vücut yapım böyle. yine fotoğraflarda az çok bir şeye benziyor ama ben kendimi hiç benzetemiyorum dfghdfh kemiklerim sayılıyor. biraz yapılı olmam gerek :/ bana spor ya da program önerin

vücut yapım böyle. yine fotoğraflarda az çok bir şeye benziyor ama ben kendimi hiç benzetemiyorum dfghdfh kemiklerim sayılıyor. biraz yapılı olmam gerek :/ bana spor ya da program önerin
Sen a101 den bezli yaylar var onlardan al. Sert bir yere bağla. Arkandan ipi çek öne gel eğil. Yana aç eğil.
Yayla hareketler var. Hiç ağırlık kaldırma. 2 ay sonra gel bana teşekkür et.
Bence vücudun kötü değil. Ama tabi istediğin gibi daha da toplu görünmek istersen fitness ile destekleyebilirsin. Düzenli bir şekilde gittiğinde ve beslediğinde istediğin görünüme sahip olabilirsin.
Cevap
67Cevap
Fitness tabi ki
Ayni durum bende de var spora yazilip takviyelerle duzeltip gelistirmek istiyorum. Yanimada partner ariyorum sporda bu col onemli suanlik 1 2 arkadasim var haber bekliyorum ama bu is icin yazıldığın salonda hep herkese ayni programi vericklerdir. O yuzden ozel bi hoca bulman daha iyi olur. Ust taraflar icin program bilgim varda altlar icin yok. Benimde bacaklarim kalin mesela. Qma icin rahatlicaksa vucudun cok kotu degil.
Öncelikle merhaba vücudun kötü değil bence ama spor sadece bunun için yapılmıyor zaten forma girmek içinde yapabilirsin. Disiplinli olması caymamak için fitness ya da aletli pilatese yazışabiliriz. Hocayla çalışırsın. Ya da istersen internette Chloe thing izleyerek yapabilirsin. Bende o videoları izleyerek spor yapıyorum.
Fitness yapmalısın. Kötü görünmüyor ama güzelleşmesi için fitness tam sana göre...
bak yapı kas mas istiyorsan sana aletsiz fitness öneririm. ağırlık olarak dambıl mambılda gerekmez para mara verme bir arkadaş bul onu ağırlık olarak kullan.. bulamıyosan ben gelip sırtına atlim beni indir kaldır squat filan yap
Bence vucudunuz iyi. Fitness yapabilirsiniz ama protein tozu icmenizi önermem. Daha önce fitness yaptım birkaç ay isterseniz ekleyebilirsiniz fikir verebilirim bazen
Öğün atlama sakın, kefir tüket. lifli gıdalardan beslen özellikle bebe maması varya buskivi o çok besliyor vücudu bol vitaminli olduğu için kilo yapıyor diye duydum.
Kız dediğin biraz etli butlu olur yola devammm. Bir spor salonuna gidiyorsun ve oradaki diyetisyene gidiyorsun. Orada sana yardımcı olurlar. İyi çalışmalar.
Kardiyoyla ısınma turu yap sonrasında squadla şekillenip mekik veyahutta ağırlık kaldırmayla sekillenebilirsin aşko
teşekkür aşko
Ricakür ederim ne demek
Bebiş gayet hoş duruyosun. neden beğenmiyosun kendini? Hiç erkek arkadaşın olmadığı için özgüven eksikliği falan mı var?
ee çünkü beğenmiyorum
özgüven sorunum yok gayet :D yapı lazım bana yapııı. kaslanmam lazım :D
Boy kilo kaç rocky 😅
Vücudun gayet hoş şu an kulakların senin gibi bir fiziğe sahip olmak isteyen kızlar tarafından çınlatılıyor olmalı.
freletics diye bir uygulama var. oradan yapabilirsin. once kilo alman sonrada apor ile. guclenmen lazim
Fitnessa başla ağırlık çalış beslenmeni protein ağırlıklı yap yağ verip kas kazanman lazım azcık. Bacak ve kalça çalışmaya ağırlık ver bence
Bir diyetisyen eşliğinde fitness. İkisinden biri eksik olmaması lazım.
Daha ne olacak ki belin falan incecik neyini begenmiyorsun
Vücudu düzene sokmak için spordan ziyade beslenme daha önemlidir.
Sen bu halde kendini beğeniyorsan sana kimse kendini beğendiremez.
tüm vücut fitness yapmalısın spor salonuna yazıl oradaki hocalar sana söyler
Soldaki baya iyi görünüyor sen neyini dert ettin bu vücudun
Ata sporu güreş, uzun eşek, seksek ve ip atlama tavsiye edebilirim
Yalan söyleme soldaki ve ya sağdaki hatunun ortadaki olmasına imkan yok
İyisin zaten, göğüslerin ufak sadece, pilates, squat ve fitness yap, protein al
Fitness veya yüzme olabilir ayrıca düzenli olarak yürüyüş yapmaya özen gösterin
Sıkılaşmak için agırlık antremanı yapabilirsin
fitness e yazıl hocaların söylediklerini yap. vucudun zaten iyi yani çok zorlanmazsın
Bence güzel görünüyorsun ama biraz karın kasın olsa iyi olur
fıstık gibisin kızım büyüyünce kilo alırsın keyfini çıkar
kilo değil yapı istiyorum
ne o egzersiz işte
Uğraşma böyle şeylerle, kafanı kes istediğin şekil bir vücuda montelettir...
Bende çok zayıf oldugum için spora başladım bazı şeyleri düzene sokman gerekiyor yazıl bi spor salonuna sana beslenme programıda hazırlar antreman probramıda hazırlar
Kanka büyümek istiyosan full body yapıp proteine ağırlık vericeksin fit kalmak istiyosan hiç bişe yapmana gwrek yok çünkü gayet naçiz ve nazenin vücudun var görünüş olarak iyi gayet işte daha ne istiyon:)
Sağda spagetti askılı gri elbiseli sen misin
Afedersin bacım bu vücudun. Neresini begenmiyorsun🤣
Yüzme dicem ama kick boks antremanlari sert ve dayanıklılığını arttırır kondisyonun yükselir vs seç birini
Bu vücut seninse harika ben bayıldım çıtı pıtı beyaz ten
Bence gayet iyi görünüyorsun ama daha iyisini istersen fitness yapman lazım
Bir hoca denetiminde fitness
Fiziginde bisey yok... sen kendini sev once. Bakis acini degistirirsen.. tas gibi kiz oldugunu anlarsin
Hoş vucut.. Panik yok
bana göre değil ama
Herkesin vıcutu kendine göre cırttt. Ama karşının ne düşündüğü önemli
Sağdaki kız iyimis fsjcjsjs
Yüzmelisin koşu birde
Diyet de önemli bunun için.
Fiziğin gayet iyi
İyisin aklını fikrini geliştir
Benzemesin
Benzersiz ol
Fitness yapmalisin
Spora ihtiyacin yok gayet güzelsin.
Hatunda erik gibiymiş, kütür kütür bebeğem 😏
sadece kilo alman gerek gibi
Aslında iyi ya neyini beğenmiyorsun
boş ver vücudu kalbiniz güzel olsun
Vücudun çok güzel, neyi kafana takıyorsun?
Kötü durmuyor sadece spor ile sıkılaşması lazım
Bence zaten çok iyisin
Fitness yap yenge
Aletli pilates olabilir
Eğitmen kontrolünde fitness a git
Profesyonel destek al
Neden bşr halta benzemiyor mu
Bence vücudun oldukça güzel
Karbonhidrat ağırlıklı beslen bence kilo için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?