İlk olarak spordan önce bir beslenme motivasyonu oluşturman gerekir. Yediklerini kontrol altına alman şart.. Bunu başardığın takdirde, her türlü kilo vereceksin.
Sabah aç karnına ve akşam uyumadan elma sirkeli su içiyorsun, sekeri ve hamur işini yok denecek kadar azaltıyorsun. Fiziksel aktivite olarak yürüyüş yap günlük 7-8 km ve şınav falan çekmeye çalış kadınlar için zor ama bunlar çok kalori yakan şeyler..
Ben fiziğine bayıldım. Kendini beğenmemen için hiçbir neden göremiyorum. Sporu sadece sağlık amacı güderek yapmanı tavsiye ederim. Plates kadınlar için oldukça uyumlu bir spor ☺️
Birçok kişi cinsel yaklaşımlarla bulunsa da bunlara karşı çıkmayacağım pek. Çünkü epey çekicisin.
Konuya gelecek olursam da vücudundaki her oran yağ ile alakalı olmayabilir. Vücuttaki ödem yani tabirince fazla tuz ya da su oranı vücutta salınımlara sebep olur. Maydanoz tam bir ödem atıcıdır. Karşılıklı konuşabiliyor olsaydık epeyce anlatırdım bunu fskat kısaca şöyle anlatayım.
İçerisinde L-Karnitin bulunan takviye gıdalarını kullanabilirsin. Temel hareketlere sabit kalmayarak spor salonlarında vakit geçirebilir eğer hoşlanıyorsan koşu ya da bisiklet sürme ile meşgul olabilirsin.
Bölgesel incelme %100 olmasa da bir nebze mümkün. Yemene ve haraketlerine sahip çıkabildikçe sıkılaşabilir ve kalça basen ya da üst bacak gibi kısımlarından kurtulabilirsin.
Biraz balık etli duruyorsunuz, boy ve kilo kaç Onun dışında herhangi bir hastalık ve kullanılan hormon ilaçları var mi önemli. Spor geçmiş ve işte çaılşma şekiliniz Protein ağrlıklı diyet, fitness idmani ve cardio en az 40-60 dakika arası aç karna. Başka bilgi için dm atabilrisiniz.
Aslinda fena bir fizigin yok daha sıkı bir vucut icin kardio yapabilir kol ve omuzlarinda goguslerinde de gelisme istiyorsan yaninda da kuvvet idmani yapabilirsin spora git sana gerekli programi verirler zaten
En çok hangisinde yoruluyor terliyorsan onu yapmalısın. Tüm vücut calistirman gerektiği için Yüzme koşu vb faaliyetleri yapman gerek. Fitness yaparsan da az ağırlık ile tüm vücut çalışmalısın
Vücut falan iyi, bir bacak çalışman lazım. Onu da bisiklet ile halledersin diye düşünüyorum. Profesyonel sporcu değilim ama düşüncem bu. Bu arada genel olarak mükemmelsin Allah sahibine bağışlasın :)
Yürüyüş yap, evde ip atla, spor salonuna gider isen koşu bandında ter at sürekli olarak, ondan sonra üzerinde ki tişört bol olur, kendine güven, yaparsın sen
Herkes spor hocası olmuşken ben motive edip gideyim.. Bence ten rengin ve fiziğin, oldukça güzel Bi kadına bakıyormuş hissi uyandırıyor biraz fazlalığın var oda takılacak bişi değil gider hemen
Yoo değildir mükemmeldir bu hanımefendi dinleyin önerilerini fjg bana da geçen başka kızlarla uğraş dedi canımı yaktı sonra spor yapmadan kilo verdirdi o kadar da mübarektir
Bende direkt bu tarzda balık etli kız seviyorum tabii bedene sen sahip olup kız olunca doğan gereği incelmek istiyorsun normal lakin böyle daha çekici olduğun açık