Diyet & Beslenme Çift hazne, aile boyu öğünler! Çift Hazneli Airfryer'ın en beğendiğin özelliği hangisi? (Sayfa 4) Philips LatteGo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3116 Çift hazne, aile boyu öğünler! Çift Hazneli Airfryer'ın en beğendiğin özelliği hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 47 kişi beğendi
Diiyosunn Takip Et Xper 4 Yaş: 37 1 yıl Philips ürünlerini tüm eşyalarımda kullanıyorum herkese de öneriyorum 0 0 Yorumla
Ozi_X Takip Et Xper 1 Yaş: 34 1 yıl Ayni anda iki lezzetli yicegin tadinin digerine gecmemesi efsane 0 0 Yorumla
deriçizmeci Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Airfryer lı fırınlar var daha iyi daha sağlıklı gibi 0 0 Yorumla
iaministanbul Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Çift hazneli olması bence gayet mük 👍 Zaten bu marka 1 numara bu ürünlerde 0 0 Yorumla
Season_of_love Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Çift hazne ve kokuları karışmayan yemekler çok iyi önemli bir unsur 0 0 Yorumla
ocakecrin Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl mükemmel bir şey koku karışımı olmuyor ve daha hijenik oluyor 0 0 Yorumla
okan0077 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl Yoğun iş hayatı olanlar mutfakla çok uğrtaşmak istemeyenler kesinmlikle öneririm 0 0 Yorumla
AzgınnBeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Mükemmel bir ürün tanıtımı olmuş bayıldım ve aldım bir tane 0 0 Yorumla
Felisioo Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Her evde olması gereken bir ürün ve herkesin kullanması gereken bir ürün. 0 0 Yorumla
zattiri_ZortZort Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Çift hazne ve kokuları karışmayan yemekler çok iyi. 0 0 Yorumla
Fffffs Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Çift hazinesi nefis bir şey olmuş çok iyi yapmışlar ellerine sinirlerine sağlık 0 0 Yorumla
Şahane_Woman Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Zamandan tasarruf ve yağsız pişirmesi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Çok pratik hiç zaman kaybı olmiyor herkese tavsiye ediyorum evinizde yoksada almalisiniz 0 0 Yorumla
İsmailhakk1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Ahh be Ayfer merak etme birgün kavuşacağız 0 0 Yorumla
birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 83% 1 yıl Onu yemem bunu yememciler için ideal aslında. 0 0 Yorumla
gkhnkcgofficial Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Benim de her zaman favorim Philips 😎👍. 0 0 Yorumla
Onur50Nev Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 69% 1 yıl İyiki varsın ayfer 😅 bide temizlemesi olmasa 0 0 Yorumla
Beiso Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Keşke yetecek bütçem olsa da alabilsem 😔😔😔 0 0 Yorumla
Sert_Seven_Adam Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Henüz hiç birini denemedim ve fiatlar pahalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Senkronizasyon çok iyi ve kolay temizlenebilir olmaması çok önemli 0 0 Yorumla
YenidenmiYine Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Bunlardan alacağım bir tane. Epey islevsel 0 0 Yorumla
bailamonera Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kullanmadığım için en beğendiğim özelliği yok 0 0 Yorumla
_AnaisWatterson_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kullanmadığım için en sevdiğim özelliği yok 0 0 Yorumla
Ahmet20s Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Hızlı ve ekonomik olusu mükemmel bir sey 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl kesinlikle çok kullanışlı bir şey almayan pişman olur çift hazneli olması daha önemli 0 0 Yorumla
Açılındoktorgeldii Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 90% 1 yıl Pratik lezzetler önemli mutfakta 0 0 Yorumla
Çocukgelişimciiks Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl En güzeli sağlıklı pişim tekniği benim açımdan. 0 0 Yorumla
süleymaaannn Takip Et Xper 6 Yaş: 101 , eic 82% 1 yıl Şu cihaz karanlık gecelerimize güneş gibi doğdu 0 0 Yorumla
misssssgibi Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Pratik oluyor, çünkü hızlı ve kullanışlı 0 0 Yorumla
GörüşKraliçesi Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 93% 1 yıl Ben daha çok pratik olmasını seviyorum 0 0 Yorumla
sadeceben__1 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 87% 1 yıl Hem sağlıklı hem pratik daha ne olsun 0 0 Yorumla
sorusoruyorum21 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Hiç kullanmadım ama Philips güzel marka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
308Cevap
Philips ürünlerini tüm eşyalarımda kullanıyorum herkese de öneriyorum
Ayni anda iki lezzetli yicegin tadinin digerine gecmemesi efsane
Airfryer lı fırınlar var daha iyi daha sağlıklı gibi
Çift hazneli olması bence gayet mük 👍 Zaten bu marka 1 numara bu ürünlerde
Çift hazne ve kokuları karışmayan yemekler çok iyi önemli bir unsur
mükemmel bir şey koku karışımı olmuyor ve daha hijenik oluyor
Yoğun iş hayatı olanlar mutfakla çok uğrtaşmak istemeyenler kesinmlikle öneririm
Philips her ev güzel Philips’le her ev özel.
