- +1 yıl
gece yatmatan pekmez iç sabah kalkınca 1 yemek kaşığı bal ve 1 bardak süt yemek öğün sayını arttır yemeğini düzenli ye aralarda kuruyemiş sandwiç tarzı şeyler ye... Sabah kahvaltıdan önce spor yap spordan sonra hemen yemek kilo yapar... Ben bir ara stresten çok kilo kaybetmiştim 47 kg düşmüştüm ayy resmen zombi gibi olmuştum :) sonra bu şekil bi dietle çok hızlı kilo aldım 57 kg şuan dün tartıldım... Ha bide sigara içiyosan lütfen bırak süt bol bol iç kemiklerin gelişir daHA İRi görünürsün ben günde 1 lt içerim.. geçmiş olsun canm bu ara resimlerine baktım daha çok küçüksün bu yaşta nişan... Allah mesut etsin
01 Yorumla- +1 yıl
saol tatlım
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
YEmek aralarında su iç ama yudum yudum iç suyu, Bi bardak suyun hepsini bi yudumda içme sakın.İçersen sana tokluk hissi verir ve sofradan hiç bişey yemeden kalkarsın.Sonra makarna suyu varsa tuz eklediğimiz an onun suyunu bol bol iç.Yaramazsa 4-5ay içinde bana yaz burdayım:))
00 Yorumla
- +1 yıl
Şu an yaşın gereği metabolizman hızlı çalışıyor, aldığını vereceksin. Fakat gebe kalmadığını düşünürsek 5 sene sonra o gece yediğin yemeklerden aldığın kiloları vermek için gündüz aç gezeceksin.
Kilo almak için hap falan kullanma, hamur işi tüketimini, tuz tüketimini ve şekerli gıda tüketimini arttır. Özellikle akşam 7'den sonra ve uyumadan bir şeyler tüket, 1 dilim ekmeğe yağ sür ye mesela.
Dozunu ayarla derim, 10 kilo alıp vücudun dengesini bozarsan geri dönüşü bir hayli zor olur, kolay gelsin.00 Yorumla
evlenınce alırsın boşver napcan şimdi kiloyu.istemeyerek tavsiye ediyorum gece yatarken ve sabah kalkınca bir bardak sütün içine bir adet muzu ez ve iç.muzlu süt en fazla 2 ay içinde kilo almaya başladığını göreceksin.yaza kadar hayal ettiğin gelinliği giyersin emin ol.hatta battal beden bile olabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
çok ama çok saol :) insallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben pek bilmem sağlıklı kilo almayı.Bir zamanlar bende kilo almakiçin internette sorular sorardım.Sonunda ne mi oldu? kilo aldım ama sağlıklı değil abur cubur yedim oturdum evde ve 8-9 kilo aldım şimdi verebilmek için Çare arıyorum :( nolur kilo alınca sağlıklı al abur cubur yiyerek göbek yapma benim gibi
00 Yorumla- +1 yıl
Fotolarda o kadar zayıf değilmişsin birden mi zayıfladın ki ? Birden olduysa dr gıt bır tahlıl yaptır..
02 Yorumla- +1 yıl
fotolardada zayıftım ama tamtersi görünüyo ağustosun ilk haftasındaydı nişanı 3 aylık foto yani ötekide mayıs gibi çekildim ya arada alıyorum 3 -4 kilo 1 haftaya kalmadan veryorum
- +1 yıl
Düzenli yemek yemelisin. Bence sen yıne bır dr gıt bakalım kurt murt olmasın sende.. Hormon dengesızlıklerıde zayıflatabilir.
- +1 yıl
Spor yapmalısın.. Sporu kılo almak için de kullanabilir.
Karbonhidrat agırlıklı beslenmek faydalı olabilir...
Sağlıklı kilo almak için Spor salonuna kaydolmalısın.
Diyet listen konusunda yardım edebilirler.00 Yorumla dengeli beslenip spor yap... spor zayiflatir dusuncen yanlis, kas oranin artar ve kilo alabilirsin senin duzeyinde zayif birinde
20 Yorumla- +1 yıl
Evetç Yemek yiyerek yağ sahibi olursun. Spor yapıp sağlıklı yiyecekler tüket. Vücut hatların belli olmaya başlar. Fit bir vücuda sahip olursun.
00 Yorumla - +1 yıl
hergün aç karnınıa bir çay kaşığı kabak cekirdeği yağı içmeniizi.ayrıca aşırı düşünmek,stress altına girmek fazla kolari harcatır.hareketli iseniz hareketlerinizi kısıtlayın.ye iç yat uygun ise cabuk kilo alırsın
00 Yorumla aynı şeyi bende istiyorum ve sana şunu öneririm, sabahları kahvaltı et. tereyağ ve balı karıstır yiyebildiğin kadar ye. kilo almazsan tekrar görüşmeyelim mümkünse :)
13 Yorumla- +1 yıl
denicem saol simdiden
daya tahini. yatmadan önce kalkınca gün ortası tahin. kalp krizinden ölmezsen kilo alman muhtemel.
00 Yorumla- +1 yıl
yiyoruz içiyoruz ama zıçmıyoruz efenim mide pokuda öğütüyor ve kısa sürede kilo alıyoruz.
23 Yorumla- +1 yıl
o ne beee... ne güldüm...:D
- +1 yıl
neden güldün burda komik ne var ki bildin sorun işte
Tere yağ bal reçel ne bulursan ye özellikle iştah açmak için acı ye bol bol
15 Yorumla- +1 yıl
miğdem rahatsız acı yiyemiyorum ama saol
- +1 yıl
cips ye çikolata ye frambuazlı pasta ye bol şerbetli baklava ye:))
00 Yorumla - +1 yıl
kuruyemişi çok tüket 2 paket en az günde yanında da kaşarlı ekmek 3 5 adet :D
05 Yorumla- +1 yıl
denicem
- +1 yıl
dene ama 1 2 hafta dene 3 4 kilo garanti
- +1 yıl
olsa olsa 40 kiloyumdur en assağısı 36 falan :(
- +1 yıl
hızlı bir çözüm istiyorsan normal fındığı günde 4 5 paket tüket bol bol yemek ye zeytin yağını iç margarini ekmeğin üstüne bol sür üstüne kaşar peyniri tost yap 5 6 tane ye bakalım 45 50 olursun
- +1 yıl
insallah bacım insallah
Aynı dert bendede var bende kilo almak istiyorum :(
02 Yorumla- +1 yıl
yaza düğünüm var bu kilodan dolayı hayal ettim gelinli giyemicemmm :(((((((((
- +1 yıl
kilo almak istiyorsan önce strese gireceksin...yiyeceksin..yiyeceksin...ve yine yiyeceksin..
01 Yorumla- +1 yıl
stres zayıflatyo beni
iştah şurubu kilo aldırıyo ben o şekilde alabildim ..
01 Yorumla- +1 yıl
surubun adını veririmisin...?
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
her gece yatmadan, bol soslu makarna olur, pizza olur, efenim en yağlısından kızartma olur, ne bulursan ye. sınav dönemlerinde bu yöntem bana şahane kilo aldırıyodu valla.
01 Yorumla- +1 yıl
ok tatlım denicem
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
bende kilo vermek istiyorum ben sen olym sende ben ol
02 Yorumla- +1 yıl
kşkee kaç kilosun sen
- Cevap sahibi+1 yıl
59
- +1 yıl
ilk guncellemen kilo aldırırmı bilmem ama başka şeylere iyi gelebilir.
00 Yorumla - +1 yıl
tavsiyeleri okuyorum... bende de aynı sorun var...
01 Yorumla- +1 yıl
şu son yıllarda artık nedense millette hep zayıflık nere gidiyosam hep benim gibi asırı zayıf ve kilo alamıyolar :s
- +1 yıl
inan mutlu olunca alıyorsun mutlu olmaya çalış
07 Yorumla- +1 yıl
benim kilom iyiydi sevdigim kişiyle çok ama çok kötü günler geçirdik 55 kiloydum bi haftada nasıl olduyda 35e düstüm 2 senedir kilo alamıyorum
- +1 yıl
paran varsa bi hastaneye gitsen veya bi uzmana
- +1 yıl
sigorta var yarı para karsılar babamın maasından kesilir her halde peki hangi doktor bakyo buna bilyomusun
- +1 yıl
diyet uzmanları var onlar bakıyo sanırım hastaneye git onlar bile gösterir bence hemen git imkanın da varmış zaten
- +1 yıl
tamam saol
- +1 yıl
zorluyorum ama afedersin miğdem bulanıyo yıyemiyorum :(
- +1 yıl
Boy ve kilon nedir?Ona göre yorum yapayım.
12 Yorumla- +1 yıl
boy 1.60 kilo 40
- +1 yıl
Tiroid hormonuna filan bakılmış mıydı.Gereksiz yiyerek şişmanlamaya çalışma bence?
hamurlu ve şekerlilere yumul...
00 YorumlaDoktora gitmeni öneririm onun talimatlarını dinle
00 Yorumla- +1 yıl
yatmadan önce yemek ye
00 Yorumla Pekmez iç.
06 Yorumla- +1 yıl
sabah ve gece ideal mi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar