Çok ye ekmek ye gece yatmadan ye vs gibi saçma yorumlar olmasın rica ediyorum. Sağlıklı bir şekilde alıp vermemek istiyorum. 5 6 kilo alsam yeter diye düşünüyorum. Boyum 162 kilom 46...
Cevabın nedir?
- +1 yıl
öncelikle kan değerleri baktır sonra trioidlerine baktır çünkü triodler kilo almayı engeliyo galiba sonra diyetisyene git ve sabırla uygulamaya çalış. 6 öğün ye kuruyemiş ye meyve ye sonra yulaflı bisküvi ye akşam yemeklerinde bir kase yoğurt ye ve bol bol su iç ve bende diyetisyene gittim ama ben kilo alamadım zaten diyetisyenim kilo almak sabır işidir dedi ve ben sabırsız ve hemen sıkılan birisiyim ve sıkıldım bıraktım :(( birseyler sormak istersen yardımcı olurum
05 Yorumla- +1 yıl
Denemek lazım :) olursa sorum aklıma yazdım seni
- +1 yıl
@magicboxx mucoo?
- +1 yıl
@magicboxx ?
En İyi Cevaplar
kilo verib de alamamak bir sorun vardir demek. sarimsagi 1 hafta her gun 2 dis olmakla tuket.(yutarsan iyi olur.) ondan sonra her yemekte doyuncaya kadar ye. vitaminli yemekler olursa daha iyi olur. saglikli kilo alinir boyle. normal kilo oluncaya kadar kilo alirsin.
03 Yorumla- +1 yıl
Deniycem mutlaka
- +1 yıl
sütlü tatlı tüketmelisin. düzgün kilo almanın en iyi yoludur. bol bol sütlaç, kazan dibi v. b. yemelisin.
00 Yorumla
- +1 yıl
Düzenli yemek kiloyu ardından getirir. Ayrıca doktor tavsiye ederse vitamin hapları da kullanabilirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Hangi bölüm bakıyor ki doktora gitsem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
18Cevap
Her akşam bebe bisküvisi muz süt karıştırıp yiyebilirsin. Bunun haricinde üşenmeden hergün irmik tatlısı vs yapıp akşamları yiyebilirsin. Sağlıklı kilo verilir de sağlıklı kilo alınır mı bilmiyorum değişik yani kilodur alırsın kardeşim😁 Dene derim ben.
10 YorumlaSipraktin diye bir şurup var onu kullan iştah açıyor
10 Yorumla- +1 yıl
Yapabileceğin pek bişey yok vermek kolay ama almak zordur
02 Yorumla- +1 yıl
Vallahi ya anlamadım gitti millet vermeye çalışırken ben almak istiyorum deli gibi
- +1 yıl
Zamanla alırsın belki yaş ilerledikçe
- +1 yıl
geceleri yemek ye. ya da mesela gece saat 11 de ye ve uyu. ciddi anlamda kilo yapar
07 Yorumla- +1 yıl
Olmuyo
- +1 yıl
mayonez ye. hamburger felan. ben bu şekilde 11 kilo aldım.
- +1 yıl
Okul dönemimde çok Fast food yiyorum sonuç 45 46 47 48 en fazla :(
- +1 yıl
ama çok ye ışte. zorla kendini. zaten emin ol 1 haftaya miden genişliyor. bu seferde kendini tutamayip acikiyorsun sürekli. ben 52ydim şu an 63üm ve zayıflamaya çalışıyorum.
mayonez hemen göbek yapıyor. ben her lokmama mayonez sıkardım. 2 tane şinitzel yerdim ve uyurdum. birde bol çikolata ye. - +1 yıl
Göbek istemiyorum ama mayonez göbek yapıyomuş ve sonra gitmiyomuş
- +1 yıl
evet kolay gitmiyor 😊 ama sıkılaşabiliyorsun. benim de gobegim vardı. spor yaptım.
sen en iyisi bol bol abur cubur devam et. mayonez cikolata ve fast food kilo almak için başlıca yiyecekler.
ve düzenli yemek kilo aldırmaz. düzensiz ye. sabah ye zaten mutlaka. öğlen yeme 5 gibi yemek bir de gece yatmadan önce ye. düzensizlestir yani. o daha çok kilo yapar. - +1 yıl
Sağlıklı demiştim bu tam tersi oldu :)
kilo alip napicaksin saglik sorunlarinin hepsi kilo ile birlikte geliyir
00 Yorumla- +1 yıl
Bombax diye bir ürün aldım ben aktardan. Acayip ise yariyo. İştahını acıyor. Zararını da gormedim
00 Yorumla - +1 yıl
genetik yapın oysa alamıyorsun net bende aynıyım çünkü
00 Yorumla - +1 yıl
aradığım soru bu olsa gerek bende aynı durumdayım :/
02 Yorumla- +1 yıl
Bıktım arkadaş ya 😂
- +1 yıl
valla bende bıktım birde şu var hep aynı kilodayımdır ne bir aşağı ne bir yukarı ama nedense her gören sen neden bu kadar zayıflamışsın diyor o daha bir sinir bozucu "aynıyım yahu ben zayıflamadım siz kilo aldınız " diyesim var
- +1 yıl
Gayet hoş fiziğin ama illede kilo almak istiyorum diyosaniz sabahları haşlanmış yumurta ve diger öğünlerde et yemeklerini eksik etme
04 Yorumla- +1 yıl
Kesin alır mıyım
- +1 yıl
2 hafta boyunca devam et böyle. Etli bütle yağsız taş gibi kız olursun. Boyunda ideal bunun için
- +1 yıl
Başka alternatifler var mı acaba
- +1 yıl
kalorili ürünleri yemeye devam et, ara öğünler arttır 3 5 yap. Ama bu öğünler geceye sarkitma gece riskli göbek yapabilir. Tabi ki her şeyden önce psikolojinin buna hazırlamalısin.46 kiloya minik kalmıssin. Boy ile kilo biraz orantılı olsun.5 6 kilo alabilirsen dediğim gibi tad bebek olursun :)
Sağlıklı bir şekilde evde spor yap ozaman spor açıktırır ve ozaman yenilen yemek daha faydalıdır vucüda kilo alırsın spora paralel olarak
00 Yorumlasporda yapacaksın sağlıklı kilo alman için aldığın enerji yaktığından kontrollü bişekilde fazla olması gerekiyor... yardımcı protein tozu kullanabilirsin
00 Yorumla- +1 yıl
Bende senin gibiyim çok şık. yemek yemeye başladım ve spora gidince almaya başladım tavsiye ederim.
00 Yorumla Kilo almak için öncelikle psikolojik olarak tahat olman gerekir
04 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka peki
- +1 yıl
Dert ettiğim bir sıkıntım yok ama çok şükür
vitamin ilaçları kullan *-*
04 Yorumla- +1 yıl
Var mı önerin
- +1 yıl
Diyetisyene mi gitmeliyim yaaani
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Diyetisyenim yardımcı olabilirim aslında
01 Yorumla- +1 yıl
Dinliyorum
- +1 yıl
kalorisi yüksek şeyler ye işte
00 Yorumla makarna peynir ye oldur anasini
01 Yorumla- +1 yıl
Öğrenci kafası :) :)
Bende almak istiyorum
00 Yorumla- +1 yıl
Karbonhidrat tozu al eczaneden (BULK)
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Her sabah mutlaka haşlanmış yumurta ye
03 Yorumla- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- Cevap sahibi+1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Doktora git.
00 Yorumla çok ye çok :D
00 Yorumla- +1 yıl
benimle takıl :)
01 Yorumla- +1 yıl
tamam şaka bir yana düzenli uyku düzenli saatinde yemek yemek kilo almana yardımcı olur.
Sadece ye
00 Yorumla- +1 yıl
Çikolata ye
00 Yorumla Bazlama ye
00 Yorumla- +1 yıl
Buzdolabını yut
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
4 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar