 yılHani Usta boş dükkanda çalışırsın ya öyle bir şey yaşamışsın sen
01 Yorumla
Soran+1 yılBomboş
+1 yılBence ayıp aga hadi sevişmesin tamamda ama sevgilin olsun ya
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok istedim olmadı
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşarılı olmamız için kaç sevgilimiz olması gerekir?
01 Yorumla
Soran+1 yılEn az 2-3 tane
Aşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı. Değildir senden daha beterlerini gördüm sıkıntı yapma 😀 Ama sosyalleşilen ortamlarda olursan illa ki bir alıcın çıkar.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenden daha beterleri nasıl?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBende kendimi asosyal sanıyordum sevgilimin olmadığı evre çok az 😄
00 Yorumla
+1 yılNeden başarısızlık olsun ki? Kendini bunun için kötü hissetmemelisin. Hayat sadece bundan ibaret değil. Illa ki karşına biri çıkacak. İnsanların ne yaptığını düşünme. Kendine odaklan.
00 Yorumla
+1 yılÇok basit indiriyorsun tinderi once flört sonra sevgili hahahahah
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yılbenim oldu kısa bir süre ama bittikten sonra yine hiç olmamış gibi hissediyon
02 Yorumla
Soran+1 yılGerčektenmi
- +1 yıl
evet öyle, olay ilişkinin sürmesi her zaman elinin altında bir hatunun olması önemli, yokken yine başa sarıyor her şey
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaşarının ölçütü sevgili bulmak mı? Alakasız.
18 Yorumla
Soran+1 yılAma herkes bir yerlerde sevgili bulurken birini bırakıp başka birisiyle bulurken benim hiç olmaması anormallik değil mi?
- +1 yıl
Sayın @soran, hayır anormallik diyemeyiz. Kendimizi böyle yaftalamaktan vazgeçersek işler çok farklı bir boyuta geçer. Kaldı ki milletin - çok afedersiniz ama - don değiştirir gibi sevgili değiştirmesi de bana çok mantıklı ve doğru gelmiyor, her ne kadar bunu bize şimdilerde dayatmaya çalışsalar da. Şimdiki düzeni, ahlakı bozuk toplumun saçma sapan doğrularını kendime feyz almak zorunda değilim. Bunları hayatıma adapte etmek zorunda hiç değilim. Bence insanın karakteri böyle anlarda belli oluyor. Benim de yanlışlarım olmadı mı, tabii ki olmuştur ancak önemli olan bunları telafi edebilmek ve tekrarlamamak. Bence siz karakteriniz düzgün bir insanmışsınız ki bugüne kadar hiçbir kızın canını yakmaya yeltenmemişsiniz. Kendimizi toplumun - aslen yanlış olsa bile - doğru olarak affettiği olgulara göre sınıflandırmaktan vazgecmeliyiz.
- +1 yıl
@diipsizkuyuu toplumu zivanadan çıkarttılar saçma sapan dayatmalarla, anormallikler normal normaller ise tamamen anormallestirildi, bakisacin pek bu zamanla eslesmese de kesinlikle dogru ve burada bu bakisacisinda olan insanlar uzaylı gibi algılanıyor, böyle dusunen biri olduğun için teşekkür ederim🙏
Soran+1 yıl@diipsizkuyuu Çok teşekkürler. Çok güzel bir yorum yapmışsınız
- +1 yıl
@SilverFox_FB evet aynen, bakış açım bu zamana uygun değil ben de farkındayım. Ama bu tamamen yetiştiriliş tarzımla alakalı bir durum. Anneme benzemişim sanırım bu konularda. Şimdi düşününce iyi ki de ona benzedim diyorum.
