Diyet & Beslenme Çift hazne, aile boyu öğünler! Çift Hazneli Airfryer'ın en beğendiğin özelliği hangisi? (Sayfa 3) Philips LatteGo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3116 Çift hazne, aile boyu öğünler! Çift Hazneli Airfryer'ın en beğendiğin özelliği hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 47 kişi beğendi
atinccgkd Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Ev eşyası alıyorsanız Philips ten şaşmamak lazım kalitesi performansı muazzam 0 0 Yorumla
ibrahimf071983 Takip Et Xper 2 Yaş: 43 1 yıl tamda airfry alma arifesinde karşılaştım. yorumları okuyayım belki fikrim değişir. 0 0 Yorumla
__SweeTy Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Airfryer satın aldık çok da memnunuz açıkçası paylaşım için teşekkürler Philips 0 0 Yorumla
can3656 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 1 yıl pratik ve çok kullanışlı kolay temizlenebilir olması, philips kaliteli bir marka 0 0 Yorumla
ineversaidiwassad Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Henüz kullanmadım, bir tane gönderirseniz kullanabilirim. 😃 0 0 Yorumla
difference4747 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Çok lezzetli pişirmesi ve büyük miktarda almasi en iyinözelliklerinin arasında bence 0 0 Yorumla
zeyrakk Takip Et Xper 2 Yaş: 36 1 yıl Yani daha küçük te olabilir almayı düşünüyorum bakalım 0 0 Yorumla
humanisman Takip Et Xper 4 Yaş: 54 1 yıl Her ailede olanlar özlemden varsa dahada mükemmel olur 0 0 Yorumla
Celo07 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Çift hazneli oluşu tabiki daha farklı yemekler yapıla bilir tek seferde 0 0 Yorumla
izmirlisisisi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Kullanışlı olması kaliteli olması cift hazneli olmasi 0 0 Yorumla
asentaerdogan Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Yağ kullanmadan herşeyi kızartması veEtlerinde mangal gibi olması 0 0 Yorumla
20yaşındabirkızzzz Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl Bende çeyizime almayı düşünüyorum hemde çift hazneli çok kullanışlı ya benziyo her eve lazım 0 0 Yorumla
_Liss Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Biz de Philips marka bu ürünü satın aldık ve çok memnunuz paylaşım için teşekkürler Philips 0 0 Yorumla
leloşko Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Fazla misafir grldiğinde iki yemeği yapabilmek büyük bir zaman getiriyor 0 0 Yorumla
-_-Sert-_- Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl Çift hazne ve kokuları karışmayan yemekler çok iyi. 0 0 Yorumla
edaxx23 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl kokuların karışmaması ve çift hazne 10 numara bence 0 0 Yorumla
Emrekaya031 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl 2 kişiyiz tek hazne de yetiyor ve zaten bunun kötü olma ihtimali yoktur 0 0 Yorumla
handemiys Takip Et Xper 3 Yaş: 19 1 yıl Philips in airfryerı çok mükkkk benden herkese tavsiyemdir ❤️🌸 0 0 Yorumla
Sinan3416 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Bunu denemem lazım ama merak ettim güzel makineye benziyor 0 0 Yorumla
amoremioos Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Pratik, neredeyse bir mini fırın gibi olması bence çok iyi bir özellik 0 0 Yorumla
Mertsja Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl En begendigim özelliği şıp şak yemek hazır. 10 numara bekarlar için 0 0 Yorumla
Mustafa2q Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Çift hazneli olması süper olmus zamandan tasarruf 0 0 Yorumla
Canberkhunter19 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Airfry da yapılan tavuk ve patates kızartmaları çok lezzetli oluyor 0 0 Yorumla
sssormayiseviyorum Takip Et Xper 6 Yaş: 29 1 yıl kalabalk aile icin evet guzel bir urun biz de tek buyuk hazneli var 0 0 Yorumla
___Vera Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Philips marka Airfryer kullanıyorum ve çok memnunum paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
renklidunyam44 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Az miktar yağ ile bolca patates kızartması çok iyi 0 0 Yorumla
bicirikEliffello Takip Et Xper 2 Yaş: 33 1 yıl Kullanisli, pratik ve tasarruflu olmasi sahane 0 0 Yorumla
Patron79Yeniden Takip Et Xper 2 Yaş: 46 1 yıl henüz kullanmadım ama merak ediyorum lezzeti nasıl oluyor 0 0 Yorumla
Salahilemanyah Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Iyı kızartmasıı😀derecesı yuksek 😀sessiz oluşu😀 temızlıgı kolay😀 0 0 Yorumla
Emirsezer52 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl 2 iside çok başarılı yapıyor gerçekten kullandığım en güzel airfryer 0 0 Yorumla
bepa2641 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 1 yıl Ayrı ayrı pişirebilmen en mükemmel özellik.Daha ne olsun.Az yağ, az kalori, bol sağlık. 0 0 Yorumla
Alperaenn Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Gerçekten yemek yapmak çok keyifli ve iyi. Başarılı ürün. 0 0 Yorumla
EskiyeByeYeniyeHi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Aynı anda 2 yemeği birbirine karışmadan kolayca yapabilmek 0 0 Yorumla
Boşluk123451 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Benim bisey yapmadan onun çok şey yapması shshzsssdjdj 0 0 Yorumla
sarilalelerrrrr Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Pratik bir urun. Pek zahmet etmeden kolaylikla yemek yapabiliyo olmamiz 0 0 Yorumla
useraw Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Bu ürünü aldık kullanıyoruz çok da memnunuz teşekkürler Philips 0 0 Yorumla
mErtomErt0609 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Sağlıklı temiz yağsız işi bitirmesi efsane kızlara değil bütün erkeklere lazım 0 0 Yorumla
1Çınar Takip Et Xper 2 Yaş: 35 1 yıl Evet Philips ailesinin her ürünü çok güzeldir muhakkak ki öneririm ben her üründen memnunum 0 0 Yorumla
olgunyalnizissizadam Takip Et Xper 1 Yaş: 34 1 yıl Tek başına yaşayanlar ve küçük aileler için mükemmel bir ürün. 0 0 Yorumla
ylnnzvegnncbiadm Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Çift hazne ve kokuları karışmayan yemekler çok iyi. 0 0 Yorumla
Gölge__Perisi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Bu ürünü aldık kullanıyoruz çok da memnunuz teşekkürler Philips 0 0 Yorumla
eylull_tok Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Daha buyuk oldugu icin yemekleri taksit taksit airfryera koyup pisirmek zorunda kalmiyorum 0 0 Yorumla
Queen_Shine Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Airfryer kullanıyorum bu marka ve çok memnunum paylaşım için teşekkürler 0 0 Yorumla
emelgedik Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl o kadar rahatki bazen yemem yapmaya usendigimde iki dakikada airfreyerda bir seyler yapiyorum 0 1 Yorumla SertBeyefendi 1 yıl Siz bayanlar ne yapacaksınız her işi robota yaptırıyorsunuz Yorumla
Rüveyda_Shine Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Philips harika bir numara bu ürünü kullanıyorum çok memnunum paylaşım için teşekkürler 0 1 Yorumla SertBeyefendi 1 yıl Bende seni kullanmak isterim Yorumla
MART_NİSAN_MAYİS Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 yıl Hem sağlıklı hem de daha hızlı oluyor. Daha benim hiç olmadı kardeşimdekini kullanmıştım. 0 0 Yorumla
differenthoney Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl bence buyuk olmasi cok iyi. bize cok musafir gelir bundan dolayi iyi oluyor genis hazne 0 0 Yorumla
Biburc Takip Et Xper 2 Yaş: 23 1 yıl Temizliğinin kolay olması ve kokularının karışmaması müthiş 0 0 Yorumla
AyıBoğanHasan Takip Et Xper 1 Yaş: 33 1 yıl Philips efsane ben seviyorum ama sağlıklı mı ya gerçekten 0 0 Yorumla
elfnz__ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl cogu kisi sagliksiz oldugunu soylese de keisnlikle yemek yapmak icin cok kolaylik sagliyot 0 0 Yorumla
Sema7813 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Çift hazneli airfryer çok iyi bu arada tek hazneliden daha iyi kesinlikle. 0 0 Yorumla
Tofino Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Kokular birbirine giriyor mu acaba? Ayrı pişirirken? 0 0 Yorumla
Berivansena Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Ay cok gerekli mi ki béyle birsey bilemiyorum. Bana hedie olarak alinsa belki kulllanirim. 0 0 Yorumla
LordOfMİD Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Tek hazneliden tek farkı daha çok şey pişiriyor olması 0 0 Yorumla
Sikloalkan Takip Et Xper 4 Yaş: 40 1 yıl Ürün gerçekten harika teknolojinin ve zevkin birleştiği noktada diyebilirim 0 0 Yorumla
nayeonyny Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Çok rahat ve kullanışlı diyor herkes, alıyorum o zaman? 0 0 Yorumla
Sextingelrahatla123 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl almak istiyorum henüz deneyimim olmadı alınca yazarım 0 0 Yorumla
hemara Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl makine güzel ama gerkesiz oahalı geliyor bana bunlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
308Cevap
Ev eşyası alıyorsanız Philips ten şaşmamak lazım kalitesi performansı muazzam
tamda airfry alma arifesinde karşılaştım. yorumları okuyayım belki fikrim değişir.
Airfryer satın aldık çok da memnunuz açıkçası paylaşım için teşekkürler Philips
pratik ve çok kullanışlı kolay temizlenebilir olması, philips kaliteli bir marka
Henüz kullanmadım, bir tane gönderirseniz kullanabilirim. 😃
Çok lezzetli pişirmesi ve büyük miktarda almasi en iyinözelliklerinin arasında bence
Yani daha küçük te olabilir almayı düşünüyorum bakalım
Her ailede olanlar özlemden varsa dahada mükemmel olur
Çift hazneli oluşu tabiki daha farklı yemekler yapıla bilir tek seferde
Kullanışlı olması kaliteli olması cift hazneli olmasi
Yağ kullanmadan herşeyi kızartması ve
Etlerinde mangal gibi olması
Bende çeyizime almayı düşünüyorum hemde çift hazneli çok kullanışlı ya benziyo her eve lazım
Biz de Philips marka bu ürünü satın aldık ve çok memnunuz paylaşım için teşekkürler Philips
Fazla misafir grldiğinde iki yemeği yapabilmek büyük bir zaman getiriyor
Çift hazne ve kokuları karışmayan yemekler çok iyi.
kokuların karışmaması ve çift hazne 10 numara bence
2 kişiyiz tek hazne de yetiyor ve zaten bunun kötü olma ihtimali yoktur
Philips in airfryerı çok mükkkk benden herkese tavsiyemdir ❤️🌸
Bunu denemem lazım ama merak ettim güzel makineye benziyor
Pratik, neredeyse bir mini fırın gibi olması bence çok iyi bir özellik
En begendigim özelliği şıp şak yemek hazır. 10 numara bekarlar için
Çift hazneli olması süper olmus zamandan tasarruf
Airfry da yapılan tavuk ve patates kızartmaları çok lezzetli oluyor
kalabalk aile icin evet guzel bir urun biz de tek buyuk hazneli var
Philips marka Airfryer kullanıyorum ve çok memnunum paylaşım için teşekkürler
Az miktar yağ ile bolca patates kızartması çok iyi
Kullanisli, pratik ve tasarruflu olmasi sahane
henüz kullanmadım ama merak ediyorum lezzeti nasıl oluyor
Iyı kızartmasıı😀derecesı yuksek 😀sessiz oluşu😀 temızlıgı kolay😀
2 iside çok başarılı yapıyor gerçekten kullandığım en güzel airfryer
Ayrı ayrı pişirebilmen en mükemmel özellik.
Daha ne olsun.
Az yağ, az kalori, bol sağlık.
Gerçekten yemek yapmak çok keyifli ve iyi. Başarılı ürün.
Aynı anda 2 yemeği birbirine karışmadan kolayca yapabilmek
Benim bisey yapmadan onun çok şey yapması shshzsssdjdj
Pratik bir urun. Pek zahmet etmeden kolaylikla yemek yapabiliyo olmamiz
Bu ürünü aldık kullanıyoruz çok da memnunuz teşekkürler Philips
Sağlıklı temiz yağsız işi bitirmesi efsane kızlara değil bütün erkeklere lazım
Evet Philips ailesinin her ürünü çok güzeldir muhakkak ki öneririm ben her üründen memnunum
Tek başına yaşayanlar ve küçük aileler için mükemmel bir ürün.
Çift hazne ve kokuları karışmayan yemekler çok iyi.
Bu ürünü aldık kullanıyoruz çok da memnunuz teşekkürler Philips
Daha buyuk oldugu icin yemekleri taksit taksit airfryera koyup pisirmek zorunda kalmiyorum
Airfryer kullanıyorum bu marka ve çok memnunum paylaşım için teşekkürler
o kadar rahatki bazen yemem yapmaya usendigimde iki dakikada airfreyerda bir seyler yapiyorum
Siz bayanlar ne yapacaksınız her işi robota yaptırıyorsunuz
Philips harika bir numara bu ürünü kullanıyorum çok memnunum paylaşım için teşekkürler
Bende seni kullanmak isterim
Hem sağlıklı hem de daha hızlı oluyor. Daha benim hiç olmadı kardeşimdekini kullanmıştım.
bence buyuk olmasi cok iyi. bize cok musafir gelir bundan dolayi iyi oluyor genis hazne
Temizliğinin kolay olması ve kokularının karışmaması müthiş
Philips efsane ben seviyorum ama sağlıklı mı ya gerçekten
cogu kisi sagliksiz oldugunu soylese de keisnlikle yemek yapmak icin cok kolaylik sagliyot
Birden Fazla Şeyi Ayna Anda Aynı Yerde Yapmak
Çift hazneli airfryer çok iyi bu arada tek hazneliden daha iyi kesinlikle.
Kokular birbirine giriyor mu acaba? Ayrı pişirirken?
Ay cok gerekli mi ki béyle birsey bilemiyorum. Bana hedie olarak alinsa belki kulllanirim.
Tek hazneliden tek farkı daha çok şey pişiriyor olması
Ürün gerçekten harika teknolojinin ve zevkin birleştiği noktada diyebilirim
Çok rahat ve kullanışlı diyor herkes, alıyorum o zaman?
almak istiyorum henüz deneyimim olmadı alınca yazarım
makine güzel ama gerkesiz oahalı geliyor bana bunlar