Bu gun arkadaşımla bakalla gidiyorduk yolda tanıdıkları gördük selam verdim sonra kadın bana cok buyumusun koca karı olmuşsun herkesin icinde dedi dalga geçti 😕
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyun ve kilon kaç? Bende uzun boylu ama kilosu baya olan biriydim yine boyum var diye kilomu aşırı olduğu gibi göstermiyordum ama göstersem top olurdum. Bence kesinlikle mide ameliyatı olabilme şansın varsa ol. Tabi eğer vereceğin kilo 20 30 dan fazlaysa. Benim fazlaydı hedefim 55 kiloydu. 1 ay önce mide ameliyatı oldum şimdi zayıflıyorum. Başka türlü iradem yoktu. Zayıf olmaktan daha iyisi yok cidden. Açgözlü, kolay kilo veremeyen. İradesi olmayan insanlar kesinlikle ameliyat olmalı. Kendimize bu kötülüğü yapmamalıyız.
03 Yorumla
Soran+1 yılMide ameliyatı olmak istemiyorum kendim yapmak istiyorum sağlıklı bir sekilde boyum 165 kilom 107
Cevap sahibi+1 yılNeden istemiyorsun? Baya kilon varmış seninde 50 kilo kesin vermen gerek o kadar verebilecek misin? Ben veremeyeceğimi bildiğim için ameliyat oldum zaten verecek olsam o kadar yiyip şişmezdik dimi?
Soran+1 yılBen kendim yapmak istiyorum fazlada olsa yapicam
En İyi Cevaplar
- Diyet & Beslenme konusunda 39,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSağlıklı bir diyet, tüm besin gruplarını içeren ve vücudunuzun ihtiyaçlarını karşılayan bir şekilde düzenlenmelidir. Daha fazla sebze, meyve, tam tahıllar, protein kaynakları (tavuk, balık, yumurta, baklagiller) ve sağlıklı yağlar (zeytinyağı, avokado, fındık, tohumlar) tüketmeye özen gösterin. Porsiyonlarınızı kontrol etmek, gereğinden fazla kalori alımını önlemek için önemlidir. Yemeklerinizi küçük tabaklarda servis ederek görsel olarak daha doygun hissedebilirsiniz. Ayrıca yavaş yemek yemek, beyne doyduğunuz hissini daha hızlı iletecektir. Egzersiz, kilo verme sürecinde önemli bir rol oynar. Düzenli fiziksel aktivite metabolizmayı hızlandırır ve yağ yakımını destekler. Haftada en az 150 dakika orta yoğunlukta aerobik egzersiz yapmayı hedefleyin. Ayrıca, kasları güçlendiren direnç antrenmanları da yapabilirsiniz.
00 Yorumla
- Diyet & Beslenme konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılhalt etmiş o yaa öyle şey denir mi hiç. sabahları yataktan kalkmadan önce bisiklet çevirme hareketi yap 100 tane. bunu alışkanlık hâline getirmeye çalış. arada üşenebilirsin olsun önemli değil sonraki gün yaparsın artı gün içinde evde yan yat önce sağ bacağını 24 kere yukarı kaldır ve indir sonra dön sol bacağını yine 24 kere yukarı kaldır ve indir. gün içinde 16 tane falan boş squat yap. şöyle 50 kere sağa doğru 50 kere de sola doğru göbek çevir. bunları böyle alışkanlık hâline getirirsen abur cuburu da biraz azaltırsan 4 ay sonra falan forma girmeye başlarsın rahat ol. ama işte ev de egzersiz önemli. o olmadan olması zor.
20 Yorumla
Nasıl başlayabilirsin biliyormusun ilk önce yediklerini azaltmakla başla. Çikolatayı hemen bir anda kesme haftada bir gün yeme hakkı ver kendine zamanla istemediğini fark edeceksin hemen bir anda kesme. Aslında sağlıklı yaşamı hayat tarzı haline getirmen gerek. Erken uyumaya Calis günde 2 3 lt su ic günlük alman gereken kaloriyi Hesapla zayiflamak İçin Bunu gün icine yay öğün sayısı belirle mesela en ideali 2 ana 2 ara öğün beslenme tarzı protein ağırlıklı beslen. Ara öğünlerde kuru yemiş meyve tercih edebilirsin sadece meyve yersen Kısa sürede acıkırsın.
017 Yorumla- +1 yıl
Tek başına yersen elmayı acıkırsın yanında protein kaynağı veya yağ kaynağı olmalı. İlk önce zararlı olanları sağlıklı olanlarla değiştirmeye çalış Nutella yerine fıstık ezmesi makarna yerine tam buğday. Yasak olarak görme besinleri. Mesela eve geldin masada çikolata gördün şöyle düşün ben bu çikolatayı hep yiyebilirim ama bir hedefim var. Gidip zararlarını araştırabilirsin. Bende bir diyetisyenle çalıştım. 3 günde kilo verdiren kürlere inanma hepsi yalan hiç bir şey size 3 günde 5 kilo verdirmez ancak ödem atarsın. Günlük alman gerekenden az alırsan mesela kilonu koruman için 1500 kalori mi alman gerek sen 1200 kalori almalısın vermek için beyaz ekmek yerine tam bugday Ekmeği ve en önemlisi porsiyon kontrolü 1 dilim ekmek 3 yemek kaşığı bulgur pilavına es değer
- +1 yıl
Kilo vermeyi diyet olarak düşünme ben artık sağlıklı beslenmek istiyorum kendimi iyi hissetmek istiyorum kendime değer vermek istiyorum. Giyeceğin elbiseyi hayal et. Sabırlı ol istikrarlı hemen pes etme sakın stres yapma ilk günler zordur sonra alışırsın 21 gün kuralı var bir alışkanlığı edinmen 21 gün sürer. Söyle yap 21 gün ekmek şeker tüketmemeye çalış istemiyeceksin bile. Kahveyi şekersiz içmekle başla
- +1 yıl
Hiç bir şey tek başına kilo verdirmez Sabah uyan dengeli bir kahvaltı yap protein karbonhidrat yağ dengesi hepsi olmalı. Sonra yeşil çay iç metabolizmayı hızlandırır. Ara öğün yap. . Öğünler arasında 2 3 saat olsun sonra bir ara öğün daha ondan sonra akşam yemeği en son yeşil çay 5 de yemeyi bitirsen güzel olur ne kadar erkem yersen o kadar iyi. ve doğru zamanlarda yemen gerek
- +1 yıl
Kilo vermeyi eğlenceli hale getir güzel tarifler bul sağlıklı hep tek düze beslenme. çikolata yerine bitter çikolata yiyebilirsin tatlı krizlerine birebir birde yulaf lapası belki duymuşsundur bir su bardağı süt bir tatlı kaşığı bal 3 kaşık yulaf pişir ve süsle bir sürü tarif var. Mesela tatli ihtiyacını hurma arası fıstık ezmesi ile giderebilirsin aşırı lezzetli oluyor
- +1 yıl
yorumunu okudum bana cok yardimci oldu tesekkur ederim, ben 60kiloyum fakat 50 olmak istiyorum :( eskiden evlenmeden 50 kiloydum Şu an hic bir pantolonum olmuyor depresyona girdim resmen. Dediklerini yapacagim motivasyonun icin tekrar tesekkur ederim
- +1 yıl
@yokartikkkki sadece tecrübeliyim ve ondan unutma uygulayacağın diyet hayat boyu uygulayabileceğin bir diyet olmalı yani verdikten sonra geri almak istemiyorsan sağlıklı beslen hayatını yaşa mutlu saglıklı Beslenmek bazıları için eziyet gibi geliyor çünkü sağlıklı beslenmeyi sadece ot salata yemek zannediyorlar. Son olarak sakın şok diyet bu gibi şeyler yaparak verdiğin kiloyu anında geri alırsın şok diyetten kastım 1000 kalorinin altında evet kilo verirsin ama kastan ve sudan olur bu ve bizim istediğimiz yağdan vermek kas arttırmak. Yemekleri yavaş ye ip atlamak örnek veriyorum çok zor ama ilk gün atıyorum 5 dk yaparsın bir hafta sonra 10 dk. Bir öğün sağlıksız beslenmen seni sağlıksız yapmaz bir öğün sağlıklı beslenmekte seni sağlıklı yapmaz. örnek veriyorum bir kaçamak yaptın diyette battı balık yan gider diye o gün bozmana gerek yok ki dengelemek önemli dengelemesen de devam edersin dengelemekten kastın o gün sütlü tatlı yedin bir şeylerden kısman gerekir meyve süt ihtiyacından dengelemek ne internette araştır mutlaka
- +1 yıl
@yokartikkkki insanlarının kilo verememesi şok diyet yapıp sonuç beklemeleri hiç bir şey yeme de niye kilo veremiyorum aç kalarak veremezsin bir süre sonra yeme bozukluğu oluşur. Sosyal medya çok tekliyor. Sana tavsiyem vermeye başladığın zaman o pantolonların hiç birini giyme bilmiyorum benim moralim bozuluyor herkes Farklı giyme onları yapabilirim de ve başla ve ilk haftalar tartıya çıkma çıkmak daha doğru tabiki ama üzüleceksen yapma
- +1 yıl
@yokartikkkki günde enfazla 2 dilim tam buğday ekmek bana göre ideal çoğu dama sizinkine bilemem çünkü diyet kişiye özel başkası günde 3 dilim ekmek yiyor diye aynısını yapmak doğru olmaz. ekmek yemek istiyorsan wasadan yardım alabilirsin düşük kalorili ekmek kıtır gibi diyetisyenlerde öneriyor hurma topları tarifine bak çok güzel.
