Kilo vermek için diyet dışında ve spor dışında önerileriniz nelerdir?
Senin istediğin gibi bir sistem yok malesef en çabuk kilo vermek için koşmalısın, bisiklet sürmelisin. yani çay içmek veya salata yemekle kilo vermezsin.
şu mantiğı aklından çıkarma aldığın kalori kadar yakman lazım. :) aldığın kalorinin üstünde ne kadar yakarsan o kadar çabuk kilo verirsin bide sakın ama sakın kahvltı yapmamazlık yapma. sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin
Bitki çayları , yağ yakıcı antioksitan ( şu an kafam güzel yanlış yazıyor olabilirim ) içeren meyveler, lekarletin diye bişi vardı onunda adını yanlış yazıyor olabilirim yağ yakıcı doğala yakın haplar.
Yemek yiyerek zayıfla demez sana kimse o boğaz tutulacak
Cevap
29Cevap
sık öğün yemek az az yemek
spor yapmasan bile hareketsiz kalmamak
limon tüketmek
Başka bir şeye gerek yok istemediğin iki öneriyi yapınca kilo veriyorsun. Ameliyat olabilir, ilaçları tavsiye etmiyorum çünkü istenilen dışında da çok etkisi olur.
Yürümekten ve alışverişe yayan gidip gelmekten başka sporum yok. Ve 10. cu kata kadar asansörsüz çıkmayı tercih ediyorum. Ve metroya bindiği indiğim zaman yürüyen merdivenleri kullanmıyorum. Hepsi bu.
Her akşam yemeğinden 3-4 saat sonra sade Türk kahvesi iç ve yanında iki küçük dilim bitter çikolata ye.
Yemeklerden önce su iç ve besinleri iyice çiğneyerek yut. Su içmen tokluk hissi verir az yersin. bol çiğnemen sindirimi rahatlaştırır kolay eritirsin..
inan bana başka bir şey yok ama belki seviyene göre clenbuterol önerebilirim
haraketli ol evet bu gün sporu yaptım tamam deyip kendini koltuga atma
ben kilo verdim 83 ten 73 düştüm ilk bir 2 hafta dayanamadım yedim şimdi 75 kiloyum sonra bir bisiklet aldım ve bisiklet sürüyorum bisiklet grubu ile hem zevkli hem yeni kişiler tanıyorum
diyet ve spor dışınd bir sistem var.. bu sistemin adı akupunktur..
zerdeçal ve yoğurt kürü internetten detaylıca araştır tavsiye ederim
tempolu düzenli s. ks olabilir herke bunu tavsiye edio bunlar dışında
Boğazı tutcaz secenek yok.
Bunun dışında sadece s. ks ile verirsin :) .
Bence sen hiç uğraşma :)
sabaha kadar mokoko...
Somon balığını zayıflatmak istediğin yere yaklaştırıyosun oluyor. Sürmüyosun bile
bol bol terlemek derim
K. b ama spor yapmadan diyet yapmadan veremezsin.
ölmek
Yok ki ne bekliyorsun :D
sağlıklı beyin ve düzenli beslenmek fdfsgd
Gece yatmadan önce su iç
Başka türlü veremezsin
iliski duzenli olarak her gece 4
Az yemek yemek
Başka ne bıraktın ki
Metabolizma hızlandırmak
Bogazına dur de birde bol bol orgasm
Ameliyat
Hiç yemek yeme