Chloe thing in videolarınden mesela day 1 ve day2 yi biri sabah biri akşam olacak şekilde yapsak zararı olur mu
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
10Cevap
- +1 yıl
Vücudun toparlanması için dinlenmek gerekir. Bir sabah, bir akşam yapmanı tavsiye etmem.
O egzersizler de yorucu zaten sabah-akşam günde iki kez yaparsan bir süre sonra kendine birden fazla yüklendiğinden; yorgun ve mutsuz hissedebilir devam edemeyebilirsin. Önemli olan birden çok yapmak değil, düzenli yapıp yaşam biçimin haline getirmek.
Kolay gelsin!30 Yorumla Chloe ting in bir videosunun 5. dakikasında tıkanıyorum ben hepsini yapsam acillik olurum 🥲
00 Yorumla- +1 yıl
Olmaz çünkü ben tek program uyguladım 1 ay hiçbir işe yaramadı
00 Yorumla bana 1 saat yetiyor sonrasında da halsiz düşüyorum ağrılarım başlıyor ister istemez
00 Yorumla- +1 yıl
düzgün beslen sorun olmaz 2 saati geçirme bide sakatlanmadan hareketleri doğru yap faydası olur
00 Yorumla - +1 yıl
1 saat yeterli tabi neye göre yapıyorsun sporu kilo vermek için mi kas yapmak için mi
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Karın kası yapmak için
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Asla sağlam yemek yemeden yapma enerjisiz kalırsın ulan !!!
00 Yorumla Ben 1 buçuk saat yapıyorum bence bir gün kendini dene kendine göre saat belirle
00 Yorumla- +1 yıl
şu sahtekar da iyi kandırıyor sizleri haa :)
00 Yorumla - +1 yıl
Eğer güçlüysen 3 saat yeter
00 Yorumla - +1 yıl
Max 2 saat
10 Yorumla - +1 yıl
1 1.5 saat yeterlidie
00 Yorumla - +1 yıl
1 saat
00 Yorumla 3 saat
00 YorumlaYaptığın sporun türüne bağlı
00 Yorumla2 saat
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Mx 2st
00 Yorumla - +1 yıl
1 saat yeter bence
00 Yorumla 2 saat yeterlidir
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Günde 40-50 dakika antrenman yeterli, playlistlerimden bir bölge seçip kendin kombin edebilirsin. Burada bir örnek video var;
https://youtu.be/fA_-MSgHcOQYaa çok teşekkür ederim yanıtınız için 🥰