Soran+1 yılYaptım kan tahlili hiç bir sorun yok
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
17Cevap
Çevrem de çok kilolu kadın var. Tamam dalga geçilecek bir şey değil. Ama şişman kadın cok itici geliyor. İnsan olarak aklımdan kötü bir şey gecmez. Ama sevgili olarak istemem. Çünkü benim gözümde şişmanlık, kendine bakmamak ile eş deger.
Gelelim zayiflama olayina;
İlk yapılacak sey, 3 beyazı keseceksin. Aksam 8 den sonra hiç bir şey yemeyeceksin. Porsiyonlar küçülecek. Ve en önemlisi, her gün en az 30 dakika yürüyüş yapacaksın. Yürüyüşler aç karın ile yapılacak. 30 dakikayı aşmadigin sürece yağlar erimeye başlamaz. Bunu aklından çıkarma. Ne kadar fazla yürüyüş, o kadar yağ yakımı.12 Yorumla
Soran+1 yılYapıcam 👍🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir ara bende öyleydim. Hiç hareket etmez, sürekli yerdim ki kilom 87 ye kadar çıktı. Ama ağır bir depresyon sürecindeydim. Daha sonra durumun vehametini idrak edince yürüyüş yapmaya başladım ve daha az yemeye, bu şekilde 70 e düştüm. Ama sağlıksız besleniyordim. Abur cuburu tamamen bırakıp, 0 sporla 56 kiloya düştüm. Spor diyorlar ya alakası yok bütün mevzu ne yediğinle ilgili. Boğazını tutucaksın arkadaş, yoksa * sene zayıflayamazsın. Ben sonra yine saldım, şu an 69 kiloyum. Depresyon yine başladı mlesef. Mutsuzluktan yiyorum sürekli. Yani sana tavsiyem az ve öz ye. İmkanın varsa da protein ağırlıklı beslen, sebzeyi , suyu ihmal etme. İstediğin için bir şeyleri yeme. Seni mutsuz eden şey kilon, bir şey yemek istediğinde aynanın karşısına geç. İştahını bu şekilde kontrol et. Bol şans. 🙌
41 Yorumla
Soran+1 yılCok teşekkür ederım bu sabah ciddiyetimle başladım yapıcam
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende sürekli diyet bi yeme halindeyim aylardır diyet yapip oh zayifladim artik normale dönüp istedigim seylerden de yiyebilirim diyebiliorken tam yine kilo almaya basliyorum. Yürüyüsüde birakirsam tam aldim döndüm eski halime demek.
Bu sekilde yasam zor ya millet önünde dürümü yuvarlayip yiyor sense zayif kalacagim diye bi kasik makarna alamiosun agzina.
Yani bi sekilde yiyeerekde kilo veremiormuyuz yokmu öyle bi dünya:(.
Makarna pilav ekmegin her cesidini kestim sadece bisküvi halinde olanlar var onlardan kullaniorum. Yürüyüs. Sekeri kesmen lazim. arada seker li seyler cikolata tarzi seyler yemek istiyorsan bitter cikolata az sekerli olanlari var onlardan öneririm. Zaten bitter cikolata basli basina diğer cikolatalara bakarak daha iyi.
10 Yorumla
+1 yılSaglikli olmak istiyorsan tek yapman gereken porsiyon kontrolü cips cikokata dondurma kadayıf ekmek yiyebilirsin sadece kontrollü tüket. Normal bir insan nasıl yiyorsa o kadar ye. İki tabak mantı makarna yerine bi tabak ye yarım tabak değil o gözünü aciktirir. Bol su iç, yemekler kaçmıyor bunu unutma. Sezgisel beslen. Aciktiginda ye doydugunda bırak. Tv izlerken çok kaçırma yemeyi. Cay kahve bol bol iç şeker atıyorsan günde 5 bardak çay içiyorsan bunun 3 bardağını sekersiz 2 bardağını şekerli iç. Bu kadar bi de biraz hareket ettin mi ev işi olur yürümek olur tamamdır bu iş:)
10 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba yapman gereken tabak boyutlarini kucultmek ve spor ve sebze ile beslenmek bukadar baska birsey yapmana gerek yok ki cabucak zayfilarsin merak etmw bol sans😊🍀bunun icin uzulmene degmez cidden bak 😊🍀yapabilirsin bol sans.
111 Yorumla- +1 yıl
sende ona deseydin ki sen kendine bak ayisin kendinle beni mi kiyasliyorsun deseydin yuh diyip kahkaha atsaydin balim
Soran+1 yılYapıcam canım ❤️
- +1 yıl
Kolay gelsin 💙😊bende diyetteyim bol şans
Soran+1 yılSen kac kilosun
- +1 yıl
ben 70 kilodan 48 dusmustum 5 yil once simdi 57 kiloyum 5 kilo fazla aldim bayramda 😄
Soran+1 yılOo cok vermissin Şu an kilon gayet
Iyi bence- +1 yıl
ideal kilom 53 olmasi lazim
Soran+1 yıl4 kilo fazlan var
- +1 yıl
aynen valla ama vericem diyetimin 2 gunu bugun zaten
Soran+1 yılBasaricaz
- +1 yıl
insallah🤗
Öncelikle kendinle barışık ol ve adım atmaya karar ver. Bol su diyet spor yap ve değişimi fark ettikçe daha motive olur ve özgüvenini arttırırsin. Kolay gelsin canım. Başla lütfen. Ayrıca yengenin yaptığı terbiyesizlik böyle bişey denir mi yahu. Sende yapıştırsaydin cevabı "senin gibi olmadım daha dur" diye
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür yengem demedi bu arada öyle yoldan geçen bir tanıdık
+1 yılÖncelikle bu yaşlarda alınmak çok normal her insan o evrelerden geçer ve diğer insanlarda bunu bilmez sen söylemediğin sürece önce seni rahatlatayım biraz. 😊
Ve kilo konusuna gelirsem senin için zor olabilir öncelikle diğer insanlarla kıyaslama kendini senin şartların elvermeyebilir beş parmağın beşide bir değil sonuçta ve sobra gereken aktiviteler belli zaten bir program oluştur biraz araştırma yap kilo hakkında ve sonra just do it
Başarılar 🥳11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürlerrr
+1 yılŞu patavatsız karşındakinin bir kalbi olduğunu düşünmeden konuşan insanları kuru kuru xikesim var midemi bulandırıyorlar
21 Yorumla
Soran+1 yıl🤷🏻♀️
Diyet & Beslenme konusunda 418 cevap paylaştı. Kanki benre 120 kiloydum 80 kiloyum su anda 40 kilp verdim
13 Yorumla
Soran+1 yıl107 kiloyla başlıyorum hedefim 65
Soran+1 yılKaç ayda kilo verdin sarkman oldu mu?
Sen kilon yüzünden o lafı işitmedin, o kadının saygısız üslubu yüzünden işittin. Muhtemelen o kadın fiziği fit birine de aynı üslubun farklı bir versiyonunu sergiler. Çünkü o kadın öyle, saygısız ve hadsiz.
10 Yorumla
+1 yılAsla insanların ne dediğini önemseyip kendini üzme onlar herşeye konuşur eğer kilolu olmanın sana zararı varsa diyete başla ama insanlar laf söylüyor diye değişme isteği duyma nasıl istiyorsan öyle ol kendine iyi bak🦋
11 Yorumla
Soran+1 yılŞu an belki yok ama ileride olucak kendim icin istiyorum o güzel elbiselerin icine bende girmeyi utanmadan yapamadıklarımı yapmaya
+1 yılDiyet. Disiplinli bir diyet. Günde iki öğün ye. İki öğün arası uzun olsun. Ekmek ve unlulardan tamamen kaçın, pirinç, tatlı şeker uxak dur. Haftada 1 kilo garanti.
