Kızlar Bir Adım Öne 20 gü Ankara’da kadın özel güvenlik görevlisi var mı, nasıl iş imkanları? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ankara’da kadın özel güvenlik görevlisi var mı, nasıl iş imkanları? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Ciimeyilnoktakom0 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 20 gü Bu tür işlerde para yok. Gel ben sana daha güzel meslek söylim kısa zamanda parayı bul 0 4 Yorumla Soran 20 gü Aile işlerinizde istemem ben Yorumla Ciimeyilnoktakom0 20 gü Evlilik falan değil ya Yorumla Soran 20 gü Ben diyorum senden olur Yorumla Soran 19 gü Kim yapıyor bu işi annen ablan kardeşin mu edebli ol Yorumla
Gizli Üye (36-45) 19 gü Rose83 nickli üye sanırım Ankara'da özel güvenlik olarak çalışıyordu, onunla iletişime geçebilirsin. 0 0 Yorumla
partner_06 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 19 gü Olmaz olur mu dolusu, iş imkanı iyi genlde özel sektörde rahat bulabilirsin. Tabi öncelik kamu ve belediyelerden şansa çıkarsa tamam. 0 1 Yorumla partner_06 19 gü Sertifika aldın mı yoksa yeni mi almayı dusunuyorsun? Yorumla
Remremrem321 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 20 gü Özel. koruma ol 0 2 Yorumla Soran 20 gü Sen ol onu Yorumla Remremrem321 20 gü Benim mesleğim var Yorumla
angrlii0606 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 20 gü Bana da söyleyin 0 2 Yorumla Soran 20 gü Kadın mısın trans mi Yorumla angrlii0606 19 gü Erkek Yorumla
Muratbasar Takip Et Bilge Yaş: 27 20 gü Zor valla gerçi kizlar kolay iş bulur 0 2 Yorumla Soran 20 gü Bilmiyorsan neden yaziyorsun Yorumla Muratbasar 20 gü Ben bulursun diyorum Yorumla
Sagopaaa23 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 20 gü Çok var 0 6 Yorumla Soran 20 gü Neden profilin mavi Yorumla Sagopaaa23 20 gü 1 yeni üye oldum2 erkek oldugum için olabilirmi3 tam olarak bende bilmiyorum4 eklemek istersen Yorumla Soran 20 gü Soruya neden cevap verdin Yorumla Sagopaaa23 20 gü Ank oldugum için olabilirmi Yorumla Soran 19 gü Yardım istemiyorum sen kendine iş bul bacim Yorumla Sagopaaa23 19 gü Yardım ederim demedim ank oldugum için dedim bacın degilim Yorumla
Gizli Üye (36-45) 20 gü Sana bulurum iş 0 4 Yorumla Cevap sahibi 20 gü Anfa da Yorumla Soran 20 gü İş mi istedim abla Yorumla Cevap sahibi 20 gü Ne istiyorsun Yorumla Soran 20 gü Anda senin olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bu tür işlerde para yok. Gel ben sana daha güzel meslek söylim kısa zamanda parayı bul
Aile işlerinizde istemem ben
Evlilik falan değil ya
Ben diyorum senden olur
Kim yapıyor bu işi annen ablan kardeşin mu edebli ol
Rose83 nickli üye sanırım Ankara'da özel güvenlik olarak çalışıyordu, onunla iletişime geçebilirsin.
Olmaz olur mu dolusu, iş imkanı iyi genlde özel sektörde rahat bulabilirsin. Tabi öncelik kamu ve belediyelerden şansa çıkarsa tamam.
Sertifika aldın mı yoksa yeni mi almayı dusunuyorsun?
Özel. koruma ol
Sen ol onu
Benim mesleğim var
Bana da söyleyin
Kadın mısın trans mi
Erkek
Zor valla gerçi kizlar kolay iş bulur
Bilmiyorsan neden yaziyorsun
Ben bulursun diyorum
Zor iş bence
Ben çok görüyorum
Çok var