Bacaklarimi dolgunlastirmak istiyorum kilo vermek istemiyorum popomu buyutmek istiyorum yaza kadar gunde kac dakika veya saat spor yapsam yeterli olur ve istedigim vucuda kavusurum?
Cevabın nedir?
Doris Hofer Takip Et
Sağlıklı Beslenme ve Fitness - https://www.dailymotion.com/video/k6WdI5wVGXVSPlwJIAPhttps://youtu.be/k0DjcXxRASM60 Yorumla
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Yaklaşık 11 sene bilek güreşi sporu ile uğraştım sakatladım ameliyat olmak zorunda kaldım ve bir ara verdim , şunu tüm samimiyetim ile söyleyebilirim ki bir , squat kesinlikle yap atlama ağırlığı düşür seti arttır 2, deadlif yap duruşunu düzelt boş barla başka belim zarar görür diye korkma duruşun doğru olsun hiç bir şey olmaz 3 kaf çalış kaf demek yani bacak hani oturuyorsun ağırlık kaldırıyorsun ya o hareket bu 3 ü altın kuraldır bunları yap gelişme sürecin oldukça iyi ivme kazanır ayrıca güzel bir program yazdır kendine o ortalıkta dolaşan 2 sene fitnes yapanlardan değil gerçek bilir kişilerden
19 Yorumla- +1 yıl
kralsin
- +1 yıl
evde calisicam ama ben
- +1 yıl
evde de agirlik yok
- +1 yıl
Olsun eve göre program da hazırlarız
- +1 yıl
Bana ozelden yazabilirimsn
- +1 yıl
Tabi fakat kapalı takip etmemiz gerekli karşılıklı galiba
- +1 yıl
Sadece takip ettiği üyelerden mesaj alır bu üye diyor beni takip etmen gerekli sanırım
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
squat ile bacak zayıflar mı? Kiloluyum da bende? ağırlıklı yapsam zayıflar mıyım kilo mu alırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
21Cevap
- +1 yıl
Her gün düzenli 20 squat çeksen bile yaza kadar yeterli, haftada bir 1-2 kilo arttır tamam
11 Yorumla- +1 yıl
umarim olr
- +1 yıl
günde 45 dk squat ve türevlerini yapsan amacına ulaşırsın.
19 Yorumla- +1 yıl
kralsin kac ayda kavusurum peki o vucuda 4 ay falan zamanim var yaz icn
- +1 yıl
1 ay içinde ciddi gelişme görürsün. hatta başladığın gün bir kaç foto falan çek. 1 ay sonra farkı bariz görürsün. 4 ay yaparsan zaten daha fazla görürsün. tabi bu süreçte yağ, karbonhidrat ve protein dengeni korumalısın.
- +1 yıl
baska onerilerin neler sen gercekten bu isi biliyorsun
- +1 yıl
devamı şifreli yayına giriyor :)
- +1 yıl
eger bana yardimci olmak istersen boyle yasam kocum gibi bisiyim olabilirsen sevap islersin
- +1 yıl
tamam takibe takip
- +1 yıl
Ozelden yaz
- +1 yıl
yazdım
- +1 yıl
mesaj kutunda. diğer mesajlara bakabilirsin.
- +1 yıl
Ağırlıklı squat ve hafif ağırlıklı deadlift yap günde 3 set 12 tekrar bide barı kasıklarına yerleştir (tabi önce yumuşak mat gibi bişey koy) ve yukarı doğru git gel hareketi yap (salondaki programa dahil et salonda değilsen evdede lunge tavsiye ederim ben sevmiyorum lunge ı ondan dedim) 😁
10 Yorumla Hiit antreman yap , ağırlıklı squad yap başlarda 2kg falan başlayabilirsin sonra 5 kg ye çıkar , alman gereken kalorinin aynısını al yağsız vücudun varsa kaloriyi biraz artirabilirsin , sağlıklı yağlar tüket hormonlarin iyi çalışması için , hindistan cevizi yağı gibi
00 YorumlaSizi allah mutlu edememiş erkekler nasıl mutlu etsin
Popo derdi meme derdiniz bitmiyor41 Yorumla- +1 yıl
yaw duyarı başka yerde kas
Başta beslenmene dikkat etmelisin. Squat 2-3 haftada şekillenir sonra da dolgunlaşma dikleşme gibi sonuçlar görmeye başlarsın. Bacak dolgunluğu için çok ağır hareketler yapma oda kas olarak görünür çok hoş durmaz benim görüşüm
00 YorumlaProteinli karbonlu besinler yemelisin tabi sert bir kalça istersen suqat önemli ama yumuşak istersen de başka yoldan yaparsın yumuşatmalısın yani ve kilo almaya başlayınca da kilonun nereye gitti gi önemli orantısız bir şekilde göbeğe de gitme durumu var bilgim bu kadar
00 Yorumla- +1 yıl
Keşke sadece sporla olsa be gülüm 😀 ilk önemli iş burada beslenme daha sonra yüksek ağırlıkta çalışma ancak o şekilde büyür
012 Yorumla- +1 yıl
bana yardimci olurmusun
- +1 yıl
Olurum yaz 😀
- +1 yıl
istek attm
- +1 yıl
xper seviyem yetmiyor instagrama yazisabiliriz
- +1 yıl
İnstagramım yok malesef buradan konuşalım.
