+1 yıl75kg'dan 60kg'ma düştüm. Daha sonra psikolojik olarak 65kg'ma tekrar çıktım. 3 yıl antidepresan kullandığım için ilaçlarım kortizonluydu ve 49'dan 75'e çıkmam olasıydı zaten. Daha sonra ekmeği kestim ve akşam yemeğini kestim. Bunun yanında pilatese başlayalı bir hafta oldu ve bol bol yürüyüş yapıp; magnezyum, propolis, çinko, demir ve b12 vitaminlerini kullanıyorum. Akşam yatmadan önce ılık suyla elma sirkesi içiyorum. Bir hafta içinde 66'den 62'ye düştüm. Zaten ben hızla kilo alıp, hızla kilo veren bir tipim ve hareket halinde olmayı çok severim. Bu da benim için bir artı. Şimdilik karın üst yerinde bile hafif baklava belli oluyor sıktığımda. Bu diyet programı kişinin kendini tanımasıyla ve bilmesiyle alakalı. Araştırma yap bol bol ve diyetisyene git gerekirse. Yüzüm bile zayıfladı bu süreçte. Ve vitaminler sayesinde iyi bir görünüm ve parlaklık kazandı. Her şey kendini tanımakla alakalı bunu unutma.
113 Yorumla- +1 yıl
Karakterim bu şekilde ve yetişme tarzım hareketliydi zaten. Hareketsiz kaldığımda depresyona yakalanıyorum.
- +1 yıl
Evet. Evde zaten sürekli kulaklık kulağımda ayakta yürürüm durmadan.
- +1 yıl
Yok arada yapıyorum. Depresyona girdiğim an yani kolesterol yükseldiği an tembelliğe başlıyorum ve üşeniyorum sürekli.
- +1 yıl
Evet. Nedenini bilmiyorum
- +1 yıl
Çocukluğumdan bu yana
- +1 yıl
Yok teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba! 73 kilodan 50 kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşmak için bazı genel önerilerde bulunabilirim. Ancak, lütfen unutmayın ki herhangi bir diyet veya egzersiz programına başlamadan önce bir sağlık profesyoneli ile görüşmek en iyisidir. İşte bazı ipuçları:
1. **Dengeli Beslenme**: Sağlıklı kilo vermek için dengeli ve çeşitli beslenmek önemlidir. Sebze, meyve, tam tahıllar ve yağsız protein kaynaklarına ağırlık verin⁶.
2. **Kalori Defisiti**: Kilo vermek için harcadığınızdan daha az kalori almanız gerekir. Günlük kalori ihtiyacınızı ve almanız gereken kalori miktarını hesaplamak için bir diyetisyenle çalışabilirsiniz⁹.
3. **Su Tüketimi**: Yeterli miktarda su içmek, metabolizmayı hızlandırabilir ve tokluk hissi sağlayarak aşırı yemeği önleyebilir⁶.
4. **Porsiyon Kontrolü**: Yemek porsiyonlarınıza dikkat ederek, daha küçük porsiyonlarla yemek yemeyi deneyin⁶.
5. **Düzenli Uyku**: Yeterli ve düzenli uyku, kilo verme sürecinde önemli bir rol oynar⁶.
6. **Aktif Yaşam Tarzı**: Her gün attığınız adımlar harika bir başlangıç! Mümkün olduğunca hareket etmeye çalışın, örneğin işe yürüyerek gitmek veya merdiven kullanmak gibi⁶.
7. **Şeker ve İşlenmiş Gıdalardan Kaçının**: Şekerli içecekler ve işlenmiş gıdalar genellikle yüksek kalorilidir ve besin değeri düşüktür⁶.
8. **Düzenli Öğünler**: Gün içinde düzenli öğünler yemek, kan şekerini dengede tutar ve aşırı yeme isteğini azaltır⁶.
