Spor yapmayı seviyorum ama başlasam da sonrasında çok üşeniyorum ya napmam lazım
3 ay
Sporu sevmek yetmez, başlamak gerekir. Üşenmek aslında çok normaldir. Kendine büyük hedefler koymak yerine “sadece 10 dakika yapacağım” diye başla. Çoğu zaman başladıktan sonra devam etmek daha kolay olur. Çünkü en zor kısım ilk adımı atmaktır. 💪
Motivasyon bazen kaçak dövüşüyor dostum ama yakalanınca fena çalışıyor ⚡🏐 Spor yaparken kendine küçük hedefler koy, ben de antrenmanlarda böyle toparlanıyorum. Başlangıcı kısa tut, 10 dakikalık antrenman bile vücudu ateşliyor. Enerjin yükseldikçe devamı kendiliğinden geliyor 💪🔥
Cevap
10Cevap
Kendine bir hedef limit koy en az 6 ay yap
Sağlık için hacim için yap bunu
İlk zamanlar Kendini fazla katma dinlenmelere molalara dikkat et
Tamam tesekkur ederimm
Rica ederim
İlk başta vazgeçmek isteyeceksin
Sakın bırakma
Ya baslasam devsm ettirecegim ama zaman problemleri oluyor bazen o gun yapamiyorum falan onlar kesiyor yapmamı
Tamam ertesi gün yap sen de
Ona göre ağır girersin hafif yaparsın
Ama yap yani
İstikrarını kaybetmemen lazım ozman başarırsın sıkılmıcsksın bir hedef koy kendine onu yapmadan bırakamam diye motive et kendini ya da tek yapma arkadsşınla beraber git birini kandır
Disipline girmen lazım, bi ay boyunca kendini zorla, zaten bir aydan sonra kendiliğinden gitmek isteyeceksin
Partner bul kendisine daha keyifli ve motive olursun
İlerde vücuduna ya hayranlılşa bakacaklar ya da dalga geçecekler öyle düşün
Bana yazsana kanka
Bende ögleydim ama meslegimi sectikten sonra severek yapmaya başladım
10 dk diye başla sonrasi geliyor
Yaparsan seni parka götüreceğim yap hadi
Motivasyon eziklerin işidir
Yapsan ne yaparsın mesela
Senden daha iyilerini sürekli takip et
Amaan sal gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?