Düzenli ve sağlıklı kilo almak için tavsiyeleriniz neler?

• öncelikle kilo almayı 41 kilo 166 boyunda olduğum için aşırı zayıf durduğumdan istiyorum sağlığım yerimde Demir eksikliğim var onda da ilaç takviyesi alıyorum, yaşımdan küçük göstermek ve çevremdeki fark etmeden yapılan eleştirilerden moralim bozulduğundan istikrarlı kilo almak istiyorum ama tabi rutin oluşturmakta sıkıntılarım var iştahım açık değil
  • Benim tiroidlerim normalden hızlı çalışıyor ve hızlı kalori kaybediyorum ideal kiloma ulaşmakta zorlanıyorum
  • diyetisyene gittim ama programa sadık kalarak yalnızca 1-2 kilo alabildim, sonra da vakit bulamadım okul ve çalışma temposundan
  • Bir ara hırs yapıp yağlı yiyeceklere yönelip kilo almaya çalıştım bir haftada 2 kilo aldım fakat kolesterolüm yükselmiş
  • spora yazılacak imkanım yok evde önerebileceğiniz günlük egzersizlere açığım
  • bu arada “buraya neden yazıyorsun doktora gitsene, spora yazılsana” demenize gerek yok, burası soru sorarak yardımlaşma fikir alma, fikir verme platformu ben sadece benimle aynı durumda olupta tavsiyesi olan, ya da bu konuda bilgisi olan birisi varsa görüşlerine açığım, şimdiden teşekkür ederim :)
Düzenli ve sağlıklı kilo almak için tavsiyeleriniz neler?