Bu önerilerin yanı sıra, size uygun bir diyet planı için bir diyetisyenle çalışmanızı öneririm. Sağlıklı kilo verme yolculuğunuzda başarılar dilerim! 🍀10 Yorumla
- Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSelamlar 🌸
Vermek istediğin kilo ciddi bir rakam ve uzun bir yola sahipsin. Başta bu sebeple sürekli kendin hariç seni düzenli olarak birisinin takip etmesine, seni yakından tanıyarak (sağlığın, beslenme düzenin, yiyeceklere karşı olan ilgin vs.) sana listeler hazırlayan birisi yani bir beslenme uzmanıyla çalışmanı tavsiye ederim. Beslenme uzmanları yani diyetisyenlerin tek amacı sana klasikleşmiş bir kibrit kutusu peynir ve üç zeytin yazmaktan aslında çok daha fazlası. Sana kilo verme süreçlerinde yardım edecekleri gibi verdikten sonra kilonu sabitleme ve yeni bir beslenme düzeni oluşturmaktır asıl hedef ki bir daha bu kadar yüksek kilolara çıkma.
Burada sana iyi niyetle diyet listesi verecek olanlara da lütfen aldırış etme. Her insanın vücudu birbirinden farklıdır. Senin kan değerlerin, metabolizmanın çalışma şekli, geçirmiş olduğun hastalıklar, yatkın olduğun hastalıkların buradaki kişiyle örtüşmesi neredeyse imkansız.
Benim sana en güzel önerim günlük içmen gereken suyu asla ihmal etme, bir diyetisyenle çalışıp memnun kalmadığın zaman yeni bir diyetisyene geçmekten asla korkma ve istikrarlı ol.13 Yorumla- +1 yıl
Rica ederimm. Bazı diyetisyenler danışmanlarıyla gün içerisinde de mesajlaşıyor mesela. Seni bu şekilde takip edecek birisiyle anlaşabilirsen bence çok güzel olur. Özellikle reglin yaklaştığı dönemlerde insanlar atak yaşayabiliyor. Bu dönemleri diyetisyeninle atlatmak çok daha kolay ve vicdanını rahat ettirecek emin ol.
Hedefinize ulaşmak için sağlıklı bir şekilde kilo vermek önemlidir. İşte bazı ipuçları:
1. Dengeli bir beslenme planı oluşturun: Sağlıklı ve dengeli bir diyet, kilo vermek için önemlidir. Bol miktarda sebze, meyve, protein ve lif içeren besinleri tercih edin.
2. Porsiyon kontrolü yapın: Yemeklerinizi küçük porsiyonlarda tüketmek, daha az kalori almanıza yardımcı olabilir. Yavaş yemek yemek ve her lokmayı iyice çiğnemek de doygunluk hissi sağlar.
3. Düzenli olarak egzersiz yapın: Kilo vermek için egzersiz yapmak önemlidir. Kardiyo egzersizleri (koşu, yüzme, bisiklet sürme gibi) kalori yakmanıza yardımcı olur. Ayrıca, kuvvet antrenmanları da kaslarınızı güçlendirir.
4. Su içmeyi ihmal etmeyin: Su içmek, vücudunuzu hidrate etmek ve tok hissetmenizi sağlamak için önemlidir. Günde en az 8 bardak su içmeyi hedefleyin.
5. Kendinizi motive edin: Hedefinize ulaşmak için kendinizi motive edin. İlerlemenizi takip etmek için bir günlük tutabilir veya bir arkadaşınızla birlikte çalışabilirsiniz.
Unutma, kilo verme süreci herkes için farklıdır. Sabırlı olun ve sağlıklı bir şekilde ilerlemeye odaklanın. Başarıya ulaşmanı dilerim! 💪🥦10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
- Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı.
u +1 yılGünlük 15 bin adım atıp temiz besleniyorum 3 litre suyu içmeye ozen gösterip 8 saat uykumu da alıyorum şu an odem atiyorum bir haftada 3 kg gitti kaldı 3 .. ama birakmicam ağırlıkli spor antrenmanlari eklicem.. dikkat etmezsen veremezsin kalori sayıyorum makrolara dikkat ediyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Sabah 9 da başlıyorum 11 e kadar ne kadar adım atarsam planina sadik kalmaya çalış zor ama çalış çabala
- +1 yıl
3 litre su mu 😱
- Sağlık konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıl - Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBol kalori azalt.
10 Yorumla Aralıklı oruç en iyi öneri olur 16 saat açlik 8 saat yemek arasi şeklinde şoyle ki sabah ilk uyandiginda tarçınlı kakaolu sütlü türk kahvesi yap iç 12 ye kadar kahvaltı yapma 12 de kahvaltini yap akşam tam 8 de yemeyi birak yani 8 den önce aksam yemeğini yemiş olmalısın yedikten sonrada dediğim bu kahveden iç, son olarak en iyi yardımcılar tabi ki bol bol su içmek hamurişi tatlı gibi şeylerden uzak kalmak ya da olabildigimce aza indirmek tabi yanında egzersiz de olursa en güzeli. Denenmis ve kanıtlanmış bir yöntemdir.
06 Yorumla
+1 yılŞöyle söyliyeyim, bu anlatacaklarım bizzat yaşandı ve ben gene kilo verme sürecindeyim:
Geçmişte 76 kgdan 84 kga çıktım ben. 84.5 ğu bile gördüm.
Haftada 4 gün boks, geri kalan günler 10.000 adım yürüme ve makarnaya kadar kesme derken 20 günde 7 kilo verdim ben ama hem diyet çok sertti hemde boks + yürümediğim gün yoktu
Spor olsa; hele Boks olsa harika olurmuş; spor yoksa yavaş kilo vermeyi kabul etmeniz lazım
İster inanırsınız ister inanmazsınız ama çevremde Herbalife kullanıp kilo veren de oldu. Sarkma falan da yok.
Sabah akşam sadece Shake içiyorlardı, kalorileri düşük baktım içeriğine, sadece öğle yemeğinde belirli yiyeceklerden yiyebiliyorlardı
Ha bide 11 gibi ara öğün, ki bunu 1 sade soda ; 1 kahve veyahut 1 elma gibi bir şeyle geçiştiriyorlardı. Bide 4 gibi ara öğünleri vardı bununla aynı zihniyette
Orta yaşlı ve yaşlılarda yavaş da olsa arkadaş bizim kilo vermişti Herbalifela ; o da 10 günde 3-4 kilo vermişti
01 YorumlaYeme alışkanlığını değiştirmek yardımcı olabilir. Ben Ramazanda uyumadan önce mini (10-15 dakikalık) egzersizler yaparak ve yeme alışkanlığımı değiştirerek 4,5 kilo verdim. Ben de günde yaklaşık 8-10 bin adım atıyorum. Duygusal yeme alışkanlığım vardı. Bunu ortadan kaldırdım. Ve vücudumun açlık seviyesini tabi orucun da yardımıyla yükselttim. Vücudum ödem yakmaya başladı. Esas kilo vermeye yeni başladım. Minik adımlarla ortalama 1 sene içerinde istediğin hedefe ulaşabilirsin diye düşünüyorum ama yine de vücudunu, vitamin, kan veya ödem değerlerini ölçtür önce, çünkü bunlar kilo vermekte çok büyük etkenler... Benim ödem problemim çok fazlaydı. Önce ödemlerden kurtuldum şimdi kilo verme olayına başladım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılvalla benim de kilo vermem lazım bu iş yediğinden fazla hareket etmekle oluyor. bol su içmek de cabası. her gün 3 litre su içmelisin sen içip tuvalete gittikçe vücudundaki toksinleri yağları atmış oluyorsun. kalori hesabı yapmalısın ne yediysen onun kalorisini not et gün içinde o kaloriyi yakmak için yürüyüş ya da egzersiz yap. biraz zorlu bir süreç 4-5 ayda toparlarsın diye düşünüyorum eğer sadık kalırsan. ben maalesef iradeli olamadığımdan başa dönüp duruyorum. tavsiye vermesi kolay da uygulaması gerçekten çok zor özellikle sosyal bir çevreye sahipsen. baya iradeli istikrarlı olman lazım.
00 Yorumla
+1 yılDüzenli yürüyüş, sağlıklı diyet , egzersiz
Çok öyle aman aman bir kilon yok verirsin azim edersen.31 Yorumla
+1 yıl50 seni biraz zorlar 60 olmayı hedefle
Bakın kalori açığı önemli biliyorsundur
Kardiyo ve hafif ağırlık antrenmanı haftada 4 gün yapın. Suyu yeterince Tüketin.
Diyet programı yapmanıza gerek yok bu ülkede uymak biraz zor oluyor ekmek yedim tatlı yedim off falan yapmanıza da gerek yok sadece aşırıya kaçmayın yavaş yiyin ve hep aç kalkın masalardan tıka basa doymayın 3. Ayda farkı görebilirsiniz04 Yorumla- +1 yıl
Sabahları sirkeli su yapabilirsin aç karnına içtikten sonra biraz yürüyüş ip atlama koşu vs yaparsan ilerlemeyi hızlandırırsın
- +1 yıl
Zor bisey değil (lan) bunları yapmak. İrade lazım sadece ve sen suriyeli misin anlamadım
selam 💛 bu biraz metabolizma ile de ilgili. nacizane tavsiyem öncelikle bir şeker için test yaptır insülin değerini falan ölçtür. çünkü insülin direnci kilo vermeyi etkileyen bir şeydir. sonuçlar normal çıkarsa eğer o zaman sana çok ağır gelmeyecek bir diyete başlayabilirsin. ben her sabah 3 kaşık granola ve bir elma/ muz veya 10 çilek yedim. ilk aramda yarım simit ve labnem vardı. ikinci aramda ki bu araların arasında 2 saat olur, bir elma yiyordum veya iki mandalina. akşam yemeğimde 8 yemek kaşığı sebze, yeşillik, yoğurt vardı. veya 4 yumurta büyüklüğünde köfte veya tavuk. buna ek olarak 2 esmer ekmek veya 4 yemek kaşığı pilav/ makarna.
bunun yanında günlük 3 miles leslie yaparsan sonuçlara inanamayacaksııııın 💛00 YorumlaEkmek şekeri kes bunun haricimde her şey serbest bunun yanında kardiyo programın olsun diyet önermiyorum bir diyet programın varsa sürdürülebilir olmalı kilo vermek önemli değil önemli olan verdiğini almamak fit kalmak simdiye kadar zaman zamn 60 kilo ya yakın vermiş biri olarak yazıyorum
03 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşırı şişman değilsin (neredeyse aynı kilodayız) o yüzden kolayca kilo verebilirsin ama buradan düzgün bi sonuç alamazsın çoğu dalga amaçlı yorum yazıp geçer en iyisi bi diyetisyenden beslenme programı al ve durumunu da anlat öyle egzersiz yapmaya vaktim yok sadece adım atarak ve diyet programına uyarak kilo verebilir miyim acaba diye sor emin ol diyetisyen buradakilerden daha çok yardımcı olacaktır sana
01 YorumlaSana sadece hırslı olmana yardım edebilirim bir erkek görüşüyle alımlı hoş durmuyorsun sen 25 kilo değil 500 gram veremezsin
57 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGıda mezunu bir arkadaşın olarak sana yol haritası çizelim. Önce dahiliyeci ile görüş kan ver. Kan değerlerine bakalım tedavi gerektirecek sorun var mı anlayalım. Sonra sana uygun yaşam formunu düzenleriz. Yavaş verirsin ve bir daha almazsın aç da kalmazsın
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamam sonuçları bana at gerisini konuşalım
+1 yılHer sabah 2 yemek kaşığı elma sirkesi aç karina icmen gerçektende ise yaracak
Araştırabilirsin sirke açlık duygusunu unutturuyor bir zamandan sonra özellikle 4 gün sonra tadı keskib olabilir bir bardak suyla karıştırıp iç
Ve ayriyeten diyete de girip kolaylaştiranilirsin10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTartıdaki rakama çok takılma. Önemli olan görsel görüntü ve sağlık. Yani belki 60 kg olunca Gayet güzel iyi görüneceksin daha fazla vermene gerek kalmayacak kilonu korursun. Boyuna ve yağ oranına metabolizmana göre değişir. Sağlıklı beslenmeye ve spor yapmaya başla. Yediğinden kısma. Canın tatlı çektiğinde meyve veya bal yiyeceksin. Hayatına yulaf ve tavuk pilav gibi öğünleri de ekle. Bir süre sonra alışıyorsun zaten çorap söküğü gibi devamı geliyor. Sadece kendini kasmadan rahat rahat yapacan.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEkmeği bırak (beyaz ekmeği!) Tam buğday unlu ve kepekli ekmekli ye ve bitki çaylarından olan adaçayı iç ama şekersiz iç ben de öyle yaptım ama şekeri bırakmak için yapmıştım yanlış metod uygulayınca fazla kilo verdim ama sen bunu yaparsan fazla kilo vermezsin zaten istediğin kiloya ulaşırsın.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca aralıklı oruca da hiç gerek yok eğer gerçekten de kilo vermek istiyorsanız günde sadece 1 öğün yiyeceksiniz ondan sonra gör tam 1 ay sonra 7 kilo düşersin tabi benim bu söylediklerimi uygularsan doktorlar anca para almaya bilirler.
Gizli Üye(25-29)+1 yılLektinsiz beslenmeyi deneyebilirsiniz, Steven Gundry - Besin Paradoksu kitabını okursanız her şey orada yazıyor. Bunun birde psikolojik sebepleri var Fazla Kilonun Psikosomatiği ↗ BU BENCEDE SEBEPLERİ VB. HER ŞEY YAZIYOR OKUYABİLİRSİNİZ..
00 Yorumla
+1 yılÖnce dr a bi görün kan tahlili filan
Ekmek yağ şeker kızartma uzak dur,
Yemek porsiyonlarını küçült yarıya düşür,
Tempoda yürüyüş,
İmkanın varsa yüzmeye git bol bol
Bak uygula bunu etkisini görmezsen ne dersen de bana03 Yorumla- +1 yıl
Hafta iki gün git
- +1 yıl
Sudan hiç çıkma demedim ya gıı
+1 yılBir diyetisyen ile başlayabilirsin kan değerlerin neden kilo aldığın alıp veremiyorsan bir çok sorundan kaynaklanabilir sağlık kontrolünden geçmeni tavsiye ederim başladığın bu yol tekrardan başa sarabilir
01 Yorumla
+1 yılen azından sabah kalktığında 20 30 squat yap bir iki dakika plank yap aksam yatarken de intenretten birkaç yapabileceğin hareket sec 10dkni almaz ama faydasini görürsün yemege icmeye dikkat edeceğini söylememe gerek yok herhalde az cok biliyorsundur
06 Yorumla- +1 yıl
kanka her bir kilo verdiğinde güncelleme yapma ya...
- +1 yıl
bu arada devam et harika gidiyorsunnn✊
- +1 yıl
rica ederim kolay gelsin sanaa
+1 yılKilonun sebebini öğrenmek gerekiyor. Hareketsiz yaşam mı, fazla yemek yemek mi, fazla şekerli ve karbonhidratlı beslenmek mi, fazla yağlı beslenmek mi ya da mide asidinin asidik değilde bazik duruma geçmesi mi? ya da hepsi mi?
