Fiziğimin düzelmesi için hangi spor aletlerini kullanmalıyım salonda yarın başlıyorum
kalın bacak ve ince bel için

Fiziğimin düzelmesi için hangi spor aletlerini kullanmalıyım salonda yarın başlıyorum
kalın bacak ve ince bel için
Öncelikle spora yeni basladiysan 1-15. ay full body antrenmanlar yapmalisin ki vücudun kendine gelsin. Bunu da spor salonundaki temel makinalari calisarak yapabilirsin. 6 hafta kas gruplarini gruplandirarak kendine göre bir planlama olustrabilirsin. Genelde büyük kas grubuyla kücügü kombinlemeyi düsünür herkes. Kadinlar icin bence en iyisi üst-alt kas grubu olmali diye düsünüyorum. Bu sirada beslenmene dikkat etmeli aldigin protein ve yag miktarini arttirip karbonhidrattan kisarak yag oranini indirip belini inceltebilirsin.
Fiziğin güzel ama sıkılmaşmasi gereken bölgeler var kilon yok fakat vücut stilinden dolayı bel bölgen bedenine göre kalın yan bel yağları yani simit bölgelerine yönelik çalışmalısın bu süreçte sebzelere agırlık vererek ve karbonhidratı azaltırsan güzel bir sonuç alırsın spor aletine gerek yok bence
İnce bel için Koşu, mekik, salonda ve dışarıda da yap..
Kalın bacak için Koşu yine hem salonda ayak aletlere çalış
Ama fiziğin o kadar çok kötü değildir.
Cevap
126Cevap
Fiziğin gayet yerinde ve düzgün zaten..
Amacın daha da belirgin vücut hatları, spor salonuna gittiğin de zaten hocan sana buna yönelik program yazacaktır. Hemen bir anda bir gelişim bekleme. Zamanla her şey yoluna girecek.
Beslenmeni de temiz ve abur-cuburdan uzak durarak sağlayacaksın. Her şeyi kafanda hazırla ve uygula.. Bir anda da kesme tabi yavaş yavaş azaltarak yapacaksın.
Dumbell kullanabilirsin. sonra da mekik veya plank egzersizlerini dene
Her kas grubunu çalıştırmalısın, ama bu geliştirmek istediğin yerlere göre değişir çünkü kimi kas grubunu ağır ve sık çalıştırırsın kimini az ve vücut ağırlığınla çalıştırırsın. Dolayısıyla bacak için hem bacak kaslarını hedef alan makinelerde çalış hem de diğer tüm vücut hareketlerini çalış çünkü onlar da bacağı etkiler.
Belini inceltecek bir makine yok, onun sırrı mutfaktan geçiyor.
Vücudun gayet orantili ve güzel duruyo ama yinede yap sporunu tabiii. Melisa özsarı diye bir kiz var youtube da onu izle ondan spor yapp
Teşekkür ederim bakıcam 😊
Kalın bacak için leg press ve Bulgar squat öneririm. İnce bel için ise beslenmene dikkat et ve karın egzersizleri yap.
Beslenmeyi bir türlü yapamiyorum
Eliptik bisiklet ama 10dk dan fazla yapma küçük dambıllarla kardiyo hareketleri yap. Spora yeni başlayacağın için kas yapımın fazla olur kadın oldugun için hoşuna gider gitmez ona göre devam edersin genelde az ağırlık bol hareket uygula..
Quads yaparsın squat da işine yarar bir de giant set yaparsın ama daha yeni başlıyorsan hemen bunlarla başlama bi ufaktan yağ da verirsin metabolizma hızlandırırsın ısınma ve esneme hareketleri önemli.
Komple en az 3 ay fitness gerekiyor, bel kalın ghöt yok yağ toplamış.
Evet ondan sordum
Kalçayı biraz toplasan fiziğin güzel , squad yeterli olur.
teşekkür ederim denicem
Fitness git düzelir, ben göbekli biriydim. Şimdi kaslı baklavali biri oldum. Spora git sana önerim
Yaa dimi ne kadar sürede etkisini gordün
bence sadece göbeğini eritirsen fiziğin gayet güzel
Teşekkürlerrr eriticem ins biraz da toparlicam fiziği işte
gayet güzelsin
Her gün düzenli yürüyüş ve squat yaparsan 3 ayda vücudun daha güzel olacaktır beslenmene mutlaka dikkat et
caddede senin gibi gördüğün 8/10 luk hatunlar hep ilgimi çekmiştir. bu kadınlar nasıl yerlerde yaşar ne yer diye. sanırım sende onlardansın.
Kalın bacak erkeklerin sevdiği durum ince bel için plates ve bel hareketleri yeter, kiloda fazla değil ekmeği yarıya indir on bin adım at yeter
Öncelikle çok güzelsin, gerçekten. Daha ince bel için karın egzersizi var YouTubeda pamela reif yazıp bakabilirsin. Ve bunun yanında ağırlık ile birlikte kalça çalışırsan mükemmel olur 👍🏻
Teşwkkür ederimm 😍 bakıcam
Hayallerde lodos estıren bir fızık var harıkasın
teşekkür edrm
Rıca ederım çiçemm
yürüyüş bel bacak eğzersizi ip atlama vs değilse fena değil :)
Düzenli yürüyüş veya squat yapabilirsin, pilates'te bacakları inceltir ama çok samimi olarak söylüyorum bence fiziğin güzel çok ihtiyacın yok :)
Teşwkkür ederimm 🥰 yine de daha toplu olsun istrm
Spor salonundaki hoca lar göstericektir önemli olan fitness'da istikrar.
Aslında bir şey yok bence günlük spor ile düzenlir fazlalığın yok denecek kadar az
Fiziğin bence yeterli seviyede gayet seksisin ama tabii ki spor yap spor iyidir.
Profesyonellerden yardım almanız daha iyi olur sizin için beslenme ve spor programı ayarlanmalı.
Kötü bi fiziğin yok ki sadece kalça çalışman lazım onun dışında sorun yok keza böyle de güzelsin kendini sev yapmak istediğin her şeyi yaparsın hemen zaten.
Her şey o ozguvenden geçiyor
Leg press ve squat yap. Büyümesini istiyorsan yüksek ağırlık az tekrar. Yakmak istiyorsan düşük ağırlık çok tekrar. 6 dan sonra yemek yeme.
Bir Trainer
Hocamız konuşuyor, dikkate alınsın. ✍🏻
@birmeraklıdomuz sen de dikkate al
Anlayamadım, bana kilolu mu deniliyor şu an?
@birmeraklıdomuz o güzel fiziğini koru deniliyor
Fiziğinin nesi varmış ki. Gayet güzelsin iste. Düzenli yürüyüş yapsan yeterli yani bence. Kendini yargılama. Olduğun gibi sev.
Daha fit olmak isterım
Ya sadece toparlanıp birakcam
Yok artik
Taş gibi fizigin var bastan alici daha ne istiyorsun
@sıskapitt tşkk
@sıskapitt ay hoca yok bile ilk gün var
@sıskapitt 270
@sıskapitt kaç gibi sakin
Allah aşkına önce o odayı toplar mısın? kardio mekik çalış ve aslında iyisin gibi.
Bence fiziğiniz gayet düzgün. Beğenmeyen kendi fiziğine baksın. Fiziğinizin bozulmaması için spor yapın lütfen.
Zaten kalın bacağın ve ince belin var. Squat yaparak kalçayı daha dik yapabilirsin. Spor salonuna gitmene gerek yok
Fizik olarak gayet iyisin ama sıkılaşmak istiyorsun mükemmelliyetçi karakterinden dolayı 🤍
Olabilir
Arkandaki dağınıklığı düzenlersen vücudun güzel şekil alır
Peki
Bu büşra niye ayakkabıyla odada. koca yatak koca yastıklar. dağınık yatak
Fizik de cok kötü değl
orada zatn yardımcı olurlar😁
Ideal gibi görünüyor
Salonda hoca daha iyi yon gösterir
Bel çevren gibi duruyor bakılınca
Evet orayı halletmeliyim
ananın yerinde olsam seni oklayla düzeltirdim. Kız o evin hali ne öyle :D
😂karışma kavga ediyoz zaten onun odası o
🤣 hahah ya YouTube’da var hareketler. Basen üst bacak kalça ve karın çalışacaksın
Ananda oklavayla yardım edecek :)
Biz bunu söylersek salonda ki ya rak kafalı hoca ne işe yarıcak
O ya rak kafalı yok işte sen olmak ister misin
Kafasına oturmak istersen hay hay
bu ne la többe töbe aklıma kötü kötü şeyler geliyo kredi artı çektiresim geldi yav :D
Ne alaka
Biraz squat a ihtiyacın var onun haricinde fiziğin güzel hızlı toparlarsın
Spor salonundaki hocan sana progdam yazacaktır. Kardiyo çalış biraz yağlar gitsin.
Şu evi de topla.
Diyet yapmalısın. Awq herbkolog squatcıları gelmiş yine 😀
e fiziğin düzgünn sadece alt karın çalışsan yeter bence
Sadece toton sıkıntılı bence iyisin genel olarak fitnis ve plates iyi olabilir senin için
Psikolojimden başla. Evi topla. Egzersiz yapacak yer yok.
çok değilsin ya biraz yürüsen değişir popo için squat
Spor aleti değilde diyet yap bölgesel egzersiz çalış düzenli koş bu tip şeyler iyi gelir
Çokta abartılacak kafaya takılacak bir fizik yok yani
Squat kesin yapta bi de göbeği düzelt işte bi tık tamam
Fiziğin gayet düzgün bence
teşekkür ederim daha toplu olsun istiyorum
boyun kilom kaç?
164 56kg
gayet iyi aslında
Kardiyo, mekik, ters mekik, şınav, squat.
Tabi seninle ilgilenen hocaya danışsan daha sağlıkı olabilir.
duzelmesi icin derken 🤨
ay bu arada salonda calisana soylersen zaten ne istedigini ona gore yonlendirir seni
bunun cevabını burası değil bir spor eğitmeni verebilir
Fiziğin iyi zaten canım.
Teşekkür ederim 🥰
Altyapın güzel vücuda uygun squat kalça basarsan etkileyici olursun bacak çalışcan üst vücut güzel fena değil kollar için biraz güç iyi olur diri gözükmeli
Ayy insallah
Ama altyapı olarak çoğu kıza 10 basarsın minik dokunuşlarla bile fark yaratırsın ağırlıklı squat yap
Squat baya iyimiş diyolar caliscam teşekkür edrm
Evet kalça için iyidir bacakları iyice açarak doğru formda yap
İnstan varsa yardımcı olurum Bi çok konuda
Sen önce odanı topla temizle fiziğin zaten düzelir ekstra spor yapman gerekmez 😉
Beğeni için teşekkür ederim 🤣😂
Kızım zaten zengin erkek bulmak için çok fazla dağınık pasaklısın. İhtiyacın yok. Resimi toalette çekeydin bari. her taraf savaş meydanı gibi.
sen erkek için mi yapıyon yani
değişik insanlar ya
Sguat yap bol bol yiyecek içecekleri düzenli kullan sabit gün ve saatlerde yap
Spor aletine ihtiyacın yok özel sporlar var bunun için
Fiziğinde duzeltmen gereken tek yerin belin bel inceligin fiziğini daha güzel ve çekici yapar
fiziğin gayet düzgün bir sağlık problemin yoksa asla takıntılı hale getirmemelisin. Ancak ben kilo verirken probiyotik ve vitamin almak çok yararlı olmuştu
İyisin, spora ihtiyacın yok. Sadece odanı biraz topaaman yeterli bence.
Bh Hayat sevgisinin kaynağı ne, vallahi inanılmaz, bir iksir falan varsa bana da verin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?