- +1 yıl
sen yazarmisin bana
- +1 yıl
Tatlım sen evde mi çalışacaksın ona göre yazayım
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
Tamam. Bu hareketleri 3 set 12 tekrar şeklinde yap ve bol bol protein ağırlık beslen ayrıca haftada 3 gün bu programı uygula.
Squat, split squat, kneeling squat, glute bridge, lunge, wall sit, donkey kick, hip trust - +1 yıl
Sen harikasin benim yasam kocum olabilirmisin yardimci olsan bana ilerleyisimi kaydetmem icin birine ihtiyacim var abla
- +1 yıl
Telegram, twiter varsa konuşalım oradan
- +1 yıl
telegram acayim
- +1 yıl
Hergün 1 saat o bölgeler için spor yaparsan işe yarar ama spor süreklilik ister alışkanlık haline getirmelisn ve hergün üstüne biraz daha koyup çalışmalısın kasların alıştıkça daha fazla daha zor hareketler yapacaksın
00 Yorumla - +1 yıl
Ekmek ve pirinç fazla tüket popo buyur ya da kilo yoluyla kendisi otomatikmen buyur. Yalnız sonra pişman olursun.
00 Yorumla - +1 yıl
Bol bol yemek yiyeceksin bol bol yatacaksin kavun karpuz bile yata yata buyürmuş bak dene hak verecen😅
00 Yorumla squat yap kesinlikle. Ben o bölgelerden kilo vermek istediğim için squat yapmıyorum çok fazla
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Popo günde düzenli squat yapinca 2 hafta icinde sekillenir
01 Yorumla- +1 yıl
sen mukemmelsin tesekkurler
- +1 yıl
Her gün 1- 2 saat uğraş. Ben de öyle yaptım ve oldu. Açıkçası güzel haldeler de diyebilirim.
34 Yorumla- +1 yıl
fizigin nasil
- +1 yıl
Hepsi birbiri ile uyumlu hale geldiler. Öyle yap zaten gerisi de gelir.
- +1 yıl
Ben şu onceki sorularda sordugum kiz gibi olmak istiyorum
- +1 yıl
Neden olmasın? Olabilirsin elbette
Yaza kadar biraz olsun görünüşünu degistirebilirsin ama simdi başlarsan seneye yaza kadar mükemmel bir vücut sahibi olabilirsin :)
00 YorumlaChloe timg izle 2 ayda okur
10 Yorumla- +1 yıl
Düzenli olarak squat Çek çok işe yarıyo tabi dediğim gibi düzenli olarak yapman gerekiyor
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Bu büyük popolu olma istegi nedir ya. Yok memem buyuk olsun yok kalcalarim buyusun Fatezistler napicak ha Biz küçük meme seviyoruz :d
10 Yorumla - +1 yıl
ne faydası var ki onların
20 Yorumla Bacak mi göğüs mu yanlış oldu galiba
01 Yorumla- +1 yıl
bacak
- +1 yıl
1 saat yeterli iyi beslenmen gerekiyor ama
00 Yorumla Büyük popo istiyosan okşattır 😁
10 YorumlaBen 3 gün squat yapsam şekilleniyor
10 Yorumla- +1 yıl
En sevmediğim kadın tipi ıyy
00 Yorumla - +1 yıl