Yaz geldi, enerjiyi yükseltecek havalı hareketler peşindeyiz! 🚀👀
Düşünsene, tek tuşla buz gibi kahveni tam zevkine göre hazırlamışsın, bardağına doldurmuşsun; sonra zengin kahve aroması da, en eğlenceli yaz anıları da hep senin! ⚡️
LatteGo ile bu yaz havan 5500! 😎 Peki tek tuşla sen hangi soğuk kahveyi hazırlardın?
Seni yazın o en havalı hareketiyle tanıştıralım: Philips LatteGo 5500 Serisi Espresso Makinesi sayesinde keyfine keyif katacak serinlik, şimdi tek bir tuş kadar uzağında! 👉🏻🆒🥶

İşte Philips LatteGo 5500 Serisi Espresso Makinesi’nin tek tuşla havanı 5500 yapacak o özellikleri 😎:
☕ Canın o an ne çekerse! 20 sıcak ve soğuk içecek seçeneğiyle ruh haline göre seçim yap.
🥛 Patentli LatteGo süt sistemi sayesinde bitkisel sütlerle bile yumuşacık süt köpüğü!
🤫 %40’a kadar daha sessiz* öğütme sağlayan SilentBrew Teknolojisi ile sessizliğin tadını çıkar.
⚡ QuickStart özelliği sayesinde beklemek yok, kahven anında hazır!
🌀 İnce tozdan kalın taneciklere kadar 12 kademeli öğütme ayarı, kahvenin zengin aromasını ortaya çıkarır.
💧 AquaClean filtre ile kireç temizlemeye gerek kalmadan daha uzun süren kahve keyfi!
👥 Evde herkesin favorisi farklıysa sorun yok. Kişiselleştirilen profillerle kahvenin sertliği, miktarı ve süt köpüğü sen nasıl istersen hep öyle!
📱 Kahve ilhamı cebinde! HomeID uygulamasıyla yepyeni tarifler keşfet.
Philips LatteGo 5500 Serisi Espresso Makinesi sayesinde yazın en havalı anları tek tuşla başlar! 💙
İyi bir kahvenin arkasında mutlaka Philips vardır.
Buzları bardağına doldur, tek tuşla hazırladığın favorini ekle ve iyi kahvenin keyfini çıkar! 😎
Sen tek tuşla hangi kahveyi hazırlardın? Düşüncelerini bizimle paylaşmayı unutma! 🤙🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
150Cevap
Evime gider gitmez, o 5500'lük makineyle buz gibi, bol köpüklü, enfes bir Iced Latte hazırlayacağım inşallah! 😂 Yanında da şöyle ufak bir bitter çikolata... Oh mis! 😌
Bide bana yapıver :))
Philips LatteGo 5500 ile size hangi kahveden ikram edeyim? ↗
Gel 😂
Emeğinize yüreğinize sağlık çok iyi bir paylaşım olmuş ❤️
Ben de bir kahve tutkunu biriyim ve bu sıcak yaz günlerinde buzlu kahve yapmak kahve makinesi sayesinde çok kolay tabiki Philips markası yüksek kalitesi ve performansı ile bu işi çözüyor ❤️
Philips. Marka olarak cok guvenilir Marka. Dunyaya Kabul ettirmisler. Bu. Konudaki. Oneri. Sayesinde. Yasadigim ulkede. Latte go 5500 alacagim. Sagolun bilgiler icin
Bu yaz sıcaklarında hayatımızı kolaylaştıracak ve soğuk kahve sevenlere güzel bir kahve hazırlayacak bu ürünü tanıdığınız için emeğinize teşekkür ederim kullanmıyoruz ama aklımda bulunsun
Her gün en az 2 kez içerim
@Mert4511 afiyet olsun
Hem de pek yaptığım bir şey değil. Dışarıda çoğunlukla Ice Americano, filtre veya Cold Brew içiyorum.
Evde*
Iced Vanilla Latte hazırlarım ☕ Soğuk süt espresso biraz vanilya şurubu ve bol buz. Serin tatlı ve enerji dolu.😎
Yaz boyunca seni en çok hangi soğuk kahve keserdi?
🔸 Sabah enerjisi için ferah bir iced americano mu?
🔸 Plaj keyfi için bol köpüklü iced latte mi?
🔸 Tatlı anlar için karamelli frappé mi
Daha soğuk kahve yapmadım biricik Philips im ☹️ Ama sana söz yapıcam
Soğuk kahveyi sevmiyorum ama sıcak olsun miss gibi koksun ohhh
Soğuk buzlu karamel latte favorim. Şiddetle tavsiye ederim bu makinayı
Birçok ürünü beğeniyorum ama soğuk kahveyi sevmiyorum Philips iyi bir markadır
Buz gibi mocha yapabiliyor mu eğer yapabiliyorsa şahane olur valla ( :
ben lattetiyi çok seviyorum hele philipsin kahve makinasıyla bir başka güzel :)
Tabi ki latteyi tercih ederim ama Philipsin yaptıpı her kahve tercih edilir
Soğuk kahve güzel olsa da şu an bana yasak oruçtan dolayı
#Hükümdar
Tek tuşla kahve hazırlayacağım bir makinem yok maalesef ☕️🦋🍀💫
Tamda aklımdan geçiyordu kahve Makinesi almak
Bunların tamamı tamamen bir tüketim çılgınlığı insanlar sadece son zamanlarda kahve kültürü kazandılar hepsi bu Ve satıcılar da bunu fırsat bilip böyle makineler ürettiler içmesek de olur zaten kahve Demir emilimini yavaşlatır
Tek tuşla kahve hazırlayacağım bir makinem yok maalesef olsun isterim
Sizde kahvenizi Philips LatteGo 5500 Serisi Espresso Makinesi ile hazırlayın.
Bu yaz havan 5500! Ben kesinlikle pratik ve lezzetli bir soğuk kahve için Philips kahve makinası ile buzlu latte yapardım, hem ferahlatıcı hem de hızlı.
Pek yapan görmedim ama sıcak sıcak ve bir yandan buz gibi şeylere bayılıyorum ve denediğim günden beri cappuchino içine bir kaç parça buz atıp tadını çıkara çıkara içiyorum.
Latte go'm yok simdilik eski 3 4 yillik philipsim var ve çoğu arkadasim 4 yil araya rağmen philipsin iyi olduğunu söylüyor. En kisa sürede latte go 5500 alacağim sanirim.
ice americano vazgeçilmezim hem soğuk kahvenin verdiği o tatminsizlik hissiyatını americano bana yaşatmıyor sıcak günlerde tutkum olan kahvedende vaz geçirmiyor
Gerçekten muazzam bir makine bir tane evime istiyorum
Sütlü mocha yapicam insallah musait oldugumda
Çoğu zaman buzlu americano ama bazen de az sütlü latte 😍
Tabii ki pazardan aldığım 10 tl lik neskafe çırpıcısı ile çırpıp buz sosla süsleyip soğuk sütle tatlandırıp buzla soğuttuğum soğuk kahvem 💃
Çok istediğim bir makine almayı düşünüyorum iced latte en sevdiğim bazen karamelli yapıyorum oda efsane
Benim için farketmez hangi kahve olursa olsun ben yine severim içerim kahve kahvedir bana keyif verir
favorim tabi ki affogato! bardağıma dondurmamı koyuyorum, philips kahve makinemden üzerine espresso basıyorum. harika oluyor
Buzlu ameirkano en iyi tercihimdir, diğer taraftan ise sütlü kahve sevmediğim için filtre kahve falan içiyorum
nedense evde yapılan kahveler aynı tadı veermiyor dışarda içerkenki atmosferden dolayı belkide
Ice latte hazırladım ama bunu her zaman yapıyorum zaten yaza veya kişiye özel herhangi bir şekilde zaman sınırlaması olmaksızın her zaman
Hayatımızı kolaylaştırıp buz gibi kahve keyfi yaşamak isteyenleri Philips ile tanıştıralım gerçekten elinize emeğinize sağlık
İce latte tabi tadı ve kokusu kadar güzel bişi yoktur
harika beğendimmm sessiz olması ayrı ni güzel
İce mocha hazırlamak yazın en tercih etti kahve çeşidi
Bence gerçekten uğraşılmış bir marka tebrikler pihilips
Bence gerçekten uğraşılmış bir marka tebrikler pihilips
Americano seviyorum :)
Espresso da olabilir acı ve yoğun kahvelerden hoşlanırım
Ennnn soğuk en çok kahveyi hazırlayıp içerdim
Ice Americano yeterli başka bir şeye gerek yok
İce latte isterim hemen hazır olur valla ne güzel 😃
Soğuk kahve sevmiyorum ama yaz aylarında iyi geliyor
Frost Brew
Cold Shot
Ice Pulse
Velvet Chil
Bu havada Philips ile güzel bir ıce latte içilir
Ürünü inceledim hoşuma gitdi emeğiniz icşn teşekkürler
Kola ve dondurma iyi gider. Su içmek en önemlisi ve su içmeyi unutmayın.
Çok severim kahve çeşitlerini almalı mıyım böyle bir cihaz bilmiyorum
Bu havada da sıcak kahve soğuğa alışamıyorum
Buzzz gibi machiatioo sıcak havalarda nefis gidiyor
Soğuk kahve olsun yeterli mükemmel tek tuşla hemde 😅
Yaz geldi, enerjiyi yükseltecek havalı hareketler peşindeyiz
Ice Latte Macchiato bir de Monin’in vanilya şurubuyla oldu mu müthişşş
kesinlikle latte, süt ve kahvenin uyumuna bayılıyorum :D
ice americano en iyisidir her zaman ya da cold brew
Yaz günleri için soğuk kahve en iyisidir Hepsine okeyiz
Soğuk latte çok güzel bir şey özellikle yazları
Soğuk değil sıcak kahve severim ben hatta çay severim daha çok
yakın zamanda alınacaklar arasında sepetimde yer alan bir ürün