Aşk İlişkileri 24 yaşındayım ama hiç sevgilim olmadı, normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Bu durumdan çekiniyorum ama hep bir sevgilim olmustu diyorum. Normlami...bu arada sanal sevgilim çok oldu onlar sayılırmı 😂 24 yaşındayım ama hiç sevgilim olmadı, normal mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Normal değil, benimde hiç sevgilim olmadı bir şeyler yanlış 0 1 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @oznurzeynep94 Normal değil kelimesinin karşılığı bu oluyor sdfsdf bilmiyor musun yoksa? ayrıca evet diyelim öyle yani? Yorumla
oznurzeynep94 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Normal dicektim degil hic olmasaydi son derece olmasi gereken dicektim sanalda yardirmissin icinde arsiz bi kevase yatiyo ama disardan belli etmiyon canim kusura bakma pwpwp 0 3 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Sana mı kaldı pwpwpw geri düşüncelerden kurtul hemen hjkhj Yorumla oznurzeynep94 +1 yıl Anan icinde ayni seyi dusunuyon mu ileri dusunceli beyinsiz vele*i zina seni pwpwpw Yorumla oznurzeynep94 +1 yıl Kes sesini o*ospu evladi seni madem anan cok bilgili kulturlu zeki git geneleve teslim et hakettigi meslegi yapsin zihniyetini senin Yorumla
türkkahvesi3410 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Hayat sanallaştı ruhunu seni anlayan oldumu sanalda güzel 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Oldu tabi Yorumla türkkahvesi3410 +1 yıl Ne güzel işte tadını çıkar Yorumla türkkahvesi3410 +1 yıl Canın istediği gibi yaşa 😊 Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Normal seyler sanaldan devaö edersen 30a kadar da olmayabilir ama😂 0 0 Yorumla
Anibalcortes Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı. Sanal olmaz ya bulusma olmadan sevgili denemez en az bir kere bulusma şart 0 1 Yorumla Anibalcortes +1 yıl Sanaldan sevgilim dedigin kisiyi bulusunca begenmicen belki ya da o begenmicek belki reelde isler degisir Yorumla
_Tazz06_ Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim acılaaaar 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Benim bu yaşıma kadar ne gerçek hayatta ne de sanalda hiç sevgilim olmadı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sanalı sayma ya önüne gelene yazıyor çoğu erkek orada 😂 gerçek hayatta teklif eden olmadı okul, iş ortamında vs 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. 20 yaşındayım benim de olmadı 0 0 Yorumla
Velhasıl566665444 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Normal mi derken? Çirkinim normal mi dersen normal, güzelim normal mi dersen fazlasıyla anormal 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Güzelim ama ailem izin vermedi Yorumla Velhasıl566665444 +1 yıl Gerçek hayatta mı teklif alıyordun? Yorumla Soran +1 yıl Fazla teklif almadım uzak durdum herkesdn Yorumla Velhasıl566665444 +1 yıl Ailem izin vermedi diyince bende teklif aldın red ettin falan sandım. Uzak dursan özelikle okul ortamında falan illa beğenen olsa teklif eden oluyor Yorumla
mirmehmed Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl sayılabilir neden olmasın. reelde niye yapmadın 0 0 Yorumla
JacquisLove Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Onlarda sayıya dahil :D olmuş işte :D 0 0 Yorumla
atszzz Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 31% +1 yıl Olması gerekmiyor. Eksik bir durum yok bence 0 0 Yorumla
filozofmuolduk Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı. Sayılmaz. Olsun biri artık. Nerelisin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sıkı aile baskısı yaşıyorsun sanırım 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nerelisin sorması ayip? Yorumla Soran +1 yıl Kırşehir neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anadolu insani baski kurar genelde hic sevgilin olmaması normal Yorumla Soran +1 yıl Keske öyle olmasaydı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gizliden çıkıyorum bir ksc bişey soracam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl orada misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çıktın sanirim Yorumla oznurzeynep94 +1 yıl Hepimiz anadoluluyuz zaten bu nasi bi mantik biri cografya ogretsin suna wppwp Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @oznurzeynep94 sen o kadar biliyorsun işte coğrafyayı Yorumla oznurzeynep94 +1 yıl Sacma bi cevap wpwp pardon trakyali Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @oznurzeynep94 tamam sensin şampiyon 👏👏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi akşamlar naber nasılsın Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sanal kimin olmadı ki ☺️ 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Aenin kaç tane oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Reelde eşim tek ama onlar ayrı olduğumda oldu bir kaç tane sadece konuşma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin Yorumla Soran +1 yıl Evlenmeden öncemi yaniBenim 100e yakındır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok sende o kadar da değil benim 😂 Yorumla oznurzeynep94 +1 yıl Sanal kasar olmussun soran pwpwpw Yorumla
hasandldl Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Pek normal değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Normal değil, benimde hiç sevgilim olmadı bir şeyler yanlış
@oznurzeynep94 Normal değil kelimesinin karşılığı bu oluyor sdfsdf bilmiyor musun yoksa? ayrıca evet diyelim öyle yani?
Normal dicektim degil hic olmasaydi son derece olmasi gereken dicektim sanalda yardirmissin icinde arsiz bi kevase yatiyo ama disardan belli etmiyon canim kusura bakma pwpwp
Sana mı kaldı pwpwpw geri düşüncelerden kurtul hemen hjkhj
Anan icinde ayni seyi dusunuyon mu ileri dusunceli beyinsiz vele*i zina seni pwpwpw
Kes sesini o*ospu evladi seni madem anan cok bilgili kulturlu zeki git geneleve teslim et hakettigi meslegi yapsin zihniyetini senin
Hayat sanallaştı ruhunu seni anlayan oldumu sanalda güzel
Oldu tabi
Ne güzel işte tadını çıkar
Canın istediği gibi yaşa 😊
Normal seyler sanaldan devaö edersen 30a kadar da olmayabilir ama😂
Sanal olmaz ya bulusma olmadan sevgili denemez en az bir kere bulusma şart
Sanaldan sevgilim dedigin kisiyi bulusunca begenmicen belki ya da o begenmicek belki reelde isler degisir
Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim acılaaaar
Benim bu yaşıma kadar ne gerçek hayatta ne de sanalda hiç sevgilim olmadı
Sanalı sayma ya önüne gelene yazıyor çoğu erkek orada 😂 gerçek hayatta teklif eden olmadı okul, iş ortamında vs
20 yaşındayım benim de olmadı
Normal mi derken? Çirkinim normal mi dersen normal, güzelim normal mi dersen fazlasıyla anormal
Güzelim ama ailem izin vermedi
Gerçek hayatta mı teklif alıyordun?
Fazla teklif almadım uzak durdum herkesdn
Ailem izin vermedi diyince bende teklif aldın red ettin falan sandım. Uzak dursan özelikle okul ortamında falan illa beğenen olsa teklif eden oluyor
sayılabilir neden olmasın. reelde niye yapmadın
Onlarda sayıya dahil :D olmuş işte :D
Olması gerekmiyor. Eksik bir durum yok bence
Sayılmaz. Olsun biri artık. Nerelisin
Değişik bir kafadasın
sıkı aile baskısı yaşıyorsun sanırım
Evet
nerelisin sorması ayip?
Kırşehir neden
anadolu insani baski kurar genelde hic sevgilin olmaması normal
Keske öyle olmasaydı
gizliden çıkıyorum bir ksc bişey soracam