En etkili zayıflama yöntemi düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz.
Işin zor nasil bu hale geldin... 1-ekmegi kesmelisin , yersede cok az kepekli ekmek. 2-tatli ve meyva yimiyeceksin 3- yagli yemek , yagli etler ve hamurlu yiyecekkerden uzak duracaksin 4- spor ( yüruyüş, koşü, yüzme, fitnis ) bunlardan birini yaparsan vereceksin..
Un şekerden uzak dur sağlıklı şeyler ye iştahın kapanacaktir sonra da az az yürüyüş derken sonra spor... 3 aya hallolur ama en onemlisi ipi sıkı tutmak bırakmamak koyvermemek... Moralin çoğu zaman kötü olabilir hatta ağlayabilirsin rejimden dolayı bedeninden dünyanın adaletsizliginden dolayı ama ipi sıkı tutarsan aşarsin. Teklif edilen unlu şekerli ne varsa red etmen de gerekir bir haftaya kalmadan alışırsın zaten
Ben 20 kilo vermiş birisi olarak, öncelikle protein ağırlıklı beslenip, karbonhidrat içeren yiyeceklerden uzaklaştım. Günde en az 2 litre su tükettim ve zumba yaptım. Yürüyüş zaten rutinim gibiydi. Herşeyden kısıtlamana gerek yok, ölçülü yemeyi bil yeter.
En İyi Cevaplar