Toplumun zıvanadan çıkmasında kanaatimce medyanın, medyanın yarattığı bilgi kirliliğinin de etkisi oldu. Bunu en iyi TV'de rastgele bir Türk dizisi açarsanız anlarsınız zaten. Karısını öldüreni veya şiddet uygulayanını mı dersiniz, yoksa izdivaç programlarını aratmayan, "kimin eli kimin cebinde, kimin fesi kimin başında belli olmayanı"nı mı dersiniz? Evet bir Avrupalılaşma merakı var bizde mesela ancak Avrupalılaşma denilen şey sadece lüks arabalara binip, zengin koca/kadın avcılığından da ibaret değil. Biz bu meseleyi çok yanlış anladık bence. Kaldı ki Avrupalılar zaten kendi ayakları üzerinde durabilen, 18 yaşından itibaren birçok işe adım atabilen insanlar. Evet belki diyeceksiniz şimdi bize imkan verilmiyor diye lakin kimse o imkanı yaratmak için de çabalamıyor... - +1 yıl
Bu arada, ben teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için @SilverFox_FB. Çok fazla takılamıyorum burada, takıldığım zaman da o anlık gazla karalıyorum işte bir şeyler 😅
- +1 yıl
- +1 yıl
Sevgili @diipsizkuyuu insanların burada paylaştığı fikirleri; karakterleri, yaşam tarzlari, yetişme tarzlari, dünya görüşü ve bir çok özellikleri hakkında oldukça detaylı bilgiler veriyor aslında. Ve buradaki bir çok insanda buradaki yorumları doğrumu yanlismi kiyaslamadan direk uyguluyorlar. En azından daha faydalı olmak adina daha sık ugramalisin, İyiki varsın, 👏💐
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet boşa yaşamışsın 32 yıl
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
+1 yılbu soru gerçek mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet neden gerçek olmasın
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benimde hic olmadi hatta elini bile tutmadim🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılYaş kaç?
+1 yılSenn yine iyisin ben hiç kız görmedim
013 Yorumla
Soran+1 yılSenindemi hiç sevgilin olmadı?
- +1 yıl
Evet. Dedim ya kız bile görmedim
- +1 yıl
@zürazhr baya baya
- +1 yıl
@zürazhr kars digor
- +1 yıl
@zürazhr yaylada yaşiyorum ben yok
- +1 yıl
@zürazhr internete kız nasıl birşeydir diye yazdim burasi cikti. Baktim KızlarSoruyor diyor belki gorurum dedim ama hala goremedim. Kiz yaziyor diye giriyorum buraya. Gercek kiz gormedim
- +1 yıl
Siz kızmısınız acabağ?
- +1 yıl
Hahahahshxjxjxjdjdjkffkkfll
- +1 yıl
@_moon_light siz mi kızsınız anlamadım?
bende sizi anlamıyorum, abi hiç mi yani?
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok istememe rağmen hiç olmadı
Soran+1 yılSosyal medyada çok denedim olmadı. Gercek hayatta tanıdıklarım sosyal medyada iletişim kurmaya çalıştım olmadı. Çalıştığım ortamda beğendiğim sevgilisi olmayan veya evli olmayan bir bayan olmadı. Çalıştığım ortamda bekar ve sevgilisi olmayanlarda ben beğenmedim. Olanların nasıl oluyor. Nasıl sevgili oluyorlar
- +1 yıl
Ajsjsjskskdkfkkfkflglglylglg
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılbu yaşa kadar olmaması asosyal olduğunuzu gösterir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük bir başarı bence bir şey kaybetmedin...
00 Yorumla Kısmet her şey. Vakti var
00 Yorumla
+1 yılnormal, ahirette olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılbaşarının bir ölçütü mü var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYakışıklı ve zengin misin?
015 Yorumla
Soran+1 yılTipsizim galiba. Sosyal medyada belki 100 kişiye mesaj yazdım hiç biri geri dönüş yapmadı
Cevap sahibi+1 yılEğer öyleysen sevgilin olabilirim diye yazmıştım aslında
Soran+1 yılPeki sen güzelmisin?
Cevap sahibi+1 yılÖyleyimdir..
Soran+1 yılZengin olmasamda parasal durumum iyi. Ama tip konusunda net bir şey söyleyemem 😂
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse olmaz üzgünüm
Cevap sahibi+1 yılAnnem moldovan güzellik elbet görecelidir ama yarı rusum. Zengin erkek basıp yollayamaz aptal değilim ve kendimi kocama saklıyorum
Cevap sahibi+1 yılSexting için kullanıyorum. Herneyse burayı meşgul etmeyelim daha fazla. Sevgiler sana🌺
Cevap sahibi+1 yılÜye adını vermiyeyim işte biri var. Şu zamana kadar beni en çok etkileyen vücut ve penise sahip kendisi nedenini ben de bilmiyorum 😍
Cevap sahibi+1 yılHayır değilim adam bir attı aşık oldum sjdjjdjjj
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Benimde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. evet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılhayır değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgel benimle ol
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Gol diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı
00 Yorumla
+1 yılEn temizi
01 Yorumla
Soran+1 yılHangi konuda?
Ya bi tık öyle bence
00 Yorumlaevet.
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 32 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı. Hiç sevgilimin olmaması başarısızlık mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler