Ev & Yaşam "Çeyizime layık" dediğin bir ütüden ve elektrikli süpürgeden neler beklersin? (Sayfa 7) Philips LatteGo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4542 "Çeyizime layık" dediğin bir ütüden ve elektrikli süpürgeden neler beklersin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 87 kişi beğendi
iamahuman Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Uzun ömürlü olması her fırsatta servise ihtiyaç duymaması 0 0 Yorumla
Doktorcııwanım Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Ütüsüz ev de olmaz çeyiz hiç olmaz ama bence ütüyü terziye yaptırım 0 0 Yorumla
pinarrsarii Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hangi elektrikli süpürge uzun ömürlü ve kullanışlı sizce? 0 0 Yorumla
frozusss Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl peki yaa evlenmeyi düşenen var mı bu durumda bu ekonomi de 0 0 Yorumla
Birdemetyasemen_012 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ütü beni yormamalı, her yere tek seferde sürünce iş bitmeli 0 0 Yorumla
ichbincan Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl her şeyi yapmasını beklerim sıkıldığımda ben eğlendirebilmeli 0 0 Yorumla
Rengarenk2000 Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Ütüm jilet gibi utulesin süpürgem çok güzel çeksin isterim... 0 0 Yorumla
Ferhatkkkk Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Ne kadar da güzel bir haber yorum olsun diye yazıyorum 😂👌👌👌 0 0 Yorumla
Önemlişahsiyet Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Mutlu etmesini cjskfkd sanki sabah kahvaltı mi hazirliycak 0 0 Yorumla
Anonim7245 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl İyi bir çekiş gibi ve kıyafetlerin kilet gibi olması 0 0 Yorumla
güncelmagazin Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl İşe yarasın öyle markası iyi çalışımı kötü olsun istemem. Her ikiside iyi 0 0 Yorumla
nightmate Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl Sessiz çalışması ve bu sessizliğin temizliğe de olumlu yansıması. 0 0 Yorumla
Meeterevli Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bu tarz eşyalar iyi olacak ki işleri hemen bitirip başka şeylere vakit kalsın 0 0 Yorumla
Batumer34 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Çeyizime neler neler aldım hayatıma alıcağım kişiyi bekliyorum 0 0 Yorumla
aybuvallaben Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Sessiz ve güçlü olması ayrıca ucunun dar alanlara rahatça girebilecek şekilde tasarlanması 0 0 Yorumla
mustafabrttt Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Elektrik ile çalışmasını ve içine doğru çekmesini düğmesi olmasını ve ses çıkarmasını 0 0 Yorumla
Zamanmakinesi292 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Parasi olana hayat güzel fakir nasıl alsın zaten herşey zam zama * hani bize * 0 0 Yorumla
bitterrciikolataa Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl rakiplerinin en iyisi olmasını hem görüntü hem kullanis açısından 0 0 Yorumla
Ahmotcuk Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl öncelikle çok ses yapmasın ve yararlı olsun fiyatıda ne fazla ne az orta 0 0 Yorumla
Fundatgn Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Bence basit bi calisma sekili olsun bir de beni cok fazla yormamali gunun yorgunlugu yetiyor 0 0 Yorumla
Mertim29 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl İnsanı yormadan, çıkrıt çıkrıt pisliklerini çekmesini beklerim:) 0 0 Yorumla
Baadenurrr Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Hani arabalarda derler ya konforlu sürüş keyfi işte tam olarak bu)) 0 0 Yorumla
Mehmet32928920010101 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Görevini yapsın yeter havaya kalkıp parande atsın diyen yok 0 0 Yorumla
Exxxxx26 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Biz Bi süpürge aldık markasını söylemicem ben nefesimle içime çeksem daha çok temizlerim😂 0 0 Yorumla
sadece_ölüler_görür Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl En güzel düğün masrafsız olandır resul-i Ekrem sallallahu aleyhi ve sellem 0 0 Yorumla
zeynzeyn8484 Takip Et Xper 1 Yaş: 41 +1 yıl Beninhic ugrastirmasin utu güzel. olsun sulurgede halıyı Kaldırsın yerinden 0 0 Yorumla
Bilemedim292929 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Tabi ki beyaz eşya olabilir onun dışında her türlü elektronik eşya 0 0 Yorumla
magrada1goril Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Ütüden ütü yapmasını, süpürgeden süpürmesini beklerim. 0 0 Yorumla
mudoyucel Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl kız kardeşim evleniyor da almayı düşünüyorum... önerir misiniz? 0 0 Yorumla
MaitreLiebher Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Arada halimi hatrimi sorsun... ariza cikarmasin yeter...;) 0 0 Yorumla