10 YorumlaHerkesin fiziği çok güzeldir sakın bir kaç önemsiz kişi laf attı diye kendini değiştirme burada senin düşüncen daha önemli canım kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle ol
21 Yorumla
Soran+1 yılKilom cok fazla ileride bana zarar verebilir o yuzden başlamam lazım artık
+1 yılSagliklik vücuda sahip olmak hem kendi sağlığın için hem de psikolojin için iyidir. Abur cubur kes. Sabah aç karna yürüyüşe git. Yürüyüştwn sonra metabolizmani hızlandıracak besin tüket. Örneğin incir gibi ya da kayısı kayısı suyu gibi vs
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim piskolejimde sorun var bence cok umursamazım başlıcam diyorum gece sabah oluyor yine aynı
- +1 yıl
Ya osbdowbsow. Askimm haydi diyceksin kendine kalkicaksin düşünmeden kalkicaksin. Düşünmek usengeclige sebeptir. Ya Allah deyip ayağa firlicaksin. Yoksa bu gidişle zor. Yaşlanınca 60 yaşına geldiginde yuruyemiceksin bile ellerinden tutucaklar baston kullanicaksin. Nerde kilolu olmak insanlar seni hor görsün , nerde fit olmak sağlıklı vücuda sahip olmak insan seni görünce gönlü acilsin
Soran+1 yılDoğru diosun yapmak istiyorum başlıcam inşallah birdaha tekrara sarmayız
- +1 yıl
İnşallah
+1 yılAmacı da bu zaten bazı insanlar sırf karşısındakini üzmek için konuşur. Burada amacına ulaşmış
10 YorumlaZihniyet işte takma onları. Benim hayatımda çok fazla stres olduğu için çok zayıfladım ve ne kadar yesem de kilo alamıyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılKaç kilodan kaç kiloya dustun kaç ayda?
Soran+1 yılKac kilosun
+1 yılVar ki yiyoz deseydin 🤣 şaka bir yana dedikleri hoş değil cidden
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet değil üzdü
+1 yılo kadına söyle tenhada teke tek karsıma cıkmasın o ne bıcım laf lan öyle
01 Yorumla
Soran+1 yılÜzülürmü o insan diye düşünmeden söylüyorlar
Kahve tüketimi, şekeri komple çıkar, ekmeği çıkar, uyku düzeni düzenle aksatma sakın, bol bol yürü ve tempolu koş, spor salonuna yazıl kas kütlesi yapmaya calis zaten eriyeceksin kolay gelsin
10 Yorumla
+1 yılSöylesin sen hazır olunca diyetini yaparsın
00 YorumlaNudul mudul yiyonuz, çitos çitliyonuz sonra böyle oluyonuz. Abur cubur yeme. Spor yap.
00 YorumlaÇok ayıp. Herseyin bir üslubu var
11 Yorumla
Soran+1 yılOnlarda üslub ne arasın
+1 yılNe kadar fazlalığın var çok mu
15 Yorumla
Soran+1 yılTabikide 107 kiloyum vermem lazim
- +1 yıl
Hmm fazlaymış biraz bana ver 5-10 kilo bende kilo almak istiyorum
Soran+1 yılHemen kesiyorum veriyorum sana
- +1 yıl
Kaç yaşındasın peki canım
Soran+1 yıl15 yasima gore cok fazla
- Diyet & Beslenme konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılEkmeği azalt hareketi çoğalt farkı göreceksin.
10 Yorumla
+1 yılO nasıl söz öyle çok ayıp etmiş
10 YorumlaBoy kilon neki
23 Yorumla
Soran+1 yıl165 107
Soran+1 yılHerkesin zevki farklı ama vicud güzel olmio
Dengesizin biri iste boş ver takma
10 Yorumla
+1 yılÜslubu berbatmış
10 Yorumla
+1 yılBende ya diyetisyenlerde çok pahalı
010 Yorumla
Soran+1 yılBen diyetsiyene gidiyorum ama problem bende diyetsiyende değil veremiyorum
- +1 yıl
Diyet listen var mi
Soran+1 yılYani kadın bana liste falan vermedi ne yapmam lazım onu soyledi sadece
- +1 yıl
Hırs yapman lazım
- +1 yıl
Mesela çok güzel ama senden bedeni düşük bı elbise al ve onu giyebilmek için hırs yap zayıfla
Soran+1 yılBi ara 10 kilo verdim hırs yaptım tam olucak derken yine aynısı oldu ve 10 katını aldım o zamandan beri kendime güvenim kalmadı
- +1 yıl
Stres olunca yemek yiyon mu
Soran+1 yılCanım sıkılınca yapıcak bir şey yokken aç olmasam da yiyorum ama tatlı daha cok
- +1 yıl
Sen bensin ya bende Kara kara düşünüyorum
Soran+1 yılValla sihir gücüm olsada benim gibi olanları dipcik gibi yapsam
+1 yılinsanları umursama beden senin bedenin 💜
00 Yorumla
+1 yılBence mi oku 😉
00 YorumlaBaya gömmüş
00 Yorumla
+1 yılSpor spor spor
00 Yorumla
+1 yılgeçsinler es geç
00 YorumlaRahatlık
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diyet & Beslenme > Sorular > Kilomun bana yaşattıkları beni çok uzuyor, zayıflamak istiyorum. Ne önerirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler