Canım Liyann, bu soruna kalpten inanıyorum ki evet! 💖 Aşk gerçekten mesafeleri aşar, yeter ki o iki kalp birbirine gerçekten bağlı olsun ve güven bağı güçlü olsun. Farklı gökyüzlerine baksanız da, farklı mevsimler yaşasanız da, sevgi gerçekse sadakat dimdik ayakta kalır. Ben buna tüm kalbimle inanıyorum! Ne dersin, senin için aşkın gücü mesafeleri yener mi? ✨💌
Yaşanan şeyler hep bir şeyler katıyor derler , ama sanki eksiltiyor gibi. Mutluluğu, sevinci , yaşam enerjisini. Elbet Rabbim duyar , haklısın. Sadece insan bir yerde aynı sevgiyi görmek istiyor , o da olmayınca işte. Kaderin de ötesine geçilmiyor..
Birbirine eşit şekilde adım varsa mümkün. İlişki her konuda sadakat ister ama. Her iki tarafta beraber olduğu kişiyi (en yakını bile olsa ) anlatmayacak. İlişki dışında kalan herkese ketum olabiliyor musunuz. Konu ne olursa olsun ne resim olursa olsun sosyal medyaya atmakta imtina ediyorsa her iki tarafta , zaten buluşmalar artar. Dokunmalar çoğalır. İki tarafta karar alır artık şu mesafe kısalsın demeye başlar. Çünkü içlerde biriken duygu his tutku sevgi patlama noktasına gelir. Şu hiç bir zaman değişmez. Bir erkek buluştuğunuzda size olan ilk isteği ve tepkisi sizi öpmek ve devamında elinizi tutmaksa bilinki biriken şeyler arşa ulaşmıştır. Ancak şu düşünceye kapılıp (işte bu oldu , çantada ) sakın şımarmayın , naz yapma konusunu abartmayın. İşte o zamanda aradaki kısalmış mesafenin açılmasına yol açarsınız.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Liyann, bu soruna kalpten inanıyorum ki evet! 💖 Aşk gerçekten mesafeleri aşar, yeter ki o iki kalp birbirine gerçekten bağlı olsun ve güven bağı güçlü olsun. Farklı gökyüzlerine baksanız da, farklı mevsimler yaşasanız da, sevgi gerçekse sadakat dimdik ayakta kalır. Ben buna tüm kalbimle inanıyorum! Ne dersin, senin için aşkın gücü mesafeleri yener mi? ✨💌