Spor ve diyetle ciddi kilolar veren var mı? Bana tavsiyeniz nedir?
Ben çalışan biriyim ve eve gelişim akşam 8 oluyor.. Tüm gün dirençli kalmamı sağlayıp akşam da spor yapabilmem için neyi tavsiye edersiniz?Bu kadar olsam bana yeter.. :)) 😎Not: Kas ve üçgen vücut yapma derdim yok.. 1.80 boy 97 kilodayım.. Göbek eritsem yeter ya da ideal kiloma erişsem yeter..
Kas kutlen ne kadar fazlaysa vucudun harcadigi enerji de o kadar fazla olur. Erkeklerin kas kutlesi en az %50 kizlardan fazla oldugu icin, bu konuda daha sanslilar. Cok bsy yapmana gerek yok. Barlı halter setleri var. (Zamlarla beraber biraz fazla masrafli ama ömurluk sonucta.) Barla squat yaparak bacak, karin kaslarini calistirabilirsin. Kucuk dambil grubuyla da (agirliklari kendin belirleyerek) kol calisabilirsin. Agirliklarla destekleyerek mekik cekebilirsin. (Nike Training uygulamasini bu konularda yonlendirme acisindan harika buluyorum.) Bu sekilde cok abartmadan ama yarim saat kendini kasarak daha fit olabilirsin. Erkeklerin testosteron seviyeleri yuksek oldugu icin, zaten dogustan sansli seydir, kas yapma kolayligi. Karin kaslarin guclendikce gobegn de duzelir. Tabii aksamlari da yemek yemeyip hamur islerinden vs de uzak durursan tamamdir. Sporunu da bir gun bacak, karin, bir gun kol seklinde bolumlere ayirarak yapmalisin ki, kas yikimi yerine kas yapimi olsun. Kaslarin ortalama 48 saatte kendini toparlamasi mumkun. Herkul ol demiyorum da fitlik bu yollardan geciyor yani. 😊 Bu konularda asiri bilgili degilim, sadece biraz arastirma ve tabii ki uygulama... Bos yuruyusle 10 kilo verip uzuldugumu bilirim. Sonra birazini geri almistim. Temmuzdan beri spor yapiyorum, sana dedigimi kendim de uygulamaya koydum. Simdi nette bunu gordum, belki daha uyguna satan yerler de olur.
22 kilo verdim tavsiyem şudur.. uzman desteği al... Her insanın vucudu ve ihtiyacı farklıdır benim diyetim belki seni hasta eder bilemezsin... Ben doğru yiyip (kesinlikle az yemiyorum) kardiyo ile veriyorum. Genel olarak yapacagın 4 gerçeklik var 1- yapay işlenmiş paketli gıdalardan glikoz şurubundan falan uzak dur. 2- hamurlu şeyler özellikle bakla cinsi azalt 3-bol su ve sıvı tüket ama C vitamini basta olmak üzere tüm vitaminleri dogru al 4- Protein dengesini koru. bu yazımızı okumanı öneriyorum Uzman Antrenör Bi'Bilen Erhan Kara ile KS'yi Forma Sokmaya Geldik!
İnsanlar çoğunlukla böyle zayıflıyor zaten ama takviye şart gano Excel rooibos çayı ve ve gano Excel klasik kahve satışını ben yapıyorum biraz pahalı tabi bütçene uymayabilir :)