Sağlıklı bir şekilde kısa zamanda nasıl kilo alınır?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
K bakma benimde öyle bir sorunum var 😂 yaklaşık 4 yıldır 68-70 kilo arasında mastır yaptım ya. Ben günde en az 3 ya da 4 ekmek tüketiyorum ama kilo alamıyorum yediğim yemeğin adı hesabı yok. Neymiş metabolizmam hızlı çalışıyormuş. 😂😂
022 Yorumla- Soran+1 yıl
Ahahah:D her yerde yazma böyle nazar değmesin
- Cevap sahibi+1 yıl
😂😂 aynen
- Soran+1 yıl
Benim de tam tersi iştahım kapalı
- Cevap sahibi+1 yıl
Beni hiç sorma yemek olunca ben dayanamıyorum 😂😂 çok seviyorum nasıl olsa kilo alamıyorum 😂😂
- Soran+1 yıl
Nazar değmesin. Güzel aslında bir bakarsan:D tadını çıkar
- Cevap sahibi+1 yıl
Aynen 😂😂 sanada tavsiye ederim. Peki sen günde be kadar tüketiyorsun
- Soran+1 yıl
2 öğün yiyorum onda da çok yemiyorum yani nasıl diyim 1 porsiyon bitmiyor. 40 kiloyum biliyomusun sinirim bozuluyor
- Cevap sahibi+1 yıl
😂😂
- Cevap sahibi+1 yıl
Bence sen benim gibi yesen kilo alırsın sen iştahlı değilsin. Omega 3 kullan faydasını görürsün.
- Soran+1 yıl
Omega 3 kullanmaya başladım 2. günüm beslenmeme biraz daha dikkat ediyorum rengim geldi en azından ona şükür :Dd
- Cevap sahibi+1 yıl
Güzelmiş. sadece sabah kahvaltısını aksatmasan faydasını görürsün. Keşke bende kilo alabilseydim
- Soran+1 yıl
Bence 70 kilo gayet iyi boyun kaç ki
- Cevap sahibi+1 yıl
1.75
- Soran+1 yıl
Tamam işte daha ne istiyorsun anlamıyorum:D
- Cevap sahibi+1 yıl
Fiziğim ailem ve arkadaşlarıma göre çok iyi ama ben biraz daha kilo almak istiyorum 85-90 olsam çok güzel olucak
- Soran+1 yıl
Çok olmaz mı yani umarım istediğini alırsın ama
- Cevap sahibi+1 yıl
İnşAllah hayırlısı diyelim. Ben spor yapmıyorum ama günlük 7 saat gibi yürüyorum. 😂😂 belkide hep bunun yüzündendir. 😁😁
- Soran+1 yıl
Olabilir çalışıyorsan veya yürüyorsan çabuk yakarsın yediklerini
- Cevap sahibi+1 yıl
Orası öylede çalışmadan önce en fazla 74 kiloydum. Bence metabolizmam bana küsmüş😂😂 kilo almamam için benimle inatlaşmış
- Soran+1 yıl
Önemli olan sağlıklı olmak sal gitsin sağlıklı hissediyorsan eğer
- Cevap sahibi+1 yıl
Şükür olsun. Aynen salla gitsin. Güzel muhabbetiniz için teşekkür ederim, değerli vaktinizi çaldığım içinde hakkınızı helal edin. Hayatınızda başarılar dilerim her zaman mutlu yaşayın. İyi günler dilerim 🤗🤗🤗
- Soran+1 yıl
Ben de teşekkür ederim:) iyi dileklerin için de. Umarım hep mutlu olursun sevdiklerinle birlikte. Kendine iyi bak hoşçakal iyi günler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
8Cevap
- +1 yıl
6 7 tane bebe bisküvisi 1 adet muz aldığı kadar süt iki kaşık pekmez gece yatmadan önce tokken bunu ye gerçekten etkisi var 1 52 kiloydum smdi 56 1 buçuk ay falan oldu onun harici gün için proteini de karbonhidrat da al mesela yumurta pilav makarna kırmızı et tüket başarılı olursun
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederim hep mutlu olun :)
- +1 yıl
Fındık ezmesi ye hem protein de içeriyor. Spor yaoarsan kas bile yaparsın
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederiimm
vitamin eksikliğin var mı? o da kilo almanı engeller
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Demir çinko eksiklerim var
- +1 yıl
Yaş ilerledikçe alırsın zaten, sağlıklı beslen, bırak vücudun yakıyorken keyfini sür.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ama sağlıksız görünüyorum
- +1 yıl
Bol seks yap ama düzenli olsun. seksten sonra acıkacaksın bol yemek ye
00 Yorumla - +1 yıl
Makarna yere zikkimlan:))
00 Yorumla Hem yiyerek hem de spor yaparak
00 Yorumla- +1 yıl
Biz zayiflamaya calisiyoz mk
00 Yorumla - +1 yıl
sağlıklı beslenerek:)
00 Yorumla İyi spor yaparsan emin ol çok zayıflarsın
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
6 öğün karbonhidrat çak
01 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
+spor
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Acur bubur yiyerek
00 Yorumla - +1 yıl
çay iç
00 Yorumla - +1 yıl
Alma boşver
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Sistemde minik değişiklikler yaparak stres olmadan, düzenli, yeterli ve dengeli beslenerek, gerekli durumlarda bir uzmana danışıp sağlıklı kilo alabilmek mümkün.
Öncelikle ihtiyacınıza göre yeterli ve dengeli, kişiye özel sağlıklı bir beslenme programı oluşturulmalı.
Özellikle kilo almak için basit şeker, basit karbonhidrat ve doymuş yağ ağırlıklı beslendiğinizde uzun vadede insülin direnci ve ardından karaciğer, doymuş yağlardan ötürü kalp rahatsızlıklarına sebebiyet verebilir. Zayıflama diyetlerinde her zaman porsiyon kontrolünü vurgularız, aslında burada da yapılması gereken miktarları arttırarak daha dolu tabaklar oluşturmak ve öğünün besleyiciliği ve içeriğinin zenginleştirmek olacak.
Bununla birlikte yemek esnasında sıvı tüketmemeye özen göstermelisiniz.
Sıvılar sizin mide hacminizi dolduracak ve porsiyonların küçülmesine sebep olacaktır. Ana yemeklerden önce çorba içmemek de kulağa hoş geliyor.
Hacmi küçük ama besleyici değeri ve kalori içeriği yüksek besinler tercih etmelisiniz. Örneğin kurumeyveler ve kuruyemişler hacmi küçük kalorisi yüksek besinlerdir.
Güne muhakkak kahvaltı ile başlamakta da fayda var. Kahvaltılarda bal, tahin, pekmez, ev yapımı şekersiz reçeller tercih edebiliriz.
Hatırlatmakta fayda var;
Beslenme programına ek olarak sporu hayatınıza entegre ettiğinizde hem iştahınız açılacak hem de sarkmadan kilo alacaksınız. Muhakkak bir uzmandan yardım almanızı tavsiye ederim.
Başarılar :)
Çokk teşekkür ederim ilginiz için çok mutlu ettiniz umarım hep mutlu olursunuz önerilerinizi dikkate alacağım