Sizinde eklemek istedikleriniz var mı?

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Olmaz olur mu. Nasıl yağ yakıyor varya. Yağ zaten 45 derecede eriyor. Ben 60 derece veriyorum.
https://hizliresim.com/osF2NV
Bu işte. Isiyi da yeşim taşı diye bir taşa helyum ısık vererek üretiyor. Böylece direk güneş ışını üretip çok bol miktarda d vitamini üretiyor veriyor çakra noktalarından.
Ne kolestrol ne tansiyon hiçbir sey bırakmıyor. Mucize bir şey. İki ay da tığ gibi eder adamı.
Omurlarıda açıyor. Bel ve boyun fıtığı yüzde 99 iyilesiyor.
Sinirlerın en yoğun oldugü yerleri yakıyorum taşla. Vucuttaki tüm sinirler harekete geçiyor.
Aslinda bu yöntenler çok ilkel ama modern tıp yanında sönük kalıyor
Benim tercihim yinede bu olmazdi hareket etmek gibisi yok bununda faydaları elbette çoktur tabi
3 km koşuyla eşdeğer yoruyor seni. Zaten sporda yapıyorum. şu an 10 kilo kaybettim. Almak istiyorum, o yüzden kullanmıyorum cihazı.
95 kğ dağ gibi adamdım 85 e düştüm.
Yakma olayı yüzeysel oluyor ama bildiğin güneş yanıgı gibi.
İçinde düzenek var. Öyle görundugü gibi değil. Gelismis bir urün. Sadece kilo degil. D vitamini sinir sistemi uyarılması vs vs. 3000 yıllık yöntemler
Muhakkak kişiye ozel liste ile beslenin burdan ne yazsak olmaz bir uzmandan destek alın
Bizim burdan diyebileceğimiz şey Şeker ve ağır yağlı yiyeceklerden uzak dur demek olcak ama açıklayıcı olmayacak
En İyi Kız Görüşleri