Nasıl beslenerek kilo alabilirim? Çok ye kilo alırsın diyorlar ama çok yiyemediğim için alamıyorum zaten.
Neler az yesek de kilo yapar?
Sizin kilo almak için uyguladığınız diyetler var mı?
Nasıl beslenerek kilo alabilirim? Çok ye kilo alırsın diyorlar ama çok yiyemediğim için alamıyorum zaten.
Neler az yesek de kilo yapar?
Sizin kilo almak için uyguladığınız diyetler var mı?
Kalorisi yüksek her şey kilo yapar. Ürünlerin üzerinde kalorisi yazar zaten. Besin olarak patates kızartması, pizza, hamburger, pasta, kek, kurabiye, çörek, baklava tüm şerbetli tatlılar, beyaz ekmek pilav makarna, fındık badem ceviz vesaire kalorilidir ama kilo almak isteyenler çok yemeli. Tabi amaç kilo almaksa alırsın ama yağ olarak orantısız çünkü kas olarak kilo almak daha zor proteinli yemek lazım onda. Mesela cicibebe bisküvisi süt karışımı yaparsan 400-500 kaloriyi bulabilir tabi içine fıstık badem ezmesi katarsan daha artar. Ama az yiyip kilo alayım dersen o olmaz işte çünkü her öğün dolu dolu yemen gerekir. Mesela ben o karışımı birkaç gün yaptım ve kilo aldım ama normal olarakta çok yemeye çalıştım. Yani kilo almadan önce doktora gidip iştah arttırıcı bir ilaç kullanabilirsin.
Bol kuruyemiş. Yağdan da korkma. 1 yemek kaşığı zeytinyağı 120 kalori. Bol pilav makarna karbonhidrat. Yatmadan önce süt iç. Sabah uyandığında kahvaltı yanına yulaf muz fıstık ezmesi bal süt karışımı ye.
Üzgünüm ama bunun cevabı çok yemeye alışmak. Hızlı sindirilen besinleri tercih et. Kalorisi yüksek olan yağ ve şekerli şeylerde kilo aldırır ama sadece yağ olarak alırsın ve estetik olarak kötü etki yaratır
Cevap
9Cevap
kalori yükselt
Eksik vitamin değerlerini kan testi yaptırıp tespit ettiğinde daha çok iştahın açılacaktır ve kilo alımın dengelenecektir
Bebe bisküvisi + keçi boynuzu pekmezi
Çok değil önemli şeyleri yemek lazım. Maddi durumun nasıl?
Parası önemli değil. Sağlıklı kilo almak istiyorum
Sen yazana deeek. Neyse işim var sonra konuşuruz
Hatırlat bana
Göbeğini şişirerek
Cok ye az tuvalete git
Kaç kilosun
Cici bebe denedin mi
Akşam çok yemek
Bişe sorabilir miyim
Hayır
Özür dilerim
Kaç kilosun