Aşk İlişkileri 26 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı. Normal mi? Orakl Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ne dusunuyorsunuz Güncellemeler+1 yıl Çok mu şey kaçırdım 26 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı. Normal mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bireylulmeselesi_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Normal tabiki, illa ki olucak diye bir zorunluluk yok. Sevgili olmanın belli bir yaşı da yok ayrıca 0 0 Yorumla
Mgomleksiz4 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 64% +1 yıl Bence hiç normal değil öz güven eksikliğide vardır bence sende 0 3 Yorumla Orakl +1 yıl Hayır yok Yorumla Mgomleksiz4 +1 yıl Şaşırtıcı knk neden olmadı peki Yorumla Orakl +1 yıl Etkilenmedim kimseden Yorumla
mngkargo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl hiç de olmayabilir 1 gün evli kalıp nafaka ödemekten iyidir 0 0 Yorumla
Ecemnazzzzzz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Normal bence yanlış biriyle olmaktansa kimseyle olmamak iyidir 0 2 Yorumla Orakl +1 yıl O da doğru Yorumla Orakl +1 yıl Doğru insan da kalmadı gibi Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çok normal hiç acelesi yok 0 2 Yorumla Orakl +1 yıl Ciddi mi Yorumla Nuluad0707 +1 yıl degil tabiki neresi normal bu kiz egleniyor oyle kesin Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Normal ben de 27 de yaptım 😅 0 2 Yorumla kimleraldı +1 yıl Ben seçiyordum ondan. Flört buluşma yapmıştım sevgili olmamıştım Yorumla Orakl +1 yıl Sevgilin şanslı senin gibi bulmak zor Yorumla
geziyorumboşboş Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 54% +1 yıl Kanka daha nasibin gelmemiş demek ki 1 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Değil knk git sevgili yap 0 0 Yorumla
haylll Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. 25 olarak o sekildeyim 0 0 Yorumla
barbied Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl hayir 0 3 Yorumla Orakl +1 yıl Neden Yorumla barbied +1 yıl yani ergenliktede mi olmadi unniversitede falan hic mi Yorumla Orakl +1 yıl Nope Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. normal 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Olabilir tabii 0 0 Yorumla
xxbosvergitsin Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Geç kalmışsın kral 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Normal tabiki, illa ki olucak diye bir zorunluluk yok. Sevgili olmanın belli bir yaşı da yok ayrıca
Bence hiç normal değil öz güven eksikliğide vardır bence sende
Hayır yok
Şaşırtıcı knk neden olmadı peki
Etkilenmedim kimseden
hiç de olmayabilir 1 gün evli kalıp nafaka ödemekten iyidir
Normal bence yanlış biriyle olmaktansa kimseyle olmamak iyidir
O da doğru
Doğru insan da kalmadı gibi
Çok normal hiç acelesi yok
Ciddi mi
degil tabiki neresi normal bu kiz egleniyor oyle kesin
Normal ben de 27 de yaptım 😅