Moda & Stil Nasılım? Nasıl 50-52 kiloya düşerim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Küçüksün falan diyenler olucak yine eminim. 18 yaşındayım boy 156 kilo 58Nasılım? Ve 50 kiloya düşmek istiyorum bu kış 6 kilo aldım hazirana kadar 50-52 ye nasıl düşerim? :( Nasılım? Nasıl 50-52 kiloya düşerim? Cevapla Fal Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
EskiVuruculardan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Düşme be manyak millet killo alcam diye uğraşıyor günde 1 saat koşssan aynı kiloda kalırsın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama fiziğim çok kötü duruyo Yorumla EskiVuruculardan +1 yıl spor yap dedğim gibi eritirsin hergün fastfood yiyen birisi değilsindir saten ayrıca insanların senin hakkında ne düşündüklerinide kafana takma Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😊 Yorumla EskiVuruculardan +1 yıl yardımım dokundysa ne mutlu :D aslında seni trollemek istedimde baktım bu konuda hassas gibisin ellemiyim dedim Yorumla
AyMavi Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Yüz idare eder sempatiksin kilo belli olmuyot oldugu kadarı ile bnce ii 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kalçam çokk kalın Yorumla AyMavi +1 yıl Görmeden bişi diyemem :)) Yorumla
kumralkiz18 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Isvec diyeti uygula 13 gunde 8 kilo garanti :) ama zordur 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Dayanırım ama o da çok kısa zamanda o kadar kilo vermek sağlığa zarar vermez mi Yorumla kumralkiz18 +1 yıl Zararlarini pek bilmiyorim olabilir ama 13gunden sonra devam edersen zararli o sure icin de bilemiyicem iyi bilen birine danisirsan sana daha iyi yardimci olur :) Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler bir bakayım 😊 olmadı ona uyarım ama birazcık yeme miktarını arttırırım Yorumla kumralkiz18 +1 yıl Bakalim artik ise yararsa burada belirtmeni isterim merak ettim :)) Yorumla Soran +1 yıl Mutlaka yazarım Yorumla
gamze123gamze Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Nette isvec diyeti var onu yap 13 gunde 8 9 kilo ;) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İyide sağlığa zarar vermez mi iki haftada 8 kilo çok hızlı gibi geldi bana Yorumla gamze123gamze +1 yıl Herkes yapiyo zaten talimatlari okuyarak yaparsan hic bisey olmas Yorumla gamze123gamze +1 yıl Bide kumda kosabilirsin bizim arkadas 1 aydir kosuyo 86 kilodan 74 e dustu şu an cok fit Yorumla Soran +1 yıl Vayy çok teşekkürler yarın hemen başlıyorum diyete Yorumla
hans_000 Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl boy çok kısa onu uzatmaya çalış kiloyu sonra halledersin küçüğüm ;) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya bir yıldır uzamıyorum nerdeyse. Süt içiyorum peynir yiyorum olmuyo:( Yorumla hans_000 +1 yıl spor yap voleybol basketbol falan onlarla ilgilenmelisin Yorumla Soran +1 yıl 2 sene önce hele 146 falandım 2 ay yüzmeye bir ay baskete gittim 5 6 cm öyle atmıştım Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 611 cevap paylaştı. Çikolatayı azaltın hanımefendi 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Cok yemiyorum haftada bir ya da iki. Yorumla Sonasık24 +1 yıl Hiç yeme Yorumla Soran +1 yıl Pekii sağol Yorumla
Poiine Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 594 cevap paylaştı. az yemek ye ve spor yap 😄 0 0 Yorumla
üye458777 Takip Et Xper 7 Yaş: 44 +1 yıl görüntüde bir sıkıntı yok gibi sanki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunun aşağısı var:(( Yorumla üye458777 +1 yıl göremiyoruz Yorumla
PysKoTeRaPi Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl 58 kg misun hic belli etmiyosun ☺️ 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ya bel çok değilde kalça çok kalın:( Yorumla PysKoTeRaPi +1 yıl Ama bu resimde hic belli olmuyor cok ince duruyosunn 😋 Yorumla Soran +1 yıl Boydan değil ya ondandır belki 😂😂 Yorumla PysKoTeRaPi +1 yıl Kesinlikle keske boydan resimle soraydin o zaman kalcalsrini da yorumlayabilirdimm ☺️☺️ Yorumla Soran +1 yıl 40 beden tam geliyor sen düşün Yorumla PysKoTeRaPi +1 yıl Bedenden anlamamki hic magazalatda calismadimm 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yani normali 36 Ben 40 giyiyorum Yorumla PysKoTeRaPi +1 yıl Off seni boydan gormek istiyorum boyle bedenleri dusunmek yerine Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. niye kilo oldigimi dusun tersini yap 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Cok yedim su cok icmedim ve cok az hareket ettim :( ama 6-7 ayda aldım bu kadar kiloyu. Yaza kadar zayıflamak istiyorum: ( Yorumla tamamgeldiiim +1 yıl Tamam iste az yiycen cok su iccen spor yapcan bu kadar Yorumla Soran +1 yıl Yaza kadar bu şekilde düşer miyim 50ye Yorumla tamamgeldiiim +1 yıl Tempona bagli gercekten sıkı uygualrsan dusersin cok rahat Yorumla Soran +1 yıl Peki cok tesekkurler Yorumla tamamgeldiiim +1 yıl Rica ederim Yorumla
tolgaa--47 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 +1 yıl boy foto koysan pek kilo göstermiyor gibisin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Belim çok kalin degil aşağısı çok kötü kalça ve bacaklar Yorumla tolgaa--47 +1 yıl biraz diyet ve günlük spor en az 1 saat yürüyüş Yorumla
Goldenbeet Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 991 cevap paylaştı. Zayıflamalısın spor ve diyet yaparak. 0 0 Yorumla
mahcuppns Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl iyisintabi:D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İyi mi 50 falan olmam gerek beniimm Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. iyisin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 8-10 kilo fazlam var ne iyisi Yorumla meinschicksal +1 yıl fazlasi olan kizlar hos geliyo bana :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Versen almam :D 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Zaten vermem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benş görsen verirsin :D Yorumla Soran +1 yıl Or*spu değilim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kesin öyle degilsindir Yorumla Soran +1 yıl Of susar mısın artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oke :D Yorumla
En İyi Cevaplar