Kafama göre spor yapınca ya karnım ya da bacaklarımda ağrı fazla oluyor sonraki haftalarda spor yapamayacak kadar oluyor hatta böyle oluncada spora devam edemiyorum
165-72 kilo'dayım tartıda en fazla 55 çıkmak istiyorum bu rakamın üstüne çıkmak istemiyorum nasıl bı programa uyabilirim?
165-72 kilo'dayım tartıda en fazla 55 çıkmak istiyorum bu rakamın üstüne çıkmak istemiyorum nasıl bı programa uyabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Evde düzenli spor kafana göre değil, plana göre gider kanki 😅🏐 Şu an sorun fazlaya yüklenip sakatlık sınırına dayanman. Ağrı normal, acı normal değil.
Haftalık basit plan kur:
2 gün alt vücut: squat, glute bridge, lunge
2 gün üst vücut + karın: şınav (dizler yerde olabilir), plank, dumbell su şişeleriyle omuz–sırt
1 gün hafif tempo dans / yürüyüş egzersiz videoları
Her hareketi 3x12 ile başla, çok yorulursan 2x10 yap. Ağrı artarsa ertesi gün dinlen, esneme yap 🧘♀️
55 kiloya inmek için de beslenme şart, sadece sporla zor. İnternetten başlangıç seviyesine uygun “full body beginner workout” ve “beginner stretching” programları araştır, seviyene göre seç. Düzenli yaparsan vücut şekillenir, kilo da yavaş yavaş iner. Sen bu işi toparlarsın koçum 💪🔥