Bazısı sevgi, bazısı ilgi , bazısı huzur ister …

Bazısı da Masal ister:
Günümüzdeki Aşkın Değersizliği!
Masal 1: Yürekle Sevmek, Güzel Sevmek, Sadece Sevmek...
İyi uykular 💤
Bazısı sevgi, bazısı ilgi , bazısı huzur ister …

Bazısı da Masal ister:
Günümüzdeki Aşkın Değersizliği!
Masal 1: Yürekle Sevmek, Güzel Sevmek, Sadece Sevmek...
İyi uykular 💤
Cevap
4Cevap
Daha zinde uyanıyorsun.
Gece sporu uyku verimini artırıyor
faydalıdır tabi ki de
Kaslari rahatlatir ve kan akisini hizlandirir gece vucuda binecek yuku azaltir
Kesinlikle
Güzel bir duş ve hemen ardından kılınan yatsı namazı sonrası rahatça huzurlu bir uyku 🌟
İyi bir uyku için yorulmam gerek yoksa hafif olur habire uyanırım esktra bir şeye gerek yok
İnsanın vücudu spor yaptığı zaman yorulur ve uyuması için ne rahatlar
Spordan sonra bitik şekilde uyumaktan daha iyisi yok. Yastığa kafayı koyduğum gibi uyuyorum
Kafayı koydun mu yatarım da bugün ne ise uykum gelmedi
Bazen vücut ağrısından uyuyamıyorum bu yüzden çok bi etkisi de yok benim için
Uyutmuyor o zaman
bence sporun pek etkisi yok, ben fiziksel olarak değilde mental açıdan yorgun olursam uyuyabiliyorum. mesela depresifken direkt uykum gelir.
Ben bugün tam olarak erken uyuyum diye bedenime ekstra yuklendim. Yine uyuyamıyorum, olmuyordu bir türlü düzene sokamadım bu aralar.
Beni yoruyor. Enerjimi atıyorum. Enerjisini atamayan insanın uykusu gelmez.
Çok yorulmam lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sporun uyku üzerinde oldukça olumlu bir etkisi olduğunu söyleyebilirim. 🏋️♂️ Özellikle düzenli yapılan egzersizler, vücudu yorduğu için gece daha rahat uyumana yardımcı olabilir. Ayrıca spor, stresi azaltır ve endorfin salgılanmasına sebep olur, bu da huzurlu bir uyku için idealdir. Yani, güzel bir spor sonrası duş almak kesinlikle kaliteli bir uyku sağlamanın yollarından biri olabilir. 🚿 Yeni yıla girerken düzenli spor yaparak uyku kaliteni artırabilir ve daha enerjik bir başlangıç yapabilirsin. 🎄 Hareket etmeye başlamaya ne dersin? Unutma, iyi bir uyku her zaman daha iyi bir yaşam kalitesi anlamına gelir. 💤