Yeme & İçme Mutfakta 2 kişilik performans sergilemek için taktiklerin neler? (Sayfa 3) Philips LatteGo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1017 Mutfakta 2 kişilik performans sergilemek için taktiklerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 27 kişi beğendi
hollywoodluyusuf Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Tek başına kendine hazırladığın o kahvaltının verdiği muazzam his. 0 0 Yorumla
gig999 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Çift hazneli airfrayer her yönde çok daha çok kolaylik 0 0 Yorumla
zeobaşkan Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Bizde taktik falan bilmeyiz walla ben kahvaltı hazırlarım diğeri çay koyar 0 0 Yorumla
Wiitb Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl Bunu o kişi çıktıktan sonra düşünmek istiyorum benim zaten böyle bir hayalim var 0 0 Yorumla
votkadiken Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl karnım cok acsa 10 kisilik performans gösteriyorum genelde 0 0 Yorumla
InstagramKullanmayan Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl mutfakta çok iyi değilim ama kendime yetiyorum diyelim, teşekkürler :D 0 0 Yorumla
ylnzttlisensakrak Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Güzel bir paylaşım teşekkürler elinize sağlık 0 0 Yorumla
CanBulur21 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Mutfakta beni kimse geçemez 5 kişilik işte yaparım 0 0 Yorumla
kayra0000 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Yaptığim isleri daha hizli yapmaya odaklanirdim ve çok praktik ve hizli olurdu 0 0 Yorumla
Hylprstİskender Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Tüm malzemelerimi kolay erişilecek yerlere koymak ve yumurtanın kapıya dayanmış olması :) 0 0 Yorumla
Can_00 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Bizim çocuklardan 5-10 kişi toplasak iki kisi anca ederiz mutfakta fosjdosndksnsjdj 0 0 Yorumla
GülümseÇekiyorum24 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Philips Çift Hazneli Airfryer gerçekten mutfakta işleri kolaylaştıran bir cihaz 0 0 Yorumla
serkanxxc Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Birlikte yemek hazırlamak kadar eğlenceli bir şey yok 0 0 Yorumla
измученныйn Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Daha önce hiç yemek yapmadım gastronomi den anlayan yardımcı olabilirimi 0 0 Yorumla
Bah4diir Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Philips gercekten guzel marka çoğu ürününde piyasanın üstünde bir kaliteye sahip 0 0 Yorumla
sngl-123 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 1 yıl Taktik falan yok 30 dakikada 3 cesit yemek cikaririm genelde 😂 0 0 Yorumla
Ballikizzzzzz Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Mutfakta elime kimse su dokemez çok severim mutfak yemek 0 0 Yorumla
Sor_GELSİN Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Her zaman yemeği ben yaparım ve çok güzel yaparım 0 0 Yorumla
GizemliZiyaretçi78 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Airfryer Philips 2 Kat Mükemmel Bir Ürün Haydi Çok Kaliteli Ol 0 0 Yorumla
esra107 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl her adımı zamanlayarak yapmak salatayı sona bırakmamak gibi 0 0 Yorumla
Peyami1990 Takip Et Xper 1 Yaş: 35 1 yıl Hayatı çok kolaylaştırıyor, vakit tasarrufu tavsiye ederim pismannolmazssiniZ 0 0 Yorumla
mesutalagoz333 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Philips ülkemiz için önemli kaliteli bir marka 0 0 Yorumla
KavalenkaDiana Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Biri doğratıp biri pisirebilir mesela ya da pasta yapiyosaniz biri susler biri yer 🤭🤭🤭 0 0 Yorumla
ArifDemir34 Takip Et Xper 1 Yaş: 44 1 yıl Airfryer Seçenekler arasında iyidir. Hızlı ve Kolay. 0 0 Yorumla
Bitaneciksin Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Patades kızartırım makarna yaparım gerisini bilmiyorum :) 0 0 Yorumla
MysterioussMann Takip Et Xper 4 Yaş: 34 1 yıl Yine Philips kalitesini konuşturmuş muhteşem bir ürün bence 0 0 Yorumla
İsmimiSenKoy35 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl ne biliyorsan hepsini yap hünerlerini sergile 0 0 Yorumla
Mustiii1903 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Kullanmadım ama anneme hediye olarak almak istiyorum 0 0 Yorumla
yalancıdeğilim Takip Et Xper 6 Yaş: 46 1 yıl El lezzeti ve çabukluğu hamaratlık gerektirir 0 0 Yorumla
NmelekNşeytan Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Uygun fiyatlı ve maharetli bir Air fryer olmazsa olmaz. 0 0 Yorumla
Dilantanzey Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Sürekli malxeme istemek iki kişilik performans bence 0 0 Yorumla
banasonkezsusuver Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Çalısan ve öğrenciler için evet pratik ama sağlık açısından hayır derim 0 0 Yorumla
ÇılgınEmre25 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl Evde var her sabah kullanıyorum. Bazen kumpir yapıyorum 0 0 Yorumla
Alppeerr Takip Et Xper 1 Yaş: 35 1 yıl Airfryer uygulaması var onu kullanıyorum philips ile çok iyi lezzetler elde ediyorum 0 0 Yorumla
MustafaIşıklar Takip Et Xper 4 Yaş: 36 1 yıl iyi ki airfryer var, bir de tost makinası tabi :D yoksa biz erkeklerin sonu iyi değildi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hiç bir şey yapmıyorum zeytin ekmek yiyorum hep canım hiç yemek istemiyor lanet olsun olucem zayıflıktan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Planlı ve programlı olmaya dikkat ederim birazda elim çabuktur... 1 0 Yorumla
KarinaMandalena Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl pratiklik en önemli şeylerden biri 1 0 Yorumla
mellcn Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl El lezzeti ve çabukluğu hamaratlık gerektirir 1 0 Yorumla
AtlıBirMimar Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Elbette herkesin kendine göre yöntemleri vardır 0 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl iki işi aynı anda yaparım en fazla 5 olmuştu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl becerikli olmak yeter ben 1 saatte bir kac ceşit yemegi rahatlıkla hazır ederim 0 0 Yorumla
nickimin_keyfi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Mutfaktaki en iyi performans karım ! 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yemek yapılırken bulaşıkları yıkayacak birisi olursa tadından yenmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
299Cevap
Tek başına kendine hazırladığın o kahvaltının verdiği muazzam his.
