Arkadaslar bir yarısmaya hazırlanıyodum spor salonları vs kapatıldığı için koşu vs yapamıyorum aerobik dayanıklılığımı arttırabileceğim evde yapılacak egzersizler varmı?
Bide ağırlık çalışıyorum fullbody her bölde 2şer egzersizden koondisyon için faydası olurmu¿
Bide ağırlık çalışıyorum fullbody her bölde 2şer egzersizden koondisyon için faydası olurmu¿
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Full body sürekli çalışılmaz ama. Bir ay çalışılır, sonra odak bölge seçip çalışmak gerekir. 1 ay full body sonra mesela 2 ay kalça ve bacak, 2 ay kol, 2 ay sırt, 2 ay karın gibi bölgelere yoğunlaşılmalıdır.
Bro spliti biliyorumda ilk kez aylra bölünmüş bir program gördüm😂😂
Peki protein sentez seviyen ne durumda olur böyle bir programda..
Fullbody protein sentezinin ve recoverynin en mükemmel olduğu antrenman biçimi max2,5 ay yapıp vicudu şaşırtmak adına bir aylığına splite geçilebilir onun dısında split iğne vurmuyosan çok gereksiz bir davranış olur
Benim devam ettiğim salonun kullandığuı yöntem buydu. Bunu paylaştım. Beğenmediysen beğendiğin yönteme bak.
tabii ki faydası olur. özellikle maksimum 15-30 tekrar arası yapabildiğin hareketleri/ağırlıkları çalışırsan epey faydası olur.
dayanıklılık için yine full body hiit ya da steady-state cardio videolarını takip ederek çalışabilirsin youtube tan
Helal olsun, tüfeksiz hareketler serisi 12 numaralı hareketi yap
Tugce Alpay izleyebilirsiniz.
Yine mi sen çilek
Derken?
Sürekli gözüme ilişiyorsun.
Ne yapayım 🤦🏻♀️
Tanışalım bence
Sürekli göz göze geliyoruz
Xper kasıyorum 😒🤦🏻♀️
Benim sorularım da Xper kassana, ilk defa bence paylaştım, insanların özsevgisi o kader yüksek ki kimse bakmadı.. Sorularıma ve bencelerime beklerim Çilek
Tamam Eig sec 😂😂
Ya eig senin itin olsun. Zamanı gelsin her yorumuna eig veririm
Vermezsen görüşürüz 😒
Ya görüşeceksek eğer vermeyeyim. Cünkü ben hep görüşmek isterim
Ee evlilik ne zamann😂😂🤞🏼
Yüz vermedi ya.. : (
İp Atlamakta Çok Etkili dene
@veincansu
Ne kadar da Güzelsiniz Dilim Tutuldu
Fake lan bu
Var söylim
Olur