İncisena Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ufak kolay taşınabilir olması ve ilk kullanımda etkisini göstermesi 0 0 Yorumla
FARZETKİHAYALDIX Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl En iyisi en profesyoneli olsun ki işi kolaylaştırsin 0 0 Yorumla
Gezenttavuk Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Mutlaka kolaylık sağlamalı her açıdan ev işi zaten çok yorucu 0 0 Yorumla
EtcilBirey Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Fonksiyonel ve gelecekteki eşimi memnun etsin yeter :D 0 0 Yorumla
Halikarnassxx Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Benim hoşuma şu yuvarlak olan robot süpürgeler hoşum gidiyor 0 0 Yorumla
Cicekkk1 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Süpürge cok onemli yeni halıların pamuklari ile baş edebilmeli 0 0 Yorumla
Le-TurC Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Buharli ütü ve kablosuz süpürge olmasi lazim Onlar olmazsa olmaz !!! 0 0 Yorumla
IamFreeEnes Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Uzun yıllar dayanmalı ve performans açısından iyi olmalı.Fiyatı da önemli. 0 0 Yorumla
xemrexggx Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Yapmasi gerekeni yapsin yeter. Baska bir beklentim yok. Hadi eyvallah 0 0 Yorumla
xHerkesleşme Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Güzel süpürmesini? Yoksa sizin başka beklentiniz mi var?😁 0 0 Yorumla
Ada012kır Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Kullanışlı olsun yeter traş makinesi de var mı? 😂 0 0 Yorumla
rowing20 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Performansları iyi olsun ve süpürge çok ses çıkmasın yeter 0 0 Yorumla
Lila3443 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl şu an daha genciz hayat devam ediyor nişanlar sonraya 0 0 Yorumla
grbzfuat Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Fiyat performans ürünleri gerçekten de çok sağlam ve uzun ömürlü. Çok beğendim 0 0 Yorumla
emre9616 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kullanışlı olsun, akıllı olsun. almayayım ayağımın altına :) 0 0 Yorumla
Bir-_-Üyeツ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Sagol pilips iyiki varsin urunlerini incelerim bir ara 0 0 Yorumla
Diabloo366 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bakalım ekonomi şartları yüzünden ilerde onlarda olabilicekmi 0 0 Yorumla
akilleus Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ütü önemli ev için. Şu ütü gibi degilse askıya asıp buhar püskürten şeyi araştırcam 0 0 Yorumla
Alexolalym Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Çeyizime layık bir ütü olamaz çünkü çeyizim olmayacak 0 0 Yorumla
58935895 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Çeyiz işini artık atın bir kenara. Para verin kızınıza 0 0 Yorumla
Redsquare48 Takip Et Xper 4 Yaş: 48 +1 yıl Elektrikli süpürge bir evin olmazsa olmaz tabii ki... 0 0 Yorumla
Cnmsnn0787 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Ben süpurgem ve ütümle surekli problem yaşayanlardanım. Artık hic bişey beklemiyorum😀 0 0 Yorumla
Bisaye Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl beni yormasin yeter her gun kullanabilcegim sekil olmali 0 0 Yorumla
Caner3420 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Öncelikle kaliteli olmasın ve tabi ki uzun ömürlü olmasını isterim 0 0 Yorumla
oldwinter63 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Dik süpürgeler oldukça kullanışlı ancak ağırlığı çok olunca kullanması gerçekten zor oluyor 0 0 Yorumla
Rylai Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Temizlik yaparken ortama gürültü oluşturmasın yeterli diyorum 0 0 Yorumla
purpleb Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl çeyiz için düşünülebilir philips zaten kaliteli bir marka 0 0 Yorumla
johannacnm Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl çeyizim yok olmasını da istemem zaten evlenmeyi düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
Legolass0 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Tabikide çok iyi emiş gücü jilet gibi ütülemesi bunlar yani 0 0 Yorumla
maaria Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kireçsiz olmasi kesinlikle süpürge çok çekici olmali 😁 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
603Cevap
Uzun ömürlü olması her fırsatta servise ihtiyaç duymaması
Ütüsüz ev de olmaz çeyiz hiç olmaz ama bence ütüyü terziye yaptırım
Hangi elektrikli süpürge uzun ömürlü ve kullanışlı sizce?
peki yaa evlenmeyi düşenen var mı bu durumda bu ekonomi de
Ütü beni yormamalı, her yere tek seferde sürünce iş bitmeli
her şeyi yapmasını beklerim sıkıldığımda ben eğlendirebilmeli
Ütüm jilet gibi utulesin süpürgem çok güzel çeksin isterim...
