göbeğimden çok rahatsızım:( nolur kötü laf etmeyinn diyete girdim 20 günde 4 kilo verdim iyi gidiyor gibi ama şu göbeği napıcam yardım edin:( kötü laf etmeyin psikolojim bozuk durumda 😔
20 günde 4 kilo verdim ama göbeğim gitmiyor, psikolojim bozuldu. Ne önerirsiniz?
Göbek Eritme Karışımı Malzemeleri: -3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt -1 şişe maden suyu -1/2 limonun suyu Karışımın Hazırlanışı: 3 yemek kaşığı yoğurdun üzerine limonun suyunu ilave edin. İyice karıştırın, ardından yavaş yavaş maden suyunu karıştırarak ekleyin. Eğer malzemelerin hepsini birden eklerseniz çok fazla köpürüp taşabilir. Düzenli bir şekilde 2 hafta uyguladığınız bu kür ile göbek yağlarınızdan ve istenmeyen kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Aynı zamanda metabolizma hızınız da artacaktır. Hazırlamış olduğunuz bu kürü kahvaltıdan yarım saat önce ve gece yatmadan yarım saat önce tüketebilirsiniz.
Spor bahane acı biber şahane acı ye aynı benim gibi ip ince kalırsın foto atabilsem keşkede mide yok kas oluyo bitek oda eğilmemden
Bol acı ye metobolizman acayip hızlı olur Not 2günde1,3 tursu biberi (acılı) yersen iyi olur daha hızlı çözülür ben bunun kanıtıyım ama diyim bidaha asla kilo alamazsın kötü tarafı o😓😓😓
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
acıya çok alışık biriyim, fark etmiyor etki de etmiyor artık
Peki bu giden 4 kilonun yağdan gittiğine emin miyiz? Eğer kendinizi aç bırakarak veyahut sağlıksız bir şekilde kilo vermeye çalışıyor iseniz üzgünüm ama giden kilolar büyük ihtimalle su ve kas kaybı. Her zaman diyorum önemli olan çok kilo vermek değil, yağdan verebilmek.
Su ve kastan kaybedilen kilolar tartıya yansısa da fiziksel olarak pek bir değişim söz konusu değildir. Kaldı ki 20 gün uzun bir süre değil, sabırlı olmanız gerek.. Önünüzdeki günlerde de devam ederse kilo verme yöntemimizi gözden geçirmelisiniz.
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
yemek yiyorum aç kalmıyorum oruç dışında, bilinçliyim bu konuda. Dikkat ediyorum az yiyorum çok su içiyorum
Bozulmasın. Telefonuna hemen göbek eritme hareketleri olan uygulamayı indir ve 30 gün boyunca bu hareketleri yap. Daha sonra cips çikolata vs hayatından kesinlikle belli bir süre çıkar. Göbek eritme kürleri var youtubede onları izle ve deneyebilirsin. Yeşilçay da iç.
Herkesin göbeği var (çok zayıf bazı kişiler ve spor yapıp ciddi emek harcayanlar hariç) kendini kötü hissedeceğin bir şey olmamalı bu, manken değilsin oyuncu değilsin. Göbeğine göre muamele eden insanlarla da işin olmasın zaten. Kendini kötüleme bu yüzden gayet sağlıklı kilolarda gibi duruyorsun. Yani bu sadece estetik bir kaygı. Kendini kötü hissetme konusunda önerebileceğim şey sosyal medya detoksu. İnternet değil ama seni olumsuz etkilemeyecek içerikleri belirle ve sadece onları tüket. Sosyal medya platformlarına da girme. onun dışında kilo vermek için de kendini iyi hissetmek için eritmek istiyor olabilirsin daha mutlu olabilirsin belki zayıf olunca. Öneri diyebileceğim tek şey spora devam et ve karın hareketlerine daha çok yönel. İyi gidiyorsun bence o kadar kolay bir süreç değil bu bundan sonra ömrün boyunca düzenli spor yapacaksın hem sağlıklı yaşam için için hem de bırakırsan geri kilo alırsın zaten.
Kuzum beni kilon gayet iyi durumda psikolojinin bozulmasına gerek yok.. plates yapn biriyim sana bunu önerebilirim hem zayıflamak için hem de sikilasmak için birebir.. ama hareketlerinde zorlanirsan egzersiz yapabilirsin ve düzenli beslenip düzenli yürüyüşler yapabilirsin bu kadar basit
Kiloyu alırken esit alıyoruz en cok popo ve gobek den alıyoruz haliyle Kardiyo yap tum vucudun çalışsın ek olarak plank yap biraz sabırlı ol lütfen kimse 3 ayda fit olmuyor kendine 6 ay süre ver
Pul biber yoğurt kürü göbek ve basen yağlarını çok hızlı bir şekilde eritiyor 😊
~Yapımı Bir kase yoğurdun içine bir çay kaşığı pul biber, nane, zencefil, kekik koyun. Biraz da limon damlatın. Bunu yatmadan 1 buçuk saat önce yapın sonra bir bardak su içip yatın. 1 Ay boyunca yapmaya özen gösterin.
@Okan5922 Mideniz hassas değilse yan etkisi olmaz. Ama hemen yiyip yatmayın mutlaka arkasından su için. 1 ayda en az 8 kilo verebileceğinizin garantisini veriyorum.
@Okan5922 1 hafta boyunca yapsanız bile göbeğinizin eridiğini görebilirsiniz. Tatlı yiyebilirsiniz arada zaten metabolizma iyice hızlandığı için vücut direkt atıyor. Arada yemeye özen gösterin. Çok iyi sonuç alırsınız.
@Okan5922 Evet sorun olmaz haftada bir işe giderken ağzınıza çikolata atarsınız tatlı ihitiyacınızı karşılar. Zaten hareket halindesiniz yürüdüğünüz için rahatlıkla yakarsınız. Akşam 7'den sonrası yemeği kesmeyi unutmayın. Geç saatte yenilen şeyler sadece yağ yapıyor.
Suanlik yok dediğinizi 10 gün boyunca sürekli yapacağım aslında düz bir vücudum var ama yan ve az göbek kollar hafif daha incelse size minnettar kalırım 😊
1.96 yim 110 kiloyum ikizim 1.84 kız o 72 kilo ikimizdede göbek yok ve sana bunun sırrıni söylüyorum (MAYDANOZ) evet maydanoz u ye sabah ya da akşam üstüne 2 bardak su goruceksin 1 aydan kısa zamanda gobeksiz bir güzellik olcaksin ki fiziğin şu an da da iyi bence
Ayrıca vermeniz kilo biraz daha fazla sanırım, azimli olun pes etmeyin. Bu uzun bir süreç kısa sürede gitmeyecek o kilolar. Sporla zayıflamazsanız deriniz sarkar çünkü göbek bölgenizde yağınız fazla o yüzden sporla destekleyin 🌷
Günlük karbonhidrat protein vitamin mineral ve su ihtiyacını karsılamıyorsanız sadece ödem atarsınız, ve kas kütlesi erimeye başlar, bağışıklık sistemin güçsüzleşir yağlar mıknatıs gibi yapışır. hele ki su diyeti yapanlara acıyorum. Ben 18 günde 12kg verdim. Yaktığım yağ epey yüksekti tabi yaptıgım sporda cabası
Kardiyo çalış göbek için videoları izle yarım bardak suya yarım bardak limon katıp iç bir hafta öyle man aman abartılıcak bişey yok psikolojin bozulmasın..😝 ama en etkilisi ne dersen yediğin gün etkisini görüceksin şahı şifa aktarlarına git elmalı macun al endam bitkisel form hep hızla zayıflatıyo iştahı kesiyo şişkinlik vs gideriyo bi çok durumu varda yazamıyorum dndjdj kolestrolü şekeri dengeliyo tamamen doğadan bitkisel bi ürün..
Öyle aşırı fazla bi göbek göremedim tamam dümdüz de değil lâkin 20 günde 4 kilo vermekte iyi rakam böyle devam et kısa sürede muradına erersin diye düşünüyorum böyle şeylerde de moral motivasyon önemli canını sıkma motivasyonunuda bozma bak kimseye böyle konuşmam he bu kıyağımı torunlarına anlatırsın
Hergün mutlaka tempolu yürüyüş yap Yediklerine dikkat et ölçülü ye bol su tüket Chloe ting ve ya YouTube dan egzersizler yap İp atla 3 ayda çok rahat verirsin
muhim olan isa surece cok kilo vermek degil aksine sagliksiz ve gorunum. olarak sıkıslasmadan hizli bi sekilde kilo verdiginiz icin vucudunuzda sarkmalar catlaklar olabiliyor o yuzden yavasca spor yaparak az az kilo verin karninizdaki gobek de siskinlik falan olabilir belki kizlarda reglden once bu olabiliyo
Göbeği eritmek için full göbek çalışman lazım biraz geç sonuç verdiği söylenir ama işe yarıyormuş ben Tuğçe Alpayın yeni başlayanlar için karın egzersizleri videosunu izlemeni öneririm kadın güzel anlatıyor belki işe yarar sende de
Mekik çekmeni tavsiye ederim. Ciddi anlamda hem hazmı rahatlatıyor, hem karın kasların çalışıyor hem de göbek yağların çabuk eriyor. Ancak başlarda hamsan ağrı yapabilir. Ama sonrasında alışınca aşırı rahat yapıyorsun ve farkı çabuk görebiliyorsun.
yapısaldan ziyade yenilen içilende fark ediyor sanırım bende 90 kiloyum ama göbek ve gögüslerim yarış yapar :( ama dediğin gibi çoğunluk bünye ile alakalı
Kotu gorunmuyorsun. Dogal hemen gitmemesi. Diyetinin yaninda biraz spor da yapman lazim. Gobek inatcidir biraz. Kendimden biliyorum, bir gidim gobek icin nerdeyse 3 ay ugrastim ben 😒 ama ben yeme meselesine pek dikkat etmedim, bogazimi tutamiyorum ben 🙄
Eğer spor yapmadan sadece diyet yapıyorsan ya da aniden yemeyi kestiysen sağlıklı bir şekilde kilo vermemiş olursun. Diyet yaparken mutlaka spor da yapmalısın ki vücudun da sarkmalar, çatlaklar vs. oluşmasın. Özellikle göbeğinin gitmesini istiyorsan karın kası ağırlıklı çalışmalısın. İstersen birkaç şey de önerebilirim.
kalça çok iyi. Burada yapman gereken sıkılaşmak dediğin gibi göbek üzerine. Kalça için kesinlikle squat yap derim. Göbek eritmek için de mekik ağırlıklı gideceksin. Harika bir fizik potansiyeli var sende özellikle tayt cuk diye oturmuşken üzerine
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
teşekkür ederim, günde kaç mekik yaparsam kaç zamanda gider
Stres, regl, gluten, az su tüketimi, dengesiz beslenme, ödem bunlar göbeğin genel şişlik nedenleri. İstikrarlı ve doğru bir şekilde karın çalışırsan kolayca gider. Bende arada salıyorum kendimi ama hemen toparlıyorum
1. olarak vücut diyete girince su atar ve gözle görülür küçülme olmaz 2 devam et bırakma diyet listen de önemli tabi eğer iyi bir listeyse yağ yaktiginda küçülme olur 3 spor spor spor cok önemli eğer iyi bir antreman yapmiyorsan vücudun sekilenmez
Chloe diye bi kadın var youtubede görürsün yazarsan onun yanılmıyorsam 25 günlük zayıflama spor programı var ve gerçekten işe yarıyor hergün programa göre yapıyorsun videolu ben 2 haftadır yapıyorum yeme içme olarak ekmeği kestim ama kendimi çokda zorlanıyorum bacaklarım ve göbeğimde 3 santim incelme oldu başlangıca göre iyi bnce önemli olan kilo vermek değil yağdan kilo verebilmek bence bi dene o kadının karın egzersizleri de var bi youtubeden bak derim...
yoğurt kürü işe yarıyor ve göbeğinin gitmesi için şekeri azaltmalısın, mekik de işe yarıyor özellikle plank mıydı neydi yazılışı, limonlu su da mük yağ eritiyor
Plank yap gunluk. Onun disinda karin egzersizleri mutlaka yap. Hazir gidalardan siskinlik yapacak seylerden uzak dur mesela marul sogan falan gibi yesilliklerden. Bol su tuket
Bende ciddi ciddi diyete başlayacağım ssbze ağırlıklı beslenince ekmek çavdar tuzsuz yiyince 1 ayda 10 kilo vermiştim azmedip yine yapacağım ama bu sefer salmayacağım.😑
20 günde 4 kilo vermek gayet sağlıklı ve normal. Kalori açığı oluştur, ev egzersizleri yap , protein ağırlıklı beslen, şekeri kes farkı kısa sürede göreceksin.
Bu sitede @Seher Akgül var. Bi' Bilen Sağlıklı yaşam. nu takip et çok güzel paylaşımları var. Senin istediğin tarzda kilo verme ile alakalı çok güzel videoları var.
Mesele psikolojik babe. Bir kere bahsettiğin kadar kötü görünmüyor. Bu arada iyi çabalamışsın, 4 kilo fena değil. Mekik yap ama ter atana dek yap ve 2 ay sürdür. İşe yarar.
eritirsin internetten karın eritme hareketlerini yap bide diete devam et sağlıklı kilo ver ama en azından kilo verdiğinde güzel görüntü kazanmış olursun sağlıklı olur
Bagirsak bosaltici kullanicaksiniz... Sonrasinda her gece ilik suya bi yemek kasigi limonun kendisini sıkıp icin 3 bol mekik cekin. 4. kizartmadan uzak durun. 5. yumurtayi haslanmis ama. kayisi kivami yiyin salatalinin kendisi ile
Aga daha gidecek neye bozuyon moralini 4 kiloyla bütün kilonun gitmesini mi bekliyodun göbek en zor eriyen yer zaten hele bi 6 kilo daha ver o zaman görürsün farkı