Sağlık & Diyet Sağlıklı kilo nasıl alınır? Ladyy611 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Hem kabız olmayıp hem kilo nasıl alırım? Yemeklerin yanına ne yiyip içmem gerekir kabız olmamak için? Sağlıklı kilo nasıl alınır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 10 ay Sağlık & Diyet konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sporu hayatına katmalisinÇok yersen tiksinirsin ama yorulursan yersin 0 2 Yorumla Ladyy611 10 ay Her dk yemek yiyorum oturduğum halde😂AMAA kilo alamıyorum hamur işi de yiyorum Yorumla u inciitanesiii 10 ay Spor yapinca daha fazla yiceksin Yorumla
Havadasuvar Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% 10 ay Bol protein le beslen, kiloyu kas almakla odaklan 0 1 Yorumla Ladyy611 10 ay Yağda istiyorum aslında. Kollarım ve bacaklarım etli olsun istiyorum. Kas Karnımda olur Yorumla
Furkabkayaw Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 43% 10 ay Spor ile sağlıklı kilo alımı verimi gayet mümkündür 0 0 Yorumla
Heyyo42 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% 10 ay Benim yaptığım şekilde tabi ki 0 2 Yorumla Ladyy611 10 ay Nasıl Yorumla Heyyo42 10 ay 1.5 ayda 10 kilo aldım ve yağ olarak değil kas olarak aldım Yorumla
CeyinBerrahi Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 10 ay Spor yaparak ve protein ağırlıklı beslen 👍 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 10 ay Sağlık & Diyet konusunda 27,9b cevap paylaştı. kalori arttırın 0 0 Yorumla
Whowtf Takip Et Xper 1 Yaş: 22 10 ay Spor ve düzgün sağlıklı yiyecekler 0 3 Yorumla Ladyy611 10 ay İşte düzgün yiyecekler Lifli yiyecekler kilo aldırmıyor sorun orda😂hamur işi kilo aldırıyor Yorumla Whowtf 10 ay Hayır hiç bir yemek doğrudan kilo aldırmaz önemli olan kalori açığı ben 11 kilo verdiğim zaman neredeyse her gün döner aburcubur yiyordum ama kalori açığı bırakıyordum ve vücudum on numara olmuştu Yorumla Whowtf 10 ay Kalori açığı mevzusunu araştır hayatın kurtulur Yorumla
Kahramanmaraşlı46 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 10 ay Merhaba yaş boy kilo kac senin cokmu zsyofsın 0 4 Yorumla Ladyy611 10 ay Boy 155 kilo 43 48 olmak istiyorum Yorumla Kahramanmaraşlı46 10 ay Yaş kac prki olursun ya kolay p Yorumla Ladyy611 10 ay 18 yaş Yorumla Kahramanmaraşlı46 10 ay tamam gel bakalım Yorumla
SummertimeeSadness Takip Et Xper 5 Yaş: 31 10 ay sporla 0 1 Yorumla Ladyy611 10 ay Yiyip yiyip oturuyorum hala kilo alamıyorum 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sporu hayatına katmalisin
Çok yersen tiksinirsin ama yorulursan yersin
Her dk yemek yiyorum oturduğum halde😂AMAA kilo alamıyorum hamur işi de yiyorum
Spor yapinca daha fazla yiceksin
Bol protein le beslen, kiloyu kas almakla odaklan
Yağda istiyorum aslında. Kollarım ve bacaklarım etli olsun istiyorum. Kas Karnımda olur
Spor ile sağlıklı kilo alımı verimi gayet mümkündür
Yaptığın herşeye paylastigin herşeye dikkat etmen gerekiyor 😐
Benim yaptığım şekilde tabi ki
Nasıl
1.5 ayda 10 kilo aldım ve yağ olarak değil kas olarak aldım
Spor yaparak ve protein ağırlıklı beslen 👍
Diyetisyen ile al yoksa orantısız olur
kalori arttırın
Spor ve düzgün sağlıklı yiyecekler
İşte düzgün yiyecekler Lifli yiyecekler kilo aldırmıyor sorun orda😂hamur işi kilo aldırıyor
Hayır hiç bir yemek doğrudan kilo aldırmaz önemli olan kalori açığı ben 11 kilo verdiğim zaman neredeyse her gün döner aburcubur yiyordum ama kalori açığı bırakıyordum ve vücudum on numara olmuştu
Kalori açığı mevzusunu araştır hayatın kurtulur
Merhaba yaş boy kilo kac senin cokmu zsyofsın
Boy 155 kilo 43 48 olmak istiyorum
Yaş kac prki olursun ya kolay p
18 yaş
tamam gel bakalım
sporla
Yiyip yiyip oturuyorum hala kilo alamıyorum 😂😂