Merhaba 6 ay fitnes sonuclarim erkegim ablamin hesabinda soruyorum
Sag kol 35
Sol kol 36
Omuz 120
Gögüs 99
Bel 87
Kalça 106
Arkadaslar kollarim gelismiyo genetik sanirim yag mevcut ve yumirta vsyle hicbisey yok ama kalin duruyo kollarim
Boy 190
Kilo 84 85 arası simdiden herkese yorumlari icin tesekkurler
Sag kol 35
Sol kol 36
Omuz 120
Gögüs 99
Bel 87
Kalça 106
Arkadaslar kollarim gelismiyo genetik sanirim yag mevcut ve yumirta vsyle hicbisey yok ama kalin duruyo kollarim
Boy 190
Kilo 84 85 arası simdiden herkese yorumlari icin tesekkurler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uzun bıylusun, uzun boyda hacim kazanmak zaman alır, daha iyi beslen ve antrenamnlara devam et
Uyku ve besin degerlerini almadigin sürecece gelişemezsin ayriyetden yaptığın hareketlere göz at doğru ağırlıkta doğru şekilde yapmalisin
Yani bu sporu yaparken özellikle ortamda kız varken gösterişe kapilma egosan uzak dur bunlar gelişmeni engeller
Hayir spor salonunda kiz yok reis uykum en az 6 saat 7 saat arasi gunluk 150 160 gram protein 3000 kcal aliyorum
Spor salonunda kaç dk zaman geçiriyorsun
Ve hangi hareketleri ne zamandan beri yapiyorsun
Pazartesi
Ön kol gögüs
Carsamba
Sirt arka kol
Cuma
Bacak omuz
Cumartesi
Kardiyo ön kol (gelismedi icin )
Pazar
Arka kol göğüs
Ortalama 1.5 2 saat reis
Öncellikle sporda en fazla 1 saat geçirmeye bak savaş cebecinin bununla alakalı bir videosu var bulursam atarım ayriyetden bir ağırlıkla çalıştığın zaman mesela diyelim 10 dumbell 3 set 12 tekrar yapiyosun ilk set 12 2 set 10 3 set 9 çıktı diyelim bu ağırlık ideal ama gidip aynı seti 15 kg yapmaya kalkarsan ilk setde 2 veya 3 tekara kaldrsan dahi sonrasında vücudundan destek alırsın bunda gelişimi etkiler
Savaş cebeci antreman ne kadar sürmeli bu videoyu izlemeni tavsiye ederim 13 dk falan
Spordan sonraki ertesi gün ağrı hissediyormusun
evet biraz agrilar oluyo ama nadir
Kardesim biraz genetik birazda senle alakalı bazi insanlarin kolu ince olur zor gelisir benimde kolum oyle sirtim cok iyi bisepsim cok zayif
Gelişmen durdumu yoksa hep mi böyleydi?
reis baya gelisim oldu 70 kilo basladim 84 um ama kaslarim belli degil
Kaç tekrar kaç set olarak yapıyorsun?
Kas belirginliğini istiyorsan 10,12 tekrarda seni zorlayacak ağırlık tercih etmen lazım. Birde programını belli bir süre sonra küçük değişiklikler yapmalısın. Kas direnci için maksimum ağırlık ve düşük tekrar istenir. Kas belirginliği irileşmesi için ise 3 veya 4 setli olarak 10,12 tekrarda zorlayacak ağırlık tercih etmelisin. Maksimum ağırlık düşük tekrar yapma.
Bir de püf noktası kasların dinlenmesine kendini onarmasına müsade etmelisin uykun ve beslenmenede dikkat etmelisin. Yoksa vücut hayatta kalmak için kaslardan yer ve kas yıkımı yaşarsın
Anladim abi 4x12 giriyorum 4 hareket yapiyorum her bolge icin umarim gelisirim sıkıntım kollarim abi boyum uzun kollarim ince duruyo buda beni spordan sogutuyor gogus ve omuzdan yana vsyle fazla sıkıntım su anlik yok abi kol icin extra calisiyorum
Bacak antrenmanı da çok önemli. Testosteron salgılamasında büyük fayda var. 4×12 ıdeal. Son tekrarlarda kasların gerildiğini hissediyorsan sorun yok. Yok hissetmiyorsan ağırlığı arttır ve her gün yapıyorsan dediğim gibi bir az kasların kendini onarmasına imkan tanı. Gerekiyorsa haftada 2,3 gün mola ver kaslar dinlensin
Kardio yap