🌞 Bütün ailenin bir araya toplandığı, neşeli kahkahalar ve lezzetli yemeklerle şenlenen o yaz sofralarına hepimiz bayılıyoruz. 🍗🥙🍟
Kalabalık sofraları seven, işin sırrını da bilir! Çift Hazneli Airfryer sayesinde herkesi mutlu eden menüleri çıkarmak çok kolay! 💙
Tüm ailenin seveceği yemekler pişirmeye yardımcı Çift Hazneli Airfryer’da senin en beğendiğin özellik hangisi?
Yaz sofralarına davet senden, enfes menüler yaratmak Yeni Philips Çift Hazneli Airfryer’dan!

Köfte sevene köfte, sebze isteyene sebze! Üstelik aynı anda hazır! 🧑🏼🍳
%90'a varan daha az yağ* ile tüm aileyi sağlıklı yemeklerle buluşturan Çift Hazneli Airfryer başka neler mi yapıyor?
🍔🍟 Farklı boyutlardaki 2 ayrı hazne, hem ana yemeği hem de yan yemeği tek seferde pişirmeni sağlar.
🤩 Kokuların birbirine karışmasını önleme özelliği sayesinde hazırladığın yemeklerin lezzetini korur.
⏳ Senkronizasyon Teknolojisi, iki haznedeki pişirme sürelerini otomatik olarak eşleştirir, böylece tüm yiyecekler aynı anda hazır olur!
♨️ Tek bir düğme ile her 2 hazne için de pişirme süresini ve sıcaklığını hızlıca ayarlayabilirsin.
🍗 Sıcak Hava Teknolojisi sayesinde içi yumuşak, dışı çıtır ve eşit derecede pişmiş yemeklerin keyfini çıkarırsın!
🧑🏼🍳 HomeID uygulaması, yüzlerce tarif için sana adım adım rehberlik ederek kendi mutfağının şefi olmana yardım eder!
👨👩👧👧 6 litrelik büyük hazne ve 3 litrelik yan hazne ile tüm aile için tek seferde yemek pişirebilirsin.
🧽 Temizlik artık çok kolay! Bulaşık makinesinde yıkanabilen sepeti, ovma veya ıslatma derdini ortadan kaldırarak zamandan tasarruf etmeni sağlar.
Mükemmeli arayanlar bilir, Airfryer Philips'tir!
Sofralar daha kalabalık, yemekler daha lezzetli!
Yaz menülerinin vazgeçilmezi kabak ve patlıcan kızartması, miniklerin gözdesi köfte ve patates ya da her ana yemeğin en lezzetli eşlikçisi sebzeli mücver!
Bayıldığın yaz yemeklerini en hafif ve sağlıklı halleriyle pişirebilir, bütün ailenin beğenisini kazanabilirsin! 🌞🍽️
Tüm öğünün tek seferde, aynı anda hazır olmasını sağlayan Yeni Philips Çift Hazneli Airfryer’da özellik çok! Peki senin favorin hangisi oldu? Cevabını paylaşmayı unutma!