117 Yorumla- +1 yıl
Bende çok zayıfım 167 boy 48 kilo neden sence
- +1 yıl
Az yemek yiyorsun o yüzden olabilir eğer çok yesen bile kilo alamıyorsan büyük ihtimalle bağırsak kurtları yüzünden kilo veremiyorsun
- +1 yıl
Pardon "kilo alamıyorsun" diyecektim
- +1 yıl
Ya sanmam iştahım yok bağırsak kurtlarim yoktur ya hiç bağırsak sorunu çekmedim şükür ama adet duzensiligi ve hormon düzensizligim var
- +1 yıl
Çok yemek yediğin halde ishal ve çabuk acıkma oluyorsa bağırsak kurtlarından dolayıdır. İnsan "olsa haberim olurdu" diyebiliyor ama onu biz anlayamayız. Bunun için bi doktora git birde istersen
- +1 yıl
İştahın yok ise o farklı bir durumda olabilir
- +1 yıl
Soğan, sarımsak, baharat gibi gıdalar iştahı açıyor. Bu sayede bunları en azından akşam yiyip içersen akşam fazla yersin ve kilo almaya başlarsın. Birde mineral dengesi önemli. Yeterli sodyum, potasyum almaya özen göster
- +1 yıl
Ay hocam çok teşekkürler ama ben iştahim yok ciddi ornada zor surecten geçtim mental olarak çok düstum telefon bağımlılığım uyku düzensizliğim her şey çıktı bnde redmen
- +1 yıl
Hoca değilim ben 😁 mineral ve vitaminlerde eksiklik var. Uyku için magnezyum yani %85 ve üstü kakaolu çikolata ye, telefon bağımlılığı için bir bilgim yok ama
- +1 yıl
Nasıl bu kadar bilgilisin meleğin ne
- +1 yıl
Kskxmzsmsmzkz Mesleğimi söylemeyim, sadece araştırdığım için. Birçok kaynaktan aynı yazıları veya videoları okuyup izlemek ile oldu. Meraktan başka bir şey değil 😅
- +1 yıl
Mesleğini niye demion 😂
- +1 yıl
Demek istemiyorum 😂
- +1 yıl
Bak dahada merak ettim ipucu ver 😂
- +1 yıl
@nsnsnejejejej Olmaz fksdfksfşlskfsşlk
- +1 yıl
Pikiğ
- +1 yıl
@nsnsnejejejej sanada pikiiiğğ kfjlskjfdlkfsdjflsdfj
Boyun kısa galiba. Cardio yapmanı öneririm. Yavaş tempo koşudan başlayabilirsin. Ayrıca bir 65'e düş görünümüne bak eğer ki yine fazla gelirse 60-62 olmaya bak.
05 YorumlaBunu uygula bana teşekkür ederim
Sabah
2 dilim kepek
2veya 3 zeytin
3 dilim peynir
Bir haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
Uygula uyguladıktan sonra maxsimum 45 dakika yürüyüş yap 1 ayda kuş gibi olursun
Not
Nerden biliyor olursam sporla ilgilendiğim için benim alanım şimdiden tşkr02 YorumlaFoto sana aitse kilolu deilsinki sadece kalcalar azicik buyuk oda toplasan 10 kilo bile cok bence boyunda 165 var sanirim bi kilo sana anormal değil bi vucut kutlen var yani
042 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSpor hocasiyim diyet miyet bahane yemeyeceksin yedigin öğünleri küçülteceksin mesela 1 tabak pilav yiyorsan yarim tabak yiyeceksin abur cubur yemeyeceksin gunde 6 öğün yiyorsan 3 e dusur 3 yiyorsan sabah aksam ye bu kadar basit 1 ay sonra gel buraya yaz bana dua edersin
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayir tabiki yiyecek ama yedigi porsiyonun yarisini yiyecek
Cevap sahibi+1 yılDikkat etme direk dedigimi yap farki 1 hafta da bile anlarsin eger kilo vermek istiyorsan eger
+1 yılEğer dediğin şekilde zayiflarsan çok tatlı olursun fiziğin güzel biçim almaya müsait spor salonuna gitmeyi düşünmüyormusun
020 Yorumla- +1 yıl
Yürüyerek biraz zor kilo verirsin spor salonunda bir sürü kondiksiyon aletleri var hoca eşliğinde istediğin bölgeyi eritebilirsin
- +1 yıl
Öğretmenlik mi
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun işin zor desene
- +1 yıl
Eski bunaklar emekli olup gitmediği sürece senin gibi bekleyenler atanamiyor maalesef
- +1 yıl
Ne zamandır bekliyorsun
- +1 yıl
Anladım ama sabredeceksin bellimi olur pat diye Kayseri'ye öğretmen olarak atanmissin 😀
- +1 yıl
şu an neresi memleket
- +1 yıl
Horozu meşhur ordan geçtim ama girip gezmek nasip olmamıştı
- +1 yıl
Ben sana neden yazamıyorum gizli diyor hesp
- +1 yıl
Yorumlarda sohbet ediyoruz da 😅
Bol su, filtre kahve ve acıkınca da yeşillik ya da fıstık barlardan yersen çok hızlı verirsin günde 2 öğün beslen aralıklı oruç yap acıktığını hissedince sadece su iç meyve ye hamur işini çıkar hayatından ve yapabiliyosan sabah erken saatte uyanıp Kardiyo yap bu ilk gün tartıl sonra 1 hafta tartılma...
