“Bana göre ütü ve elektrikli süpürge çeyizin en kilit parçaları. Her ikisi de hem son teknoloji hem de yenilikçi olmalı.” diyorsan seni buraya alalım! ✋
"Çeyizime layık" dediğin bir ütüden ve elektrikli süpürgeden neler beklersin?
Konu ütü olduğunda, “Ütümün buharı çok güçlü olsun, bir çırpıda tüm ütülerim bitsin.” mi diyorsun? “Kumaşa göre sıcaklığı ve buharı kendi ayarlasın, bana sormasın artık yeter” mi diyorsun? Ütüleme esnasında kıyafetlerinin yanma riskini tamamen ortadan kaldırmak mı istiyorsun? Belki de, kollarını hiç ağrıtmayacak hafiflikte bir ütü tek ihtiyaç duyduğun şeydir.
Elektrikli süpürgede ise en yüksek emiş gücünü arıyor olabilirsin. “Ben evdeki en küçük partikülleri bile ortadan kaldıran bir elektrikli süpürge istiyorum, yoksa huzur bulamıyorum.” da diyebilirsin, kim bilir
Bu ikiliden beklentin yüksekse müjde: Philips ile ev işlerini kolaylaştıracak teknolojileri sana sunmaya hazır! 😍
Çeyizin en vazgeçilmez iki parçası olan elektrikli süpürge ve ütü Philips’ten alınır!
Kumaşı tanıyan dünyanın ilk ve tek ütüsü Philips PerfectCare 9000 Serisi ütü yapmak artık çok kolay; hemen incele! 🥌

Philips PerfectCare 9000 Serisi, güçlü buharı sayesinde giysilerdeki zorlu kırışıkları kolayca ve zahmetsizce açar. Tabanındaki kamera ütülediğin kumaşı tanır ve yapay zekası kumaşa uygun sıcaklık ve buharı otomatik ayarlar. Üstelik, giysinin üstünde veya ütü masasında ütün boşta kaldığında, hızla kendini kapatır ve buhar vermeyi durdurur. Ütülenebilir tüm kumaşlarda sıfır yanık garantisi sunar. Daha fazlasını öğren!
En yüksek emiş gücüne sahip (Power Cyclone 10 teknolojisine sahip)* Philips Marathon Ultimate torbasız elektrikli süpürge ile tozlar artık problem değil; detayları gör! 🧹

Philips Marathon Ultimate torbasız elektrikli süpürge, başlığındaki LED aydınlatması ile zemindeki tozların gözünden kaçmasına izin vermez. Yüksek emiş gücü ve 360 derece hareket edebilen başlığı ile en iyi temizleme performansını sunar. Alerji HEPA13 seviyeli filtreleme ile polen, hayvan tüyleri ve ev tozları dahil olmak üzere en ince tozları bile % 99,9 oranında hapseder. NanoClean Teknolojisi ise toz haznesini boşaltırken etrafa saçılmaması için tozları ince kum haline getirir. Şimdi göz at!
Philips PerfectCare 9000 Serisi buhar kazanlı ütü ve Philips Marathon Ultimate torbasız elektrikli süpürge’yi almadan çeyizini tamamlama!🤞
Görüşünü merak ediyoruz: Her çeyizde olması gereken Philips’in bu iki yenilikçi ürünü hakkında ne düşünüyorsun?
* Emiş gücü, Türkiye'nin en çok satan 15 torbasız süpürgesiyle karşılaştırılmıştır, Mayıs 2019.