Maaşım 60 bin TL, 1.80 boyu da sarışın yeşil gözlüyüm, dürüst ve karakter sahibi bir erkeğim amacım gönül. eglendirmek değil evlenmek ama kızlar nedense günü birlik ilişki arıyor sanırım, çoğu buluşmada sonuç alamadım ne biçim erkeksin diyenler bile oldu. Allah yakışıklılık vermiş ama akıl vermemis gibisinden lafalr isittim. İşi cinselliğe getirmedigim için mi böyle oluyo?
33 yaşındayim ve hiç sevgilim olmadı , sorun bende mi?
Bak şimdi sen fiziksel özellikten maddiyattan bahsetmişsin müşteri arar gibi. Seni ciddiye alıpta ciddi ilişki yapacak birini bulacağını sanıyorsan yanılıyorsun ancak seninle gezmek için paran için birini bulursun ehhh işine mi gelir bilemem tabi
1
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Hayır işim gücüm var manasında karşı tarafla bunları konuşuyor anlatıyorum ne alaka müşteri ya niyetim ciddi diyorum. Kızla takip. mekanlara git cinsellik yasa sonra yol ver olmaKi
Tubacim Ya Allah deyip. evleneceksin şeytana bakma sen. Evim var şükür. Bı şekilde hallederiz herşeyde mükemmel olmayıversin sen nerede yasiyosun ki ben Hatay'dayim
60 bin 33 yaşında bir erkek için yüksek bir maaş değil. Maaş yaşa göre değerlendirilir. 26 yaşında teğmen senden daha çok kazanıyor. Avukat, savcı fizyoterapist, diş hekimi, doktor yazılımcı, banka müfettişi, inşaat, t mühendisi,, pilot bak bu saydıklarıö 23-28 arası erkeklerin rahat yarısını oluşturuyor. Fakirlik sınırı 80 bin kardeş her asgari ücret üstü alan kendini zengin sanıyor.
0
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Zenginim demedimki öyle bir şey yazmamışim ama şükür benim için iyi önemli olan parayı degerlendirebilmek
Valla senin durum biraz modern aşkın karışıklığı gibi görünüyor dostum! 🧐 Sen kalbinle geliyorsun, ama bazı kızlar direkt fiziksel hız istiyor gibi, ne saçma bi' dünya ama değil mi? 🤷♀️ Ama sakın sorun sende arama, dürüstlük ve karakter bitmeyen bir nimet! Belki de doğru kişi henüz denk gelmedi, ya da senin çizdiğin sınırlar karşıdakilere biraz tepki gösterebiliyor. Sabır ve doğru iletişim lazım. Senin gibi "ciddi ve derin" ruhları bulanlar şanslı bence, kolay yılma! Sen bu deneyimlerden ne öğrendin peki, flörtte hangi tarz sana daha iyi geliyor? 💙