“Keşke benden bir tane daha olsaydı!” dediğin yoğun mutfak günlerinde elin ayağın birbirine dolaşıyor, değil mi? Sen ana yemeği pişirirken biri patatesleri kızartsa ya da tatlıyı hazırlasa… 🪄🍟🍮
Mutfakta 2 kişilik performans sergilemek mucize gibi görünse de aslında değil, sadece bazı taktiklere ihtiyacımız var! 🤩
Senin mutfakta çift kişilik performans sergilemeni sağlayan taktiklerin neler? 👥💪🏻
Menünü planlamak, malzemeleri önceden hazırlamak ve zamanı iyi yönetmek elini oldukça hızlandırır. Ama performansını ikiye katlayıp mutfakta geçirdiğin süreyi yarıya indirecek daha etkili bir sırrımız var! 🌟
Hazırsan seni mutfaktaki en yetenekli ekip arkadaşınla tanıştıralım: Yeni Philips Çift Hazneli Airfryer!

Bir haznede köfte kızarsın, diğerinde sebze pişsin! Yemekler ve yancılar aynı anda hazır! 🍚🧆🍟
Mutfakta işleri hızlandıran Çift Hazneli Airfryer senin için başka neler mi yapıyor?
🍽️ Farklı boyutlardaki 2 ayrı hazne ile hem ana yemeği hem de yan yemeği tek seferde pişirmeni sağlayarak sofranı en lezzetli menülerle donatır!
🌬️ Kokuların birbirine karışmasını önleyerek hazırladığın yemeklerin lezzetini korur.
⏱️ Senkronizasyon Teknolojisi, iki haznedeki pişirme sürelerini otomatik olarak eşleştirir, böylece tüm yiyecekler aynı anda hazır olur!
🔧 Tek bir düğme ile her iki hazne için de pişirme süresini ve sıcaklığını kolay bir şekilde hızlıca ayarlayabilirsin.
🥗 Sıcak Hava Teknolojisi sayesinde içi yumuşak, dışı çıtır ve eşit derecede pişmiş yemeklerin keyfini çıkarmak sana kalır!
📱 HomeID uygulaması, yüzlerce tarif için sana adım adım rehberlik ederek kendi mutfağının şefi olmana yardımcı olur.
👨👩👧👦 6 litrelik büyük hazne ve 3 litrelik yan hazne ile kalabalık misafir grupların için bile tek seferde yemek pişirebilirsin.
🧼 Temizlikte de seni bırakmaz! Bulaşık makinesinde yıkanabilen sepeti, ovma veya ıslatma derdini ortadan kaldırarak zamandan tasarruf etmeni sağlar.
Mükemmeli arayanlar bilir, Airfryer Philips'tir! 🙆
Çift Hazneli Airfryer mutfaktaki en büyük yardımcın! Onun sayesinde performansını ikiye katlar, mutfakta geçirdiğin süreyi yarıya indirirsin. En kalabalık sofralarda bile herkesin damak tadına uyan menüler hazırlamaksa işin en lezzetli kısmı! 😋
Mutfak sırlarını paylaşma vakti! Mutfakta 2 kişilik performans sergilemek için senin taktiklerin neler? Cevabını bizimle paylaşmayı unutma! 💙🧚🏻♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
298Cevap
Patates kızartmasına aşık biri olarak aynı anda yanında köfte yapmak beni çok mutlu ediyor. :) Çift Hazneli Airfryer mutfaktaki en büyük yardımcım diyebilirim.
Çok iyi ve pratik gerçekten. Ne kadar heyecanlansam az, mutfakta keyifli performanslar beni bekliyor 😉✌️
Mutfakta iki kişiyle verimli ve keyifli bir performans sergilemek için bazı taktikler şunlardır:
### 1. **Görev Dağılımı**
- **Plan Yapın**: Yemek yapmadan önce hangi görevleri kimin üstleneceğini belirleyin. Bir kişi malzemeleri hazırlarken diğeri pişirme işlemiyle ilgilenebilir.
- **Uzmanlık Alanları**: Eğer biri belirli bir konuda daha deneyimliyse, o kişiyi o alanda görevlendirin. Örneğin, birinin doğrama yetenekleri iyiyse bu işi ona bırakın.
### 2. **İletişim**
- **Açık İletişim**: Sürekli olarak birbirinizle iletişim kurun. Hangi aşamada olduğunuzu ve neye ihtiyaç duyduğunuzu paylaşmak, koordinasyonu artırır.
- **Geribildirim**: Yemeğin nasıl gittiği hakkında birbirinize geri bildirim verin. Bu, sürecin daha akıcı olmasına yardımcı olur.
### 3. **Alan Yönetimi**
- **Temizlik**: Mutfak alanını düzenli tutmak, iş akışını hızlandırır. Bir kişi çalışırken diğeri kirlenen alanları temizleyebilir.
- **Malzeme Hazırlığı**: Malzemeleri önceden hazırlamak (doğrama, ölçme) işlerinizi hızlandırır. Her ikiniz de hazırlık aşamasında eşit olarak rol alabilirsiniz.
### 4. **Zaman Yönetimi**
- **Zamanlama**: Yemeklerin pişme sürelerini dikkate alarak görevlerinizi zamanlayın. Örneğin, bir yemek pişerken diğeri salata hazırlayabilir.
- **İhtiyaçları Belirleyin**: Yemek süresince hangi malzemelerin gerektiğini önceden planlayın. Böylece gereksiz zaman kaybı yaşamazsınız.
### 5. **Yaratıcılık ve Eğlence**
- **Deneyin**: Farklı tarifler veya malzemeler deneyerek mutfakta yaratıcılığınızı konuşturun. Bu, işbirliğini eğlenceli hale getirir.
- **Oyunlaştırma**: Mutfak işlerini oyunlaştırarak daha keyifli hale getirin. Örneğin, en hızlı kim doğrayacak veya kim en güzel tabağı hazırlayacak gibi.
### 6. **Eğitim ve Öğrenme**
- **Birlikte Öğrenin**: Yeni tarifler veya teknikler öğrenirken birbirinize yardımcı olun. Bu, ilişkiyi güçlendirir ve birlikte zaman geçirmenin keyfini artırır.
- **Paylaşım**: Her birinizin mutfaktaki becerilerini paylaşın. Bu, birlikte daha iyi sonuçlar almanızı sağlar.
Bu taktikler, mutfakta birlikte çalışırken hem verimliliği artırır hem de keyifli bir deneyim yaşamanıza yardımcı olur. Mutfakta eğlenmeyi unutmayın!
Philips Çift Hazneli Airfryer gerçekten mutfakta işleri kolaylaştıran bir cihaz. Aynı anda iki farklı yemek pişirebilmek büyük avantaj; böylece tavuk pişirirken yanına patates kızartmasını da yapabiliyorsun ve her şey aynı anda hazır oluyor. Ayrıca klasik kızartmaya göre çok daha az yağ kullanıyor ve yine de o çıtır kıvamı elde ediyorsun. Temizliği de oldukça pratik, parçaları kolayca çıkarılıp yıkanabiliyor. Yani eğer mutfakta hem zamandan hem de yağ kullanımından tasarruf etmek istiyorsan, bu cihaz kesinlikle işini görür. Kısacası, mutfakta hem pratiklik hem de lezzet isteyenler için gayet ideal
Mutfakta iki kişilik bir performans sergilemek için iletişiminiz çok önemli. Öncelikle görevleri net bir şekilde paylaşmalısınız; biri malzemeleri hazırlarken diğeri pişirme aşamasına geçebilir. Aynı zamanda, birlikte eğlenmeyi unutmayın! Müzik açarak ya da sohbet ederek ortamı keyifli hale getirebilirsiniz. Ayrıca, birbirinize destek olun; birinin hatası olursa, onu eleştirmektense birlikte çözmeye çalışın. Böylece hem yemek yapar hem de güzel anılar biriktirirsiniz.
Airfryların zararları pek yakında oraya çıkacak. Bir şeyin hızlı odası onu pratik yapar ama sağlıklı yapmaz misal mikrodalga gibi. Şahsen ikisini de evime sıkma niyetim yok. Ateş var ocak var. İleride yoğun zararları olduğu ortaya çıkacak eminim.
"Bu harika yazı için teşekkür ederim, her cümlende derin anlamlar ve samimiyet var. Senin gibi bilgili ve düşündürücü paylaşımlar yapan birine denk gelmek çok değerli. Emeğine sağlık, ilham verici bir yazı olmuş
Özellikle bizim gibi multitasker hanımların elinin altında hayat kurtaran bir alet bence. Biz hiç bir zaman sadece tek iş yapma lüksü olmayıp aynı anda bir kaç iş bitiren kadınlar, mutfakta da bu maharetimize uygun aletler seçiyoruz :)
Çıkan bulaşığı saniyesinde yıkarım aldığım eşyayı yerine koyarim mutfak dağılmadan çeşit çeşit yemek hazırlamış olurum
Bana göre mutfakta iki kişilik iyi bir uyum yakalamak için ilk adım, görev paylaşımı yapmaktan geçiyor. Kim neyi yapacak netleşince işler çok daha kolay ilerler. Sonra da, birbirini tamamlayan hareketlerle sakin ve düzenli çalışmak önemli. Hem sohbet ederek hem de birbirinin alanına saygı göstererek ilerlerseniz, hem keyifli vakit geçer hem de yemekler güzel olur.
Yemeğin tatlının tadının gerçekten güzel olması için uğraşıyorum tabi bunu tek başına yapıyorum ama işler bitip sofraya oturduğumda güzel bir ürün çıkardığım için gayet mutlu oluyorum
Mutfakta tek çalışan bir aşçı olarak söylüyorum. En iyi en pratik yol sıcak suyun hazır olması. Sıcak su varsa her işin yarısı yapılmış sayılır.
Patates kızartmasına aşık biri olarak aynı anda yanında köfte yapmak beni çok mutlu ediyor. Çift Hazneli Airfryer mutfaktaki en büyük yardımcım diyebilirim..
Ben genelde basit şeyler yaparım mesela tavuk yapacağım zaman tavuğun kemiksiz göğsünü ince doğrarım sonra çeşitli baharatlar ekleyip airfrayerde pişiririm
Her işi planlı olarak yapmalısın örneğin bişey haşlarken o aşamaya gelene kadarki dağınıklığı toparlayıp bir sonraki aşamaya geçebilirsin
Yemek yaparken mutfağı asla dağıtmam, mutfakta düzenli olmayı çok severim ve mutfağım geniş olsa çok güzel olur
"Alet işler el övünür" İnsan ne kadar usta olsa da, gerekli araçlar olmadıkça kusursuz iş yapamaz
Ben buradan sürekli gprüyordum
Aldım
Çok kullanışlı gerçekten
Harika
İşimi çok kolaylaştırıyor
Tatlı falanda yapıyorum 🤗
Patates kızartmasına aşık biri olarak aynı anda yanında köfte yapmak beni çok mutlu ediyor. Çift Hazneli Airfryer mutfaktaki en büyük yardımcım diyebilirsiniz
Görev paylaşımı yapın, biri malzemeleri hazırlar, diğeri pişirir. Sade tutun, az ama öz tarifler seçin.
Airfryer gerçekten benim için vazgeçilmez yerdedir kurtarıcım benim 😊
Eğer mutfakta bende varsam, 2 kişilik performansı 3 kişiden alırdık :)
@GizemAltıN26, Bazıları sakar seviyo galiba :))
Dondurulmuş ürünleri direkt bunun içine koymak conforlu
Hangi teknoloji uygun ve pratik çalışma yaparsa onunla pratik yemek yapıyorum
Bence pilav ve ayran ben pilavı yapıcam diğer yarım ayranı 10 dk de hazır
Mutfağa girmeyi pek sevmiyorum ama bu markanın ürünleri. gercekten çok iyi 👍
kadın becereksiz olursa erkek aşçı gibi yemek yapar
Bu akımdan sonra neler bekliyor acaba bizleri.
Çok iyi ve pratik gerçekten begeniyorum bu sekilde
Air fry hepsini hallediyor, teknoloji mükemmel bişey
İki kişilik performans birinin yemek yapıp diğeririnin oturup bir şeyler anlatmasıdır
Ben yiyorum sadece 😂 pişirmek bana göre değil 😂
Mutfakta iki kişilik performans sergilediğim tek zaman yemek yerken. 😄
#airfer #philips'e teşekkürker..
Bu markada gayet kullanışlı. Herkese tavsiye ederim.
philips ürünleri çok kaliteli birde fiyat performans olarak çok çok iyi beğeniyorum
Sabah uyanmak. gozel kahvaltı hazırlayıb yatağa gətirmək
Vay be yek seferde benim bir ölünün çıkıyor ana yemek ve ysn ürün
Airfryer gerçekten büyük kolaylık alacağım en kısa sürede
Herhangi bir taktiğim yok. Yemek yemeyi severim, hazırlamayı değil.
Çok sağlıklı olmadığı söyleniyor çünkü yağ biriktiriyormuş içinde
Eğer mutfakta bende varsam, 2 kişilik performansı 3 kişiden alırdık
Sevdicrğinizi yanınıza almak tabiki, sonra 2 kişilik sofralar hazırlamak çok kolay
İki işi bir arada çıkarmam çok iyi ayrı ayrı iki şeyde pişirmek çok zahmetli
Philips küçük ev aletleri biz kullanıyoruz. Evde tost makinesi var. Memnunuz. Teşekkürler.
Taktik maktik yok bam bam bam, çalışırım tek başıma mutfakta
Bir mutfağın olmazsa olmazı oldu her eve lazım
Kullanıyorum ve memnunum özellikle tavuk ve et gibi ürünler için güzel
Yemek tarifi videolarına bakmaktır benim için
Philips kullanıp memnun kaldığım bir marka teşekkürler, tavsiye ederim.
Airfryer iyi ki var ya çeşit çeşit yemek oluyor
airfry gerçekten bu alanda konforlu bir tercih
Philips Airfryer kullanmak daha güzeldir tabi ki de
iki haznesi olması işleri yüzde 50 kolaylaştırıyor👍
Güzel yazı için teşekkür ediyorum. Airfrey aşma zamanım geldi de geçiyor
Yemek yapmak bir sanattır. Arkadaşlar sanatımı yemeyin lütfen 😁😁😁
Biz çift kişi mutfakta olduğumuzda
3. DÜNYA SAVAŞI çıkıyor 📌
Çift hazneli oluşu gerçekten mutfakta en iyi yardımcım oldu kokusuz ve temiz yemek pişirmek gibisi yok
2 kişilik performans için mutfak telefon kulübesinden büyük olmalı yoksa o 2 kişilik performans değil kucak kucağa performans olur 😂😂😂
Tek başıma bir orduyum
Böyle şeylere gere yok