Buzlu bardaklardan kupalara geçilsin, sıcak kahve sezonu açılsın! Sonbahar rüzgarı hafif hafif, yapraklar renk değiştirmeye başladı, hırka omuzda… 🍂☕
Sıcak kahve modunu hangi LatteGo kahvesiyle açacaksın?
Latte Aşıkları: Yumuşacık içim, tatlı notalar, uzun sohbetler. 🥛
Cappuccino Sevenler: Dengeli kahve + bol köpük = yağmurla mükemmel uyum. 🌧️
Espresso’dan vazgeçmeyenler: Az, sert, net; “Hadi başlayalım!” der gibi. ⚡
Americano Kulübü: Uzun içim, hafif ama aromatik; dışarısı serin, kahven sıcacık. 🍁
Macchiato Minimalistleri: Az köpükle imzalı espresso; sade, şık, karakterli. ✨
Philips LatteGo 5500 Serisi Espresso Makinesi ile sonbaharın en tatlı yudumlarını evde, tek dokunuşla yakala! ☕️✨

Neden LatteGo?
Tek tuş, bol çeşit: 20 çeşit farklı içecekten istediğini seç, tek tuşla hazır! 🫶
Quick Start: Beklemeye sabrı olmayanlara hızlı bir başlangıç. 🚀
Kremsi süt köpüğü: Patentli LatteGo süt sistemi ile Latte ve cappuccino’larda ipeksi doku, bitkisel sütlerle de mükemmel sonuç. ☁️
SilentBrew Teknolojisi: 40 daha sessiz öğütme* sistemiyle herkes uyurken bile kahveni hazırla.
Kişiye özel ayarlar: Kişiselleştirilmiş ayarlarla kahven hep istediğin gibi. ⏱️
12 kademeli öğütme ayarıyla taptaze çekirdek: Dahili öğütücüyle her fincanda taze kokular; mutfakta sonbahar aromaterapisi. 😍
Kolay temizlik: Aqua Clean filtre ile kireç derdi olmadan uzun süre lezzetli kahve seninle. Sonbahar tembelliğine birebir. 🧽
Çünkü iyi bir kahvenin arkasında mutlaka Philips vardır! 💙
Tam bir sonbahar lezzeti Pumpkin Spice Latte, LatteGo ile mutfağında! 🎃
Latte modunu seç, kahve yoğunluğunu orta-yoğun ayarla.
Bardağın dibine 1 tatlı kaşığı balkabağı püresi + 1 çay kaşığı akçaağaç şurubu + minik birer tutam tarçın, muskat, zencefil.
LatteGo’dan süt köpüğü ve kahveni katmanlayarak ekle.
Final: Tarçın serp, barista modunu arkadaşlarına göster. 🍂
Philips LatteGo 5500 Serisi Espresso Makinesi ile havan 5500! 😎
Kupanı hazırla, kahve tuşuna bas. ✅
Sen sıcak kahve modunu hangi LatteGo kahvesiyle açacaksın? Cevabını merak ediyoruz. 👀
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
212Cevap
Kupalar hazır tabii 😌 Ben sezonu bol köpüklü bir latteyle açıyorum. Philips LatteGo sağ olsun, barista elinden çıkmış gibi yapıyor kahveyi ☕ Ne çok sert, ne çok hafif 😌 tam sonbaharlık. Yanına da bir parça çikolata olursa, keyfime diyecek yok 🍫
Kremalı latte favorum
Veya sonbahara özel balkabağı kahvesi istiyorum
Benim için fark etmez her türlü kahveyi içebilirim ben.
Kupalar hazır sayılır sonbaharın serinliği iyice kendini hissettirmeye başladığında insanın aklına gelen ilk şey sıcak bir kahve oluyor. Soğuyan havada camın önünde oturup elinde sıcacık kupayla kahve içmek gerçekten küçük ama çok değerli bir mutluluk. Bu yüzden sezonun ilk kahvesini seçmek bile ayrı bir heyecan. Ben olsam açılışı kesinlikle Philips’in LatteGo serisinden bir cappuccino ya da latte macchiato ile yapardım. Çünkü o süt köpüğünün kıvamı kahveyle süt arasındaki dengeli karışım ve çıkan aromanın yumuşaklığı gerçekten kahve keyfini bambaşka bir seviyeye taşıyor. Philips’in LatteGo sisteminin en sevilen yanı pratikliği. Açık konuşayım evde kahve makinesi kullanırken en çok düşündüren şey temizliği zor olur mu? oluyor. Philips bu noktada gerçekten farkını hissettiriyor. Süt haznesi sadece birkaç parçadan oluşuyor ve musluğun altında saniyeler içinde temizlenebiliyor. Yani deterjan uzun uğraş ya da karmaşık parçalarla vakit kaybetmeye gerek yok. Böylece kahveni yaptıktan sonra zahmetsizce toparlayabiliyorsun. Günlük kullanımda bu kadar kolaylık sunması bence ciddi bir artı. Lezzet tarafına gelirsek LatteGo ile farklı kahve çeşitlerini denemek ayrı bir keyif. Bir gün yoğun aromalı bir espresso bazlı latte içebilirsin ertesi gün daha hafif bir flat white tercih edebilirsin. Köpüğün kıvamını otomatik ayarlaması sayesinde kahveyi evde yapıyor olsan bile adeta bir kafede hazırlanmış gibi görünüyor ve tadı da öyle oluyor. Bu da evde barista havasını fazlasıyla yaşatıyor. Philips ayrıca malzeme kalitesi ve kullanıcı dostu tasarımıyla da güven veriyor. Yıllardır kahve makinelerinde sağlamlık ve dayanıklılığıyla öne çıkan bir marka. Yani sadece bugünün keyfini değil uzun vadede de sorunsuz bir kullanım deneyimi sunuyor. Kısacası kupalar hazırsa sezonu Philips LatteGo’nun hazırladığı kremamsı bir latteyle açmak çok doğru bir tercih olur. Hem serin havaya uyum sağlıyor hem de günlük rutine sıcacık bir mutluluk katıyor. İlk yudumla birlikte gerçekten tamam artık kahve sezonu açıldı diyorsun.
Kupalar çoktan hazır, sonbaharın serin rüzgarıyla beraber kahve mevsimi resmen başladı. Ben bu döneme hep sıcak ve aromalı bir içecekle girmeyi severim, özellikle balkabağı ve tarçının o iç ısıtan kokusu mutfağı doldurunca mevsim kendini hissettirir. Köpüğüyle yumuşak bir latte ya da yoğun tadıyla cappuccino içmek insana huzur veriyor. Yaprakların sessizce döküldüğü bu günlerde kahve sadece bir içecek değil, aynı zamanda ruhu sarmalayan bir ritüel oluyor.
Kupalarımız hazır ama teknolojinin nimetlerinden de faydalanarak sıcacık kahve sezonunu tabiki klasik kahveyle açtım ben. Ben hiç yorulmam, yorulan sadece parmaklarım ve Philips kahve makinesi. İyi ki varsın Philips ♥️☕️
Hazır hazır çoktan sıcacık kahve keyfine başladım. Philips sayesnde yumuşacık süt köpüklü lezzetli kahveleri evde yapıyorum 😍😍
Kupalar çoktan hazır, sonbaharın serin rüzgarıyla beraber kahve mevsimi resmen başladı. Ben bu döneme hep sıcak ve aromalı bir içecekle girmeyi severim, özellikle balkabağı ve tarçının o iç ısıtan kokusu mutfağı doldurunca mevsim kendini hissettirir. Köpüğüyle yumuşak bir latte ya da yoğun tadıyla cappuccino içmek insana huzur veriyor. Yaprakların sessizce döküldüğü bu günlerde kahve sadece bir içecek değil, aynı zamanda ruhu sarmalayan bir ritüel oluyor..
Türk kahvesi müptelasıyım aslında ama bu makineyi aldığımdan buyana ara kahvelerim hep philipsden teşekkürler mük. bir iş daha yine yeniden philipsten
Kupalar çoktan hazır, sonbaharın serin rüzgarıyla beraber kahve mevsimi resmen başladı. Ben bu döneme hep sıcak ve aromalı bir içecekle girmeyi severim, özellikle balkabağı ve tarçının o iç ısıtan kokusu mutfağı doldurunca mevsim kendini hissettirir. Köpüğüyle yumuşak bir latte ya da yoğun tadıyla cappuccino içmek insana huzur veriyor. Yaprakların sessizce döküldüğü bu günlerde kahve sadece bir içecek değil, aynı zamanda ruhu sarmalayan bir ritüel oluyor.
Ben lattemle bu mevsime kapımı açtım üstüne de ufak tarçın ekliyorum inanılmaz lezzetli ve hafif ☕️
ben önümüzdeki ay almayı düşünüyorum plipsin kahve makinasını bu ay sıkışığım biraz kahvemi yapınca o güzel içimimi söylerim size :)
Kupalar hazır sıcacık kahve sezonunu tabiki klasik kahveyle açacağım. Tabiki her zaman yardımcım Philips kahve makinesi oluyor ❤️
Kupam hazır, kahve olmadan güne başlamaya çalışmak anlamsız zaten. Lattego aldığımdan beri değişik kahve tarifleri deniyorum çok hoş.
En beğendiğin hangisi oldu?
Latte ile açtım. LatteGo sayesinde latte art denemelerim devam ediyor… bugün kalp biraz yamuk ama olsun :D
Pumpkin spice latte mevsimi geldi 🎃 LatteGo sayesinde tam istediğim ayarda yapabiliyorum.
nasıl yapıyorsun?
Kışın ilk günü caramel macchiato’suz olmaz. Köpüğü öyle güzel ki üstüne de biraz tarçın serptim çok güzel.
Tarçınlı kahve güzel mi gerçekten? Herkes tarçın eklemiş
Latte Go ile yapılan her kahve ile bu sezonu açarım ama özellikle de caramel latte ile sezonu açacağım bir haftaya evime gidip 🌺
Kupalarım hazır, pumpkin latte ile açtım ben sezonu kışın en sevdiğim ve tabi ki latte go ile hazırlıyorumm
Bana bahtımının bir tık koyusundan kahve verin filtre tercih ediyorum sizin olsun Macchiatolar, Cappuccinolar
Misto tabi ki genellikle kendim yaparım hem soğuk havalarda arkadaş gibi oluyor iyi gidiyor bende kalorisi düşük :)
Misto ne :(
Ben latteyle açıcam ☕️ PhilipsLattego espresso makinem var benimde çok memnunum, hemen hemen istediğim her kahveyi yapabiliyorum.
Bunu ögrendim hemen denerim~ama çok şekerli umarım hastalanmam ~😀 şeker iyi bir şey degil
öyle çok şekerli olmuyor ya ben de sevmem ama tam ayarında
Hazır ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık afiyet olsun teşekkürler
Benim bir numaram sıcak çikolata sütü bol çikolatası az
Ben kapamadım hiç o sıcak kahve sezonunu :)))
Philips mükemmel marka güzel anlatım olmuş tebrikler
Hava soğudu, kupaların sıcak kahve ile dolma zamanı geldi
Philips ürünleri severek kullanıyorum gayet kullanışlı tavsiye ederim
sirf sicak kahve ve sicak cikolata icin aldim 4 kupa bardak
Her koşulda Ben Latte severim Benim için fark etmez
Kupam hazır, karamelli cortado denedim. Güzell.
Taze çekilmiş çekirdekle moka potta demliyoruz
Kupam elimde latte ile battaniyeye sarılıp çalışıyorum.
Lattemi ve kahvemi aldım camın kenarına oturdum, en sevdiğim mevsimler ⭐️
İyi ki almışım dediğim makinelerden biri. Hem dışarıda kahve masrafından kurtuldum hem de istediğim kahveleri tek tuşla yapabiliyorum. Teşekkürler LatteGo <3
Kahve çok fazla tüketmiyorum maalesef ama makine baya bir kullanışlı görünüyor.
Caramel latte tabikide favorim yeni şeyler denemeyi pek sevmem ama önerileriniz varsa yazın
Baharatlı şeyleri seviyorsan chai tea latte bunu deneyebilirsin
Şu an Espresso hariç hepsine okuyayım hepsini çok seviyorum zaten
Okeyim
Latte ve maccihiyato seviyorum
ben filtre kahve seviyorum. her sabah 10-12 arası içerim. başka kahve içemiyorum
10-12 tane içiyorsun sandım :F
@TencereYemeği_12 fazla olur ya :D
kesinlikle harika bir ürün severek kullanıyorum
Ben LatteGo’da uyandır beni, sonra sar beni modundayım cappuccino gelsin.🫠🫶🏿
Latte machiato herhalde ara sıra neskafe tabi Türk kahvesi eksik olmaz
Dikkatimi çekti ilk fırsatta değerlendireceğim
Çok güzel bilgiler evet makina kahvesi baska
Makine fark etmez acı bir kahve olsun yeterli.
Makine fark ediyor abi ya
Ben Karamel Latteyle açtım bile sıcak kahve sezonunu
Latte favorim, sütlü lezzetiyle mis gibi gider. Hem soğuk hem sıcak hali mükemmel
Filtre kahve en güzeli. Ben sürekli kahve tüketiyorum zaten.
Benim için farketmez yeterki kıvamı ve tadı iyi olsun
Kreme Brule Latte içtim geçen. O olur bence jsjsj. Çok güzeldi
Benim için fark etmez her türlü kahveyi içebilirim ben.
Ne içsek ne içsek, karar veremedik. Ismarlasanız olmaz mı?
Şöyle 1 litre filtre kahve ile uyku düzenimi mahvederek
Ben genellikle hazır kahve içerim gerisi tat vermiyor nedense.
Kahve çok tüketmiyorum ama teşekkürler önerileri için
Ice latte ım bayılıyorum bir de içine çikolatali sos offf damağım coştu
türk kahvesi ideal ama @Philips LatteGo başka elbette
Philipsle yaz kış kahve keyfi başka oluyor 🥰
Kahvenin her türlüsünü severim özellikle Philips makinesi ile