Hayatım boyunca hiç kimseyle tanışmadım. Cirkin değilim bakımlıyım fiziğim de iyi ama olmuyor sanki üzerimde bir ugursuzluk var Allah neden bana nasip etmiyor. Bazı insanların gerçekten nasibi yok mudur?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)6 ayBen 34 - 35 yaş arasında bir erkeğim bebeklikten çıktıktan bu yaşıma kadar kimse bana yakışıklı, sevimli, tatlı dememiştir ama sevgililerim oldu. Senin neden sevgilin olmadı bunu bilmiyorum ama mutlaka bir durum vardır. Çocukken de sürekli dalga geçerlerdi benle, genel olarak sevimli-tatlı bulunmazdım, esmer çitlenbik dedikleri cinsten zayıf bir çocuktum. Çocukken tanıdıkların, akrabaların beni çağırış - bana seslenme biçimleri bile üzerimde psikolojik olarak olumsuz bir etki bırakmış olabilir. O zaman bunları dert ettiğimi hatırlıyorum. Hatta 22 - 23 yaşına kadar bu konuları yine aşamadım. Ama üniversite sonrası vesaire hep sevgilim oldu, buluştuk yaramazlık yaptık. Öncesinde Türkiye'de yaşayan vatandaş ama Müslüman olmayan bir ırktan sevgilim oldu o bitince daha sonra yaşı benden 8 - 9 yaş küçük bir kızla sevgililiğim oldu. Daha sonra gurbetçi bir kızla sevgili oldum, kendisi bir Avrupa Ülkesinde vatandaş ve memurdu. Yakın zamanda gittiğim Güneydoğuasya Ülkelerinden birinde 3 ay kaldım. Oradan yine o ülkenin vatandaşı öğretmen, 3 katlı binayı kendi maaşıyla dikmiş kendi ayakları üzerinden duran bir kadınla sevgili oldum. Orada iken arkadaşlık sitelerinden pek çok yerli kadınla tanışmıştım, Türkiye'ye döndüm hala onlarla internet üzerinden görüşmeye, mesajlaşmaya devam ediyoruz. Hatta ben bazen buradaki yaşantımdan fotoğraflar atıyorum. En son bu yabancı sevgilim bana tanışmadan önce "Çok erkeksi görünüyorsun." senle tanışmak isterim demişti. Bundan başka da iltifat duymadım hayatımda. Eski sevgililerim sevgili olduktan sonra birkaç ufak söz söyledi ama onlar da sayılmaz, çünkü ben de onlara itifat ediyordum onlar karşılıklarını vermek için söylüyordu.
Özetle ben yakışıklı, zengin bir adam değilim, ben bu yaşıma kadar sevgilisiz kalmadıysam senin gibi normalim diyen bir kızın da sevgilisiz kalmaması gerekirdi. Kesinlikle bir şey var, kendini sorgula. Çevrende mi sorun var, nasıl bir ortamdasın bilmiyorum. Ama genelde kadınlara tanışma - sevgililik teklif ederler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
20 li yaşların sonu genelde zor ve bunalımlı geçer doğum haritanda venüs ve satürnün burç ve ev konumlarına baktın mı hiç yaşına bakarsak bir satürn geçişi yaşıyorsun ve bu seni oldukça bunaltıyor anladığım kadarıyla bu arada sosyal biri misin onu anlayamadım eğer oturduğun yerden beyaz atlı prensi bekliyorsan daha çok beklersin bu gibi olayların birçok sebebi var karma ödüyor olabilirsin aile karman olabilir ailenden birisi birini ümitlendirip yarı yolda bıraktıysa bu sana da tesir eder bunu ailene bir sor varsa böyle biri gidip helallik isteyin üzerinde büyü nazar gibi negatif işlem olabilir haritanda zorlayıcı açılar olabilir dünyaya gelmeden önce yalnız kalmak için sözleşme de yapmış olabilirsin yapmış olsan bile burada hatırlayamazsın en iyi ihtimal beklediğin o insan da seni arıyor olabilir ve nihayet bir araya geleceksiniz yaşın daha genç benden sana bi tavsiye istediğin şeye küstüğün vazgeçtiğin zaman hayatına girer 3. boyutta sistem böyle işliyor bir şeyi kovalama ben de 31 oldum sevgili