Kilo problemim var eskidem normal kilodaydım ama stres üzüntü vs derken epey kilo aldım çatlamay başkadım artık buna bir demek istiyorum öneriler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şekeri birazda kısıtlayarak hayatında başlayabilirsin buna.
Günlük alman gereken kaloriden 300 kalori azını al ve kardiyo yap. Kalori açığını çok fazla arttırırsan metabolizman yavaşlar, verdiğin kilonun bir miktarını geri alırsın.
hamur işinden uzak dur, beyaz ekmek yeme, 7 den sonra bişey yeme, kahvaltı yapma, ve aç kalmayı öğren
aç kalınca başım dönüyor onu yapamıyorum ama diğerlerini yapmaya başladım
aç kalmadan kilo veremezsin kendini alıştır
Mesela sen hep aç mı kalırsın bu yaşam tarzı mı yoksa kilo verme süreci için yapılacak sonrasında ise terk edilecek küçük bir fedakarlık mı
çok güzel dedin tam olarak yaşam tarzı. ben 24 saatte bir yiyiorum neydeyse. sabah kalkarım hemen kahve içmem 10-11 gibi içerim 3-4 gibi yerim sonra daha yemem. çok acıkırsam kraker falan basıtmrya çalışırım. ama o açlıkla uyuyabilirsen harika olur. müthiş sonuç alırsın
Olabilir herkesin başına gelir sakın üzülme istersen arkadaş olalım senin bu düşüncen çok saçma sohnet ederiz ama sen bilirsin
Boy kilo endeksin kaç?
168 boy 83 kilo
Evet fazlaymış en az 10 kilo
en az 20 kilo eski halime dönmek için
Ama şöyle de bir durum var kimi insana kilo yakışıyor
Bana yakışmıyor da el alemin diline düştük bu hale gelene kadar aklın nerdeydi dersen daha önemli sorunlarım vardı o sorunlardan yeni kurtuldum aklıma kilo geldi