1 ay35 yaş şiiri aklıma geldi.
“Yaş otuz beş! Yolun yarısı eder.” dizesiyle başlayan şiir, yıllardır insanların hayatına dokunur. Çünkü otuz beş yaş, sadece bir sayı değil; geride bırakılan yılların muhasebesi ile geleceğe dair düşüncelerin kesiştiği bir duraktır.
İnsan gençliğinde zamanı sonsuz sanır. Hayaller ertelenebilir, sözler daha sonra söylenebilir, yollar bir gün mutlaka yürünür diye düşünülür. Fakat yıllar sessizce geçer. Bir gün aynaya baktığında yüzündeki çizgilerin sadece yaşın değil, yaşanmışlıkların da izleri olduğunu fark edersin. İşte otuz beş yaş biraz da bu fark edişin adıdır.
Bu yaşa gelindiğinde insan artık sadece ne kazandığını değil, neleri kaybettiğini de düşünmeye başlar. Çocukluk geride kalmış, gençliğin telaşı yavaş yavaş dinmiştir. Bazı dostlar uzaklarda kalmış, bazı hayaller ise gerçekleşmeden hatıralara karışmıştır. Ancak bunun yanında edinilmiş tecrübeler, öğrenilmiş dersler ve insanı olgunlaştıran hikâyeler vardır.
Otuz beş yaş aynı zamanda bir son değil, yeni bir başlangıçtır. Çünkü insan artık kendini daha iyi tanır. Kime güveneceğini, neyin peşinden gitmesi gerektiğini, hangi yükleri bırakmasının gerektiğini bilir. Gençlikte hız ön plandayken, bu yaşlarda anlam arayışı öne çıkar. İnsan artık yolun ne kadar kaldığını değil, kalan yolu nasıl yürüyeceğini düşünür.
Belki de şairin anlatmak istediği tam olarak budur. Yolun yarısına gelmek, yolun bittiği anlamına gelmez. Aksine, geride bırakılan yılların ışığında kalan yolu daha bilinçli yürümektir. Çünkü hayat, sadece kaç yıl yaşadığımızla değil, o yıllara ne kadar anlam sığdırdığımızla değer kazanır.
Yaş otuz beş olabilir. Fakat insanın içinde hâlâ kurulacak hayaller, gidilecek yollar ve sevilecek insanlar varsa, yolun yarısı aslında yeni bir yolun başlangıcıdır...Sorundan bağımsız oldu ama aklıma geleni yazdım. Kusura bakma.
12 Yorumla- 1 ay
Çok teşekkür ederim emeğinize sağlık 🙏🌺
- 1 ay
Rica ederim.
En İyi Cevaplar
1 ay35 dediğin nedir ki? Ne tam o toy, heyecanlı gençliktesin ne de ununu eleyip eleğini asmış yaşlılar tarafında. Tam hayatın en net, dengeli ve ne yaptığını bilir yaşındasın aslında. Ama bence genç miyim yaşlı mıyım sorusunun asıl cevabı rakamlarda gizli değil. Genç ya da yaşlı olmak gerçekten hiç mühim değil ki.
Önemli olan tek bir şey var: Allahü Teâlânın emrini ve bu dünyaya ne için geldiğimizi unutmamak. Nice genç görüyoruz, yaşından beklersin ki içi kıpır kıpır olsun ama vicdanından eser kalmamış, kurumuş gitmiş. E, nice yaşlı var, saçına sakalına ak düşmüş ama ölümü tamamen unutmuş, dünya malının peşinde koşuyor. Yani mesele takvim yapraklarında değil, insanın kalbinde bitiyor.
Asıl mesele; imanını, vicdanını ve o içindeki merhameti ne pahasına olursa olsun kaybetmemek. İnsan, karakterinden ödün vermediği, o dik duruşunu bozmadığı sürece her yaşta asildir. Ne kitabi cümlelerle hayatı karmaşıklaştırmaya gerek var ne de sahte kalıplara girmeye. İçten gelen sesim bana her zaman doğruyu, hakkaniyeti fısıldıyor. Hayata karşı cesur, inancına karşı sadık ve insanlığa karşı merhametliysen, yaşın kaç olursa olsun doğru yerdesin demektir. Gerisi sadece rakamlardan ibaret bir teferruat. Ama günümüzde her şey bitti.10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 799 cevap paylaştı.
1 ayGenciz tabi yav
17 Yorumla- 1 ay
Evet daha çıtırızzz 😂🙈
- 1 ay
Elbette öyleyiz 😺
- 1 ay
Ne varsa eskilerde var 🤣🙈
- 1 ay
Her zaman efenim 😌😏
- 1 ay
👍👍💞🤗
- 1 ay
Teşekkür ederim 😌
- 1 ay
Rica ederim ne demek 🙋🥰
- Aile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı.
m 1 aySen 35 yaşındasın evet ama kendini bilen, kibar, büyükle büyük, küçükle küçük, gençle genç olmayı bilen; kalbi güzel bir ablasın. Seni sitede ilk gördüğümde bunu hissetmiştim. İçim sana karşı farklı ısındı. Çünkü zararsız ve samimi insanlar kendilerini bir şekilde belli ediyorlar, ben de sende bunu gördüm ablam. 🩷🥰
25 Yorumla- 1 ay
Canım benim teşekkür ederim 🙏❤️🥰 çok naziksin herzamanki gibi 🙏 kime nasıl bakarsan öyle görürsün derler, sen güzel bakmışsın güzel görmüşsün ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
- 1 ay
Rica ederim ablam sende çok tatlısın her zaman ki gibi ❤️🥰
- 1 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
- 1 ay
Eig için teşekkür ederim kelebeğim 🥰💐
- 1 ay
Rica ederim ne demek 🙋🥰❤️
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, 35 yaş bence ne genç ne de yaşlı. Tam da hayatın en güzel, en verimli dönemlerinden biri! ✨ Gençliğin enerjisiyle tecrübenin bilgeliği harika bir denge oluşturuyor. Hayatın bu rengarenk yollarında tadını çıkar, her yaşın ayrı bir güzelliği var. Coşkulu olmaya devam et! 💖🌸
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Ben den yaşlıymış gibi davranıyorsun. Biraz ağır konuşabilirim kızma lütfen. Bu yaştaki kadınların derdi ne biliyormusun? öyle bir şartlandırılmışlar ki sanki seks yapmak çok kötü çok fena çok ahlaksızca bir şey. her kadının fizyolojik olarak 30 ila 45 gün arasında seks yapmadığında bunalıma girdiği söyleniyor. Rusya da eşinden ayrılan kızına soruyor anne, 1 ay kadar sonra buldun mu? mutlaka bulmalısın diye. bir başka konu en büyük korkunuz da menopoz oluyor. Tamam çok ağrı çekenler, aşırı derecede terlemeler depresyonlar oluyor ama seks de bitiverecekmiş gibi düşünüyorlar, yaş ilerledikçe seferler azalıyor ama bir iki tıkırdıyor işte. Kapanıverecekmiş delik gibi düşüncelere giriyorlar. ondan sonra artık kendilerini hep bırakıyorlar "gün"ler de ya da konken masalarında göbek şişiriyorlar. 45 yaş yukarısı bayanlara bakıyorum sokakta inan % 70 inin eni boyundan fazla. (Biraz abartım tabi). Her derdin bir çaresi var en önemlisi yaşam enerjisi, kaybetme bunu. Çocuklarını iyi düşünerek güzel günler geçirmeni canı gönülde diliyorum.
00 Yorumla
1 ayYaşın otuz beş olabilirde, bunun sana ne kattığını söyleyebilirmisin. Ben bu yaştayım ama insanlar bana sahip çıkmıyor diyorsan, önce durup bir düşünmen, sonrada onlara ne yaptım. Şeklinde bir fikir jimnastiği ile kendini bir yoklaman. Bundan sonra alacağın kararlarda da karşında duracak olan, bazı insanlarında olabileceğini aklından çıkarmaman gerekiyor. Senin onlarla olan ilişkilerinde, tarafsız gözlem yoluyla olacakları önceden haber verme, ancak Allah'a mahsustur. Bu sözlerimi şöyle bitirebilirim. Kendindeysen yolunda dur.
11 Yorumla- 1 ay
Yorumundan hiç bir şey anlamadım beyefendi ama yinede teşekkür ederim 🙏
Merhaba hayırlı geceler Benim yaş 48 oldu oldu diye millet bana diyor ki ihtiyarladım diyor Yaşasın diyor ve sadece bir erkek olduğum için bu lafları beni işitiyorum Şimdi burada diyecekler ki sana olur mu ya çok gençsin Çok güzelsin Maşallahın var söylesin böylesin diyecekler sen kimsenin ne dediğini aldırma Çünkü ben hiç kimsenin ne dediğini aldırmıyorum Çünkü buradaki herkes özellikle erkekler 60 yaşında da olsa kadın o Hanımefendi çok güzelsiniz çok gençsiniz Maşallah falan filan derler diyecekler Niye Çünkü bayansın bize gelince Sen malsın Sen ihtiyarlamışsın Sen de iş bitmiş diyorlar çünkü bizden bir beklentiler yok ama erkeklerin bayanlardan her zaman bir beklentisi vardır ve bu beklentilere kesinlikle aldanma yaşı 35 Allah uzun ömür versin Her yaşın güzelliği ayrıdır Yaş 35 yolun yarısı diyen şair bile 40 yaşında ölmüş
15 Yorumla- 1 ay
İnsan hissettiği yastadır derler, sen her zaman ruhunu genç tut yaş bir şekilde geçip gidiyor zaten
- 1 ay
Kesinlikle doğru söylüyorsun fakat Zaman geçip gidiyor da bizden de neleri alıp gidiyor ki Ama ben insanlara kızmıyorum sadece insanların sanki bizim yaşımıza gelmeyecek gibi konuşmaları benim canımı sıkıyor yani bundan 20 sene önce ben de çok gençtim ben de hiç düşünmezdim bu yaştaki insanlara bu yaşıma geleceğimi ihtiyarlayacağıma insanların böyle bize uzaylı gibi Bakacağına hiç düşünmezdim fakat Aklıma gelmeyen başıma geldi işte Neyse boş ver herkes hissettiği yaşanır dediğin gibi
- 1 ay
Kimin ne düşündüğü çokta önemli değil, ayrıca insan yaş aldıkça olgunlaşır kişiliği oturur, kim yrinde saymış ki onlar saysin , oyuzden bugünü yaşamak ve tadını çıkarmak en güzeli 👍 iyi geceler
- 1 ay
@r_engarenkyollar. eger sen. gaslight erkeklerle takilirsan.. onwards Sana detailing sen. Haha bebeksin.! derler.. hatta biriyle coke yakinlasirsan.. samimiyetten delaying Sana. " Bebegim" derler.( sen. 1991 dogumlusun degil mi? Vay be haha dun gibi? ve o yillarda dogmus biri Kendini yasli hissediyor? sasirdim dogrusu?
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yaş otuz beş! yolun yarısı eder.
Dante gibi ortasındayız ömrün.
Delikanlı çağımızdaki cevher,
Yalvarmak, yakarmak nafile bugün,
Gözünün yaşına bakmadan gider.
Şakaklarıma kar mı yağdı ne var?
Benim mi Allahım bu çizgili yüz?
Ya gözler altındaki mor halkalar?
Neden böyle düşman görünürsünüz,
Yıllar yılı dost bildiğim aynalar?
23 Yorumla- 1 ay
Harika 👏👏 eline emeğine sağlık 🙏🌺 güzel nir şiir çok severim zaten
- 1 ay
🙏🌺💞
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 ay35 yaş ne dünün toy gençliği ne de yarının yorgun yaşlılığı aslında Cahit Sıtkı Tarancı'nın şiirinde yolun yarısı deniliyor aslında 35 yasindakilere kıyasla çok daha olgunsunuz, bence orta yaşa doğru yelken açmış ama hâlâ genç bir yaştasınız yaşım sizin yaşlardayken kendimi çok genç hissediyordum bu soru da aklıma hiç gelmedi ama zaman hızlı akıyor, nice yaşlara diyorum 🌺🥰
12 Yorumla- 1 ay
Sınırdayız işte ama benim ruhum yaşımdan daha genç 😂 insan en çokta ruhunu genç ve diri tutmalı bence çünkü yaş dediğin gelip geçiyor zaten
Teşekkür ederim 🙏🌸💞 - 1 ay
Ben de teşekkür ederim 🌺🥰
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Umarım sağlıkla çoook uzun yalarsın. Ama şair Cahit Sıtkı Tarancı “Yaş 35” şiirini yazmış “yolun yarısı” demiş. Şair bu şiiri yazdığında 35 yaşındaymış ve şiirinde insan ömrünün yarısının 35 yaş olduğunu belirtmiştir. Şair, 70’ine gelmeden 46 yaşında vefat etmiş.
16 Yorumla- 1 ay
Evet 👍 sınırdayızz işte 😂
- 1 ay
Çok teşekkür ederim 🙏🌸
- 1 ay
🙏🌸❤️🖤
yaş 35 şimdi 10 dakika ara
gelecek program da yok bu arada
filmin hem başı hem sonu belli
esas oğlan ölcek besbelli
telli telli telli baba gibi metafiziksel durumlar var fakat
dikilmiş mumun davası olmaz
mum dikilmezse dava olmaz
spor toto spor loto milli piyango
altılı ganyan aynen yengen
çeyrek biletler çeyrek umutlar
aşağıda kaldı lümbüs bulutlar
Grup Vitamin Bir garip Rap11 Yorumla- 1 ay
Haha 🤣 süpersin 👏
1 ayİnsanın hem fiziksel hem de zihinsel olarak en kusursuz ve güçlü çağı...
Allah nice sağlıklı hayırlı ömürler versin 🤲🩷
22 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
- 1 ay
🙏🌸🌸🌸🌸
1 ayHayatının en önemli yaşları artık genç değilsin bası şeyleri daha iyi anlıyorsun ceyavas yavaş yaşlanmaya doğru yol alıyorsun demek söylediğin her kelime aleyhine olacak.
11 Yorumla- 1 ay
Sınırdayızz işte 😂
Aile & Toplum konusunda 393 cevap paylaştı. kadınlığın zirve dönemi 20 kendine çok iyi bakarasan 25 yıl sürer bir 10-15 oarta yaş sonra yaş yetmiş iş bitmiş moduna giriş yapıyorsun arada Azrail gelmezse tabi
111 Yorumla- 1 ay
Haha 🤣 ölümün yaşı yok
- 1 ay
Bugün ağzından bal damlıyor 😂
- 1 ay
Çok geçmiş olsun neyiniz var
- 1 ay
Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah 🙏 sıkma canını her şey olacağına varıyor
- 1 ay
Tabiki orası öyle
- 1 ay
Haha 😂 en güzeli de bu zaten
1 ay20 yaşındakilere göre tecrübeli ve yetişkin 50-60 yaşındakilere göre ise çiçeği burnunda bir genciz 😅😅😅
22 Yorumla- 1 ay
Ve hala çok çıtırızzz 😂🙈
- 1 ay
şşş tamam nazar değecekk 🙊🙊
1 aysorunun cevabını bulursam bana da haber ver kanka bende 33 yaşındayım ama içim kıpır kıpır gibi dışım dur şirneme diyor
15 Yorumla- 1 ay
Harika 👏👏 öyle olmak çok güzel zaten , insan en çokta ruhunu genç ve dinamik tutmalı bence çünkü yaş dediğin gelip geçiyor zaten
- 1 ay
yok be bazen hissediyom gocadın oğlum diyom kendi kendime
- 1 ay
Hayda 😂 demeyin işte ne varsa eskilerde var 😂🙈
- 1 ay
Doğruuu biz eskidik artık :-D
- 1 ay
Balın bile eski kovanı makbuldür
Aile & Toplum konusunda 693 cevap paylaştı. 15 Yorumla- 1 ay
Evet daha çıtırızzz 😂🙈
- 1 ay
Ne varsa eskilerde var 🤣🙈
- 1 ay
Hı hııı 😂🙈
Aile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı. Bazen 30 yaşında biri yaşlıdır, bazen de 45 yaşındaki gençtir. Bu tamamen sizin ruhunuza bağlı bir şey
16 Yorumla- 1 ay
Benim ruhum yaşımdan daha genç duruyor 😂🙈
- 1 ay
Ruh yasım 18 hissediyorum enerjim neşem tavan 👍😂
- 1 ay
Ne varsa eskilerde var zaten 😂
1 ay😂😂 Z kusagina göre teyze normalde diyosan valla yasanilacak yaş diyelim 40 dan sonra biraz sorun 😂😂 yaşlı diyilsin
17 Yorumla- 1 ay
Sınırdayızz işte 😂🙈
- 1 ay
Ya 38 den sonra anliyosun yasladigini bünye kabul etmiyo😂😂 halla kendini 20 li yaşlarda saniyo 39 oldun ozman anladım yaslandigimi yani 38 yaşıma kadar her şey normaldi 40 im şu an eskiden 30 günün 20 günü yola giderk gecire bilrdim şimdi Max 5 sonrasi yok yoruluyorun
- 1 ay
Öyle deme ne varsa eskilerde var 😂 daha çok çıtırızzz 😂🙈
- 1 ay
Orası öyle Z kuşağı bicebimizden sokar diyerinden çıkarız da çocuk bana dayı diyo abi geçtiler artık 😂😂 kendimce yaşıma göre çok iyiyim saglikliyim hiç bı sorunum yok tek sorun eskisi gibi bünye zorlamaya gelmiyo
- 1 ay
Onlar Z kuşağı takılmamak lazım
- 1 ay
Katılıyorum
- 1 ay
👍👍👍🌺😇
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayTabii ki gençsin prensesim 👍⚘ hiç senin ruhun yaşlanır mı yaa. Cıvıl cıvıl pırlanta gibi bir karakterin var.. 👍⚘
16 Yorumla- 1 ay
Dimi ama 😂 daha çıtırızzz 😂🙈
- 1 ay
Kessinlikleee👍👍⚘
- 1 ay
Çok Teşekkür ederim Gökhanım 🙏🌸 benim ruhum yaşımdan daha genç zaten
- 1 ay
20 ile 25 arası gibi görüyorum ben 👍⚘ süperr 👍
- 1 ay
Haha 😂 çok güzel bir tespit olmuş bende kendimi o yaşta hissediyorum enerji bakımından , bence insan her zaman ruhunu genç ve diri tutmalı yaş dediğin gelip geçiyor zaten
- 1 ay
Kesinlikleee👍 yaş dediğin nedir ki ; ruh çok daha önemli.. O hiç yaşlanmamalı..👍👍😅
Aile & Toplum konusunda 374 cevap paylaştı. Kalbin güzel yüzün Güleç ise genç
Kalp kötü yüzün asık ise olursun felç
Kimi yaşlı der kimi genç
Kim ne derse desin aman boş ver geç15 Yorumla- 1 ay
Aaa süpermis çok güzel bir dörtlük olmuş eline emeğine sağlık 🙏 🥰 🌺
- 1 ay
Harikasın 👏 👏👏💞🙏🌸
Aile & Toplum konusunda 379 cevap paylaştı. Olgun oluyoruz sanırım. Abla teyze denilen yaştayız
22 Yorumla- 1 ay
Yok beee hala çok çıtırızzz simdiki gençleri cebimizden çıkartırız evelalllah 👍🤣
Yaş 35 yolun yarısı derler tam sınırdasın abla nötrsün şu an 😅
18 Yorumla- 1 ay
Evet 👍 tam sınırdayızz 😂🙈
- 1 ay
teşekkür ederim 🙏❤️😂
- 1 ay
Ne varsa eskilerde var 🤣
- 1 ay
Haha 🤣 Allah affetsin güldüm
- 1 ay
Haha 😂 yok yok et etmezler
1 ayTabi ki de gençsin. Ben de 30'um ve gencim. Kendini genç hisseden, her yaşta gençtir.
16 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle 👍 insan en çokta ruhunu genç ve dinamik tutmalı yaş dediğin gelip geçiyor zaten
- 1 ay
Yep. Fiziksel yaş her şeyi açıklamıyor. Bunun ruh ve zihin yaşı da var. :) Ortalama ömrün biraz daha uzadığı söylenebilirse, yolun yarısı artık 35 değil 40. Ama çilelerle, acılarla dolu 80 yıldansa, musmutlu 40 yılı tercih ederim. Rakamın değil içeriğinin önemi var derim. :)
- 1 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👏👏
- 1 ay
Teşekkür ederimm :')
- 1 ay
Rica ederim ne demek 🙋
- 1 ay
<3 :')
1 ayGençsin. Lakin bu ikilemi sende oluşturan sebepler nelerdir?
12 Yorumla- 1 ay
👍😊
- 1 ay
🌹🌹🌹
- Aile & Toplum konusunda 788 cevap paylaştı.
1 ayYaşın değil de sigaran dikkatimi çekti. Paketi kaç lira
11 Yorumla- 1 ay
Puro o kahve ile içiyorum güzel oluyor
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayArtık orta yaştasın hayatın zirvesinde en güzeli yaşlar
16 Yorumla- 1 ay
Evet 👍😂
- 1 ay
Tatlım ben bu yaşının fırsatını değerlendir ararsın bak
- 1 ay
Dimi ama 😂 daha çok çıtırızzz çünkü 🙈🤣
- 1 ay
Sana kıyamiyacağımı bildiğin için çıtır mitir deme bedennn değil ruhun çıtır çıtır ilgilim yok fikren ruhun bedennn olgun benim ilgim
- 1 ay
🙏🌸💞
- 1 ay
Bi ara yaz anlatırım
1 ayAynı yaştayız ama ben erken çöktüm sen maşallah 20 lik citirsin :)
18 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
Bende ikiside ilerde 😂🙈
- 1 ay
Sağlık olsun diyelim önemli olan bu
- 1 ay
Öyle tabii
- 1 ay
Sesli yorum yapmak istedim 🤗
https://voca.ro/1eM1ZI5PdUCV - 1 ay
Çok teşekkür ederim harika bir yorum ☺️✨
- 1 ay
Rica ederim ne demek 🙋
- 1 ay
Ara ara böyle guzellikler istesem çok mu şey isterim 🤭🙏
40 yaşından sonra anlıyorsun merak etme.. vücudun belli eder sana..
11 Yorumla- 1 ay
tamam pikiii 🤗
1 ayZirvedesin maviş 😍😂 Benjamin button gibisin maşşallah
12 Yorumla- 1 ay
Haha 😂 ilahi benide güldürdünüz
- 1 ay
Şu ciyara varya bannahlarının arasındaki zehir zıkkım olan ciyara. Heeee bi de bıraksan onu 35 yaşında lolita gibi olacan da işte zehirliyon bedenini 😂😃
iyisin iyi. ama sigara içme. cildine, sağlığına yazık.
13 Yorumla- 1 ay
Sigara değil o zaten puro , kahve içiyorum öyle güzel oluyor
- 1 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı. Benim için citirsin kız, sağlıklı ömürler dilerim
11 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 🙏
1 ayTum duyguları en anlamlı yaşadığın yaştasın diyelim.
16 Yorumla- 1 ay
Çok doğru 👏🌸
- 1 ay
😊 Genç , olgun ya da yaşlı demek yerine en anlamlı , en mantığın çalıştığı yaş.
- 1 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 🌸👏 kişiliğin oturduğu en güzel yaş arası
- 1 ay
🙏🙏 İyi geceler dilerim
- 1 ay
Teşekkür ederim iyi geceler 🙋🌸
- 1 ay
🙏🙏🙏
- Aile & Toplum konusunda 566 cevap paylaştı.
1 ayRuhu genç dinç bir kari bayanisin uzatani döverim 😂
14 Yorumla- 1 ay
Vuuu harikasin 👏👏🌹😂 bizim ruhumuz genç
- 1 ay
Aklı başında insan hep gençtir olgunlaşmamış olmak kadar da berbat bir şey yok sen hep böyle rengarenk ol ❤️🌸🥰🥳🥳🥳
- 1 ay
Canımsın benim teşekkür ederim 🙏❤️🥰
- 1 ay
Rica ederim ☺️❤️🌸
- Aile & Toplum konusunda 739 cevap paylaştı.
1 ayHayır daha gençsin abla 😄 ama içimiz erken yaşlandı galiba 🫠
14 Yorumla- 1 ay
Haha teşekkür ederim 🙏 ❤️ 😂 benim ruhum yaşımdan daha genç
- 1 ay
Rica ederim 🤗 en güzeli abla her zaman genç kalsın 😌
- 1 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
- 1 ay
Ricalar abla 😇🤗
1 ayGençsin abla afedersin ama genç çıtırlardan (kusura bakma)
11 Yorumla- 1 ay
Evet daha çıtırızzz 😂🙈
- Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı.
1 ayGenç değiliz ama yaşlıda değiliz. tam ortada çok iyiyiz
11 Yorumla- 1 ay
Evet tam sınırdayız 😂👍
1 ayO sigarayı içmeye devam edersen pek genç kalamayacaksın
12 Yorumla- 1 ay
Sen benim yerime yaşarsın
- 1 ay
Olur aşko
- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 ayBana göre genç benim oğluma göre teyze kardeşime göre genç
11 Yorumla- 1 ay
Peki 👍😂
1 ayYaşlılık 65+ dır Sen orta yaşlısın kraliçe 😀
11 Yorumla- 1 ay
Tam sınırdayımm 🤣
- Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 ayAaa, yaşımız aynıymış. Hem biz Y kuşağı olarak bence hâlâ genciz. 😉
16 Yorumla- 1 ay
Ve çok çıtırızzz 😂🙈
- 1 ay
Eveeettt, aklıma hemen Sezen Aksu'nun "Seni Yerler Yerler" şarkısı geldi. 😂
- 1 ay
Bugün ağzından bal damlıyor 😂
- 1 ay
Aslında dünden beri moralim bozuk. Ancak şurada biraz kafa dağıtmaya çalışıyorum. Nedense aklıma bir de şimdi Barış Manço'nun "Bal Böceği" şarkısı geldi.
- 1 ay
Doğrudur canım insanın ruh hali herzaman aynı olmaz insanız sonuçta, Hayırdır inşallah önemli bir şey yoktur umarım
- 1 ay
Hayati bir durum olmasa bile çok istediğim bir şeyi gerçekleştiremedim. Kaçırmışlık duygusu beni epey bir yıprattı.
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sen neşe kaynağı olursun her yaşında yaşlanmaz sın ki sen
16 Yorumla- 1 ay
Dimi ama 😂 çünkü benim ruhum yaşımdan daha genç 😂 🙈
Teşekkür ederim 🙏❤️🥰 - 1 ay
🙏🌹💞
- 1 ay
Senin canını yiyerem haa 🤣 teşekkür ederim 🙏🌸🌹
Gizli Üye(25-29)1 ayEskiden olsa yetişkindin ama şu an gençsin yaşlı da sayılmazsın 35 yaş ya yetişkin ya da genç yaştır ya Ne yaşlısı
11 Yorumla- 1 ay
Sınırdayızz işte 😂🙈
Gizli Üye(45 üstü)1 ayBende öyle sayılırım ama şöyle söyleyim:
20 yaşında O olacağıma 50 yaşımda kendim olayım
biz hayatı sömürdük ✨13 Yorumla- 1 ay
Evet 👍😂
Cevap sahibi1 ayözgüvensiz ve yitik Z kuşağı niye bu kadar gündem bilemedik. Her kuşak kendinden öncekini yetersiz kendinden sonrakini cahil görürmüş, zincir kırıldı 90's 2000leri soluyor çok zor bi virajda peydah oldular :d
- 1 ay
Z kuşağı fena 😂
1 ayVallah ben 68 yaşındaym gaşımı genç giriverdim yakışıklı oglan yakalarım diye. Bu dunya yalan her sey yalan yasiniz onemsiz onemli olan kalpinizin ici kizlar…
11 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍 insan ruhunu genç ve diri tutmalı yaş dediğin gelip geçiyor zaten
Gizli Üye(36-45)1 ayKeşke bir gün sizinle birlikte kahve-sigara eşliğinde sohbet edebilsek :) Çok isterim.
15 Yorumla- 1 ay
Haha 😂 bunu kim istemez ki
Cevap sahibi1 aySizinle isterler evet. Çok hoş birisiniz.
- 1 ay
Çok teşekkür ederim 🙏🌸
Cevap sahibi1 ayNe demek, rica ederim. Umarım bir gün tanışabiliriz.
- 1 ay
🙏🌹🌸
- Aile & Toplum konusunda 351 cevap paylaştı.
1 ay35 yaşlı oluyorsa 75 üstü ikinci asırını yaşıyordur 😁😁
13 Yorumla- 1 ay
Dimi ama 😂
- 1 ay
Yaş sadece sayıdan ibarettir. Yaş olmasa da sonuçta yine saçlar beyazlamaya yüz yaşlanma oluyor sonuç gene ölüm 😁
- 1 ay
Kesinlikle öyle 👍 insan her zaman ruhunu genç ve dinamik tutmalı yaş dediğin gelip geçiyor zaten
- Aile & Toplum konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 ayişine gelmeyen ergenlere göre teyzeyiz amcayız kendimize göre genciz çıtırız
13 Yorumla- 1 ay
Bence de 👍😂 ne varsa eskilerde var gençleri cebimizden çıkartırız evelalllah 🙋🤣
- 1 ay
kesinlikle :)
- 1 ay
👏👏👏👍👍💞
Gizli Üye(25-29)1 ayEvlenmek için çok yaşlı. emekli olmak içinse çok gençsin... Kötü bir yaştasın. Ne gençsin ne de ihtiyar. 20 liklerin teyze dediği , 40 liklerin abla dediği yerdesin 🤮
10 YorumlaAbla daha gençsin, insan ömrü çok uzadı, bugünki 35 eski 35 ile aynı değil, daha çok gençsin🧿
13 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸 sınırdayiz işte 😂🙈
- 1 ay
🙏🌸
ne hissediyorsan o, ben 28 yaşımda kendimi 60 yaşında hisseidyordum. 35 im enerjim de fiziksel görüntü olarakta 25 gibiyim
17 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
Kesinlikle öyle 👍 insan herzaman ruhunu genç ve diri tutmalı yaş dediğin gelip geçiyor zaten
- 1 ay
Aaa süpermis harikasın 👏👏👏🧿🌸🤗
- 1 ay
👍👍🤗
1 aykafana takma istediğin gibi yaşa kime ne kaç hissediyorsan öyle yaşa
11 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın insan hissettiği yastadır 🌺💞🌷
1 ayBilmiyorum ama sana teyze diyesim geliyor hep
11 Yorumla- 1 ay
De sende içinde kalmasın 😂🤣
1 ayGenç denilmez 20-25 arası olsa neysede yaşlı da denmez bence orta gençsiniz ahahaha
13 Yorumla- 1 ay
Sınırdayızz işte 😂
- 1 ay
Bu kadar dert etmeyin bence yaşınızı önemli olan hissettiğiniz yaş
- 1 ay
🌸🌺
Gençliğin ihtiyarlığı, ihtiyarlığın gençliğindesin.
11 Yorumla- 1 ay
Sınırdayızz işte 😂
Gençsin bence ama 5 yıl sonrası için aynısını söyleyemem😔
11 Yorumla- 1 ay
O zamana Allah kerim
1 ayNasıl hissederseniz öylesiniz. Kesinlikle insanın hissettiğine bağlıdır.
11 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle öyle 👍 insan hissettiği yastadır derler
Kendini ne hissediyorsun onu ol boş ver takma milleti. Kimsenin onayını almak gerekmez
14 Yorumla- 1 ay
Valla hissettiğim ruha bakarsak 18 yaşında gibiyim 😅🙈
- 1 ay
👍👍👍💞
Ablacım genç oluyorsun ne yaşlısı saçmalama
21 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 🙏❤️ sınırdayiz işte 😂
En güzel yaş diyelim
21 Yorumla- 1 ay
Ehhh işte tam sınırdayızz 🌺🌸
1 aySen yolu yarılamış oluyorsun 35 yaşındayken dedemin 7 tane çocuğu varmış, sende kaç çocuk var ki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayBence hayat bizi incinti O yüzden yaşımız yaşadıklarımızın toplamından dolayı biraz daha yaşlı çıkabilir
05 Yorumla- 1 ay
Evet 👍 hayat bizi yordu gerçekten
- 1 ay
Kesinlikle öyle
- 1 ay
😇🥺
- 1 ay
Bak şu şekil olduk
https://m.youtube.com/shorts/rXdjku31YhA?ra=m - 1 ay
Evet İncindik 🙈😂🥺
- Aile & Toplum konusunda 663 cevap paylaştı.
1 ayÇıtırdan hallice işte
13 Yorumla- 1 ay
Evet 👍 sınırdayızz işte 😂🙈
- 1 ay
Tadını çıkar 😮💨🤭
- 1 ay
tamam pikiii 🤗
70 göre genç 15 göre yaslısın
131 Yorumla- 1 ay
Hı hııı 😂🙈
- 1 ay
Evet 👍 daha çok çıtırızzz 😂