Yeme & İçme Mutfakta 2 kişilik performans sergilemek için taktiklerin neler? (Sayfa 2) Philips LatteGo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1017 Mutfakta 2 kişilik performans sergilemek için taktiklerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 27 kişi beğendi
tarihizle Takip Et Master Yaş: 61 , eic 99% 1 yıl Biz çift kişi mutfakta olduğumuzda3. DÜNYA SAVAŞI çıkıyor 📌 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çift hazneli oluşu gerçekten mutfakta en iyi yardımcım oldu kokusuz ve temiz yemek pişirmek gibisi yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl 2 kişilik performans için mutfak telefon kulübesinden büyük olmalı yoksa o 2 kişilik performans değil kucak kucağa performans olur 😂😂😂 0 0 Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Mutfakta yepyeni bir yardımcı aynı zamanda ekip arkadaşı 0 0 Yorumla
zeynepsenyigit Takip Et Xper 3 Yaş: 28 1 yıl Bence ennn önemlisi yemek hazırlarken temiz çalışmak, bir yandan toparlamak derim. 2-3 çeşit yaptıktan sonra mutfak toplamak bana saçma geliyor öyle yapanları da anlayamıyorum maalesef... Tabi herkesin kendine göre tarzı vardır 0 0 Yorumla
MUAY7578 Takip Et Guru Yaş: 53 1 yıl Sizde mutfağınızda Philips Çift Hazneli Airfryer ürününü yer açınız. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çok iyi ve pratik cidden. Ürünlerin hepsini severek kullanıyorum. 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Yemek yapmam zaten yapmayı da sevmem o yüzden pek bir sıkıntım yok o konuda 0 0 Yorumla
Admskn25 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Kadınınla beraberinde çok güzel iki kişilik performans sergilenir 0 0 Yorumla
mitsurikocho Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl bana göre yemek yapacağın kişiyle anlaşıyorsan daha kolay benim taktiğim bu mutfakta benimle uyum salayan kişiyi çağır yanına 0 0 Yorumla
Erkannn46 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Birimiz çayı demler diğerimiz kahvaltıkları hazırlar arada bir kaçamak bakışlar kahvaltıyı daha da tatlandırır 0 0 Yorumla
miremgenc Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl İşleri bir arada yapmak yararlı olacaktır mesela yemeği pişmeye bıraktıktan hemen sonra tatlıyı fırına göndermek gibi 0 0 Yorumla
1283-16 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 1 yıl eve önemli bir misafirin geleceğini bilmenin getirdiği motivasyon.3 kişilik performansta sergilerim. 0 0 Yorumla
melihhh0408 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl Taktik maktik yok bam bam bam ;) bir taraf çay demlerken diğer taraf kahvaltılıkları hazırlaya bilir :) 0 0 Yorumla
mutahitfikri Takip Et Xper 2 Yaş: 38 1 yıl ya geçen yıl eve aldığım cihaz bir halta yaramadı. bu ürün benim için biçilmiş kaftana benziyor en kısa sürede deneyeceğim 0 0 Yorumla
tescoyuzzy Takip Et Xper 5 Yaş: 41 1 yıl Mutfakta performans için kaliteli ürünler kullanmalısınız Philips bu konuda daha bir güven veriyor 0 0 Yorumla
RocknRollcu Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl İki kişilik performans yerine iki kişi performans göstermek istediğim günler, uzaksanız eğer yaklaşın 0 0 Yorumla
Boreas99 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Yemeği yaptığım süreç içerisinde işimin bittiği malzemeyi anında kaldırmak tezgahı temizlemek bulaşık bırakmamak bu en iyi püf nokta 0 0 Yorumla
Kullanıcı12340000 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Phlips airfryer ile şipşak yemeklerimi hazırlıyorum çok pratik ve kaliteli oluyor hemen hazır oluyor deneyin 0 0 Yorumla
Nurellayım Takip Et Xper 3 Yaş: 34 1 yıl Eş ya da sevgili ile beraber akşam menüsü hazırlamak eğlenceli olur. Biri salata yapıp diğeri balık pişirebilir. Philips ile... teşekkürler 0 0 Yorumla
cceliz Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl mutfakta benden başka birisi varken asla bir iş yapamam elim ayağıma dolanır 1 0 Yorumla
DemirKadın Takip Et Xper 2 Yaş: 31 1 yıl Patates kızartmasına yanında köfte yapmak beni çok mutlu ediyor. 1 0 Yorumla
__AslanKral__1905__ Takip Et Xper 1 Yaş: 39 1 yıl Biz kadınlar için kolaylıklar sunan Philips e sonsuz teşekkürler 🌸 0 0 Yorumla
gizemlibiri_2222 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Garip hir şeye benziyor ama. huzelxid eminim 0 0 Yorumla
Zeyd23 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Aşk ve duygusal anlamada bir şeyler yapmaya çalışmak 0 0 Yorumla
user02042008 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Malzemeleri fazla kullanmalısınız , ve severek yapmalsınız 0 0 Yorumla
efsunlu_ Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl Çok pratik ve zamandan tasarruf sağlıyor kesinlikle 0 0 Yorumla
sevdayukselen Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl öncelikle mutfağı iki ikişi kullanabilecek halde olmanız gerekiyor 0 0 Yorumla
iamakkoca Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl 2 kişi olmak (diğer kişünün fiziksel olarak yanında olmasına gerek olmadan) 0 0 Yorumla
ayşegülyıldız42 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Mutfağa iki kişi girersek iki kişilik performans sergileriz 0 0 Yorumla
NiloyaMoon Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Kalite denince akla ilk gelen marka tabikide Philips 0 0 Yorumla
Apoll10nnn Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Mutfakta hüner sergilemek çok zor biz erkekler için 0 0 Yorumla
Karatay34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Philips ürünleri severek kullanıyorum tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Askeradam17 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Ben tek başıma yeterim sadece işime karisiasin kafi 0 0 Yorumla
Bahtsiz5516 Takip Et Xper 2 Yaş: 52 1 yıl Herseyi makina yapiyor artik yemegi yetistirirsin 0 0 Yorumla
EcemErciyas Takip Et Xper 3 Yaş: 29 1 yıl Guzelde ben aldim bile ama kullanmiyorum satsammi 😂 0 0 Yorumla
Ksde1kisiiste Takip Et Xper 3 Yaş: 38 1 yıl Philips aldım airfrey çok da güzel iyi ki almışım diyorum 0 0 Yorumla
elzemn Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Kullanılan malzemelerin de katkısı var tabi ama becerikli olmak öncelik 0 0 Yorumla
maviyildizlipijama Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl bayilirim boyke seylere her mutfajta olmasi gerekir 0 0 Yorumla
omeraykac Takip Et Xper 2 Yaş: 36 1 yıl Krep muhtesem olur içine kaşar peyniri con İnce doğranmış domates 0 0 Yorumla
Meldaales Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl Ben yemek doğrarsan oda arkamda durup doğramaya yardım etsin 0 0 Yorumla
meraklııbeen Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Zamanla öğrenilecek bişey herkes doğuştan aşçı değil yaaa 0 0 Yorumla
handemyyyy Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Elbet Birgün alacağım, çok beğendiğim markalardan biri 0 0 Yorumla
YnsYunus Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Henüz kullanmadım ama çok belli iki kişilik performans sergileyeceği.. marifetli olduğu ortada 😉 0 0 Yorumla
semiiiih123 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Philips air fry kullanıyorum ve gerçekten çok güzel çalışıyor 0 0 Yorumla
xsametbey Takip Et Xper 2 Yaş: 27 1 yıl 5 yıldır tek yaşıyorum ister istemez öğreniyorsun be 0 0 Yorumla
zezeyim Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Pratik bilgiler her zaman işe yarar ve kişiyi pratik kılan kendi el becerisidir. 0 0 Yorumla
Ozcansopinion Takip Et Xper 2 Yaş: 43 1 yıl Çayı koyarsın o olurken yumurta kırdın mı tamamdır bu iş 0 0 Yorumla
Ersoyulubey25546469 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 1 yıl Yemek Yemek Yapmak Ve Birde Güzel Sohbet Etmek Tabiki 0 0 Yorumla
güzelikkkkkkk Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Hamarat titiz olmak ve iki kişinin de titiz olması gerek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
299Cevap
Biz çift kişi mutfakta olduğumuzda
3. DÜNYA SAVAŞI çıkıyor 📌
Çift hazneli oluşu gerçekten mutfakta en iyi yardımcım oldu kokusuz ve temiz yemek pişirmek gibisi yok
2 kişilik performans için mutfak telefon kulübesinden büyük olmalı yoksa o 2 kişilik performans değil kucak kucağa performans olur 😂😂😂
Tek başıma bir orduyum
Böyle şeylere gere yok
Mutfakta yepyeni bir yardımcı aynı zamanda ekip arkadaşı
Bence ennn önemlisi yemek hazırlarken temiz çalışmak, bir yandan toparlamak derim. 2-3 çeşit yaptıktan sonra mutfak toplamak bana saçma geliyor öyle yapanları da anlayamıyorum maalesef... Tabi herkesin kendine göre tarzı vardır
Sizde mutfağınızda Philips Çift Hazneli Airfryer ürününü yer açınız.
kimseyi mutfağa sokmamak tek başına daha güzel oluyor
Çok iyi ve pratik cidden. Ürünlerin hepsini severek kullanıyorum.
Mutfakta 2 kişilik performans sergilemek için taktiklerim çok
Airfryer hiç kullanmadım ama bu güzel duruyor
Philips varsa her türlü taktik olur mutfaklarda
Yemek yapmam zaten yapmayı da sevmem o yüzden pek bir sıkıntım yok o konuda
philips yeter fvfg bence gerci ben daha alamadim
Kadınınla beraberinde çok güzel iki kişilik performans sergilenir
bana göre yemek yapacağın kişiyle anlaşıyorsan daha kolay benim taktiğim bu mutfakta benimle uyum salayan kişiyi çağır yanına
Birimiz çayı demler diğerimiz kahvaltıkları hazırlar arada bir kaçamak bakışlar kahvaltıyı daha da tatlandırır
İşleri bir arada yapmak yararlı olacaktır mesela yemeği pişmeye bıraktıktan hemen sonra tatlıyı fırına göndermek gibi
eve önemli bir misafirin geleceğini bilmenin getirdiği motivasyon.
3 kişilik performansta sergilerim.
Taktik maktik yok bam bam bam ;) bir taraf çay demlerken diğer taraf kahvaltılıkları hazırlaya bilir :)
ya geçen yıl eve aldığım cihaz bir halta yaramadı. bu ürün benim için biçilmiş kaftana benziyor en kısa sürede deneyeceğim
Mutfakta performans için kaliteli ürünler kullanmalısınız Philips bu konuda daha bir güven veriyor
İki kişilik performans yerine iki kişi performans göstermek istediğim günler, uzaksanız eğer yaklaşın
Yemeği yaptığım süreç içerisinde işimin bittiği malzemeyi anında kaldırmak tezgahı temizlemek bulaşık bırakmamak bu en iyi püf nokta
Phlips airfryer ile şipşak yemeklerimi hazırlıyorum çok pratik ve kaliteli oluyor hemen hazır oluyor deneyin
Eş ya da sevgili ile beraber akşam menüsü hazırlamak eğlenceli olur. Biri salata yapıp diğeri balık pişirebilir. Philips ile... teşekkürler
Teknigi yok evde ne varsa
mutfakta benden başka birisi varken asla bir iş yapamam elim ayağıma dolanır
Patates kızartmasına yanında köfte yapmak beni çok mutlu ediyor.
Biz kadınlar için kolaylıklar sunan Philips e sonsuz teşekkürler 🌸
Garip hir şeye benziyor ama. huzelxid eminim
Aşk ve duygusal anlamada bir şeyler yapmaya çalışmak
Malzemeleri fazla kullanmalısınız , ve severek yapmalsınız
Çok pratik ve zamandan tasarruf sağlıyor kesinlikle
Patates kızartması zararli yine de teşekkürler
öncelikle mutfağı iki ikişi kullanabilecek halde olmanız gerekiyor
2 kişi olmak (diğer kişünün fiziksel olarak yanında olmasına gerek olmadan)
Mutfağa iki kişi girersek iki kişilik performans sergileriz
Kalite denince akla ilk gelen marka tabikide Philips
Mutfakta hüner sergilemek çok zor biz erkekler için
Philips ürünleri severek kullanıyorum tavsiye ederim
Ben tek başıma yeterim sadece işime karisiasin kafi
Herseyi makina yapiyor artik yemegi yetistirirsin
Philips Airfryer kullanmak daha güzeldir
Güzel ürün, tebrikler. Alanlara hayorlı olsun
Guzelde ben aldim bile ama kullanmiyorum satsammi 😂
Philips aldım airfrey çok da güzel iyi ki almışım diyorum
Kullanılan malzemelerin de katkısı var tabi ama becerikli olmak öncelik
bayilirim boyke seylere her mutfajta olmasi gerekir
Krep muhtesem olur içine kaşar peyniri con İnce doğranmış domates
Ben yemek doğrarsan oda arkamda durup doğramaya yardım etsin
Zamanla öğrenilecek bişey herkes doğuştan aşçı değil yaaa
Elbet Birgün alacağım, çok beğendiğim markalardan biri
Henüz kullanmadım ama çok belli iki kişilik performans sergileyeceği.. marifetli olduğu ortada 😉
Philips air fry kullanıyorum ve gerçekten çok güzel çalışıyor
5 yıldır tek yaşıyorum ister istemez öğreniyorsun be
Pratik bilgiler her zaman işe yarar ve kişiyi pratik kılan kendi el becerisidir.
Çayı koyarsın o olurken yumurta kırdın mı tamamdır bu iş
Yemek Yemek Yapmak Ve Birde Güzel Sohbet Etmek Tabiki
Hamarat titiz olmak ve iki kişinin de titiz olması gerek