00 Yorumlaİnsanım bulunduğu ortam çok etkili.. Ben şehir dışında hiç gereken etmeden spor yapmadan 3 ayda 14 kilo verdim.
Ama yeme içme saatlerine karışan eden yoktu.
Akşam üstü saat 4te yemem yemeye başlardım saat 20ye kadar
Bazen ileri geri oluyordu ama genelde 4 saat kendime ayiriyordum
Sonra zaten bir baktım her gün kilo gidiyor
3 litre de şu içerdim
Bir sorun olmadı verdim 14 kiloyu00 Yorumla- Sağlık konusunda 589 cevap paylaştı.
s +1 yılAralıklı oruç deneyebilirsin. Bir de dukan birası. Spor yapamam demişsin ama sebebini anlamadım, evde leslie ve pilates yaparak 3 haftada 14 kilo vermiştim
00 Yorumla Ya fiziğin gerçekten kötü değil güzel 50 kilo da çok çelimsiz görünürsün. O yüzden göbek yağlarını eritirsen fiziginun kalanlari düzelir güzelleşir
03 Yorumla
+1 yılSpor için öyle ekstra ekstra zaman harcamana gerek yok ki günlük rutin aktivitelerinin arasına ekleyebilirsin uyanınca daha yataktayken karın egzersizi yapmak gibi mesela
00 Yorumla
+1 yılGünde evdeyken 60 mekik çek ekmek pilav makarna tarzı şeyleri kes ekmegi sadece kahvvaltida tüket. Bol su iç ve yürüyüş yap tatli çikolata vs kez bak göreceksin ☺️
00 Yorumla
+1 yılSana gereksiz kalori aldıracak ne varsa önce onları tuketme aliskanligindan vazgecmelisin sonrası yavaş yavaş hallolur.
04 Yorumla- +1 yıl
Olur yahuu mesela çayı şekerli içiyorsan yavaş yavaş azaltarak birakabilirsin abur cubur gibi kalitesiz sağlıksız seyleri de kendine sınır koyarak birakmaya alistirabilirsin porsiyonlarini kucultup az ve öz yemeye alisabilirsin açlık kötü bir şey değildir çok tok olmak kötüdür.
- +1 yıl
Rica ederimmmmmmm
+1 yılBenim de kilo vermem lazım ama şu lanet şekeri çıkaramıyorum hayatımdan insülin direncim olmasına rağmen 🤷♀️🥺😔
10 YorumlaKanka zıfla ama göğsünü küçültme , poponu hafif içeri sokucak kadar zayıfla onun dışında bişey yok her yerin iyi seksisin
01 Yorumla- Sağlık konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılİlk önce kendini bu konuda şartlandırmalısın sonra diyetisyen kontrolünde diyet yapabilirsin sonra düzenli spor yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılSahurda double şekersiz Türk kahvesi, oruclu tek ogunle veriyorum
04 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim kaç öğün besleniyorsun bende basladım tekrardan diyete
- +1 yıl
İki öğün besleniyorum sabahlar 2 dilim kepekli ekmek, yumurta,2 domates,2 biber 1 dilim peynir. Akşamları ise annem ne pişirirse yiyorum onuda 2 dilim kepekli ekmek yiyorum bir de bir kepçe katıyorum yemeklerime yetiyor doyuruyor bana tatlı krizleri olduğunda bir iki tane hurma atıyorum ağzima ya da bir iki çay kaşığı bal bir de gece yatmadan önce limon suyu, zerdeçal, zencefil, karabiber bir de ılık su koyuyorum içiyorum ( baharatları 1 çay kaşığı kadar katıyorum) bol bol su içiyorum ☺️
- +1 yıl
Süpersin bol eksiler inşallah ikimize de ❤😘
+1 yılHmm
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBütçen ne alemde, ketojenik diyet yapailirsen işe yarar
01 Yorumla
+1 yılSquat falan çalışma bol su iç. Esneme hareketleri bol bol yürü ve koş. Vücudun orantılı şekilde kilo verir.
00 YorumlaBütün kiloyu arkadan nasıl almış olabilir bir insan
05 YorumlaBende kilo vardı İzmir'de organik beslenme merkeziyle her gün 3 kg verdim şimdi zor aşamadayım geçersem fitim.
00 Yorumla
+1 yılbirkaç öneri: kalori açığı oluştur, kardiyo çalış, diyetisyene git, hızlı yürüyüş, chloe ting abladan sana uygun egzersiz seç
00 Yorumla
+1 yılİnstada grup açtık kilo vermek için gelmek istermisin
09 Yorumla- +1 yıl
İnsta vereyim istersen ekle seni grupa alayım?
- +1 yıl
8325. ssss
- +1 yıl
Benıde alırmsnz gruba
- +1 yıl
@nazlıcann06 instadan ekle tabiki
- +1 yıl
@nazlıcann06 8325. ssss
Aralıklı orucun yanında un ve şekeri kes 3 ayda tamam bu iş
02 YorumlaDüşebilirsiniz dolgun balık etlisiniz siz begenmiyormsun
09 Yorumla- Sağlık konusunda 666 cevap paylaştı.
+1 yılYemek yemezsen zayiflarsin bak afrikada bir tane kilolu insan yok
Her şey yemek yemek ile alakali
Az yemelisin00 Yorumla
+1 yılAz yiyerek evde düzenli spor kilo kalori hesabına göre beslenmek
00 Yorumla
+1 yılDiyet yapman şart, spor yapamam yazmışsın, bol bol yürü, tempolu yürü yorulana kadar
00 Yorumla
+1 yılAralıklı orucu deneyebilirsiniz Akdeniz beslenme modelini kullan ile yarar
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCevap cok basit aslında yemek yemekten vazgeçmek
03 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum çok zor diyetisyen de çok sıkıcı söyleyim başlar tahlilden sonra 1 yumurta biraz yeşillik 2 dilim ekmek öğlen çorba salata akşam yoğurt haşlanmış tavuk aman sakın unutma 2 buçuk litre su hep aynı şey içebilse zaten sana gelmez diyeceksin olmuyor işte 😅
Dudhhdhdhdhduuddy tipik tombik KS kızı. Şaşırmadım mk bir sana engel atmamistim Sanada engel atayım
00 Yorumla
+1 yılbence cok abartma 65 düs ideal suanda iyisinde rahat ederim dersen 68 65 arası iyidir
00 Yorumla
+1 yılFiziğin iyi ama istikrarlı bir şekilde kilo vermelisin.
00 Yorumla
+1 yılGunde 2 ogun ye. 2 litre su iç. Ekmegi azalt. Rafine şeker iceren yemekleri kes.
00 Yorumla
+1 yılEkmek makarna pilav bu tarz şeyler hayatından çıkınca emin ol kendi kendine veriliyor kilolar
00 YorumlaSağlık konusunda 311 cevap paylaştı. Yediklerini azalt mideni küçült fazla spor yap, ben şu an öyle yapıyorum bugün başladım
00 Yorumla
+1 yılStres, üzüntü birebir çözüm. İştah kalmıyor bunlar olunca eriyip gidiyorsun
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGırtlağını tutacaksın. Günde en fazla 2 öğün yiyeceksin. Saat 5'ten sonra yemeyeceksin. Zaman yok yakınmalarını bırakıp harcadığından az kalori alacaksın.
00 Yorumla- Devamını Gör (144)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat