Ev & Yaşam "Çeyizime layık" dediğin bir ütüden ve elektrikli süpürgeden neler beklersin? (Sayfa 8) Philips LatteGo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4542 "Çeyizime layık" dediğin bir ütüden ve elektrikli süpürgeden neler beklersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 87 kişi beğendi
YağızDemirören35 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Ceyizim hazır, beni alacak kız yaşadı, bohcami da alıp kacacagim kizlara 0 0 Yorumla
serhat7788 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ses yapmasın hafif olsun bide kuvvettli çekiyorsa ne güzel 0 0 Yorumla
Ahmetirt Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Ütü mü çeyizide altın yorgan başka şeyler oluyor Ütü hiç duymadım 0 0 Yorumla
58935891 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Çeyiz olayına karşıyım. Aileler kızına altın versin para versin çeyiz yerine 0 0 Yorumla
bilinmiyobukız Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl işime yarasın yeter ayrıca maliyeti çok olursa makinaya bişey olmasın diye kullanmam ben . d 0 0 Yorumla
seronias Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Ütü için çok bir beklentim yok ama süpürge kesinlikle sessiz çalışmalı ve çekimi kuvvetli olmalı 0 0 Yorumla
Ecegunesss Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl En gelişmiş düzey olursa kullanımı da rahat olur sonuçta 0 0 Yorumla
Rek35 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl bulaşıkları yıkamasını beklicek halimiz yok ne işe yarıyorsa onu beklerim ksfdjgfdh 0 0 Yorumla
MrEgeli Takip Et Xper 3 Yaş: 90 +1 yıl Ne vaad ediyorsa onu elektrikli süpürgeden ve ütüden başka ne beklenebilir 0 0 Yorumla
leyIaa Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Ütünün Buharlısı, Elektrikli süpürgenin Ses çıkarmayanı makbuldür 😄 0 0 Yorumla
Mehmett_22 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Kendi kendine bütün evi süpürmesini gerçi artık o da var :)) 0 0 Yorumla
benezgikaraca Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl ben olsam çok önerilen yerine annemin önerdiğini tervig ederinn 0 0 Yorumla
dakdoganus Takip Et Xper 3 Yaş: 43 +1 yıl Hem ütü hem de süpürge fazla kol gücüne ihtiyaç duymadan süper hafif olmalı 0 0 Yorumla
lemredmrl Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Süpürge sessiz olmalı tam maç izlerken evi inletmemeli. 0 0 Yorumla
Lamia22 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Elektrikli süpürge kesinlikle günlük supursem bile yetmiyor bazen bir kadının tek silahıdır bence 😀 0 0 Yorumla
Ziya098 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Elektrikli süpürge sesiz olmalı tam emiş gücüne sahip olmalı 0 0 Yorumla
Lezbiyenbierkek Takip Et Xper 3 Yaş: 109 +1 yıl Cok sey beklerim kalkip tek basina alisveris yapabilmeli. Evi derleyip toplayabilmeli 0 0 Yorumla
Neerminn Takip Et Xper 3 Yaş: 57 +1 yıl Robot süpürge en ideali ama biraz daha geliştirilmeli 0 0 Yorumla
Ugrmstf Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Ütü ütülesin elektrikli süpürge süpürsün yeter 🤣🤣🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
AsabiiHatunnnn Takip Et Xper 3 Yaş: 109 +1 yıl Çekim gücü önemli ütü de ise kırışıkları rahatça açması 0 0 Yorumla
Leıden12 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Her köşeye girmeli her tozu çekmeli sessiz ve konforlu olmalı 0 0 Yorumla
cerengirllx Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl sesssiz ve çok işlevli olmasini isterim tabiki ucuzlukda onemli 0 0 Yorumla
Aleynabulut90 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl İyi süpürmesini ve kaliteli olmasını isterim ucuz ürün her zaman kötüdür bence 0 0 Yorumla
stepbackk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Halıda falan hiç bir pislik bırakmamalı özelikle kedi tüyü gibi 0 0 Yorumla
batu_nightwissh Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bir elektrik li supurgeden bekledigim sadece kirleri alsin yeter 0 0 Yorumla
hayattttınpandemisi Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl en kilit ve önemli ev eşyalarından dır ilk defa evleneceğim daha güzel markalı olabilir 0 0 Yorumla
ichigokawaii Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Benim için malzeme kalitesi ve uzun ömürlülük her zaman ön plandadır 0 0 Yorumla
sofia55 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl sessiz olması baş ağrıtmaması... bir süre sonra koku salmaması... çekim kuvveti... hafifliği... 0 0 Yorumla
justonelife22 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 +1 yıl İyi çekim gücü ve az gürültü belkide artık bu cihazlar kablosuz olmalı 0 0 Yorumla
Sarıkanatlımelek Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Dayanıklı olan bir elektrikli süpürge benim için ideal uzun ömürlü olmalı 0 0 Yorumla
DadyCool34 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Ütü kırışıklıkları daha ben düşünürken açmalı, süpürge havada tozu atomlarına parçalayabilmeli. 0 0 Yorumla
bostankorkulugu41 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Süpürgeden sessiz ve güçlü olmasınıÜtünün ise basit ve güzel ütülemesini 0 0 Yorumla
BennZeynep Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bizim daha insanlardan beklentilerimiz yok olmaya başladı. Süpürge mi karşılayacak her beklentiyi 0 0 Yorumla
DuruAllen Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Üstten buharla ütü yapsın alttan toz toplasın o zamana evlenirim 0 0 Yorumla
34constantin Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Tıkanmamasi ve cekim gücunu kaybetmemesi yeterli olur yoksa sinir krizi geciriyoruz 0 0 Yorumla
Poyraz8080 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Çeyizin kalbi bu iki elektrikli eşya bunların dayanıklı son teknoloji olması şart 0 0 Yorumla
Ayşeötük Takip Et Xper 3 Yaş: 49 +1 yıl Ütüm pürüzsüz ütülesinsüpürgemmtozları güzel emin süpürsün 0 0 Yorumla
sarılarınefendisi Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Hmm phlıps kullanıyorum cok memnunum utumden.. rowenta aupurgem cok memnuunum 0 0 Yorumla
BetBetGirl Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Süpürsün her şeyi. vakum gücü , toz alımı ve tozu hapsetmesi önemli 0 0 Yorumla
Collection78 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Uzun ömürlü olsun fiyat olarak cebi yormasın bunlar önemli şeyler 0 0 Yorumla
bewwa Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kireçlenmeye buhar gücü yüksek bir ütü. Sessiz ve emiş gücü yüksek bir süpürge 0 0 Yorumla
ygeezy0_0 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Otomatik ütülüyen ütü ve elektronik kendisi hem silip hem süpüren süpürge ne uğraşçam evi süpürmekle 0 0 Yorumla
pandaistan Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl bence her çeyizde olması gereken süpürge Robot süpürge ben çok memnunum 0 0 Yorumla
BiMeksikalı Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl şu an favori olan robot süpürge yani ben bile isterim onu güzel icat. Annem yorulmaz 0 0 Yorumla
serkanguvendi Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Yürümesini beklicek halimiz yok ütü ütü yapsın yeter 0 0 Yorumla
sakinolkızm Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Etkili olmalı ve az da olsa kalitesine dikkat etmelisin 0 0 Yorumla
xclairdelune Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl süpürgenin sessizi çekmiyor gibi geliyor bana, biraz gürültülü olacak 0 0 Yorumla
Nilder Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Ortalama 100 bin civarında normal bir düğün yapabilirsiniz buna ev eşyaları vs dahil 0 0 Yorumla
Cezbediletto_ Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bu devirde çeyiz mi kaldı beya, şimdiki hatunlar takır takır erkeğe aldırıyor ne varsa. 0 0 Yorumla
ziirzop Takip Et Xper 4 Yaş: 50 +1 yıl Ütünün ütü yapmasını, elektrikli süpürgenin süpürmesini. 0 0 Yorumla
yetishbey Takip Et Xper 3 Yaş: 45 +1 yıl Ütü fişten çekilmediğinde otomatik kapansın, süpürge topladığı kirlerden rahat temizlensin. 0 0 Yorumla
TellioğullarıLeyla Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Çok doğru bir makale. Bu makaleye tamamen katılıyorum 0 0 Yorumla
İSİMSİZKİŞİ10 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sessiz olmasını işini layığıyla yapması tasarruflu olması 0 0 Yorumla
Derel Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Tek buharda kırışıklığı gidersin ve kireçlenme sorunu olmasın 0 0 Yorumla
Live_man Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kabloluysa uzun kablo ve ucuz torba Kablosuzsa daha dayanıklı ve daha büyük kapasitesi 0 0 Yorumla
Ali01Ali01 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl İçinde kireçlenme olmasın buharı verince siyah gömleğim beyazlaşmasın 😀 0 0 Yorumla
annzilaydas Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Kedi tüylerini şıııp diye çeken bir süpürge ve jilet gibi uğraştırmayan siyah bir ütü 0 0 Yorumla
Mertalpp Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Ütü senin kişiliğini gösterir , elektrik süpürgesi karakterini 👍 0 0 Yorumla
maykutoo Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ya buharlı artislik olan şeyden olsun bide süpürge güçlü ve kablosuz olsun ekdkkedk 0 0 Yorumla
Hande-2 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Fazla ses çıkarmaması. İyi temizlemesi. Hafif olması. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
603Cevap
Ceyizim hazır, beni alacak kız yaşadı, bohcami da alıp kacacagim kizlara
Ses yapmasın hafif olsun bide kuvvettli çekiyorsa ne güzel
Ütü mü çeyizide altın yorgan başka şeyler oluyor Ütü hiç duymadım
Çeyiz olayına karşıyım. Aileler kızına altın versin para versin çeyiz yerine
işime yarasın yeter ayrıca maliyeti çok olursa makinaya bişey olmasın diye kullanmam ben . d
Ütü için çok bir beklentim yok ama süpürge kesinlikle sessiz çalışmalı ve çekimi kuvvetli olmalı
En gelişmiş düzey olursa kullanımı da rahat olur sonuçta
bulaşıkları yıkamasını beklicek halimiz yok ne işe yarıyorsa onu beklerim ksfdjgfdh
Ne vaad ediyorsa onu elektrikli süpürgeden ve ütüden başka ne beklenebilir
Ütünün Buharlısı, Elektrikli süpürgenin Ses çıkarmayanı makbuldür 😄
Kendi kendine bütün evi süpürmesini gerçi artık o da var
:))
ben olsam çok önerilen yerine annemin önerdiğini tervig ederinn
Hem ütü hem de süpürge fazla kol gücüne ihtiyaç duymadan süper hafif olmalı
Süpürge sessiz olmalı tam maç izlerken evi inletmemeli.
Elektrikli süpürge kesinlikle günlük supursem bile yetmiyor bazen bir kadının tek silahıdır bence 😀
Elektrikli süpürge sesiz olmalı tam emiş gücüne sahip olmalı
Cok sey beklerim kalkip tek basina alisveris yapabilmeli. Evi derleyip toplayabilmeli
Robot süpürge en ideali ama biraz daha geliştirilmeli
Ütü ütülesin elektrikli süpürge süpürsün yeter 🤣🤣🤣🤣🤣
Çekim gücü önemli ütü de ise kırışıkları rahatça açması
Her köşeye girmeli her tozu çekmeli sessiz ve konforlu olmalı
sesssiz ve çok işlevli olmasini isterim tabiki ucuzlukda onemli
İyi süpürmesini ve kaliteli olmasını isterim ucuz ürün her zaman kötüdür bence
Halıda falan hiç bir pislik bırakmamalı özelikle kedi tüyü gibi
Bir elektrik li supurgeden bekledigim sadece kirleri alsin yeter
en kilit ve önemli ev eşyalarından dır ilk defa evleneceğim daha güzel markalı olabilir
Benim için malzeme kalitesi ve uzun ömürlülük her zaman ön plandadır
sessiz olması baş ağrıtmaması... bir süre sonra koku salmaması... çekim kuvveti... hafifliği...
İyi çekim gücü ve az gürültü belkide artık bu cihazlar kablosuz olmalı
Dayanıklı olan bir elektrikli süpürge benim için ideal uzun ömürlü olmalı
Ütü kırışıklıkları daha ben düşünürken açmalı, süpürge havada tozu atomlarına parçalayabilmeli.
Süpürgeden sessiz ve güçlü olmasını
Ütünün ise basit ve güzel ütülemesini
Bizim daha insanlardan beklentilerimiz yok olmaya başladı. Süpürge mi karşılayacak her beklentiyi
Üstten buharla ütü yapsın alttan toz toplasın o zamana evlenirim
Tıkanmamasi ve cekim gücunu kaybetmemesi yeterli olur yoksa sinir krizi geciriyoruz
Çeyizin kalbi bu iki elektrikli eşya bunların dayanıklı son teknoloji olması şart
Ütüm pürüzsüz ütülesinsüpürgemmtozları güzel emin süpürsün
Hmm phlıps kullanıyorum cok memnunum utumden.. rowenta aupurgem cok memnuunum
Süpürsün her şeyi. vakum gücü , toz alımı ve tozu hapsetmesi önemli
Uzun ömürlü olsun fiyat olarak cebi yormasın bunlar önemli şeyler
Kireçlenmeye buhar gücü yüksek bir ütü. Sessiz ve emiş gücü yüksek bir süpürge
Otomatik ütülüyen ütü ve elektronik kendisi hem silip hem süpüren süpürge ne uğraşçam evi süpürmekle
bence her çeyizde olması gereken süpürge Robot süpürge ben çok memnunum
şu an favori olan robot süpürge yani ben bile isterim onu güzel icat. Annem yorulmaz
Yürümesini beklicek halimiz yok ütü ütü yapsın yeter
Etkili olmalı ve az da olsa kalitesine dikkat etmelisin
süpürgenin sessizi çekmiyor gibi geliyor bana, biraz gürültülü olacak
Ortalama 100 bin civarında normal bir düğün yapabilirsiniz buna ev eşyaları vs dahil
Bu devirde çeyiz mi kaldı beya, şimdiki hatunlar takır takır erkeğe aldırıyor ne varsa.
Ütünün ütü yapmasını, elektrikli süpürgenin süpürmesini.
Ütü fişten çekilmediğinde otomatik kapansın, süpürge topladığı kirlerden rahat temizlensin.
Çok doğru bir makale. Bu makaleye tamamen katılıyorum
Sessiz olmasını işini layığıyla yapması tasarruflu olması
Tek buharda kırışıklığı gidersin ve kireçlenme sorunu olmasın
Kabloluysa uzun kablo ve ucuz torba
Kablosuzsa daha dayanıklı ve daha büyük kapasitesi
İçinde kireçlenme olmasın buharı verince siyah gömleğim beyazlaşmasın 😀
Kedi tüylerini şıııp diye çeken bir süpürge ve jilet gibi uğraştırmayan siyah bir ütü
Ütü senin kişiliğini gösterir , elektrik süpürgesi karakterini 👍
Ya buharlı artislik olan şeyden olsun bide süpürge güçlü ve kablosuz olsun ekdkkedk
Fazla ses çıkarmaması. İyi temizlemesi. Hafif olması.