aşk olaylarını çok denedim 16 sından beri ama olmadı kimisi çekip gitti kimi aldattı kimisi açılamadı kimisi evliydi kimi yalancı ve menfaatçiydi menfaat için sattı kimisiyle de maddi durumlar yüzünden olmadı çok denedim pes etmedim ama aşkı çok isteyen ben artık pes edip aşkı meşki bırakıp paraya odaklandım istemiyorum artık hayatımda bir türlü sonuç alamadığım alanlara küstüm benim haritamda venüs akrepte yani zararlı konumda ay ile zorlayıcı açısı var ve isim soy isminde d m v harflerinden biri yoksa kalp çakrası konularında sınavın vardır dünya da benim isim ve soy ismimde de yok bir de olmuyor olmuyor sürekli bunu dersen olmaz zaten düşünceler duyguların duyguların da kaderin olur bir müddet sonra bu hayatta en çok ikili ilişkilerle sınandım kulaklıkla youtube dan 639 hz kalp çakrası frekansı dinlemeni öneririm kalp çakran da tıkalı ya da kapalı olabilir benim kalp çakram yaşadığım olumsuzluklar yüzünden tıkandı
01 Yorumla
Soran6 ayBu benim üzerimdeki nazar mı yoksa başka bir şey mi bilmiyorum ama hayat gerçekten adaletsiz bu yaşıma geldim resmen hiç sevilmedim gençliğim boşa gitti zaten birisi çıksa bile karşıma olur mu olmaz mı onunla onu bile bilmiyorum resmen zaman kayiibi yaşıyorum
Gizli Üye(30-35)6 ayBenim de olmadı daha, sevgisi olan at hırsız tipli birçok kişiden daha kültürlü ve oturaklım. Hayat tarzıyla da alakalı bu tip şeyler ve de tabi ki hayat şartları ile. Her şeyin bir vakti var vakti gelince bizim de nasibimiz bulur bizi takma kafana. İlla sevgilim olsun psikolojisine girip de seni hak etmeyen birini alma hayatına. Seksen kişi sevgilin yok diye evde kaldın der de o seksenden biri de kendine uygun olmayan biri ile sevgili olup sonrasında bu uygunsuzluktan kaynaklı psikolojik çöküş yaşayınca yanında olmaz. Uygunsuza iterler seni sonra kıza bak yazık delirmiş derler. Kimseye kulak asma, kendi hayatının iplerini kendi elinde tut. Kimseyi umursama. En uygun hissettigin anda en uygun hissettigin kisi ile paylaş hayatını. Unutma sen bir bireysin ve her birey cok kıymetlidir. 😉💪
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Amaaan tü tü tü maşallah kına yakın kendinize Rabbim nazarlardan korusun
Bu çağda eline erkek eli değmemiş kızı tarihi müzede bile bulamazsınız
Hiç acele etmeyin
Güzelliğinize değil karakterinize kişiliğinize güvenin
Çünki güzellik geçicidir
Rabbim size sizin için hayırlı olanı nasio etsin 🤲
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
6 ay
Canım, öncelikle şunu bil ki yalnız olmak, hayatın bir eksikliği değil. Bu durum tamamen hayata bakışınla ve enerjinle ilgili. Belki de şu ana kadar doğru kişi karşına çıkmadı, bu kesinlikle senin değersiz olduğun anlamına gelmiyor! 🌟 İnanç konusu kişisel ama birçok insan gibi sen de bu konuda sabırlı olabilirsin.
Belki de sorun şudur; kendine çok fazla "neden olmuyor?" diye yükleniyorsun. Aşk bazen hiç ummadığın bir anda gelir, hani şu yaprakların döküldüğü bir sonbahar yürüyüşü sırasında mesela 🌿🍁 Ya da belki de önce kendinle derin bir bağ kurup, kendi mutluluğunu keşfetmelisin.
Benzer duyguları yaşayan çok kişi var, sen de deneyimlerini paylaşmak ister misin? Belki biri tam bu duygulara çözümünü bulmuştur. 😊00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
6 ayOlan ne yapıyor ki gadası
01 Yorumla
Soran6 ayEvleniyor
- Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı.
6 ay
Soran6 ayDemek ki hiç olmayacak anladım
- 6 ay
Hayır herşeyin zamanı var acele etme üzülmede
Haklısın bazen insanın ne kadar güzel de olsa yakışıklı da olsa nasibi kısmeti bağlanıyor olabilir böyle düşünmem çok normal yani insanın böyle olunca aklına her şey geliyor biraz sanırım şans olucak yaradan dan isteyeceksin bazen.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
6 ayAllah seni korumuş öyle düşün aşk mesk bunların alayı hikaye insanları çıkarları kadar hayatında olur bitti mi hepsi gider aşk bir lanettir
02 Yorumla
Soran6 ayDoğru
- 6 ay
O yüzden bu nimetin kıymetini bil seni zerre hak etmeyen insanlar yüzünden mutluluğundan olma gülen yüzün solmasın sırtından vurulma
Aşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı. Çoğu mal gibi sevgili bağımlısı oluyor da noluyor ruhunu pisletiyorlar ve bedenini... Tek olmak harbi lüks kafan rahat
00 Yorumla
6 aySevgili dediğin şey başa beladır insanların çoğu artık güvenilmez yanlız olmak aşırı iyi bişey
00 Yorumla
6 aybenzer çok insan var biliyor musun kadın erkek farketmeden. sadece birbirlerini bulamıyorlar
028 Yorumla
Soran6 ayNedense kötülerin işi rast gidiyor
- 6 ay
rast gitmek mi bilmem ama çok umursamıyor ya da düşünmüyorlar
Soran6 ayAyn
- 6 ay
mesleğin var mı
Soran6 ayEvet var
- 6 ay
uzaktan mı
Soran6 ayHayir
- 6 ay
çok kısa cevaplar vermen buzlar kraliçesi olduğun anlamına mı gelir sohbet etmeyi bilmediğinin mi?
Soran6 ayHayir sohbet etmeyi seviyorum tabii ki ama şu an yazamıyorum başka işle meşgulüm yoksa uzun uzun yazardım
- 6 ay
bu saatte ne yapıyorsun merak ettim ben ne yapsam kafa dağıtsam diye bulamıyorum
Soran6 ayYemek yapıyordum da ondan
- 6 ay
afiyet olsun
Soran6 ayTeşekkürler
- 6 ay
ne yapıyorsun
Soran6 ayMenemen 😂😂😅
- 6 ay
soğansız mı 🤣
Soran6 ayBu Saate evet
- 6 ay
ye de gel bari rahat konuşuruz
Soran6 ayYedim zaten
- 6 ay
hızlısın boyun kaç seni merak ediyorum
Soran6 ay1.75 🥲😂
- 6 ay
vovv kilon peki
Soran6 ay66
- 6 ay
baban ne zaman müsait?
- 6 ay
kahvemi orta içerim tuz atma 😂
Soran6 ayHahaha
- 6 ay
yanlış bir şey mi dedim
Soran6 ayHayır demedin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 aybelkı allah karsına cıkarmıyo günah ısleme kötü seyler yasma diye
01 Yorumla
Soran6 ayBilmiyorum olabilir
Gizli Üye(18-24)6 ayBenim de olmadı. Zaten nedense tüm Türk kızları sorsan hepsinin fiziği iyi yüzü güzel bakımlı ne bilim balik etli ama yok bi biz goremiyoz heralde nerde bu bakimli güzel fizikli kızlar anlamiyom
02 Yorumla
Soran6 ayBende anlamıyorum
Cevap sahibi6 aysen guzelmisin
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Birinin seni sevmesi fiziki görüntünle alakalı değil...
07 Yorumla
Soran6 ayKarakterim kötü değil ki ama kimseye bir kötülüğüm yok
Soran6 aySonuçta erkekler ilk dış görünüşe önem verir
Soran6 ayNe yapmam gerekiyor sevmek yeterli değil mi
Soran6 ayAnladım
6 ayErkekler özgüveni yüksek kızlara yaklaşmak istemezler belki o yüzdendir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 ayKısmet hem ne güzel başına bela almamışsın şimdiye kadar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. Nasibi olacak erkeklere kapıyı açmalısın. Mesela dm atabilirsin... 🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Normal bir durum.
Herkesin duruşu, kırmızı çizgileri farklı.00 Yorumla
6 ayCook sansizsin demek ki. Kör topal illa ki biri denk gelmeliydi şimdiye kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayBen de aynı durumdayız az önce arkadaşım ile dertlesiiyorduk meğer tek yasamamisim bunu
05 Yorumla
Soran6 ayNe durumu
Cevap sahibi6 ayİlişki yaşamamak olursa devam ettiremiyoruz
Cevap sahibi6 ayYani şöyle bazıları bakıyoruz hadi oradan dediklerimiz yaşıyor meslek sahibi ol elin yüzün düzgün ama yok insana dokunuyor
Soran6 ayHiç olmadı mı ilişkin
Cevap sahibi6 ayUzaktan ilişkiler saymazsak evet
Gizli Üye(36-45)6 ayEvet bişey var mutlaka bak sende sorguluyosun doğal olarak
04 Yorumla
Soran6 ayNe olabilir acaba 🤔
Cevap sahibi6 ayFazla ciddiyet
Soran6 ayBeni ilk görenler zaten kendini beğenmis soğuk biri olarak görüyor ama aslında öyle değilim bundan dolayı olabilir mi
Cevap sahibi6 ayEvet muhtemelen. Bu yüzden daha gülec durmaya calıs ve mesela sana cıvık gelen herseyi tersleme esnek ol
Gizli Üye(30-35)6 ayBana göre normal çünkü bende 1995 doğumluyum ve hiç sevgilim olmadı
06 Yorumla
Soran6 aySenin neden olmadı peki
Cevap sahibi6 ayGenel olarak asosyallik ve utangaçlık kaynaklı sanırsam
Soran6 ayBende öyle
Cevap sahibi6 ayHiç date bile yapmadım biliyor musun yani o el ele tutuşma öpüşme falan geçiyorum
Soran6 ayAynen bende
Cevap sahibi6 ayOlmaması da iyi bazen abaza gibi de görünebilirim diyorum o kadar büyük heyecan ve beklenti var
Gizli Üye(30-35)6 ayBen nasipsizlik diye düşünüyorum, benim görüştüklerim oldu ama hep bişey çıktı
04 Yorumla
Soran6 ayPeki bu hep böyle mi kalacak
Cevap sahibi6 ayBilmiyorum, umut bana zarar veriyo
Soran6 ayArtık akışına bıraktım olursa olur olmazsa zaten ölümlü dünya başkaları mutlu olsun benim yerime
Cevap sahibi6 ayNerde yaşıyosun
Gizli Üye(25-29)6 ayBende 25 olarak tam olarak böyleyim görüştüğüm hiçbir kız olmadı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
6 aySosyal biri değil misin
14 Yorumla
Soran6 ayÇok değil
- 6 ay
O yüzden de bulamıyor olabilirsin
Soran6 aySosyal olsam bile olmaz zaten
- 6 ay
Neden
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayİyimser olmak isterdim ama anormal
01 Yorumla
Soran6 ay🥲
Bulunduğun ortamdan kaynaklı olabilir
01 Yorumla
Soran6 ayOrtam yok ki kaynaklı olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayYahu mantığı yanlış anlamışsındır
05 Yorumla
Soran6 ayNeyi yanlış anladım?
- 6 ay
Yahu bunca zaman.. olmamasinin mantığı yok. Muhtemel armudun çöpü uzumun bilmem neyi mantığı. Kimseyi kendine layık görmeme. Psikolojisi. Tabii bir oda içerisinde bunca yil sosyallesmeden gecirmediysen
Soran6 ayDoğru kimseyi kendime layık görmüyorum
- 6 ay
Ama işte insanları tanimadan hayati dahi öğrenmeddn kimin neye layık olduğunu uzaktan anlayamaz sin
Soran6 ayAslında aileden gelen bir şey de
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. sen bulamamışsındır
013 Yorumla
Soran6 ayGerçekten mi
Soran6 ayOlamıyorum ya çekingenim ben
Soran6 ayAma siz erkekler öyle yirtik kadınları seversiniz değil mi
Soran6 ayKendini parçalayan
Soran6 ayYok ya iş ortamlarında hepsi gay 🙂
Soran6 ayHayir
Soran6 ayÖzel bir sektörde
Soran6 ay😅
Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı. Ya çirkinsin ya da sohbetin sarmıyor. Açık ve net
01 Yorumla
Soran6 ayCirkin olsam bile bu evlenmemeye bir sebep mi
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
6 ayNormal tabi doğru kişi çıkmamış henüz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet yoktur bende böyle düşünüyorum
00 Yorumla
6 ayDertleşelim mi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. Önüne geleni red edersen böyle olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 ayOlmayınca mabud neylesin Sultan Mahmud
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayNormal neden anormal olsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı.
6 aySen istemiyorsan olmaz normal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayçekici olma nedeni
05 Yorumla
Soran6 ayNasıl
Soran6 ayBurdan yaz
Cevap sahibi6 ayne dersin
Soran6 ayTamam
Cevap sahibi6 aytamam bekliyorum
Gizli Üye(30-35)6 ayBiz olalım o halde:))
04 Yorumla
Soran6 ayOlmayalım bacım
Cevap sahibi6 ayTakılıyorn yaa relax
Soran6 ay😅😅biliyorum
Cevap sahibi6 ayUyuz;))
Gizli Üye(30-35)6 ayBence sen aktif davranmıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayAnormal tabiki...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayHangi şehirdesin?
00 Yorumlayazik olmuyormu sana yaaa kime sakliyorsun kendini
011 Yorumla
Soran6 ayKendime
Soran6 ay😂😂😂gelecekti olmayan kocama
Soran6 ayPeçeli ne?
Soran6 ayHayır değilim
Soran6 ayHayır hoca
Soran6 ayHayır açık
6 aySen nasibini nasibin seni bekliyordur rahat ol
01 Yorumla
Soran6 ay10 sene sonra kavuşuruz artık onunla
6 ayNeden olmada ki
01 Yorumla
Soran6 ayBilmem Allah’a sor
Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. Selam mutsuz musun peki
011 Yorumla
Soran6 ayBu durumdan evet
Soran6 ayÇok yok 2-3 tane
Soran6 ayNormal
Soran6 ayHi
Soran6 ay?
6 ayPisiriksin abim vibi tanıştırmak isterim sizi
015 Yorumla- 6 ay
Hahahaha abisine kısmet arayan kardeş gibi kardeş 😂
- 6 ay
Bir bulabilsem
- 6 ay
Bence doğru kişi doğru zamanda karşısına çıkar bu tür işler kendiliğinden gelişince daha iyi oluyor
- 6 ay
Adam pisirik ne dogru ibsani daha kizlarla konusamiyor
- 6 ay
Hahaha reddedilme korkusu var belki
- 6 ay
Olabilir
- 6 ay
Abin benimle takılsın 😂
- 6 ay
Olurf
- 6 ay
Bi ay sonra Allah uzun ömür versin ne olmuş buna deme sakın
- 6 ay
Dermek cok isteeim
- 6 ay
Hahaha kaç yaşında abin ve nerde yaşıyor
Soran6 ayAbiden bu kadar nefret edilir mi be
- 6 ay
Etmiyorum safsce açılsın istiyorum
- 6 ay
Ciddiyim aynı yerde falansak yardımcı olayım en azından kızlar bir erkek kazanmış olur
- 6 ay
Olurt
Gizli Üye(36-45)6 ayNasıl dayanıyorsun?
012 Yorumla
Soran6 ayNeye?
Cevap sahibi6 ayBu yaşına kadar erkeksiz olmaya?
Soran6 ayDerken?
Cevap sahibi6 ayYani ihtiyaç illa ki oluyordur yanılıyor muyum?
Soran6 ayAklıma getirmiyorum sorun yok illa yapmak mı gerekiyor?
Cevap sahibi6 ayİlla yapmak gerekiyor demedim sadece ihtiyaç dedim...
Soran6 ayYok ihtiyacım zaten bu yaşıma kadar dayandım artık bu saatten sonra da yapmam
Cevap sahibi6 ayKendin ile ilgilendiğin oluyor mu peki?
Soran6 ayHayir
Cevap sahibi6 ayCidden çelik gibi bir iraden varmış. Libidon da düşük sanırım...
Soran6 ayAyn
Cevap sahibi6 ayOk
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Pek degil
00 Yorumla
6 ayŞans nasip kısmet diyelim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. hacet duasını oku
00 YorumlaAz cenabet gezmeyi dene
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBende öyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
6 ayTuhaf
021 Yorumla
Soran6 ayBencede tuhaf
- 6 ay
Ortamın yok mu
Soran6 ayÇok yok
- 6 ay
Kaç doğumlusun
Soran6 ay96
- 6 ay
Yaşıtız bizde bi sorun var heralde 😂
Soran6 ay😅😂😂 olabilir
- 6 ay
Hangi ay
Soran6 ayTemmuz
- 6 ay
Şimdi daha tuhaf oldu benim için
Soran6 ayNeden
- 6 ay
Anısı var ya çok iyi anlaşırım
Soran6 ayAnladım
- 6 ay
Hangi gün
Soran6 ay14
- 6 ay
Ne güzel ne güzel bir gün fark var 😂
Soran6 ayHahaha
- 6 ay
Çok sevmiştim :(
Soran6 ayNeden ayrildiniz
- 6 ay
Bazı anlaşmazlıklar onun çok mükemmel bir feminist olması benim köylü olmam ☺️
Soran6 ayFeministleri hiç sevmiyorum ya
6 ayOkutalım seni
11 Yorumla- 6 ay
Hoca olarak okuyup üflerim ama bu defa da kimse baş edemez 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
6 ayVardır
00 Yorumla
6 ayBenim de olmadi
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Neredeyse 30 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı - Bu normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler