Eskiden bana 40 yaş çok yaşlı gibi gelirdi çocukken
Ama şu an 40 o kadarda yaşlı gelmiyor iste gençliğin son evresi gibi
Ama şu an 40 o kadarda yaşlı gelmiyor iste gençliğin son evresi gibi
Dün büyüdüm şehre gittim, ilk ve orta okulu okudum yer. Ilk okuldan geçdık, orda çocuklar için futbol oynamaları için bir yer var... Çocukken bana koskocaman gelirdi orası... Dün geçtiğimde küçük bir alanmış gibi geldi. Demem şunu, yaş aralığı azaldikca aslında ve birçok insan tanıdıkça aslında 30-55 yaş aralığı zirve yaşlar olduğu ve sonrasında yaşlıda değil ama artık yaşlanmaya başlamaya başlandığını düşünüyorum. Tabi kişiye göre, yasadigin ülke bulunduğun ortam bir faktör.
Ben çoktandır ailemin kasabasina gitmedim (Yurt dışında yasiyorum) ordakiler bana her zaman daha çabuk çöküyormuş gibi geldi. Tarla Bahçe işi fit tutsada güneş insanı çökertiyor..
44 yaşındayım, sadece dünya hayatının çok hızlı geçtiğini ve hayattan bir şey anlamadan bu yaşa geldiğimi söyleyebilirim..
Yaşlılık ise görecelidir, beni görenler 35 yaşında zanneder ama bu da önemli değil, sadece bildiğim tek şey, 40 yaş bir erkek için en olgun dönem ve bu yaşta onunla evlenen kadın genelleme olarak çok mutlu olur
Cevap
1Cevap
70 sonrası yaşlı artık sistem değişti 40 yaşında yenice yuva kuruyor artık millet
sağlığına bağlı bazı şeylerde hastalık gibi genetiktir bu bağlamda net bişey diyemem sana 60 yaşında çocuğu olanda var 20 yşında olup kısır olanda var
Bence gençsin erkekler şanslı. Bu konuda kadınlar gibi değil kadın 40 yaşına gelmesen kartkaşmış yaşlanmış oluyo erkekler yaş aldıkça yakışıklı oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?