Mükemmel bir ürün tanıtımı olmuş bayıldım ve aldım bir tane
Her evde olması gereken bir ürün ve herkesin kullanması gereken bir ürün.
Çift hazne ve kokuları karışmayan yemekler çok iyi.
Aynı anda 2 yemeğin pişe bilmesi başka ne olacak
Çift hazinesi nefis bir şey olmuş çok iyi yapmışlar ellerine sinirlerine sağlık
Philipsin yetişmediği sektör yok
Philips markası harika bir marka
Genişliği çok yardımcı oluyor
Güzel bir ürün her evde olması lazım
Yağsız ve lezzetli olması
Zamandan tasarruf ve yağsız pişirmesi
Çok pratik hiç zaman kaybı olmiyor herkese tavsiye ediyorum evinizde yoksada almalisiniz
Ahh be Ayfer merak etme birgün kavuşacağız
İlk kez duyuyorum bu markayı
Tek hazneli daha güzel bence
uğraşmama gerek kalmaması ahsbqhwbjq
Çok para biz fakiriz paramız yetmiyor
Onu yemem bunu yememciler için ideal aslında.
Benim de her zaman favorim Philips 😎👍.
Benim de bundan almam lazım
İyiki varsın ayfer 😅 bide temizlemesi olmasa
Keşke yetecek bütçem olsa da alabilsem 😔😔😔
Henüz hiç birini denemedim ve fiatlar pahalı
Senkronizasyon çok iyi ve kolay temizlenebilir olmaması çok önemli
Bunlardan alacağım bir tane. Epey islevsel
Ellerine sağlık açıklayıcı konu olmus
tabiki çift hazneli olması?
Teşekkürler teşekkürler teşekkürler
Tavukları çok güzel yapıyor.
Bu beni tamamlayacak teknoloji işte
lezzeti nasıl oluyor merak ediyorum
Kullanmadığım için en beğendiğim özelliği yok
Kullanmadığım için en sevdiğim özelliği yok
Hızlı ve ekonomik olusu mükemmel bir sey
kesinlikle çok kullanışlı bir şey almayan pişman olur çift hazneli olması daha önemli
Yemek için büyük kolaylık
Teşekkürler paylaşım için
Philips marka bence kaliteli
Pratik lezzetler önemli mutfakta
Keşke benim olsa. asddada
En güzeli sağlıklı pişim tekniği benim açımdan.
Şu cihaz karanlık gecelerimize güneş gibi doğdu
Pratik oluyor, çünkü hızlı ve kullanışlı
Ben daha çok pratik olmasını seviyorum
Pratikliğine bayılıyorum ya
Evin bence en büyük sorunu olmalı
Çift hazneli olması cok iyii
Çift hazne favorite one always
Ben bu ürünü hiç kullanmadım
Sevdim iyi pişirirken benziyor
Hem sağlıklı hem pratik daha ne olsun
Hiç kullanmadım ama Philips güzel marka