Ne kadar da güzel bir haber yorum olsun diye yazıyorum 😂👌👌👌
Mutlu etmesini cjskfkd sanki sabah kahvaltı mi hazirliycak
İyi bir çekiş gibi ve kıyafetlerin kilet gibi olması
İşe yarasın öyle markası iyi çalışımı kötü olsun istemem. Her ikiside iyi
Sessiz çalışması ve bu sessizliğin temizliğe de olumlu yansıması.
Bu tarz eşyalar iyi olacak ki işleri hemen bitirip başka şeylere vakit kalsın
Çeyizime neler neler aldım hayatıma alıcağım kişiyi bekliyorum
Sessiz ve güçlü olması ayrıca ucunun dar alanlara rahatça girebilecek şekilde tasarlanması
Elektrik ile çalışmasını ve içine doğru çekmesini düğmesi olmasını ve ses çıkarmasını
Parasi olana hayat güzel fakir nasıl alsın zaten herşey zam zama * hani bize *
rakiplerinin en iyisi olmasını hem görüntü hem kullanis açısından
öncelikle çok ses yapmasın ve yararlı olsun fiyatıda ne fazla ne az orta
Bence basit bi calisma sekili olsun bir de beni cok fazla yormamali gunun yorgunlugu yetiyor
İnsanı yormadan, çıkrıt çıkrıt pisliklerini çekmesini beklerim:)
Hani arabalarda derler ya konforlu sürüş keyfi işte tam olarak bu))
Görevini yapsın yeter havaya kalkıp parande atsın diyen yok
Biz Bi süpürge aldık markasını söylemicem ben nefesimle içime çeksem daha çok temizlerim😂
En güzel düğün masrafsız olandır resul-i Ekrem sallallahu aleyhi ve sellem
Beninhic ugrastirmasin utu güzel. olsun sulurgede halıyı Kaldırsın yerinden
Tabi ki beyaz eşya olabilir onun dışında her türlü elektronik eşya
Ütüden ütü yapmasını, süpürgeden süpürmesini beklerim.
kız kardeşim evleniyor da almayı düşünüyorum... önerir misiniz?
Arada halimi hatrimi sorsun... ariza cikarmasin yeter...;)
Ufak kolay taşınabilir olması ve ilk kullanımda etkisini göstermesi
En iyisi en profesyoneli olsun ki işi kolaylaştırsin
Mutlaka kolaylık sağlamalı her açıdan ev işi zaten çok yorucu
Fonksiyonel ve gelecekteki eşimi memnun etsin yeter :D
Benim hoşuma şu yuvarlak olan robot süpürgeler hoşum gidiyor
Süpürge cok onemli yeni halıların pamuklari ile baş edebilmeli
Buharli ütü ve kablosuz süpürge olmasi lazim
Onlar olmazsa olmaz !!!
Uzun yıllar dayanmalı ve performans açısından iyi olmalı.
Fiyatı da önemli.
Yapmasi gerekeni yapsin yeter. Baska bir beklentim yok. Hadi eyvallah
Güzel süpürmesini? Yoksa sizin başka beklentiniz mi var?😁
Kullanışlı olsun yeter traş makinesi de var mı? 😂
Performansları iyi olsun ve süpürge çok ses çıkmasın yeter
şu an daha genciz hayat devam ediyor nişanlar sonraya
Fiyat performans ürünleri gerçekten de çok sağlam ve uzun ömürlü. Çok beğendim
Kullanışlı olsun, akıllı olsun. almayayım ayağımın altına :)
Sagol pilips iyiki varsin urunlerini incelerim bir ara
Bakalım ekonomi şartları yüzünden ilerde onlarda olabilicekmi
Ütü önemli ev için. Şu ütü gibi degilse askıya asıp buhar püskürten şeyi araştırcam
Çeyizime layık bir ütü olamaz çünkü çeyizim olmayacak
Çeyiz işini artık atın bir kenara. Para verin kızınıza
Elektrikli süpürge bir evin olmazsa olmaz tabii ki...
Ben süpurgem ve ütümle surekli problem yaşayanlardanım. Artık hic bişey beklemiyorum😀
beni yormasin yeter her gun kullanabilcegim sekil olmali
Öncelikle kaliteli olmasın ve tabi ki uzun ömürlü olmasını isterim
Dik süpürgeler oldukça kullanışlı ancak ağırlığı çok olunca kullanması gerçekten zor oluyor
Temizlik yaparken ortama gürültü oluşturmasın yeterli diyorum
çeyiz için düşünülebilir philips zaten kaliteli bir marka
çeyizim yok olmasını da istemem zaten evlenmeyi düşünmüyorum.
Tabikide çok iyi emiş gücü jilet gibi ütülemesi bunlar yani
Kireçsiz olmasi kesinlikle süpürge çok çekici olmali 😁