Her evin, söz konusu kahve olduğunda uzun uzuuun konuşacak, “yıkanmış kolombiya mı anaerobik etiyopya mı?” sorusuna pat diye cevap verecek, doğru kahve demleme tekniklerinden ısısına kadar, her şeyi bilen bir kahve uzmanı vardır. 😎
Peki, sizin evde bu önemli görev kime ait? 🫠
Evin gönüllü baristaları, iyi kahvenin ne demek olduğunu ve iyi kahvenin arkasında mutlaka Philips olduğunu bilirler. 🤎

Philips LatteGo 5500 Serisi Espresso Makinesi ile iyi kahve deneyiminin keyfini çıkar!
♨️ Sıcak espressolardan 🧊soğuk buzlu kahvelere kadar, 20 farklı kahve çeşidinin keyfini çıkarabilirsin.
🥛 Patentli LatteGo süt sistemi ile bitki bazlı süt alternatifleriyle bile ipeksi pürüzsüzlükte süt köpüğün hazır.
🤫 SilentBrew Teknolojisi ile %40 daha sessiz* öğütme, daha az ses günün her anında kahve keyfi.
😍 Dışarıda içtiğin kahve lezzeti: %100 seramik öğütücüler, zengin tat için 12 öğütme ayarı sunar.
✅ Modern Dokunmatik Ekran: Kahvenin yoğunluğunu, demleme süresini ve süt miktarını kolayca ayarlaman için tasarlandı.
👥 Kişiselleştirilmiş tercihleri profillere ekleyerek evdeki herkesin favori kahvesini hep aynı lezzette yapar.
🏁 QuickStart ile Tek Tuşla Hazırlama! Kahve keyfini beklemeden çıkarmak gibisi yok.
💧 AquaClean filtre sayesinde kireç temizlemeye gerek kalmadan kahve yapmaya hep hazır!
📲 HomeID uygulamasıyla yeni kahveler keşfetmene destek olur.
Philips LatteGo 5500 Serisi ile evin baristası olmaya hazırsın! 😎
Türkiye’nin 1 numaralı kahve makinesi Philips LatteGo evin baristalarının favorisi, sen de keşfet!
Eğer sizin evde bir barista yoksa, Philips LatteGo 5500 ile iş birliği yaparak bu görevi gururla üstlenebilirsin. 😉
Sizin evde kahveler kimin sorumluluğunda? Hadi, kahveni alıp cevaplarda bizimle buluş. ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
327Cevap
Bi barista olmasak da değişik tatlar kahve konusunda yeniliklere açığım. philips lattego ile barista olmaya gerek yok bence 🫠
Açıkçası, kahve konusunda "uzman" diyebileceğim kişi eşim.😂 Ben daha çok kahve keyfini çıkaran taraftayım. 😜Ama itiraf etmeliyim, Philips LatteGo 5500 Serisi sayesinde ben de kahve dünyasına daha bir merak saldım.😌
Yeni aldık makinemizi ve henüz keşif aşamasındayız ama şimdiden çok memnunuz. Özellikle LatteGo sisteminin süt köpüğü performansı ve makinenin kullanım kolaylığı bizi etkiledi.👏 Evde böyle bir makine olunca, dışarıda kahve içmek bile artık pek cazip gelmiyor.😊
Philips LatteGo 5500, gerçekten de kahve tutkunları için harika bir seçenek.👌 Hem pratik hem de lezzetli kahveler yapmanızı sağlıyor. Markanın kalitesi ve güvencesi de cabası.😌Evimizin yeni baristası olarak, bu makineyi herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim!👍
Merhabalar Philips markası kullanan olarak Philips markasından gerçekten çok memnunum evimizin baristası da tabiki Philips markasından oldukça başarılı bir ürün başarıların devamını diliyorum ❤️ Merak edenler için linki aşağıya bırakıyorum
https://www.philips.com.tr/c-p/HD7900_01/hepsi-bir-arada-demleme-oeguetuecuelue-filtre-kahve-makinesi
Çok erken saatlerde işe gittiğimizden eşimle uykumuzu gidermemiz gerekiyor. Bunun içinde her sabah kalkar Philips kahve makinasını kullaranak ikimizede kahve yapar sonra işe gideriz. Philips markası gerçekten güzel ve kaliteli. Her eve tavsiye ederim, ben oldukça memnunum Philips markasından. Paylaşım çok güzel olmuş ellerinize sağlık. 🌸❣️🙏
Bizim evde kahve uzmanı kesinlikle ben! Kahve konusunda bir şeyler öğrenmeye başladım ve şimdi tam anlamıyla evdeki barista oldum. Herkes benden kahve yapmamı bekliyor, özellikle sabahları. Hangi çekirdekleri kullanacağım, kahvenin yoğunluğu ve köpüğü tam yerinde mi, bunları artık iyice öğrendim. Bir de tabii, kahve makineleriyle ilgili birkaç triki de öğrendim. Şimdi, Philips LatteGo 5500 gibi bir makineyle daha da keyifli hale geliyor iş. Kahve yapmak bir tür sanat gibi bir şey oldu. 😊
Philips' in tüm cihazlarını severek kullanıyorum. İş yerinde arızalanan başka marka telsiz telefon yerine geçen hafta sipariş ettiğim Philips marka telefon geldi ve gören herkes bayıldı. Elektrikli süpürge olarak da yıllardır hep Philips' i tercih ettim. Her alanda başarılı olan bir markanın barista konusunda da açık ara önde olduğundan eminim.
Bu gerçekten eğlenceli bir soru! 😊 Bizim evde barista rolü genellikle benim üzerimde gibi, çünkü kahveye olan ilgim yüksek. Her ne kadar bir profesyonel olmasam da, kahve çeşitleri, demleme yöntemleri ve doğru fincan için küçük ipuçlarını her zaman denemek keyifli! Peki ya sizin evde? Hangi kahve ustası mutfağa hakim?
bizim evin baristası benim :P Philips latte go kahve makinesini 1 yıldır severek kullanıyorum, kullanımı çok pratik ve her zaman aynı lezzetle kahveler olması çok iyi bir özellik. süt köpürtmesi de çok başarılı, dışarıdaki kahveler gibi yapabiliyorum çeşit çeşit
Barista eğitimi almış, kahve tutkunu birisi olarak bu makinayı almayı düşünürken sıcaklığı konusunda okuduğum yorumlardan sonra almaktan vazgeçtim. Önümüzdeki günlerde Roma'ya gideceğim şartlar el verirse oradan almayı düşünüyorum.
Günü günaydın diyorum bakıyorum güneşim doğmuş bu mutluluk da mutfağa koşuyorum ve Philips kahve makinemde kahvemin güzel hızlı bir şekilde yapıp güne hızlı leziz bir kahve ile şenlendiriyorum Efendim Bu yüzden Philips diyorum
Çok harika bir makine gibi görünüyor. Duruşunu da çok beğendim. Tasarım da mutfakta duruş açısından önem arz ediyor kahve makinesinde Çünkü kahve makineleri aynı zamanda mutfağın vazgeçilmez bir parçası oldu dekor anlamında da ❤️☕
Evin baristası benim değişik kahveler yaparım sert kahveler yaparım aromatik kahveler yapılır mı mesela portakal kabuğu şey kurusu rendeli kakaolu çikolatalı tarçınlı zencefilli ve değişik kahveler yaparım
Bizim evde bu işin uzmanı yok ama olsaydı kesinlikle kahve seçerken bile tören yapardı! Senin evde kim bu görevi üstleniyor? Yoksa sen misin o detaylara takılan kahve gurmesi? 😏
Kahve canım istediğinde, avını bekleyen arizona kertenkelesi gibi ayakta olan birini ağıma düşürmeye çalışıyorum ve o unutulmaz ve karşı koyulamaz istek cümlesini patlatıyorum "Ayaktayken bi Kahve yaparmısın?" O an 5 sn sesizlikle beraber ve ayakta yakalanmış olmanın mahcubiyeti ile " tamam" demek zorunda kalıyor... tüm ayakta yakalananların anısa...
Bizim evde kahve makineleri bile benden izin almadan çalışmaz. ☕ Çekirdekler özenle seçilir, suyun sıcaklığı milimetrik ayarlanır, köpük kıvamı sanat eseri gibi olur. Kısacası, bizde sabah uyanmadan önce kahve kokusu geliyorsa, bilin ki işin başında yine benim sihirli dokunuşlarım var. 😎
Philips makinesini satın aldığımdan beri benim evde kahvelerden Philips sorumlu makinenizi gerçekten çok seviyorum paylaşım için ayrıca teşekkür ederim
Kaç aydır philips'i kullanıyorum tabii ki evimin kahve sorumlusu Philips bu ürünü satın aldığımdan beri evimin kahve sorumlusu Philips
Bizde başka marka vardı arkadaşım Philips aldı muaazam kahve yapıyor
değişik kahveleri denemeyi severim ama çok sert olmamak kaydıyla. böyle bir makineye ihtiyaç var hem de acil
Ben tabiki yalnız cezvede daha güzel oluyor tadı bana göre diğer makinaları denemediğim için de böyle düşünüyor olabilirim bilmiyorum 🤷♀️ 🙏
Benim evimde tüm işlerin uzmanı Philips her şeyi iyi yaptığı gibi kahveyi de en iyi şekilde yapıyor
Benim evimin kahvesi Philips makinesinin sorumluluğunda gerçekten çok memnunum paylaşım için teşekkürler
Kahve tiryakisi olarak bir tane espresso makinesine ihtiyacım var fakat maalesef fiyatlar pek de uygun değil.
Bizim evin sadece baristası değil aynı zamanda kölesiyim hizmetçisiyim şamar oğlanıyım çamaşır makinesiyim en çok dışlanan kişisiyim sevilmeyenim
Bizim evin baristası ben ve yeteneklerim en doğalından filtre kahve potunda ateş üzerinde kahvemi yapmayı tercih ediyorum :)
Benim öylesine kahve isteyen var mı diyip 20kişiye Allah'tan nescafe yapmıştım
Bi barista olmasak da değişik tatlar kahve konusunda yeniliklere açığım.
Evimin bir tek kahve uzmanı var orada Philips paylaşım için teşekkürler
buda sorumu ya ahahahahaha tabikide ben kahve benden sorulur
Barista deyince aklıma Philips kahve makinaları gelir
En az 100 tanesini tamir edip sattım bu makinanın
Bizim evin baristasi benim filtre kahve dedimmi akan sular durur
Kahveyide pek sevmem ama yapacak olsamda makina olmadan da oluyo köpüklü türk kahvesi 😊
uzun zamandır kullandıgım marka saglam kalıte
her akşam içmeden duramadığım kahve keyfini alarak ben yaparım tabi
Philips LatteGo 5500 için barıista olmaya gerek yok sanırım, her şeyi o zaten yapıyor
kahve uzmanı olarak ellerimle kahve makinalarını çalıştırabilirim :)
kesinlikle çok güzel evimde kullanıyorum harika
Türk kahvesini annem yapar, diğerlerini ben. /)
Ben kahve seven birisi değilim kahve kültürüm yok o yüzden ilgimi çekmiyor.
Benim evde Philips kahveden sorumlu paylaşım için teşekkürler
Kimin morali yerindeyse en güzel kahveyi de o yapar
Hala dünya kahvelerine alışamadı kimse bizim evdeo yüzden Türk kahvesinden devamm
Bizzat benim hem kahveden anlarım hemde güzel kahve yaparım. Ama içemem 😄
Bu markanın ürettiği her şeyi gözü kapalı alırım. Kaliteli ürünler yapıyorlar
Philips en sevdiğim markadır süpürge kahve makinesi airfrey 3 lüsü vazgeçilmezim
Harika bir makine her kes almayı nasip etsin
Ben ve ablam. Philips çok kaliteli bir marka gerçekten.✨
Cezvede türk kahvesi içerim, başkalarına da kahve gözüyle bakmam!
Tam bir kahvekolik ayıcık olmam sebebiyle tabiki de beenn ☕️🧸🫠
Biizm evde kahve değil çay yapılır genelde yapan kişi de ben olurum
çok güzel bir makina inşallah bir gun alırım
Yeğenim veya amcamdir. Onlardan bize pek iş düşmez.
Bugün bir Türk kahvesi içtim kendime geldim
As bayrakları 🇹🇷🇹🇷
Bende çok almak istiyorum bu markanın kahve makinasını
Merhabalar Philips markası kullanan olarak Philips markasından gerçekten çok memnunum
Philips iyi ki var ya çok kaliteli ürünler mevcut
Kahve makinesi olmalı. Ben sade ve pratik olmayı tercih ederim.
Cezveye koyup yapıyorum maceraya gerek yok bu kadar
Makine güzelde gereksiz pahalı
#Hükümdar