Çift hazneli airfrayer her yönde çok daha çok kolaylik
Bizde taktik falan bilmeyiz walla ben kahvaltı hazırlarım diğeri çay koyar
Bunu o kişi çıktıktan sonra düşünmek istiyorum benim zaten böyle bir hayalim var
Teşekkürler paylaşım için. Emeğinize sağlık
karnım cok acsa 10 kisilik performans gösteriyorum genelde
mutfakta çok iyi değilim ama kendime yetiyorum diyelim, teşekkürler :D
Güzel bir paylaşım teşekkürler elinize sağlık
Mutfakta beni kimse geçemez 5 kişilik işte yaparım
Yaptığim isleri daha hizli yapmaya odaklanirdim ve çok praktik ve hizli olurdu
Tüm malzemelerimi kolay erişilecek yerlere koymak ve yumurtanın kapıya dayanmış olması :)
Bizim çocuklardan 5-10 kişi toplasak iki kisi anca ederiz mutfakta fosjdosndksnsjdj
Airfryer olayı mükemmel. Aynı anda 2 göz 2 yemek
Philips Çift Hazneli Airfryer gerçekten mutfakta işleri kolaylaştıran bir cihaz
Birlikte yemek hazırlamak kadar eğlenceli bir şey yok
Daha önce hiç yemek yapmadım gastronomi den anlayan yardımcı olabilirimi
Mutfak aletleri insanı 3 kişilik bile çalıstırır
Bende Airfryer var harika ben Philips kullanıyorum
Philips gercekten guzel marka çoğu ürününde piyasanın üstünde bir kaliteye sahip
Taktik falan yok 30 dakikada 3 cesit yemek cikaririm genelde 😂
Mutfakta elime kimse su dokemez çok severim mutfak yemek
Her zaman yemeği ben yaparım ve çok güzel yaparım
Airfryer Philips 2 Kat Mükemmel Bir Ürün Haydi Çok Kaliteli Ol
her adımı zamanlayarak yapmak salatayı sona bırakmamak gibi
Hayatı çok kolaylaştırıyor, vakit tasarrufu tavsiye ederim pismannolmazssiniZ
Philips ülkemiz için önemli kaliteli bir marka
Biri doğratıp biri pisirebilir mesela ya da pasta yapiyosaniz biri susler biri yer 🤭🤭🤭
İstersem harika yemek yaparım keyfime kalmış
Airfryer Seçenekler arasında iyidir. Hızlı ve Kolay.
Patades kızartırım makarna yaparım gerisini bilmiyorum :)
Yine Philips kalitesini konuşturmuş muhteşem bir ürün bence
ne biliyorsan hepsini yap hünerlerini sergile
Kullanmadım ama anneme hediye olarak almak istiyorum
El lezzeti ve çabukluğu hamaratlık gerektirir
Uygun fiyatlı ve maharetli bir Air fryer olmazsa olmaz.
Sürekli malxeme istemek iki kişilik performans bence
Çalısan ve öğrenciler için evet pratik ama sağlık açısından hayır derim
Evde var her sabah kullanıyorum. Bazen kumpir yapıyorum
Airfryer uygulaması var onu kullanıyorum philips ile çok iyi lezzetler elde ediyorum
iyi ki airfryer var, bir de tost makinası tabi :D yoksa biz erkeklerin sonu iyi değildi
Hiç bir şey yapmıyorum zeytin ekmek yiyorum hep canım hiç yemek istemiyor lanet olsun olucem zayıflıktan
2. kişinin muhabbetinin sarması😅
Planlı ve programlı olmaya dikkat ederim birazda elim çabuktur...
pratiklik en önemli şeylerden biri
Master cheff de çalışmak lazim
El lezzeti ve çabukluğu hamaratlık gerektirir
Hiç denemedim iki kişi yemek yapmayı
Hızlı olmak şip şak halletmek
Elbette herkesin kendine göre yöntemleri vardır
iki işi aynı anda yaparım en fazla 5 olmuştu
Güzel ve bilgilendirici bir paylaşım teşekkürler
Gerçekten harika çok pratik
Guzel paylaşım teşekkürler
Bu tam performans gösterir sanki
Çift hazneli Ayferi bulunca evlencem