Artık zayıflamak istiyorum çok fazla sağlıksız şeyler yiyorum ve bu durumdan aşırı rahatsız oluyorum kendimi iyi hissetmek istiyorum bu aralar yeme atakları çok geçirdim kötü şeyler denedim zayıflamak için ama bıktım adam akıllı beslenip spor yapmak istiyorum sporu gerçekten sevmek istiyorum bu konuda önerdiğiniz bir kanal var mı ben Lilly Sabri yapıyordum ona devam edeyim mi? Bir de biraz hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum sizce nasıl beslenmeliyim?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Kanal takip etmeniz pek doğru değil çünkü her vücut ve her kişinin diyeti farklıdır. Yani beslenme için en iyi adres diyetisyenlerdir. Program hazırlar, yardımcı olurlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
2Cevap
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Tavsiue edebileceğim sey şu :
Once bir kan ver, tahlil yaptir sekerin, falan filan yerinde mi yani diyabet hastasi misin kontrol ettir eger positif cikarsa buyuk bir ihtimal ile sana insulin ilaclari verilecek ve bu sekilde biraz zayifliyacaksin bunun yaninda saglikli beslenme ve spor da gelirse bir sekilde veririsin eger yok ise, yani hic bir problem cikmadiysa, olayi kafanda bitirmen lazim, ve ne olursa olsun devam etmelisin basladihin seye, bunun adini diyet koyma bence az ye, ya da kendine tatli tabagi al ve tum ogunlerini o tabak da ye yani tabagini kucult ve beynini kandir, tabak ne kadar büyükse onu doldurma istegi de o ladar güçlü oluyor, bunun hilesi tabagi küçültmek. Makarna, pirinx, bulgur gibi gidalardan uzak dur ama full time da salata yeme, malum vucudunun almasi gerek besinler var. Ben kalor hesabini yapamadim, yapamiyorum ama dene belki sen yapabilirsin bu covid durumunda evde oldugum icin ve hardketsiz bir anda oldugum icin gunde 1200kcal'iyi gecmemeye calisiyorum ve aralikli oruc tutuyorum malum 1 ay sonra ramazan ona da hazirlik olmus oluyor, sporun faydasi cok, ister kendine yapman gerekn kilometre koy ister 10.000 adim koy ama bir limit koy, hergun onu tamamlamaya çalış13 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim tavsiyelerin için deneyeceğim dediklerini
- Cevap sahibi+1 yıl
Rica ederim, iradeni sakin birakma, yapabilirsin unutma ve yapabilecegine inan, kendini tanıdıkça aslinda zayiflamanin o kadar zor bir sey olmadigini göreceksin
- Soran+1 yıl
İşte benim en büyük sorunum irade :(
- +1 yıl
Sağlıksız beslendikçe daha da rahatsız oluyor bedenimiz o ferahlığı rahatlığı asla hissedemiyoruz
Ama yeme içme alışkanlıklarını kendini baskılayarak değiştir daha sağlıklı bir sen için
Ve spor için de chloe ting gibi kanallardan yararlanabileceğin gibi
Daha eğlenceli de hareket edebilirsin fitness Marshall gibi 😊00 Yorumla Chloe ting 14 günlük programla ben 3 kilo vermiştim Youtube dan
00 Yorumlagosi ya da gosiyim doye bir youtube kanalı var ben beğeniyorum. İşine yarayabilir. Mantıklı düşünüp uyabileceğin planlar yapmaya çalış bir de pes edeceğim dediğin her noktada azıcık daha dayan öyle öyle gelişeceksin
01 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bunun için online hocalar var onları bul Instagram'da sana yardımcı olurlar
00 Yorumla benım kanalımı takıpm edebilirsin
10 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda Profesyonel olarak yardımcı olabilirim.
23 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok iyi olurdu peki nasıl olacak o?
- +1 yıl
Gelmedi istek
- +1 yıl
Diyetisyene gidebilirsin. Telefon uygulamalarında spor programları var oradan deneyebilirsin
00 Yorumla Chloe ting
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Benim YouTube kanalım burada.
https://youtu.be/b_vosffPW-MDaha çok tarif ve antrenmanları Instagram hesabımdan paylaşıyorum. https://www.instagram.com/p/CMC2V1AgfZ7/?igshid=uk9vv16vh0ns