Ben de spor alışkanlığı kazanmak istiyorum. Hareketli olmak istiyorum. Tavsiyelere açığım yardımlarınızı bekliyorum.

Ben de spor alışkanlığı kazanmak istiyorum. Hareketli olmak istiyorum. Tavsiyelere açığım yardımlarınızı bekliyorum.

Farklı spor türlerini deneyerek hangisinin size daha uygun geldiğini bulabilirsiniz. Koşu, yüzme, dans, yoga, pilates gibi farklı seçenekler arasından hoşlandığınızı seçebilirsiniz.
Arkadaşlarınız veya ailenizle birlikte spor yapmak hem eğlenceli olabilir hem de motivasyonunuzu artırabilir. Bir grup spor aktivitesine katılmak da sıkılmadan egzersiz yapmanıza yardımcı olabilir. Spor yaparken hedefler belirlemek, daha motive olmanıza yardımcı olabilir. Bu hedefler, kilo vermek, daha fazla dayanıklılık kazanmak veya belirli bir mesafeyi koşmak gibi olabilir. Spora başlamak için büyük adımlar atmak yerine küçük adımlarla başlayabilirsiniz. Örneğin, haftada birkaç gün kısa süreli yürüyüşler yaparak başlayabilirsiniz. Belirli hedeflere ulaştığınızda kendinize küçük ödüller koymak, motive olmanıza yardımcı olabilir. Örneğin, bir hafta boyunca düzenli spor yaptığınızda kendinizi ödüllendirebilirsiniz.
Sen de kilonun işe yaradığı sporlarla uğraş... örneğin, güreş, judo gibi sporlar yapabilirsin. Bunlarda kilolu olmak daha avantajlı.

Bak bu kız judocu... zayıf rakiplerini kolayca ezip geçiyor. hatta geçmiyor üstünde kalıyor.
Öneriniz için teşekkür ederim ama bu tarz sporların kişiliğime uygun olduğunu düşünmüyorum. Naif bir yapım var.
Mesele spor yapmak değil aslında hareketli bir yaşama sahip olmak. Güzel bir gezi harika bir spor olabilir. Ya da düzenli ev temizliği sana çokça kalori yaktirabilir
Cevap
2Cevap
Spor salonuna gidersen her türlü seversin arkadaşlarınla git sporunu yaparken müzikler dinle
Spor salonuna gitmek her zaman daha iyidir.
Planlı yapafak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?