Arkadaşlar merhaba ben 95kiloyum ve 1ay önce diyete başladım bu diyete 3kilo zar Zor verdim vermez olaydım bütün vücut dengim bozuldu 🥺 vücudumda yırtılmalar oluyor ve yirtilirken acıyıp açıyor Bebek yağı aldım ama alarji yaptı geri birakdim kullanmaya ve midedem şişkinlik olmaya başladı ben asla kabız olmazdım ama kabızlıkta başıma bela oldu sorun şuki benim kilo veremem ve aslında hiçde yemiyorum vallahide yemiyorum ya diyete sadece günde2 öğün yedim oda patates diyeti yaptım biraz inceldimi hyr tabini tartı 90gosteriyor ama benim vücudum hala ayni sorun bide herkes hamilesin diyor ve cidden rahatsız Bir görüntüm var lütfen arkadaşlar bana yardımcı olun bunalıma girdim ya resmen intihara sürüklüyor bu piskoloji beni 😭
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Hemen bir dahiliye uzmanına randevu al kan tahlili ver doktor eksik olan b12 d vitamini vs bakacak. İnsülin direncin olabilir ona da bakar. Sonra da seni diyetisyene yönlendirir. Hem bozuk olan metabolizman düzenlenir hem de dengeli bir diyete başlamış olursun. Sağlıklı şekilde kilo verirsin. İntiharı falan aklından çıkar dermansız derdimiz olmasın🙏🏻 kilo problemi bir şekilde çözülür. Herhangi bir devlet hastanesinde bu dediklerimi yapabilirsin özele gitmene gerek de yok
04 Yorumla- 1 yıl
Randevuyu düşuremiyorum işte yoksa benim yerimde başka Bir insan olsa cokdan vermişdi abım ya 1haftada 6kilo verdi ben inanamadim oda sadece grip olmuşdu
- 1 yıl
Randevuların yenilenme tarihlerini öğren 186 yı ara mutlaka den getirirsin bırakma peşini
- 1 yıl
teşekkür ederim sağ olun 🥰
- 1 yıl
Rica ederim 😌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
- 1 yıl
Öyle patates diyetiyle falan olacak iş değil o, düzenli bir rejim yapman gerekiyor, ben de 95 kiloyla başlamıştım ama sonuç gayet iyi🤷🏻♀️
05 Yorumla- 1 yıl
Peki nasıl yaptın ve şu an isteğin kilodamisin
- 1 yıl
Bir 7-8 kilo daha var vereceğim, atıyorum günde 600 kalori mi aldım, 800-900 olarak yaktım sporla, yeşil çay, limonlu su gibi içecekleri eksik etmedim hiçbir zaman, kaçamağı ayda en fazla 2 kere yaptım
- 1 yıl
Peki öğun olarak ne yerdin kaç öğün yerdin bide ben yeşil çay sade soda zencefil tarçın tüketiyorum
- 1 yıl
Ya ben öğün sayısına bağlı kalmadım aslında ama genelde 2 öğün yiyordum özellikle diyeti yoğun yaptığım dönemlerde, şimdi ideal kiloma çok yaklaştığım için günde 3 öğün yiyorum, ben çok sıkıyordum kendimi yani şeker bile yoktu hayatımda doğru düzgün, ekmek ve pilav halen hiç yemiyorum, yani aklıma gelenler bunlar
- 1 yıl
Ya ben 2yemesem acikmam bana düşük kalori besleniyorsun diyorlar ama ben bişey yemiyom yediğimde şanki hiç bir şey olmamış gibi davul gibi şişiyor karnım ya yesem yiyorum derim ama yemiyomki işte günde 1saat Spor yapıyorum zaten ama faydasını göremedim
- 1 yıl
Oha Dur hemen intihara gitme herseyin bir cözümü vardir ve bu Konuda yardimci edebilecegimi dusunuyorum
06 Yorumla- 1 yıl
Tavsiyelerinizi bekliyorum
- 1 yıl
Kalori diyeti + spor
- 1 yıl
Hic duydun mu
- 1 yıl
Ya ben zaten az yiyorum evde spor yapıyorum günde 1saat ama bende Bir değişiklik yok
- 1 yıl
Öyle olmaz iste yedigin seylerin kalorisini hesaplican ve gerekli miktarda protein al man gerek ki bu cok önemli
- 1 yıl
Öyle kolay mi saniyon
Tatlım Ankara 'da isen ben hocayım seni 1 ayda 10 kilo zayıflarım
01 Yorumla- 1 yıl
Yok Ankara'da deilim ama bana buradan yardım olabilir misiniz
Abla 25-30 dklık sporla başla 1 saatlik spora gec bide fitness olsun yoga falan daha zor olur
00 Yorumla- 1 yıl
Profildeki sen misin
02 Yorumla- 1 yıl
Evt
- 1 yıl
Çok tatlı görünüyorsun.
Nasıl 95 kilosun?
- 1 yıl
Profilde 95 gozukmuyorsun
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Bence diyetisyenle görüş kendi kendine iş yapma
00 Yorumla - 1 yıl
Navete ciye heja
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 4,2b cevap paylaştı. kuraldıiı bir şey yapıyorsun
00 Yorumla- 1 yıl
Sabır eder isen sonucunu alırsın
00 Yorumla - 1 yıl
Seks yap
02 Yorumla- 1 yıl
Almim sağol
- 1 yıl
Arkanı dön
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı