Bir kapanmayı kimse kaldıramaz hem ekonomik hem psikolojik olarak. Okula başladıktan sonra ne kadar hantallaştığımı anladım şimdi turp gibiyim Allah'a şükür. Hem kilo verdim hemde daha enerjik hissediyorum
Ne olursa olsun okullar tatil edilmemeli artık. Eğitim zaten yerlerdeydi ülkede, şimdi iyiden iyiye soğudu çocuklar okuldan. Hiçbir keyfimizden ödün vermezken ilk fırsatta okulları tatil etmeyi asla doğru bulmuyorum.
Katı kurallardan önce insanlarımızın biraz eğitilmesi gerekiyor ilk katı kurallarda sokağa çıkınca ne olucak diye merak edip ceza yiyen kişiler oldu ve nice olaylar yaşandı testi pozitif olan kişi evde durmuyor vs vs vs bir çok örnek mevcut
sırf acıkogretım sınavları onlıne olsun dıye ıstıyorum yoksa pandemı hıkayesıne zerre kadar ınanmıyorum kuresel bır oyun oynadılar ınsanlarla dalga gecıyorlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Mekanlar kapatılsa da boş dikkat etmemiz gerekiyor aşı olmamız gerekiyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Vakalarda çok artış var kimse dikkat etmiyor en iyisi katı kurallar kapanma gelmeli
Mesela su çiçeği ilk zamanlar öldürüyordu ama o hiç bitmedi halen hayatımızda var artık covid de bu şekilde hayatımızda olacak saçma sapan kuralların anlamı yok
Ana Sayfa > Sağlık > Anketler > Vakalar artıyor: Mekanlarda yüzde 50 kapasite kuralı ve okulların tatil edilmesi gündemde! Sizce katı kurallar gelmeli mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Kesnlıkle katı kuralar gelmeli saldık sokakta maske takan yok bu ne rahatlık
Şubat gibi yasakların tekrar gelebileceği söyleniyor.
Belli bi yaşa kural gelmeli sabah işe gidiyorum 70 80 yaşında nineler metroda otobüste günlere gidiyor
Sordun mu nerden biliyorsun güne gittiğini. Çocuk ve yaşlıları ötekileştirmein hiçbir faydası yok şu yeni aptal düzene
1kere sordum evet
Katı kuralları kaldırabilecek bir ekonomi var mı diye sormak gerekir.
kural falan gelemez millet açlıktan ağaç kabuğu kemirmeye başlar gelirse
Bir kapanmayı kimse kaldıramaz hem ekonomik hem psikolojik olarak. Okula başladıktan sonra ne kadar hantallaştığımı anladım şimdi turp gibiyim Allah'a şükür. Hem kilo verdim hemde daha enerjik hissediyorum
Kesinlikle doğru
Ne olursa olsun okullar tatil edilmemeli artık. Eğitim zaten yerlerdeydi ülkede, şimdi iyiden iyiye soğudu çocuklar okuldan. Hiçbir keyfimizden ödün vermezken ilk fırsatta okulları tatil etmeyi asla doğru bulmuyorum.
Katı kurallardan önce insanlarımızın biraz eğitilmesi gerekiyor ilk katı kurallarda sokağa çıkınca ne olucak diye merak edip ceza yiyen kişiler oldu ve nice olaylar yaşandı testi pozitif olan kişi evde durmuyor vs vs vs bir çok örnek mevcut
sırf acıkogretım sınavları onlıne olsun dıye ıstıyorum yoksa pandemı hıkayesıne zerre kadar ınanmıyorum kuresel bır oyun oynadılar ınsanlarla dalga gecıyorlar
Mekanlar kapatılsa da boş dikkat etmemiz gerekiyor aşı olmamız gerekiyor
Vakalarda çok artış var kimse dikkat etmiyor en iyisi katı kurallar kapanma gelmeli
Söz konusu sağlık ise evet bi zahmet gelsin insanlar dinlemiyorsa yasaklar geri gelmeli.
Açıklamalara bakılırsa bir süre gelmeyecek gibi.. Yine de her an değişebilir..
Şu ihtiyarlar evde otursun önce. Gençlerden daha çok gezer oldular
Sanane
Mesela su çiçeği ilk zamanlar öldürüyordu ama o hiç bitmedi halen hayatımızda var artık covid de bu şekilde hayatımızda olacak saçma sapan kuralların anlamı yok
Gelmemeli, ölen ölsün kalan sağlarla hayata devam edelim, ekonomi rezalet
Kapanma gelmemeli yoksa zaten kötü olan ekonomi daha da berbat olur
Katı kurallar gelmiş olsa dahi hiç bir fark olmayacak herkes gene dışarı çıkmanın bir yolunu bulur :)
Katı kurallar gelmemeli adam gibi yönetemedikleri için ne pandemi den kurtulabilden ne ekonomik krizden daha da battık
okullardan önce diğer mekanların kapatılması konuşulmalı ama şu an öğrencilere de yazık bu şekilde okula gitmek çok riskli
Mecbur da bu ekonomide ilk kapanma gibi katı önlem gelmez
Artık önlem alınmalı böyle olunca bizimde can guvenligimiz kalmıyor hiç bir şekilde okula gidiyoruz ve türlü türlü kötü insanlarla karşılaşıyoruz
Herkes kendi hijyeniğini ve sağlığını önemseyip, devlet de düzenli kurallar koyarsa aşılama ile birlikte düşüş yaşanacaktır.
Zaten bir şeyler hayatımıza hep tecavüz ediyor bırakın birazda virüs becersin nasıl olsa ölecez
Oy oy benim ruhum kapanmış tam kapanma gelsin de çıldırayım iyice
Eski kapanma gelemez getirdiği sonuçlar ortada lakin ben maskeninde engellediğine inanmıyorum
Bence bazı kurallar tekrar gelmeli çoğu kişi uymuyor
Kısıtlamalar çok yumuşak kaldığı için bu seviyedeyiz
Kapatmalar işe yaramıyor , çok güvenilir olmasada aşı mantıklı.
Bu or*spu Corona pandemi yüzünden hayatımız Mac oldu!!!
ne kadar çok kısıtlama o kadar çok vak'a
Bakan öyle demiyor ama..
Spor salonları hariç her yer kapansın. nokta
Sağlık istiyorum artık başka bir şey değil
Ekonomi kaldırmaz bir daha kapanmayı.
Çeşitli kısıtlamalara gidilmeli. Bu böyle gitmez
Gelsin ya dört gözle bekliyorumxD
aslında gelmeli ama getirtmezler
Omicron nedir ben hala corona var sanıyordum
Olması gereken bu, daha katı kurallar getirilmeli.
Gelsin o katı kurallar lütden bir an önce hemde
100.000'e dayandı vaka sayısı. =(
Gelmek zorunda bu gidişle düzelmez
yav bırakın ölen ölsün ne gerek var tedbire
Pandemi bitiyor ne katı kuralısı
Eve kapanamam artık yeter...
ekonomi kaldırmaz bi pandemi kapanmasını
Gelmeli gec bile kalıyoruz
okulları kapatsalar bidaha keşke ya
Kurallar ve can kayıpları ikilemi
Denenmeli diye düşünüyorum.
Evet katı önlemler şart. İnsan sağlığı önemli.
b
gerçekler elbet bir gün açığa çıkar
Allah belanızı versin
Bence tekrar kapanma süreçleri yaşanmamalı
Geç bile kalındı... katı kurallar.
Kurallari getirmek icin gec bile kalinmadi mi
Gelmesin eşyalarımı nasıl taşıyacam
Her yer turist yığını
Önlemler kurtulmamızı değil yayılımı azaltır